- 20 Eylül 2013
- 801
- 33
- 34
inşallah canım ogünleri görürüz hep beraberr..ama bu ayy benden ümidi kesinn...şimdi senden ..kloroformdan...minimax dan..bide yağmurludan güzel haberler bekliyoruzzz..inşallah hamile haberiyle gelinn...
slm kızlarrr...ben bugün daha dayanamayıp gidip kan tahlili verdim...ve oda negatifff....0,56.. bana yine dr yolu göründüüü
Allah kabul etsin orucunu canım, bu aralar bol bol dua etmemiz lazım, Rabbim büyük...sormaa yaaa bu haftaa ders çalışmam gerekiryordu ama hep dışardayımm..dün karşıdaydım..bugün acık buralarda işim vardı..
yarın yine kardeşiminkiler gelecekmiş yine karşıya geçicez eşimlee...sanki haftasonunun suyu çıktıı...
ondan uzak kaldınmm..bide diyet felan kalmadı ondann...
bugün oruçluyumm..yarında tutmak istiyorumm..ondan dengede şaşıyor tebii..
sakın üzülmek yokkkk, uğraşıcaz pes etmicez, inancımızı kaybetmicez, imtihanımızı kazanıcaz ve Rabbim nasip edecek inşallahhhh...slm kızlarrr...ben bugün daha dayanamayıp gidip kan tahlili verdim...ve oda negatifff....0,56.. bana yine dr yolu göründüüü
hayırlısı olsun canım, nasip neyse o oluyor...sonuç negatif canım bende da
yarın Yeditepe üniversitesi hastanesine gideceğim. kg veremiyorum.bakalım o ne diyecek.
sonuç negatif canım bende da
yarın Yeditepe üniversitesi hastanesine gideceğim. kg veremiyorum.bakalım o ne diyecek.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
İşte böyle kızlarsizce yanlış bir durum varmı bu listede
Daha şimdiden yarın için ne pişirsemde düzenim bozulmasa diye düşünüp duruyorum
Canım bunda da vardır bir hayır
Bak mübarek muharrem ayında bol bol dua edelim belki Rabbim kabul ederde kuzucuğun gelir
selam kızlar, bugün eşim evdeydi ya giremedim. iş yaptım biraz evde, akşam üstü 1 saat kadar uyudum. akşamda eltime çaya gittik. böyle geçti günüm işte. eltimlerde çiğ köfte yedik yaaaaben ne yapcam bilmiyorum bir türlü diyete yaklaştıramıyorum kendimi, canım hep tatlı çekiyor, bugün sütte bisküvi ezdim yedim aynı bebek gibi bu ay olmazsa bi dahaki ay dra gidicem zayıflamamda lazım, offffff
Allah kabul etsin orucunu canım, bu aralar bol bol dua etmemiz lazım, Rabbim büyük...
sakın üzülmek yokkkk, uğraşıcaz pes etmicez, inancımızı kaybetmicez, imtihanımızı kazanıcaz ve Rabbim nasip edecek inşallahhhh...
ama tahlil yapman iyi olmuş, üzülmüşsündür biliyorum ama kafan daha rahat olur.. şimdi önümüzdeki aya odaklanalım ve dua edelim...
hayırlısı olsun canım, nasip neyse o oluyor...
Selamün aleyküm kılarrrrrrr
Hepniize günaydınnnnnn :122:
Gece baya sıkıntılı geçti maalesef :26: küçük cimcime dün fazlamı koşturdu nedir gece bacağım ağrıyor diye uyandı ve ne yaptıysak susturamadık. En son eşim biraz bengai sürdü çok çok az bende o uyuyana kadar masaj yaptım pijamasının üzerinden
Şükür uyudu bir iki saat uğraştıktan sonra ve nasıl bitkin düştüyse şu anda bile uyuyor
Bende yine sabahın 7sinde uyandım bir güzel salonumu toparladıktan sonra bir güzel kahvaltımı ettim
Şimdide buraya bakarken bir yeşil çay içeyim diyorum
kızlarr bugünyine kardeşiminkiler gelecekkk ve ben karşıya geçicem..eşim sabahtan gitmemi istemedi bende dedim yapılcakları burda yaparım akşam gelirimm...
sarma hazırrr..
kars ketesi yapıcam içi un kavurmalııbayılırımmm...
bide kakaolu portakallı ıslakk kekkkkk....sosunu sadece sütkakao ve şekerle yapıyorum oda harikaaaaa...
ayy keşke hepimiz yakınolaydıkk...ayda yılda bigün seçerdikk cozutmagünü diyee..birlikte toplanır bişiler yapar yerdikkk
bu arada bugünde oruçluyum akşam niyetlenmedimm..sabh annemi aradım bugün bişiler pişircem dün tuttum bugün tutmasam olurmuu...olmas dedi..yahudiler aşure gününü tek tutar ondan iyi değilmişş 2 gün tutulması daha evla dedi..bendeniyetlendim tadı tuzu bozuk olursa ben karışmamm...hıhhh dedimmmkardeşimde gülüyor ben senin yerinde olsam tutmamm diyorrr
Kızlar özledim sizi. İnş. bir daha ki ay güzel haberlerimiz olur. Kilo veririz bebiş gelir ohhh pozitif düşünelim pozitif olsun. Ben işlerimden dolayı 7 gün Hollanda'da olacağım alıştım hergün girip sizin haberleriniz okumaya. Kendinize iyi bakınnnnnnn. Bi minimax vardı nerde bu kız acaba dersiniz diye yazdım :122:Bu arada orada ipin ucunu kaçırmamak için protein ağırlıklı diyete başladım. Vermemmm lazım bu kilolarıı. Hepinizi öptüm
Kızlar özledim sizi. İnş. bir daha ki ay güzel haberlerimiz olur. Kilo veririz bebiş gelir ohhh pozitif düşünelim pozitif olsun. Ben işlerimden dolayı 7 gün Hollanda'da olacağım alıştım hergün girip sizin haberleriniz okumaya. Kendinize iyi bakınnnnnnn. Bi minimax vardı nerde bu kız acaba dersiniz diye yazdım :122:Bu arada orada ipin ucunu kaçırmamak için protein ağırlıklı diyete başladım. Vermemmm lazım bu kilolarıı. Hepinizi öptüm
Ohhhhhhh bana diyorsun ama maşallah kendin benden faalsin bu aralar
Anammmm keşke yakın olsaydık diyeceğim ama bu seferde olurdum 200 kilomaşallah hamarat hatun bu arada RAbbim orucunu kabul etsin Aminnnnnnnnnnn
sorma kızzz...bi yöncen iyi oldu bi yönden kötüü..kafam dağılıyor iyii...dersler var daha başlamadımm o yöndende kötüüü...
eşimden başkasıda bilmiyor tedaviyii...annemlerde...onlarda üzülmedi bu yönden iyii...beni hiç anlamıyorlar bu yandanda kötü olduu..
iyiki varsınızz...
merhba nasıl gidiyor hamiş olan var mı???? dünden beri sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum inann kki!!!!!!
evvelsi gün internette kadın doğum uzmanı bir bayana mail attım hormon tahlillerimmi oda dün cevap atmış bana sende pko görünmüyor hipogonatizm olabilir diyee bu hastalığı bilen var mı aranızda ? ben pek fazla bir şey bilmiyorum açıkçası bildiğim şu 500 kadından birinde görülen bir hastalık ama doktorların gözünde pkodan daha kolay tedavi edilen bir hastalık....doğal yolla hamile kalma ihtimalin daha yüksek!! birde ilaçsız regl olamoyr muşsun bu hastalıkta ki bende ilaçsız olamıyorummm!!!!!!!! önümüzdeki haftta mutlaka ir kadın doğumcuya gitmem gerek ama iyi bir kadın doğum uzmanı bulmam gerek bütün kadın doğumlar anlamıyor mus bu hastalığııı offfff offffffff bilemedim ben yaaaaa
kızlarr bugünyine kardeşiminkiler gelecekkk ve ben karşıya geçicem..eşim sabahtan gitmemi istemedi bende dedim yapılcakları burda yaparım akşam gelirimm...
sarma hazırrr..
kars ketesi yapıcam içi un kavurmalııbayılırımmm...
bide kakaolu portakallı ıslakk kekkkkk....sosunu sadece sütkakao ve şekerle yapıyorum oda harikaaaaa...
ayy keşke hepimiz yakınolaydıkk...ayda yılda bigün seçerdikk cozutmagünü diyee..birlikte toplanır bişiler yapar yerdikkk
bu arada bugünde oruçluyum akşam niyetlenmedimm..sabh annemi aradım bugün bişiler pişircem dün tuttum bugün tutmasam olurmuu...olmas dedi..yahudiler aşure gününü tek tutar ondan iyi değilmişş 2 gün tutulması daha evla dedi..bendeniyetlendim tadı tuzu bozuk olursa ben karışmamm...hıhhh dedimmmkardeşimde gülüyor ben senin yerinde olsam tutmamm diyorrr
Canım ilk defa duyuyorum senden ama pkodan daha kolay tedavisi diyorsa kadın buda bir umuttur
İnşallah iyi bir doktor bulup netteki doktorun teşhisinden bahset bence belki ona göre bir yol çizersiniz
İNşallah herşey gönlünce olur ve sende yakın zamanda müjde verirsin bizlere
olsun bak o da seni düşünüyor, sen sıkma canını işte. nasip bir dahaki aya inşallah.bende 12-13 gün sonra gözlerimi şişiririm artık.. şimdi beklemedeyim, ama değişik bir ruh halindeyim bazen umutlu oluyorum bazen umudum gidiyor.. hayırlısı...sendede mi negatiff..adet oldunmuu ?? git bakalım hastaneye hayırlısı olsunn...
canımm süper listennn..ben bu ay çook ümitliyimm..en az -4 diye bahse giriyorum hattaa...ayy cecomm sen paylaş böle bizide aşka getirrr...bende feci şekilde başlıyorum..bebek bi aydaha ertelendi nasılolsaa..geçen 2 hafta harikeydi..eşimin bana hamileymişim havasını yaşatmasııhapşırıncaa bilee..öhhh yanii bebek varsa gitti diyorduuu marketteki poşetleri taşıtmamasıı geçti bu fasıll kendimi diyete vermem lazımm..
bebek yok bide gidip saçlarımı boyatmam lazım..hamileyken boyatılmaz diye bişi duydumm..bebeiş gelmeden saçlarımı halledimmm
aynenn öylee nasip neyse ooo..ama iştee bazı zamanlar ne yürek dinliyorr ne dill...bu sabahh balon gibi gözlerle uyandım..dün ne kadar ağladıysamm..eşimde geldii ben suratsızmışım diye triplerde..geçtim uzandım yatağıma..bu sefer yine söyleniyorr..sonra yine dilim varmadı mesaj attımm..
ben bu ayda yanlız kaldımm..kan tahlili verdim negatif diyee...o zaman yumuşadı..kaldırdı benii..hemen olsa garip olmazmıydıı..dua et yumoşlar gelişti felan filanlaraa..
ooo iyi gezmeler git gez enerji depola gel inşallah. pozitif olmak zorundayız yoksa hayat geçmezki ....Kızlar özledim sizi. İnş. bir daha ki ay güzel haberlerimiz olur. Kilo veririz bebiş gelir ohhh pozitif düşünelim pozitif olsun. Ben işlerimden dolayı 7 gün Hollanda'da olacağım alıştım hergün girip sizin haberleriniz okumaya. Kendinize iyi bakınnnnnnn. Bi minimax vardı nerde bu kız acaba dersiniz diye yazdım :122:Bu arada orada ipin ucunu kaçırmamak için protein ağırlıklı diyete başladım. Vermemmm lazım bu kilolarıı. Hepinizi öptüm
merhba nasıl gidiyor hamiş olan var mı???? dünden beri sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum inann kki!!!!!!
evvelsi gün internette kadın doğum uzmanı bir bayana mail attım hormon tahlillerimmi oda dün cevap atmış bana sende pko görünmüyor hipogonatizm olabilir diyee bu hastalığı bilen var mı aranızda ? ben pek fazla bir şey bilmiyorum açıkçası bildiğim şu 500 kadından birinde görülen bir hastalık ama doktorların gözünde pkodan daha kolay tedavi edilen bir hastalık....doğal yolla hamile kalma ihtimalin daha yüksek!! birde ilaçsız regl olamoyr muşsun bu hastalıkta ki bende ilaçsız olamıyorummm!!!!!!!! önümüzdeki haftta mutlaka ir kadın doğumcuya gitmem gerek ama iyi bir kadın doğum uzmanı bulmam gerek bütün kadın doğumlar anlamıyor mus bu hastalığııı offfff offffffff bilemedim ben yaaaaa