Kızlar moralim çok bozuk yaaaaBugün adetimin 12, günü normalde yarın doktora kontrole gidecektim. Yarın şehir dışında olmam lazım o yüzden bugün gittim günde iki kere klomen kullandım ama hiç büyüme görülmedi. Yumurtalıkların inatcı olabilir cuma gel olmazsa iğneli yönteme geçicez dedi. iğne ile büyütme duyduğuma göre pahalı offf çok kötü oldum ya.
şşşşüzülme canımm...sen hangi şehirdeydinn ??
bak bikaç sorum olacakk..kendiliğinden adet olabiliyormusun sen ?? ilaçla mı adet olursun ?? 2.si glukofen kullanıyormusun...3.sü kilon kaçdı...
gecen ay benimde büyümedi banada iğne hatta direk tüp bebek yumurtalıkların inatcı dediler..dr değiştirdimm...oda klomen verdi ama tedavi şeklini değiştirdii...klomeni farklı kullandırdıı..anlattım hep burda..ve yumoşum güzel büyüdü çatladı...
gittiğim dr u önerecektim o yüzden hangi şehirdesin diye sordumm..
Canım adet düzensizliğim yok 28 yada 30 günde bir adet oluyorum. Hemde öyle dolu dolu bildiğin adet yani. Ağrım sızım da olmaz. Sadece yüzümde biraz kıllanma var. Oradan pkolumuyum diye hep şüphe ederdim.
Bugün doktor ilk baktı daha büyümemiş ama büyüyecek gibi görülüyor dedi. Cuma gel dedi. Bende sonra sordum boyutu falan yokmu yumurtanın boyutu ne kadar dedim. Daha öyle çok büyümemiş. İnatcıda olabilir. Cuma bakarız olmazsa iğneli tedaviye başlayacağız dedi. Ben Kocaelidenim canım.
demekki varmışş yumoşunn..üzülmeee...cumaya kadar bekle bakalım ama niye mm ni söylemedikii...
bak ben gecen ay 5. günü başladım..sabah akşam içtim klomen bi kutu..dr gittim.. 7 mm de bi yumurtan var dedi...çok küçük bi kutu daha klomen al hemen başla dedi..2. kutuyuda içtim...gittim..yumurta 10 mm olmuşş..ama öyle kaldıı...yumurtalıkların inatcı iğneye geçelim dedii...iğne pahalıı...pahalı iğneyi kulandın o ayı boşa geçme aşılama yapalımdedi..ama iğnelerle çogul gebelik oluyor tavsiyem direk tüp bebek yapalım dedimm...
ben ağla ağla öldümm günlerce...sonra burdn arkadaşlar dediki o hastane para için yapıyor..hemen dr değiştirdim..
ve dr dedim böle böle oldu..bide benim lh hormon 20 lerde..dedim iğneyle aşılama yapalım inatcıymışş..yok dedi yine klomen içicen..ozaman dedim dozu arttıralım günde3 içeyim...hayır dedi...ben bir hafta dr söylendim bu ayımda boşa gececek diyee...
bu değişik denicez dedi..
adetin 3. günü başladım içmeye yine ikitane ama..akşamları ikisini aynı anda...ilaç bittikten 2 gün sonragittim..13 mm di yumoş..2 gün sonra yine gittim..22 mm olmuş çatlamak üzere sen yinede iğne vurul dedi ve vuruldum şimdi beklemedeyim...
bunları yazdım bukadar ümitsizliğe kapılmaa diye..benim 2 arkadaşım daha 2 dozu aynı anda içtiriyordu dru..ilk gittiğim drdan istedim vermedi böle..ama bu direk bunu yaptıı...bu ay olmassa yine klomen kullanmayı düşünüyorum ben..
sende dene bikaç ay..en az fazla 6 ay kullanılabilir klomenn..
inşallah canım şu an böyle bir habere çok ihtiyacım var gerçekten, Rabbim sana bana waw'a ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla...ayy az önce acil çıkış yaptımm alıntıladım alıntıladım cevap yazamadımm
bir dostumla konuştuk baya tedavi oldu prolaktin için yaa sonra düzenli olarak folikasit içmiş e vitamini almış ve şuan bebişi onunlaymışayy onun için çoooooooooook sevindimmm Rabbimiz sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh
cecom geçmiş olsun minişin hamdüsenalar olsun iyiymiş sevindimmm süper womenncecom tanışalım yazmıştım geçmişte kıs ben tanışamadım gerçi bir giremedim siteye kaçamak kaçamakta bu kadar okuyup yazabildim affola arkadaşlarrım
kloroform canım bende çok yorgunum garip kuşlara döndü yüreğim pır pır ediyor lakin sonuç yok hayırlısı artık ne deyim
oouf bebişinle ne güzel bir duygu Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahdarısı tüm arkdaşlar waw kloroform ve benimde başıma inşallahhhhh
waww kuzum doktora gitmeyecem demişsin de erken dönem kan testi varmış sen onu ihmal etme canım vee folik asidini all vee ağır kaldırmaaa yorma kendinibebişin seninledir hayırlısıyla inşallah canım yaa
eşine de hayırlı yaşlar seni çok iyi anlıyorum bende keşke diyorum inşallahhh 10 gün sonra olsun hediyesi de güç olmasın kuzummmmmm
sende yakınsın bize, yani ceco ve bana diyimEyüptenım canım :)
Evet kızlaaar bugun pazara gittim diyet listemdekilerı aldım )
Şimdi kendime ton balıklı salata yapıcam..
Akşamada mantarlı sote :)
gitmedim canım, hiç içimden gelmiyor kötü birşey duymayı kaldıracak halde değilim. Rabbime bıraktım artık. gerçektenkloroformmm nerelerdesinn canımm...hala dr gitmedinmii...ilaç biteli 2 gün oldu doğru hatırlıyorsamm bugun gitseydinn keşkeeee...
Kızlar moralim çok bozuk yaaaaBugün adetimin 12, günü normalde yarın doktora kontrole gidecektim. Yarın şehir dışında olmam lazım o yüzden bugün gittim günde iki kere klomen kullandım ama hiç büyüme görülmedi. Yumurtalıkların inatcı olabilir cuma gel olmazsa iğneli yönteme geçicez dedi. iğne ile büyütme duyduğuma göre pahalı offf çok kötü oldum ya.
yumurtan varmış işte, hemde büyüyecek gibi demiş dr, bak ne güzel işte üzme boşu boşuna kendini, inşallah hayırlısı ile olur...Canım adet düzensizliğim yok 28 yada 30 günde bir adet oluyorum. Hemde öyle dolu dolu bildiğin adet yani. Ağrım sızım da olmaz. Sadece yüzümde biraz kıllanma var. Oradan pkolumuyum diye hep şüphe ederdim.
Bugün doktor ilk baktı daha büyümemiş ama büyüyecek gibi görülüyor dedi. Cuma gel dedi. Bende sonra sordum boyutu falan yokmu yumurtanın boyutu ne kadar dedim. Daha öyle çok büyümemiş. İnatcıda olabilir. Cuma bakarız olmazsa iğneli tedaviye başlayacağız dedi. Ben Kocaelidenim canım.
kızlarr canımm çok sıkkın şuan etlerimi lime lime etsem hissetmemm...kardeşlerim gelecektii yaaa..gelmedilerrr ve ben onca hazırlık yaptımm...herşeyden geçtimm..hediyemde onlardaydıı...zor geldi yola çıkmakk hanfendileree...sinirimden ağlıcamm...
annem kızmışş işiniz gücünüz var bu saatte nereye diye..kızlarda anneme kızmışş..çıkmadılarr...bende anneme biton laf saydım size güvenende kabahat diyee...oda tutturmuşş benim yaptığım işmiymişş..evde 2 gün once kagıt yapılmışşş gidip yardım etmeyi bırak bide kardeşimi çagırıyormuşumm...
dedim benim böle bi planım yoktu kızlar kurduuu..ve ben bunca hazırlandım şimdi gelmiyorlarr...
yaww bir haftadır bana laf çarpıtıyor annem...2 odalarına kagıt kaplattılarr...bi gelmedin yardıma..bi gelmedin yardımaa...nereye geleyimmmmmmmmmmmmm.......bu adamm beni evde kıpırdatmıyorrr..taa oraya iş yapmayamı geleyimm....
bişide diyemiyorumm..tedavide oldugumu bilmiyorlarrr...
Kızlarrrr kestane pişirdim mis mis. Kendi ellerimle topladım. Biraz zor oldu ama değdi. Birde çay koyuyorum buyrun gelin :)
ayyyy miss gibi kokusu basmıştırr eveee...nasıl pişiriyorsunnn....bu ara bende sardımm bende dün yemiştimm...teflon tavaya koyuyorumm..yavaş yavaş pişiyorr..gecen emin ününden aldık kilosu 10 tl di ama okadar büyüktüki hayatımda ilk böle bi kestane gördüm..pişmez dedim ama piştii.. :)
selam kızlar....
ruh halimden hiç bahsetmeyeyim, bu aralar hep aynı işte sizide sıkmayayım... zaten diyet falanda yalan oldu, direncim iyice düştü galiba, ne yapacam nasıl toparlayacam bilmiyorum.
Allah her yönden yardım etsin inşallah....
inşallah canım şu an böyle bir habere çok ihtiyacım var gerçekten, Rabbim sana bana waw'a ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla...
sende yakınsın bize, yani ceco ve bana diyim
gitmedim canım, hiç içimden gelmiyor kötü birşey duymayı kaldıracak halde değilim. Rabbime bıraktım artık. gerçektentamda bu moddayım, bide bu yakın zamanda 5 tane hamile haberi aldım çevremden, hemde 2sini bugün.
yumurtan varmış işte, hemde büyüyecek gibi demiş dr, bak ne güzel işte üzme boşu boşuna kendini, inşallah hayırlısı ile olur...
olsun sıkma canını daha güzel işte kocanla başbaşa geçir doğum gününü. daha güzel kutlarsınız. bilmedikleri için tabi öyle düşünmeleri normal. inşallah güzel haberi verdiğinde söylersin nedenini
Ben normalde suda pişmişini severim. Eşim kestaneleri kesiyo yıkıyo ıslak ıslat teflona koyup bir güzel kapağını kapatıp ara sıra karıştırıyo bende ondan öğrendim böyle pişirmeyi hem çok çabuk pişiyor hem güzel oluyo. Bizim buraların kestane mevsimi herrr yer kestane yani.
ayy az önce acil çıkış yaptımm alıntıladım alıntıladım cevap yazamadımm
bir dostumla konuştuk baya tedavi oldu prolaktin için yaa sonra düzenli olarak folikasit içmiş e vitamini almış ve şuan bebişi onunlaymışayy onun için çoooooooooook sevindimmm Rabbimiz sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh
cecom geçmiş olsun minişin hamdüsenalar olsun iyiymiş sevindimmm süper womenncecom tanışalım yazmıştım geçmişte kıs ben tanışamadım gerçi bir giremedim siteye kaçamak kaçamakta bu kadar okuyup yazabildim affola arkadaşlarrım
kloroform canım bende çok yorgunum garip kuşlara döndü yüreğim pır pır ediyor lakin sonuç yok hayırlısı artık ne deyim
oouf bebişinle ne güzel bir duygu Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallahdarısı tüm arkdaşlar waw kloroform ve benimde başıma inşallahhhhh
waww kuzum doktora gitmeyecem demişsin de erken dönem kan testi varmış sen onu ihmal etme canım vee folik asidini all vee ağır kaldırmaaa yorma kendinibebişin seninledir hayırlısıyla inşallah canım yaa
eşine de hayırlı yaşlar seni çok iyi anlıyorum bende keşke diyorum inşallahhh 10 gün sonra olsun hediyesi de güç olmasın kuzummmmmm
[MENTION][/MENTION]
Eyüptenım canım :)
Evet kızlaaar bugun pazara gittim diyet listemdekilerı aldım )
Şimdi kendime ton balıklı salata yapıcam..
Akşamada mantarlı sote :)
kızlarr canımm çok sıkkın şuan etlerimi lime lime etsem hissetmemm...kardeşlerim gelecektii yaaa..gelmedilerrr ve ben onca hazırlık yaptımm...herşeyden geçtimm..hediyemde onlardaydıı...zor geldi yola çıkmakk hanfendileree...sinirimden ağlıcamm...
annem kızmışş işiniz gücünüz var bu saatte nereye diye..kızlarda anneme kızmışş..çıkmadılarr...bende anneme biton laf saydım size güvenende kabahat diyee...oda tutturmuşş benim yaptığım işmiymişş..evde 2 gün once kagıt yapılmışşş gidip yardım etmeyi bırak bide kardeşimi çagırıyormuşumm...
dedim benim böle bi planım yoktu kızlar kurduuu..ve ben bunca hazırlandım şimdi gelmiyorlarr...
yaww bir haftadır bana laf çarpıtıyor annem...2 odalarına kagıt kaplattılarr...bi gelmedin yardıma..bi gelmedin yardımaa...nereye geleyimmmmmmmmmmmmm.......bu adamm beni evde kıpırdatmıyorrr..taa oraya iş yapmayamı geleyimm....
bişide diyemiyorumm..tedavide oldugumu bilmiyorlarrr...
Kızlarrrr kestane pişirdim mis mis. Kendi ellerimle topladım. Biraz zor oldu ama değdi. Birde çay koyuyorum buyrun gelin :)
kızlarrrrrrrrr...acıkk pastaaa...... acık börekkkkk...acık çiğköfteeee...acık kurabiyeeeeeeeeeeeee....ayyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyy çookk yedimm....
hediyemiii veremedim çünkü kardeşimde kaldıııı...ama sürprizi yaptım yine ...kp aşagı çaırdı kocisimii...bende yeğenleri yengeyi abiyi kv yi toplaım eve sessizcee..eşim bi geldi sürprizzz...
Eki Görüntüle 851153
Ohh ohhhh nekadarg güzel şeyler yapmışsın. Ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin inş