- 20 Eylül 2013
- 801
- 33
- 34
sendede mi negatiff..adet oldunmuu ?? git bakalım hastaneye hayırlısı olsunn...
canımm süper listennn..ben bu ay çook ümitliyimm..en az -4 diye bahse giriyorum hattaa...ayy cecomm sen paylaş böle bizide aşka getirrr...bende feci şekilde başlıyorum..bebek bi aydaha ertelendi nasılolsaa..geçen 2 hafta harikeydi..eşimin bana hamileymişim havasını yaşatmasıı hapşırıncaa bilee..öhhh yanii bebek varsa gitti diyorduuu marketteki poşetleri taşıtmamasıı geçti bu fasıll kendimi diyete vermem lazımm..
bebek yok bide gidip saçlarımı boyatmam lazım..hamileyken boyatılmaz diye bişi duydumm..bebeiş gelmeden saçlarımı halledimmm
aynenn öylee nasip neyse ooo..ama iştee bazı zamanlar ne yürek dinliyorr ne dill...bu sabahh balon gibi gözlerle uyandım..dün ne kadar ağladıysamm..eşimde geldii ben suratsızmışım diye triplerde..geçtim uzandım yatağıma..bu sefer yine söyleniyorr..sonra yine dilim varmadı mesaj attımm..
ben bu ayda yanlız kaldımm..kan tahlili verdim negatif diyee...o zaman yumuşadı..kaldırdı benii..hemen olsa garip olmazmıydıı..dua et yumoşlar gelişti felan filanlaraa..
ben dr'a gittim bugün.rahim kalınlaşmış adet olmam yakınmış. 1 hafta beklicem.olmazsam önce kan testi sonra primolut. dr kg vermemi istedi.klomen falan başlatmıyor. konuştuk. 2 ay bekleyelim. sağlıklı yaşam tarzını benimse ideal kg na gelip orda devam et bak göreceksin hiç bir ilaca gerek kalmayacak dedi. 2 yumurtalığımda da pcos varmış. gitmişken birde smir testi yaptırdım. dr um diyabet konusunda da uzmanmış. neler yapmam gerektiğini söledi. her öğünde protein al dedi. ara ğünlerde meyvenin yanına yoğrut süt ayran gibi protein de tüket tokluğu pekiştirir dedi. sizede anlatayım belki faydası olur.
dr dan sonra anneme geçtim onlarla birlikde çok güzel zaman geçirince moralim yerine geldi. eşimlede konuştum. sen ne dersen o dedi. inşallah yapabiliriz.