Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Allah razı olsun arkadaşım duamdasın..

A.slm hayırlı sabahlarr
bugün benim tartı 95,5 gösterdi yani 3 gündür zor giden 300 gr
ve 3 günde 1,5 kg alabiliyorum bende :

Allah kolaylık versin cecom Allah kabul etsin

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform64,564,5
73,6kgyağmurlu73,675,5
82kgeranisa76,278,1
83.3kgwaw78.778,7
120ceco34118,8118.6
100kgşipşirine9495,5

Son düzenleme:
hayırlı cumalar kızlar... sabah girdim ama bildirim yapmayı unutmuşum... yine aynı tartı 64.5 gösterdi. giden beklemiyorum zaten ama gelen olmamasınada çok seviniyorum....

aayyyy siz benii çatlatacaksınızzzzz...kloroformdasende bi tahlil vermedinizz...nekadar sabırlısınızzz...anamm ben dayanamıyorum yaa..banada gerek o sabırdann...

lh düşmüş bende şaşırdım inş dahada düşerr...

yaw sana bişi sorucamm..yogurla spesılk demişsinn..ben soğuk süt içemediğim için yiyemiyorum onlardann..ama evde bişi yokkende kurtarıcı bi yoll..yogurtla nasıl oluyorr..?? karıştırıyormusun onlarııı??

suratt asmaaa...böle devam et gidecekk...öyle bi haftada almadıkki bi haftadagitsinn..aynen böle devam ett gidecek kilolarrr...benim ilk hedefim sana yaklaşmakk...sende kloroformaa yetişmeye çalışş inatlaşınn...

allah kabul etsin sohbetteymişsin...aynen bende seviyorumm..eşim diyorki senelerdir gidiyormuşsunn bitmedimi öğrenemedinmi hala diyor..sohbete karşı oldugundan değil..burdan karşıya gittiğim için yol uzak diyee..buralarda yok tanıdıgım kimse..ama bendede aynı duydukca yapıyorum..gitmeyince nefiss azıyor..kendini 4..4 lük hissediyor..ama oraya gidincee anamm ben en dipteyim diyorumm..yapmayanların yanında yapıyormuş gibisin...daha çok ibadett edenlerin yanındada hiçbirşey yapmıyormuş gibi..o yüzden yapanlarla takılmak daha avantajlı oluyorr :)

yahu siz beni çatlatacaksınızz...senin günün geçmedimii...yaptınmı test yada tahlill...ayy çatlattınız benii..

canım ben yine başladım klomenee...bugün son gün pazartesi gidicemm dr a..bi başka ilaçda prolaktinim yüksekti..dostineks diye bişi içtimm.. okadar lh içinde hayıt tohumu kaynatıyordum düşmüşş..

sanada hayırlı cumalarrr...senin kreşteki arkadaşlarr batırdı senii onların kiloo kaçç yiyorlarmı çokk ??

derslerde napcam bilmiyorum bu 3. senem ama bu sene bi şey var üstümde daha kitap açmadın napcam bilmiyorumm..

sanada hayırlı cumalarr cecommmm...allah kabul etsin aşure yapıyormuşsunn..anam ben bu sene yiyemedim gittiii...keşke yakın olaydım sıcak sıcak alırdımm :) :)

aynen bende hiç sevmem antin kuntin şeylerii karanfilidee cezvede kaynatırr suyunu süzer koyarımmm..içinde olunca hem koku vermeye devam ediyorr hemde insanın ağzına geliyorr..

çok güzel dua etmişsin sağol cecom..kocamann aminnnnnnn diyorum bende..

mrb lar bnde pko hastasıyım 3 aydr kilo vermye çalşıyorm nihayet 61 den 56 ya düştüm boyum 1,55 2 kg dha vereym diyorm ama diyet yapmıyorm malesf spor ypmaya çalşıyorm akşmları internttn videoalrla bişeyler yapıorum bnm korkum verdklermi geri almak nasl bi diyet uygulayym blmşiyorm bide bişi sorucam bu 9u biyerde çaylardan kullanan işe yarayn varmı

bugünde kreşte yemek yerken kilo mevzusu açıldı..iki arkadaş var ikisi de iki kilo almış diğer iki arkadaş çok zayıf 40-50 kg dalar ve yiyorlar hiiç almıyorlar..
bana kilo aldıran abur cubur..ama güzel bir başlangıç yapmamız lazım..destek az..motivasyon düşük..
ayrıca şimdi derslere başlamanın tam zamanı..bende başlamış sayılmam..çocuklar ayaktayken ben çalışamıyorum..hamile kalmadan çalış bitir okulu..sonra zor olur canım

canım ben kullanmadımm ama benzeri bi çay aldım tilaks diye oda aşırı gabızlık sorunum olunca bir tane içiyorumm ..2. yi içmiyorumm..çünkü bu tarz çaylar bagımlılık yapıyorr...

ki senin kilon aşırı bi kilo değill...senin kilo almamak için yapacagın en güzel şey..glukofen kullanıyormusun ondan içç..kilon sabit kalırr...çay olarakda yeşil çay..içine bi parceda çucuk tarçın att..ohh miss...

kızartma yeme...hamur işinden uzak dur...ekmeğide abartmaa..sabah iki öğle iki..akşam bir yeterli..makarna yada pilav varsa ekmek yeme..şimdilik aklıma gelenler bunlar..takip edersenn bizler paylaşıyoruzz fikir olabilirr...

deme yaaaa...ne yiyorsunuz kız kreşte...onlardamı almış kiloo..ozaman seni + ya götüren kesin kreşş...buna bi çözüm bulmalıyızz...bak onlarda almışş birlikte bi program yapsanız zararlı olan şeyleri çıkarsanızz...yemek işi nasıl oluyor ordaa...

morelim bozukkkızlarrrrrr.....dr u aradım bugün ilaç bitiyor pazartesi ne var ne yok bakacaktı..pazartesi salı yokum çarşamba gel dedii..yaa ozaman kadar aşırı büyürsee...ama bide bunu stres yapamıcamm inşallah herşey yolunda giderr.......

CECCOMMMMMMMM aklım senin evdeeeeeeee...miss gibi kokuyordurr şimdi aşureee ayyyy hele kaynarr kaynarrrrrrrrrr......yemeye bayılıyorumm dua et hamile değilimm feci canım çektiii

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür Aşure faslımız bitmiş bulunuyor an itibariyle
Kızkardeşim ve annemlerde kahve içmeye uğramışlardı onlarıda uğurlayıp kendimi buraya attım
Şükür Rabbime aşuremi beğendiler bakalım benim sonradan Gurme kocam beğenecekmi
Kesin bir kulp takar sırf beni kızdırmak için

Haşladığım kuru fasülyeden biraz ayırdım akşamlık şöyle güzel bir piyaz yaparım yanınada ızgara köfte ve ayran ohhh missss hem hafif hemde sağlıklı
Bu arada tabiki bir kasecik kendi aşuremden yedim ama öğle yemeği niyetine Annemler birde simit getirmişlerdi ondanda yarım yedim şükür şu an kendimi çok hafif hissediyorum

68kloroform64,564,5
73,6kgyağmurlu73,675,5
82kgeranisa76,278,1
83.3kgwaw78.778,7
120ceco34118,8118.6
100kgşipşirine9495,5

Ellerine ve emeğine sağlık canım
İnşallah bir sonraki hafta çok daha güzel bildirimler yaparız

Ay ne güzel olurdu yakın olsaydık
Birlikte yapardık aşuremizi sonra oturup önce birer kahve içip sonrada en ufaklarınan birer kase aşure yerdik kalanlarıda kocalara kakalardık kilo alsınlar diye

CECCOMMMMMMMM aklım senin evdeeeeeeee...miss gibi kokuyordurr şimdi aşureee ayyyy hele kaynarr kaynarrrrrrrrrr......yemeye bayılıyorumm dua et hamile değilimm feci canım çektiii[/B]

Oyyy kıyamam kuzum yaa valla yakında değilki uğrayıp sanada getireyim :26: offff yaaa hakikaten keşke yakın olaydık her konuda birbirimizi motive eder çok daha güzel kilolar verirdik

68kloroform64,564,5
73,6kgyağmurlu73,675,5
82kgeranisa76,278,1
83.3kgwaw78.778,7
120ceco34118,8118.6
100kgşipşirine9495,5
Canım benim lh 10,09
Geçen hafta 73,5 kiloydum listeye eklermisin :) tartım yok haftaya alıcam inşallah

Uyanınca bir bardak limonlu ve sirkeli su
kahvaltıda melemen
2 dilim ekmek
öğlen
1 kase çorba
1 tabak ıspanak yemeği üzerine yoğurt
1 havuç
ara
küçük bi kase yoğurt
1 elma
ama acıktıımmm

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Akşam üzere eşimin Bursada Üniversiteye giden Kuzeni geldi
Uzun zamandır görüşemiyorduk Özlemişim keratayı
Ya zaman ne çabuk geçiyor yaa :26: biz evlendiğimizde 4 yaşındaydı yenge yenge diye peşimde dolanır bacaklarıma sarılırdı Şimdi maşallah bir boy var ben sarılacağım bacaklarına neredeyse Çocuk 1.85 boyunda
Aslında koca adam oldu ama benim gözümde hala o havuç kafalı ufaklık
Sağ olsun benide eşimide çok sever hatta bazen geldiğinde bir kaç gün kaldığı oluyordu annesi arayıp kız bir tane oğlum var onuda siz aldınız diye takılırdı Kendi evlatlarımdan ayrı tutmam ne onu nede onunla yaşıt olan diğer kuzenini

Birlikte yemek yedik sonrada internetten güzel bir film izledik
Şimdide eşimle oyun konsolunun başına geçtilerde bende fırsattan istifade buraya attım kendimi
Bu arada ayıptır söylemesi piyaz yaptım bugün ama soğanı fazla doğramıştım içine seviyorum diye fakat şimdi gazdan ölüyorum karnım oldu davul gibi

Unutmadan bugünki menümüde yazayım

Uyanır uyanmaz;
1 büyük fincan elma sirkeli sıcak su

Kahvaltı;
2 dilim çavdar ekmeği
2.5 yumurtadan omlet
2 KK beyaz peynir
1 domates
1 Salatalık
( Yumurtayı fazla kullandığımdan 1 dilim ekmeği kestim )

ara;
1 çay bardağı süt

Öğle;
1 şekersiz nescafe
1/2 simit
1 ufak kase aşure

ara;
1 çay bardağı leblebi + 1 bardak süt

Akşam;
7 kasap köfte ( yağsız tavada ızgara )
3 - 4 YK bol soğanlı piyaz
1 orta boy kase karışık salata
1 büyük bardak ayran

gece; yani birazdan yeşil çayımı içerim yatarkende bir bardak sütüm var yine

68kloroform64,564,5
73,6kgyağmurlu73,675,5
82kgeranisa76,278,1
83.3kgwaw78.778,7
120ceco34118,8118.6
100kgşipşirine9495,5

Günaydın arkadaşlar;

ceco seni tebrik ederim tek - lerde sensin :)
maşallah genelimiz + larda
kızlaaaaaaaaar toparlanalım artık, kendimize gelelim, kg verelim. HAYIR demeyi öğrenelim etrafımızdakilere. hep yedirmeye çalışıyorlar.
yeteri kadar yiyelim fazlası değil.sağlıklısını yiyelim zararlısını değil.
gitsin göbişler, gelsin

sağoll cecomm getirmişşş kadarr oldunn..bende yapıcam ama ne zaman bilmiyorumm..son günü ne zaman acabaa bilgisi olan varmı??

afiyet olsunn kaçırmadan yapmışsın listeyii...anladığım kadarıyla sizde bizim aile gibi simit severlerdensinizz..bizdede birine gidince yol üzerinde simit görürsek alırızz..çayınn yanındaa ohhh misss...bazen dışarı çıkınca ala yemeklere rest çekerim bi simit içinn..anam öyle anlattımkii kokusu geldi burnumaa :) :)

piyazıda yemişsin afiyet olsunn..

Canım benim lh 10,09
Geçen hafta 73,5 kiloydum listeye eklermisin :) tartım yok haftaya alıcam inşallah

canımm listedeki yerinn hayırlı olsunnn dilerimm hep eksilerde olursunnnn...

68kloroform64,564,5
73,5eloocan73,573,5
73,6kgyağmurlu73,675,5
82kgeranisa76,278,1
83.3kgwaw78.778,7
120ceco34118,8118.6
100kgşipşirine9495,5

Son düzenleme:
günaydınnn kızlarrr herkeze güzel hafta sonları diliyorumm..bugün bi garip başladım güne içim biraz sıkkın allah hayretsinnn...

günaydın kızlar, dün akşam bi tembellik yaptım ohhhhh, kaç gündür uykusuzdum akşam 7de uyumuşum 10 kalktım, 12 de bi daha yattım sabah 10da kalktım dünde gezdim yine evde duramıyorum malesef, içimdeki umut gitti nedense.... canım ya benim daha günüm geçmediki, tabiki bende merak ediyorum ama nedense umut gitti Allah yardımcım olsun o haberi alınca ne yapacam bilmiyorum yeni bir dr faslı, yorucu git geller... gözümde büyüyor inan waw...

eee ne yapcan ozaman, o arada başka dra görünsene, öyle beklemekle olmazki, senin yumurta erken büyümüştü ya yine öyle olursa. yine aynı şekildemi içtin klomeni....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Sabah sabah anamın telefonuyla uyandım
Kadın temizlikle bozmuş aklını dün bendeyken bir kaç lekesi çıkmamış şeyleri alıp götürmüştü ben olmaz ben hallederim dediğim halde onların lekelerini çıkarttığını bildirmek için aramış beni sabah sabah
Yine ısrarla salı günü temizlik yapalım ben yardım ederim sana annemmmmm dedi
Kaçacak yerimde yok elim mahkum yapacağız artık

Eşim sabah arabayla ilgili bir tamir işi için sabahın köründe çıktı şimdi onun gelmesini beklerken kahvaltı için sizlere bakayım dedim

sormaa yaaa canımı sıktııı..gecen seferdede 2. gittiğimde çat iğnesi vurulmuştum..2. gidişim çarşambaya geliyor ama yinede tedirgnimm...ne bilim başka biyerede gitmek istemiyorumm...bakalımm duaediyorum inşallahh herşey yolunda giderr...

maşallah ne güzell uyumuşsunnn..kendine gelmişsindirr...

ben günün geçti diye düşünüyordumm..hadi bakalım hayırlısı...ne umutlann..nede umudunu kaybetmee..inşallah gelir bebişin bu ay...şirine ve sen gizli kutusunuz bu ayy...

anamm cecomm...senin aneyle benim anneyi bi araya getirsekk...benimkinide yönlendirse bizim eve gerçi günahını almıyım kadın çalışıyor kendi evine zor yetişiyor :)

kız boşverr salı günü gelsin halledinn...gün yapacagın zaman yine yardım eder sanaa...

Sorma canım nerde leke görse anında toplayıp götürüyor yıkamak için
Geçen gün benim ayakkabılarımıda yıkamış babamın terlikleriyle eve dönmek zorunda kaldım be kadın bırak ben onları atacaktım makineye dedim gülüyor boşver ben hallettim bile diye
Elinde olsa her gün bir bana bir kardeşime temizliğe gidecek kadının gündelikçi ruhu var üstelik öyle çeşit çeşit deterjan kullanmayıda sevmez Tursili var onun herşeye onu kullanır
Bazen dalga geçiyoruz Allah gecinden versin ölürsen yanına iki paket tursil koyacağız diye nasıl kahkahalarla gülüyor

Ne yapalım salıda yapcağız daha sonra güne bir kaç gün kala tekrar yaparız nasılsa
Kafaya takmış badanaya gerek yok duvarlarıda senin buhar makinenle tertemiz yaparız diye anlıyacağın baya bir yorulacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…