Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

sendede mi negatiff..adet oldunmuu ?? git bakalım hastaneye hayırlısı olsunn...

canımm süper listennn..ben bu ay çook ümitliyimm..en az -4 diye bahse giriyorum hattaa...ayy cecomm sen paylaş böle bizide aşka getirrr...bende feci şekilde başlıyorum..bebek bi aydaha ertelendi nasılolsaa..geçen 2 hafta harikeydi..eşimin bana hamileymişim havasını yaşatmasıı:KK9::KK9::KK9::KK9: hapşırıncaa bilee..öhhh yanii bebek varsa gitti diyorduuu:KK9::KK9::KK9: marketteki poşetleri taşıtmamasıı:KK9::KK9: geçti bu fasıll kendimi diyete vermem lazımm..

bebek yok bide gidip saçlarımı boyatmam lazım..hamileyken boyatılmaz diye bişi duydumm..bebeiş gelmeden saçlarımı halledimmm:KK9::KK9::KK9::KK9:

aynenn öylee nasip neyse ooo..ama iştee bazı zamanlar ne yürek dinliyorr ne dill...bu sabahh balon gibi gözlerle uyandım..dün ne kadar ağladıysamm..eşimde geldii ben suratsızmışım diye triplerde..geçtim uzandım yatağıma..bu sefer yine söyleniyorr..sonra yine dilim varmadı mesaj attımm..

ben bu ayda yanlız kaldımm..kan tahlili verdim negatif diyee...o zaman yumuşadı..kaldırdı benii..hemen olsa garip olmazmıydıı..dua et yumoşlar gelişti felan filanlaraa..

ben dr'a gittim bugün.rahim kalınlaşmış adet olmam yakınmış. 1 hafta beklicem.olmazsam önce kan testi sonra primolut. dr kg vermemi istedi.klomen falan başlatmıyor. konuştuk. 2 ay bekleyelim. sağlıklı yaşam tarzını benimse ideal kg na gelip orda devam et bak göreceksin hiç bir ilaca gerek kalmayacak dedi. 2 yumurtalığımda da pcos varmış. gitmişken birde smir testi yaptırdım. dr um diyabet konusunda da uzmanmış. neler yapmam gerektiğini söledi. her öğünde protein al dedi. ara ğünlerde meyvenin yanına yoğrut süt ayran gibi protein de tüket tokluğu pekiştirir dedi. sizede anlatayım belki faydası olur.
dr dan sonra anneme geçtim onlarla birlikde çok güzel zaman geçirince moralim yerine geldi. eşimlede konuştum. sen ne dersen o dedi. inşallah yapabiliriz.

günaydın kızlarrr... bu sabah 5buçukta uyandım ve hala uyuyamadım, dahada yatmam zaten...
bugün ablama gidicem kahvaltıya, öğlendede bir tanıdığımızın doğum günü var ablamda süpriz yapcaz ona. yani bugün pasta yerim :KK17:
sabah tartıldım 64,5 kg... hep almadım almadım diyordum ama başlamışım işte almaya. hemen durmam lazım. ne güzel ceco son sürat başladı:nazar:, bir kaç kişi daha olsa böyle hepimiz gaza gelsek ne güzel olur:KK52: pazar günü halk pazarından alayım sebze salata malzemesi falanda önümüzdeki hafta başlayayım inşallah...

hepinize hayırlı günler diliyorum kızlarrrrr...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Hepinize kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122: :122:
Cumanız mübarek olsun ve Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsinin çok daha fazlasını sizlere nasip etsin ....Aminnnnn

Bugün biraz geç uyandım sayılır ama neyse :KK1: hemen kahvaltımı edeceğim birazdan :KK34:

Merakla beklenen Ceco bildirimini yapayım bari :KK1::KK1:

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 120 kg
Bu hafta; 118.8 kg :KK76::KK76::KK76::KK76:
Giden; 1.2 kg
Hedef; 85 kg şimdilik tabi

Spor: 2 gün yüzme + 2 gün yürüyüş :KK76::KK76::KK76::KK76:

Sonucumdan çok memnunum çünkü reglm çok yakın :KK1: inşallah bir sonraki cumada reglm bitmiş olur ve tekrar eksi bildirim yaparım Allahın izniyle inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnn

slmmm millettt.... ben bugün evdeyimm..adet olamadımm hala sinirimm bozukk...negatiflikten geçtimm resmennn adet olmayı bekliyorum hasretlee..

kilomm aynıı..birhaftadır hatta daha fazladır tartılmıyordum artı görücem diye korktum amaa acıcık bi artı :) 78.7

slmmm millettt.... ben bugün evdeyimm..adet olamadımm hala sinirimm bozukk...negatiflikten geçtimm resmennn adet olmayı bekliyorum hasretlee..

kilomm aynıı..birhaftadır hatta daha fazladır tartılmıyordum artı görücem diye korktum amaa acıcık bi artı :) 78.7

Canım inşallah bir an önce sökülürsün de rahatlarsın :KK34:
Bende olacağım diye her an beklerken olmaya başlamışım :KK1: regle rağmen eksi görmüş olmak süpermiş yaw :KK1: inşallah haftaya daha da az çıkarım reglm bitince :KK34:

Canım inşallah bir an önce sökülürsün de rahatlarsın :KK34:
Bende olacağım diye her an beklerken olmaya başlamışım :KK1: regle rağmen eksi görmüş olmak süpermiş yaw :KK1: inşallah haftaya daha da az çıkarım reglm bitince :KK34:

cecommmm inşallahh...bundan sonra her hafta eksi görücenn..gidecekk o kilolarrrr.....

yokk benim çatlama iğnesinden sonra 14 .günüm..geç döllenme olsa bile çıkardıı..bu ay kesin yok yanii...

daha ne diyim ki..her aydaa kelimelerimide tükettimm...daha birşey demiyorummm..nasip..diyip susturuyorumm..:KK14::KK14::KK14::KK14:

:85::85::85::85: Canımm benim Hayırlısı olsun hakkımızda biz çok istiyoruz hayırlısıyla olsun

yeni yumoş yeni umutlar inşallah bir dahaki yumoş bebiş olsunn

Kızlar bana şimdilik müsaade :KK3:

Akşam yemeğimi hazırlayıp az kuzumla oyun oynayayım :KK1: canı sıkılmış Anne hadiiii oynayalımmmm diye yalvarıyor :KK1:
Yemekten sonra kızkardeşime çaya gidiceğiz :KK34:
Artık gece dönünce hem sohbete hemde menü bildirmeye koşa koşa gelirim :KK34:

Hepinize hayırlı akşamlar ve hoş sohbetler :KK3:

ayyy cecomm ne sohbett ne sohbett kimseciklerr kalmadıkii herkezler bi yerdee....akşam gezmesi varmışş iyi eğlenceler...

ewett benim bugünkü menümm saçma sapandı.

kahvaltı yok...

öğlen ıspanak üzeriyogurtt...

küçük paket cubuk kraker..acık aşure..

yarım muz...bi portakal...2dilim armut...

akşamada çorba yaptım acık ıspanak var onlardan atıştırmayı planlıyorumm...

listemde hayatımm modunda birazz karışık bu araa...

kızlarr bugüün cumaydıı yine bildirim yapam yok bundan sonra yapanı eklerimm...

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform6464.5
83.3kgwaw78.778.7
120ceco34120118.8

Son düzenleme:
selam kızlar, sabah kahvaltıda ablamdaydım güzel bir kahvaltı yaptım, doğum günündede 1 dilim pasta yedim, akşamada mantı ve kıymalı menemen yapmıştım ondan yedim, 1 kasede aşure :KK17::KK17: listede artıyı görmek çoook normal tabi böyle yemeye devam edersem verdiğimden fazlasını alıcam...:KK20:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr :KK3:

Hepinize kocaman bir günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :122: :122: :122: :122:
Cumanız mübarek olsun ve Rabbim gönlünüzden geçenlerin hepsinin çok daha fazlasını sizlere nasip etsin ....Aminnnnn

Bugün biraz geç uyandım sayılır ama neyse :KK1: hemen kahvaltımı edeceğim birazdan :KK34:

Merakla beklenen Ceco bildirimini yapayım bari :KK1::KK1:

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 120 kg
Bu hafta; 118.8 kg :KK76::KK76::KK76::KK76:
Giden; 1.2 kg
Hedef; 85 kg şimdilik tabi

Spor: 2 gün yüzme + 2 gün yürüyüş :KK76::KK76::KK76::KK76:

Sonucumdan çok memnunum çünkü reglm çok yakın :KK1: inşallah bir sonraki cumada reglm bitmiş olur ve tekrar eksi bildirim yaparım Allahın izniyle inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnn
ohhh maşallah kız, süper bi başlangıç yaptın, inşallah daha verimli bi şekilde devamö eder....

yumurta çatladıktan 14-15 gün sonra olman gerek kaç gün oldu senin...
iyi işte kilo almamışsın ne güzel, ya artı ile başlasaydın...
:85::85::85::85: Canımm benim Hayırlısı olsun hakkımızda biz çok istiyoruz hayırlısıyla olsun

yeni yumoş yeni umutlar inşallah bir dahaki yumoş bebiş olsunn
inşallah canım inşallah... hepimiz yaşayalım ve mutlu olalım.... :KK34::KK34::KK34:

selam kızlar, sabah kahvaltıda ablamdaydım güzel bir kahvaltı yaptım, doğum günündede 1 dilim pasta yedim, akşamada mantı ve kıymalı menemen yapmıştım ondan yedim, 1 kasede aşure :KK17::KK17: listede artıyı görmek çoook normal tabi böyle yemeye devam edersem verdiğimden fazlasını alıcam...:KK20: ohhh maşallah kız, süper bi başlangıç yaptın, inşallah daha verimli bi şekilde devamö eder....

yumurta çatladıktan 14-15 gün sonra olman gerek kaç gün oldu senin...
iyi işte kilo almamışsın ne güzel, ya artı ile başlasaydın...
inşallah canım inşallah... hepimiz yaşayalım ve mutlu olalım.... :KK34::KK34::KK34:

ohhh afiyett olsun arkadaşımaa...hepsi erisin gitsinn....

kızz sorma yaa bugün iğneden sonraki 16. günümm...ya iğneden sonra hemen çatlamadı bu yumoşş..yanii...

iyiki tahlil yapmışım yoksa ölürdümm meraktann...tahlil 0,56 ama adet olamadım halaa...şimdi adeti bekliyorumm...

kızlarrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

çayla beraberr bisküvili pasta yedimmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

aayy bu hafta sonuna ne planlarr kurmuştumm bennnn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

pepe şarkısıylaa eşime baba olacagını söylicektimmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

eeyyyy sen kimsinki planlar kuruyorsunn:KK20::KK20::KK20::KK20:

ohhh afiyett olsun arkadaşımaa...hepsi erisin gitsinn....

kızz sorma yaa bugün iğneden sonraki 16. günümm...ya iğneden sonra hemen çatlamadı bu yumoşş..yanii...

iyiki tahlil yapmışım yoksa ölürdümm meraktann...tahlil 0,56 ama adet olamadım halaa...şimdi adeti bekliyorumm...

sağol canım, inşallah erirde malesef kendi kendine erimiyor bu kilolar:KK30: iğneden 36 saat sonra çatlıyormuş yumurta yani gece yada yarın olabilirsin diye tahmin ediyorum canım... keşke olmasaydın ama yapcak bişe yok. olsun yumurtanda oluyormuş en azından bunu gördün buda büyük bir gelişme bence :KK9: bende şimdi heyecanla bekliyorum yaaa 10 gününm falan var benimde, Rabbime her gün yalvarıyorum, hayırlısı olur inşallah....

kızlarrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

çayla beraberr bisküvili pasta yedimmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

aayy bu hafta sonuna ne planlarr kurmuştumm bennnn:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

pepe şarkısıylaa eşime baba olacagını söylicektimmmm:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

eeyyyy sen kimsinki planlar kuruyorsunn:KK20::KK20::KK20::KK20:
sanada afiyet olsun arkadaşım.......
o günlerde gelecek ben tüm kalbimle inanıyorum.....

sanada afiyet olsun arkadaşım.......
o günlerde gelecek ben tüm kalbimle inanıyorum.....

inşallahhh..sabırsızlıklaaa bekliyorumm bu ara nedense icee depresttii yaralarımm:) ve çocuk isteğim...

eskidenn ben anne olamamm yaa diyordum..ama artık anne olmak istiyorum..bebek görünce tvde kokusu geliyor resmenn...rabbim inşallah yaklaştırmıştır onu banaa

inşallahhh..sabırsızlıklaaa bekliyorumm bu ara nedense icee depresttii yaralarımm:) ve çocuk isteğim...

eskidenn ben anne olamamm yaa diyordum..ama artık anne olmak istiyorum..bebek görünce tvde kokusu geliyor resmenn...rabbim inşallah yaklaştırmıştır onu banaa

inşallah canım... bende aynı durumdayım hiç aklımdan çıkmıyor bebek sahibi olmak, çok acaip ve müthiş bişe bu yaaa...
bazen düşünüyorum acaba hamileyim diyebilecekmiyim diye...
inşallah diyorum ve Rabbime sığınıyorum....:KK14::KK14::KK14:

inşallah canım... bende aynı durumdayım hiç aklımdan çıkmıyor bebek sahibi olmak, çok acaip ve müthiş bişe bu yaaa...
bazen düşünüyorum acaba hamileyim diyebilecekmiyim diye...
inşallah diyorum ve Rabbime sığınıyorum....:KK14::KK14::KK14:

diyeceksinn inşallahh...bu ay sırasendedir inşallahh...

ama söz ver bu ayda negatif olursa önümüzdeki ay sende dr la başla düzenli tedaviyee...

ama ogün konuşmamızdan sonra..bu ay senin için önemlii..olabilir bu ay..şu 10 gün hele bi geçsinn...

X