Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Canım en kötü gününüz böyle olsun
RAbbim nice sağlıklı ve huzurlu doğum günleri nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnn

İnşallah bir sonraki yaş gününüzde kuzucuğunuzda yolda olucaktır

ağzındann yine bal damlıyorr cecommm...aminn inşallah +1 oluruz bidahaki doğum gününe....

Neyse canlar bana müsaade

Malum sabah erken kalkacağım
Hepinize hayırlı geceler ve tatlı rüyalar

inşallah, haber verirsin...

iyiki doğmuşş kocacımm yoksa evde kalırmışımm benn :)

Eki Görüntüle 851174 Eki Görüntüle 851175

Allah mutluluğunuzu daim etsin. yuvanızdan huzur eksik olmasın inşallah.... veeeeee tabikide nufüs artışıda olsun

inşallah, haber verirsin...

Allah mutluluğunuzu daim etsin. yuvanızdan huzur eksik olmasın inşallah.... veeeeee tabikide nufüs artışıda olsun

aminn kuzumm inşallah hepimizinn olsunn.....sen persembe akşamı bakarsınnn yazarım burayaaaa...büyük ihtimal tek gidicem kalmayı planlıyorum çünküü..sabahta 2 saat görüşürüzz...

offffff kızlarrrrrr nerdesinizzz yaaaaaaaaa...diyetmişşş spormuşşş hakk getiree dimii....ortalıkta yoksunuzz diyetlerinn ucu kaçtı heraldee..

"Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Hazır eşim maç izlerken bende hemen kendimi buraya attım
Bugün baş ağrım öyle böyle tutmadı hatta en son ağlayacak hale geldim şükür şimdi geçtide bende pc başına gelebildim
Yarın inşallah sabahtan doktora gidiceğim bakalım bu ne diyecek ve hangi tahlilleri yapacak hormonlar için umarım düzgün biri çıkar malum sskda şansına ne gelirse aynı doktordan randevu almak istemezsen
Bu ara yine davul gibi hissediyorum kendimi bakalım şu kabızlık için doktor ne diyecek :44:
Valla güzelim doğru söylüyorsun uzun zamandır kendimi tanıtmadım bende
Yeni gelen arkadaşlarda kimdir bu ceco diyebilirler

33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında iki Cadının annesiyim, yaklaşık 14.5 sene evvel Almanyadan istanbula gelin geldim ( orada doğdum büyüdüm ve ilk görüşte aşık olduğum eşim için buraya taşındım )
Evhanımıyım şimdilik ama ilerde Rabbim nasip kısmet ederse hayalini kurduğum ufak bir cafe açmayı düşünüyorum
2 sene evvel 120 kgla KKyla tanıştım ve zayıflama yolculuğuma başladım ama maalesef çok kısa süre 90lı rakamları gördükten sonra kullandığım depresyon ilaçlarınında etkisiyle olduğunu düşündüğüm bir kilo alma şanssızlığım oldu şu ara ve maalesef şu ara 105 - 106 rakamlarını arada görüyorum ve cıldırmamak için direniyorum

Yarın Allahın izniyle yine dahliyeye gidip tahlillerimi yaptıracağım ( hormon ) ve inşallah bu sefer diyetisyene kendimi sevk ettiririp adam gibi kilo vermek istiyorum "

ceco seni tanımak ne güzel maşallah hep aktif bir hanımsın Allah sana bağışlasın aşkla olan eşini vee kuzucuklarını aminnnn
inşallah canım hep birlikte kilo vereceğiz.

"sağoll kuzummmm...inşallah benimledirr...seninkide seninledirrr...şimdi senin adet ne zaman gelecek hangi günü bekliyoruzz ???gelmez tabi inşallah bebiş gelirr...

dr 15 gün sonra gel dedi ondan gitmicemm....bu vurulduğum iğne testi etkiliyormuşş etkisi 12 gün sonra geçiyormuşşş yani en erken haftaya çarşambaaa....dua edelim inşallah gelirr..."

canım inşallah yaa benimki 15 kasım eğer şaşmazsa tabi lakin gelmezsin kırmızılar bebiş olsun istiyoruzz
testi etkiliyor muymuş ayy canım ya inşallah hayırlısıyla gelir bebiş dualarımdasınız sen kloroform ve tüm arkadaşlar ve bende inşallah sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar versin Rabbimiz

Son düzenleme:
kızçelerimmmm....ben bugün yine dengeli beslenemedimm..yani dengesiz derken saati saatinee...

sabah bişi yemedimm..öğlenn bikaç kurabiye ve yogurtt...

sonra yarım armutt...

pazarlıklarımı getirdi kv..karnıbahar seviyorum çiğ çiğ azcık ondan yedimm..işte bölee....

akşama çorbayla makarna varr...çorba içmeyi düşünmüyorumm..bide köfte varr..

yağsız tavada köfte yapım diyorum..bide salataaa...yanınada ayran yada yogurtt..

şirineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aynıı tarihimiii bekliyoruzz şimdii bende 14...15 kasımıııı bekliyorummmmmmmm......ayyyyyyyy

ama ben negatife alıştırdım kendimii..dün beklediğim bi haber vardıı bi arkadaş tüp bebek yaptırdııı malesef negatiff...ve onun haberine bile bunalıma girdim...o yüzden kendimi negatife alıştırmam lazımmm...tabii pozitiff olursadaaaa allahh allahhhh

kız birlikte güzel haberler veririzz inşallahhhhhhhh...ardında klorofommm...sonra minimax..

offffff kızlarrrrrr nerdesinizzz yaaaaaaaaa...diyetmişşş spormuşşş hakk getiree dimii....ortalıkta yoksunuzz diyetlerinn ucu kaçtı heraldee..

aminn kuzumm inşallah hepimizinn olsunn.....sen persembe akşamı bakarsınnn yazarım burayaaaa...büyük ihtimal tek gidicem kalmayı planlıyorum çünküü..sabahta 2 saat görüşürüzz...
aynen öyle, bende diyet falan kalmadı ne yapcam bilmiyorum. tmm haberleşiriz inşallah perşembe akşamı.

waw şirine, kızlar sağolun dualarınızda benide hiç unutmuyorsunuz ne kadar güzel olurdu hep beraber hamiş kalsak.
inşallah bizde bu duyguyu tadalım arkadaşlar. öpüyorum sizi

wawwwwww evet canım eğer şaşmazsa 15 Kasım ayyy bebiş olsa da biz şaşsak sevinç şokları yaşasakkkkk
bende geçen 2 aydan 1.sinde günlerce ağladım şok modunu yaşadım doktor net konuşmuştu yumoş iyi değerler iyi lh ve fsh yakın 6 felandı ya ayyy çok üzülmüştüm hayıt tohumu hapı aldım gnc den ne vitaminler ...
baktık kırmızılar geldi
2. ay 10 gün gecikti sevinemedim hissiz yaşadım resmen ay o da çok kötüydü
bu ay son 3. ay Saldım çayıra Mevlam kayıra kendi kendimi hasta ediyorum tabi bunun yanısıra duamı ediyorum hepimiz içinde aynı şekilde ve canı gönülden diliyorum olalım bebişlerimiz bizimle olsun
yüreğim çarpıyor sevinemiyorum üzülemiyorum bir garip oldum

Diyet felan kalmadı bugün bende :26: bir posiyon barbunya kocaman bir tabak salata hatta azcık ormankebabı yanında 2 dilim ekmek 2 süsbiberi hüüp gitti bayadır böyle çok yemiyordum
ama bugün yakarım bunları yeşilçayımı içerim birazdan bu gece durmak yok yola devam nöbette :126::102::122::129:

anamm gece nöbettemisinnn ?? saat kaça kadarr ???..

selam kızlar nasılsınız.....
ben bugün iş yaptım baya, yarın arkadaşların gelecek kahvaltıya inş. hala daha bişeler yapmam lazımda sabah namazdan sonra yatmamıştım acaip uykum var.
bugün maranki çıkmış tvye ablam izlemişte çocuğu olmayanlar için parazit kürü yapmaları lazım demiş, hem erkek hem bayan, parazitler protein ile beslenirmiş sperm ve yumurtada protein olduğundan... ben araştırıyorum şimdi sizde bakın kızlar, nasıl yapıldığını buldumda kaç gün falan göremedim, hiç bulamazsam programın tekrarına bakıcam.. sizede yazarım kızlar... bide detoks kürü yapsınlar demiş...

bu haberin hayali bile insanı heyecanlandırıyor yaaa, çok güzel... inşallah peşpeşe yaşayalım...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Valla kızlar yorgunluktan ölüyorum ama yinede sizlere bakmadan edemedim
Sabah malum doktora gidecektim hem diyetisyene sevk istemek için hemde hormonlarıma tekrar baktırabilmek. Hastane baya bir kalabalıktı ama şükür sıra dahiliyede çabuk geldi
Bu seferki doktor çok ilgiliydi ve pkoyla insülin direnci var diyince ayrıntılı hormonlarına bakalım dedi iyi oldu bayadır yaptırmamıştım
Erkeklik hormonu yüksek çıktı deyincede bakalım yine yüksekmi dedi

Tahlil sonuçlarım cuma öğleden sonra çıkacakmış ama ben pazartesi gidiceğim diyetisyende o gün orada diye
Bu arada diyetisyenimle de tanıştım uzun boylu cıbık kraker gibi bir delikanlı
Çok cana yakın ve ilgili biri oda ve tahlil sonuçlarımı görmeden bana diyet veremeyeceğini söyledi

İnşallah pazartesi gittiğimde listemi verecek ve her ay kontrole gideceğim
Çok merak ediyorum kaç kalorilik bir liste uygun görecek ve ne gibi bir yol çizecek bana
Akşam 4de kadar hastanede koşturdum ( bir ara eve gelip tekrar gittim ) sonrada akşam yemeğini annemlerde yiyip eve geldik

anamm gece nöbettemisinnn ?? saat kaça kadarr ???..
sabaha kadar

ayyyyyyyyy bu parazitlerr bizimkileri mi yiyo
hemen araştırmak gerek nerede nasıl bakmalıymış
canım bu ayın 8 15 tarihleri arasında hayvani hiç bir gıda almadan beslenmek ve bitki çayları ile gün geçirmek gerekmiş
son detoks tarihi sonbahar için
uygulamaya çalışacağım karaciğeri böbreği temizlemek gerekmiş

ayy inşallahhhhhhh hepbirlikte yaşayalım

A. selam cecom :) ay ya maşalalh sana pozitif bir bayansın Rabbim yüzünü daima güldürsün
inşallah iyi bir insandır ve hep öyle kalırda bu yolda yürürken en iyi destekcilerinden de olur

Hoşgeldin canım,hep hastanelerde geçıyor ömrümüz zaten,rabbim başka kötü dertlerde götürmesin.Sende de pko war galiba canım,bebekmi istiyorsun?

esmaül hüsna 5 engin noyan - YouTube "Ey Rabbim ! KaLbime Değen SızıLarı İnce İnce Söz EyLe, Yüzüme Değen Gözyaşımı DamLa DamLa Rahmet eyle !" öyle coştum Aminn
.

sabahaa kadarrr çalışacaksınn yaniii...gün içine bakarakdan iş oluyormuu daha sakinmii ??

gecenlerdede ben bi azgiye takıldımm...yürek daralınncaaa darlanıncaa çare yine onun adıyla oluyorr...hiçbişiyimiz yokku elimizde..ya rabb deyip susuyoruzzz...

bende saatlerdirr..yumoşun döllenmesini ve yolculugunu izledimm...anamm taaaa 6 gün sonra rahime yapışıyormuşşş oooooooooo oooooo ooooooooo....ne zorlu yolculugu varmışş bebişlerinn...hemen hamile kalıyordumillett kolay bişi sanıyordumm...

Hoşgeldin canım,hep hastanelerde geçıyor ömrümüz zaten,rabbim başka kötü dertlerde götürmesin.Sende de pko war galiba canım,bebekmi istiyorsun?

Bütün gün hastanede fink atan ben olduğumdan bu sorun banadır diye üzerime alınıyorum
Evet PKO var hatta insülin direnci de var ama 2 tanede çiçeğim var zaten
RAbbim olmayanlarada en kısa zamanda nasip edere inşallah Aminnnnnnnn

Heee beni bilen bilir ben inanılmaz bir bebek manyağıyım hatta eşim bu ara yine 3.cü çocuğuda aradan çıkarsakmı diye tutturuyor istemem falan diyorum tabi sonuçta kilom çok önce vermem lazım ama bazende len öylede veremiyorsn böylede veremiyorsun bari bir tane daha doğur da diyor şeytan ama uymuyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…