selam kızlar, dün giremedim bi kaynatmışsınız oku oku bitmedi, tam okudumda eşimin tepemden kalkmasını bekledim, o aradada uykum geldi yazamadım. dün bütün gün annemlerin ordaydım, sabah ablama kahvaltıya gittim akşama kadarda biraz annemde biraz ablamda takıldık öyle.
bende aynıyım kız canım hep yemek istiyor, tatlılar tuzlular herşey..
benim etrafımda aynı kız, artık arkadaşlar 2.leri yapmaya başladılar, ben hala bekliyorum.waw biliyor anlatmıştım ona geçen sene falan benim etrafımda tam 10 hamile vardı, onların arasında geçirdim vaktimi tabi şimdide bebeklerin arasındayım. bide kuzenlerim vardı onlarında olmuyordu hep beraber tedavi oluyorduk, dertleşiyorduk şimdi ikisininde var çocuğu ben hepten yalnız kaldım, ben çok severim bebekleri kuzenlerimin bebeklerinide çok seviyorum herlade onlarda hissediyor ya bi görseniz nasıl oynuyor benle kuzular... bizimde olacak şirine psikolojimizi bozmayalım, elimizden geleni yapalım ve Rabbime tevekkül edelim inşallah....
inşallah canım inşallah, benim hayalim peş peşe hepimiz verelim güzel haberi. bu sabah namazdan sonra hepinize dua ettim, sana şirineye minimaxa ve yağmurluya... Rabbim kabul eder inşallah...
hangi ilacı aldın kız? çok yoğunmuş dr yaa 10nundan önce gitmen gerekirse ne olacak, bence sen daha az yoğun bir dr bul böle olmazki... sonuçta bu keyfe göre gidilen bişe değilki...
ahh ahhh benide gaza getirin kızlarrrr... 1 kg geri aldım bile.. bu ay olmazsa bidahaki ay dra gidicem, ne dicek adam vere vere 3 kgmi verdin dicek acilen başlamam lazım...