Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kızlar moralim çok bozuk yaaaa :KK43: Bugün adetimin 12, günü normalde yarın doktora kontrole gidecektim. Yarın şehir dışında olmam lazım o yüzden bugün gittim günde iki kere klomen kullandım ama hiç büyüme görülmedi. Yumurtalıkların inatcı olabilir cuma gel olmazsa iğneli yönteme geçicez dedi. iğne ile büyütme duyduğuma göre pahalı offf çok kötü oldum ya.

Kızlar moralim çok bozuk yaaaa :KK43: Bugün adetimin 12, günü normalde yarın doktora kontrole gidecektim. Yarın şehir dışında olmam lazım o yüzden bugün gittim günde iki kere klomen kullandım ama hiç büyüme görülmedi. Yumurtalıkların inatcı olabilir cuma gel olmazsa iğneli yönteme geçicez dedi. iğne ile büyütme duyduğuma göre pahalı offf çok kötü oldum ya.

şşşşüzülme canımm...sen hangi şehirdeydinn ??

bak bikaç sorum olacakk..kendiliğinden adet olabiliyormusun sen ?? ilaçla mı adet olursun ?? 2.si glukofen kullanıyormusun...3.sü kilon kaçdı...

gecen ay benimde büyümedi banada iğne hatta direk tüp bebek yumurtalıkların inatcı dediler..dr değiştirdimm...oda klomen verdi ama tedavi şeklini değiştirdii...klomeni farklı kullandırdıı..anlattım hep burda..ve yumoşum güzel büyüdü çatladı...

gittiğim dr u önerecektim o yüzden hangi şehirdesin diye sordumm..

şşşşüzülme canımm...sen hangi şehirdeydinn ??

bak bikaç sorum olacakk..kendiliğinden adet olabiliyormusun sen ?? ilaçla mı adet olursun ?? 2.si glukofen kullanıyormusun...3.sü kilon kaçdı...

gecen ay benimde büyümedi banada iğne hatta direk tüp bebek yumurtalıkların inatcı dediler..dr değiştirdimm...oda klomen verdi ama tedavi şeklini değiştirdii...klomeni farklı kullandırdıı..anlattım hep burda..ve yumoşum güzel büyüdü çatladı...

gittiğim dr u önerecektim o yüzden hangi şehirdesin diye sordumm..

Canım adet düzensizliğim yok 28 yada 30 günde bir adet oluyorum. Hemde öyle dolu dolu bildiğin adet yani. Ağrım sızım da olmaz. Sadece yüzümde biraz kıllanma var. Oradan pkolumuyum diye hep şüphe ederdim.

Bugün doktor ilk baktı daha büyümemiş ama büyüyecek gibi görülüyor dedi. Cuma gel dedi. Bende sonra sordum boyutu falan yokmu yumurtanın boyutu ne kadar dedim. Daha öyle çok büyümemiş. İnatcıda olabilir. Cuma bakarız olmazsa iğneli tedaviye başlayacağız dedi. Ben Kocaelidenim canım.

Canım adet düzensizliğim yok 28 yada 30 günde bir adet oluyorum. Hemde öyle dolu dolu bildiğin adet yani. Ağrım sızım da olmaz. Sadece yüzümde biraz kıllanma var. Oradan pkolumuyum diye hep şüphe ederdim.

Bugün doktor ilk baktı daha büyümemiş ama büyüyecek gibi görülüyor dedi. Cuma gel dedi. Bende sonra sordum boyutu falan yokmu yumurtanın boyutu ne kadar dedim. Daha öyle çok büyümemiş. İnatcıda olabilir. Cuma bakarız olmazsa iğneli tedaviye başlayacağız dedi. Ben Kocaelidenim canım.

demekki varmışş yumoşunn..üzülmeee...cumaya kadar bekle bakalım ama niye mm ni söylemedikii...

bak ben gecen ay 5. günü başladım..sabah akşam içtim klomen bi kutu..dr gittim.. 7 mm de bi yumurtan var dedi...çok küçük bi kutu daha klomen al hemen başla dedi..2. kutuyuda içtim...gittim..yumurta 10 mm olmuşş..ama öyle kaldıı...yumurtalıkların inatcı iğneye geçelim dedii...iğne pahalıı...pahalı iğneyi kulandın o ayı boşa geçme aşılama yapalımdedi..ama iğnelerle çogul gebelik oluyor tavsiyem direk tüp bebek yapalım dedimm...

ben ağla ağla öldümm günlerce...sonra burdn arkadaşlar dediki o hastane para için yapıyor..hemen dr değiştirdim..

ve dr dedim böle böle oldu..bide benim lh hormon 20 lerde..dedim iğneyle aşılama yapalım inatcıymışş..yok dedi yine klomen içicen..ozaman dedim dozu arttıralım günde3 içeyim...hayır dedi...ben bir hafta dr söylendim bu ayımda boşa gececek diyee...

bu değişik denicez dedi..

adetin 3. günü başladım içmeye yine ikitane ama..akşamları ikisini aynı anda...ilaç bittikten 2 gün sonragittim..13 mm di yumoş..2 gün sonra yine gittim..22 mm olmuş çatlamak üzere sen yinede iğne vurul dedi ve vuruldum şimdi beklemedeyim...

bunları yazdım bukadar ümitsizliğe kapılmaa diye..benim 2 arkadaşım daha 2 dozu aynı anda içtiriyordu dru..ilk gittiğim drdan istedim vermedi böle..ama bu direk bunu yaptıı...bu ay olmassa yine klomen kullanmayı düşünüyorum ben..

sende dene bikaç ay..en az fazla 6 ay kullanılabilir klomenn..

kızlarr canımm çok sıkkın şuan etlerimi lime lime etsem hissetmemm...kardeşlerim gelecektii yaaa..gelmedilerrr ve ben onca hazırlık yaptımm...herşeyden geçtimm..hediyemde onlardaydıı...zor geldi yola çıkmakk hanfendileree...sinirimden ağlıcamm...

annem kızmışş işiniz gücünüz var bu saatte nereye diye..kızlarda anneme kızmışş..çıkmadılarr...bende anneme biton laf saydım size güvenende kabahat diyee...oda tutturmuşş benim yaptığım işmiymişş..evde 2 gün once kagıt yapılmışşş gidip yardım etmeyi bırak bide kardeşimi çagırıyormuşumm...

dedim benim böle bi planım yoktu kızlar kurduuu..ve ben bunca hazırlandım şimdi gelmiyorlarr...

yaww bir haftadır bana laf çarpıtıyor annem...2 odalarına kagıt kaplattılarr...bi gelmedin yardıma..bi gelmedin yardımaa...nereye geleyimmmmmmmmmmmmm.......bu adamm beni evde kıpırdatmıyorrr..taa oraya iş yapmayamı geleyimm....

bişide diyemiyorumm..tedavide oldugumu bilmiyorlarrr...

demekki varmışş yumoşunn..üzülmeee...cumaya kadar bekle bakalım ama niye mm ni söylemedikii...

bak ben gecen ay 5. günü başladım..sabah akşam içtim klomen bi kutu..dr gittim.. 7 mm de bi yumurtan var dedi...çok küçük bi kutu daha klomen al hemen başla dedi..2. kutuyuda içtim...gittim..yumurta 10 mm olmuşş..ama öyle kaldıı...yumurtalıkların inatcı iğneye geçelim dedii...iğne pahalıı...pahalı iğneyi kulandın o ayı boşa geçme aşılama yapalımdedi..ama iğnelerle çogul gebelik oluyor tavsiyem direk tüp bebek yapalım dedimm...

ben ağla ağla öldümm günlerce...sonra burdn arkadaşlar dediki o hastane para için yapıyor..hemen dr değiştirdim..

ve dr dedim böle böle oldu..bide benim lh hormon 20 lerde..dedim iğneyle aşılama yapalım inatcıymışş..yok dedi yine klomen içicen..ozaman dedim dozu arttıralım günde3 içeyim...hayır dedi...ben bir hafta dr söylendim bu ayımda boşa gececek diyee...

bu değişik denicez dedi..

adetin 3. günü başladım içmeye yine ikitane ama..akşamları ikisini aynı anda...ilaç bittikten 2 gün sonragittim..13 mm di yumoş..2 gün sonra yine gittim..22 mm olmuş çatlamak üzere sen yinede iğne vurul dedi ve vuruldum şimdi beklemedeyim...

bunları yazdım bukadar ümitsizliğe kapılmaa diye..benim 2 arkadaşım daha 2 dozu aynı anda içtiriyordu dru..ilk gittiğim drdan istedim vermedi böle..ama bu direk bunu yaptıı...bu ay olmassa yine klomen kullanmayı düşünüyorum ben..

sende dene bikaç ay..en az fazla 6 ay kullanılabilir klomenn..

Canım açıklamaların için saol. Bende öyle düşünüyorum zaten yani birkaç ay daha klomen kullanıcam inş. Doktorumu değiştirmicem de teklif edicem ben istiyorum birkaç ay daha dozu arttıralım en son seçenek iğneye geçeriz dicem. Nasip artık ilk duyduğumda çok kötü oldum ama zamanla biraz azaldı. Gerçi hala biraz burukluk var içimde :KK43:

selam kızlar....
ruh halimden hiç bahsetmeyeyim, bu aralar hep aynı işte sizide sıkmayayım... zaten diyet falanda yalan oldu, direncim iyice düştü galiba, ne yapacam nasıl toparlayacam bilmiyorum.
Allah her yönden yardım etsin inşallah....
:KK1: ayy az önce acil çıkış yaptımm alıntıladım alıntıladım cevap yazamadımm
bir dostumla konuştuk baya tedavi oldu prolaktin için yaa sonra düzenli olarak folikasit içmiş e vitamini almış ve şuan bebişi onunlaymış :emir_bebek: ayy onun için çoooooooooook sevindimmm Rabbimiz sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh

cecom geçmiş olsun minişin hamdüsenalar olsun iyiymiş sevindimmm süper womenn :nazar: cecom tanışalım yazmıştım geçmişte kıs ben tanışamadım gerçi bir giremedim siteye kaçamak kaçamakta bu kadar okuyup yazabildim affola arkadaşlarrım
kloroform canım bende çok yorgunum garip kuşlara döndü yüreğim pır pır ediyor lakin sonuç yok hayırlısı artık ne deyim :KK14:
oouf bebişinle ne güzel bir duygu Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :nazar: darısı tüm arkdaşlar waw kloroform ve benimde başıma inşallahhhhh
waww kuzum doktora gitmeyecem demişsin de erken dönem kan testi varmış sen onu ihmal etme canım vee folik asidini all vee ağır kaldırmaaa yorma kendini :KK49: bebişin seninledir hayırlısıyla inşallah canım yaa
eşine de hayırlı yaşlar seni çok iyi anlıyorum bende keşke diyorum inşallahhh 10 gün sonra olsun hediyesi de güç olmasın kuzummmmmm

inşallah canım şu an böyle bir habere çok ihtiyacım var gerçekten, Rabbim sana bana waw'a ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla...
Eyüptenım canım :)
Evet kızlaaar bugun pazara gittim diyet listemdekilerı aldım )
Şimdi kendime ton balıklı salata yapıcam..
Akşamada mantarlı sote :)
sende yakınsın bize, yani ceco ve bana diyim :KK34:
kloroformmm nerelerdesinn canımm...hala dr gitmedinmii...ilaç biteli 2 gün oldu doğru hatırlıyorsamm bugun gitseydinn keşkeeee...
gitmedim canım, hiç içimden gelmiyor kötü birşey duymayı kaldıracak halde değilim. Rabbime bıraktım artık. gerçekten :KK14::KK14::KK14: tamda bu moddayım, bide bu yakın zamanda 5 tane hamile haberi aldım çevremden, hemde 2sini bugün.:nazar::nazar::nazar:

yumurtan varmış işte, hemde büyüyecek gibi demiş dr, bak ne güzel işte üzme boşu boşuna kendini, inşallah hayırlısı ile olur...
kızlarr canımm çok sıkkın şuan etlerimi lime lime etsem hissetmemm...kardeşlerim gelecektii yaaa..gelmedilerrr ve ben onca hazırlık yaptımm...herşeyden geçtimm..hediyemde onlardaydıı...zor geldi yola çıkmakk hanfendileree...sinirimden ağlıcamm...

annem kızmışş işiniz gücünüz var bu saatte nereye diye..kızlarda anneme kızmışş..çıkmadılarr...bende anneme biton laf saydım size güvenende kabahat diyee...oda tutturmuşş benim yaptığım işmiymişş..evde 2 gün once kagıt yapılmışşş gidip yardım etmeyi bırak bide kardeşimi çagırıyormuşumm...

dedim benim böle bi planım yoktu kızlar kurduuu..ve ben bunca hazırlandım şimdi gelmiyorlarr...

yaww bir haftadır bana laf çarpıtıyor annem...2 odalarına kagıt kaplattılarr...bi gelmedin yardıma..bi gelmedin yardımaa...nereye geleyimmmmmmmmmmmmm.......bu adamm beni evde kıpırdatmıyorrr..taa oraya iş yapmayamı geleyimm....

olsun sıkma canını daha güzel işte kocanla başbaşa geçir doğum gününü. daha güzel kutlarsınız. bilmedikleri için tabi öyle düşünmeleri normal. inşallah güzel haberi verdiğinde söylersin nedenini :KK34::KK34::KK34:

Kızlarrrr kestane pişirdim mis mis. Kendi ellerimle topladım. Biraz zor oldu ama değdi. Birde çay koyuyorum buyrun gelin :)

Kızlarrrr kestane pişirdim mis mis. Kendi ellerimle topladım. Biraz zor oldu ama değdi. Birde çay koyuyorum buyrun gelin :)

ayyyy miss gibi kokusu basmıştırr eveee...nasıl pişiriyorsunnn....bu ara bende sardımm bende dün yemiştimm...teflon tavaya koyuyorumm..yavaş yavaş pişiyorr..gecen emin ününden aldık kilosu 10 tl di ama okadar büyüktüki hayatımda ilk böle bi kestane gördüm..pişmez dedim ama piştii.. :)

ayyyy miss gibi kokusu basmıştırr eveee...nasıl pişiriyorsunnn....bu ara bende sardımm bende dün yemiştimm...teflon tavaya koyuyorumm..yavaş yavaş pişiyorr..gecen emin ününden aldık kilosu 10 tl di ama okadar büyüktüki hayatımda ilk böle bi kestane gördüm..pişmez dedim ama piştii.. :)

Ben normalde suda pişmişini severim. Eşim kestaneleri kesiyo yıkıyo ıslak ıslat teflona koyup bir güzel kapağını kapatıp ara sıra karıştırıyo bende ondan öğrendim böyle pişirmeyi hem çok çabuk pişiyor hem güzel oluyo. Bizim buraların kestane mevsimi herrr yer kestane yani.

selam kızlar....
ruh halimden hiç bahsetmeyeyim, bu aralar hep aynı işte sizide sıkmayayım... zaten diyet falanda yalan oldu, direncim iyice düştü galiba, ne yapacam nasıl toparlayacam bilmiyorum.
Allah her yönden yardım etsin inşallah....

inşallah canım şu an böyle bir habere çok ihtiyacım var gerçekten, Rabbim sana bana waw'a ve tüm isteyenlere nasip etsin hayırlısıyla...

sende yakınsın bize, yani ceco ve bana diyim :KK34:

gitmedim canım, hiç içimden gelmiyor kötü birşey duymayı kaldıracak halde değilim. Rabbime bıraktım artık. gerçekten :KK14::KK14::KK14: tamda bu moddayım, bide bu yakın zamanda 5 tane hamile haberi aldım çevremden, hemde 2sini bugün.:nazar::nazar::nazar:

yumurtan varmış işte, hemde büyüyecek gibi demiş dr, bak ne güzel işte üzme boşu boşuna kendini, inşallah hayırlısı ile olur...

olsun sıkma canını daha güzel işte kocanla başbaşa geçir doğum gününü. daha güzel kutlarsınız. bilmedikleri için tabi öyle düşünmeleri normal. inşallah güzel haberi verdiğinde söylersin nedenini :KK34::KK34::KK34:

canımm benceee böle daha çok yıpratıyorsunn..git bi baksınlar ne alemde büyürse o zamanlar ilişkiyide ayarlarsınn...böle yapmaa...sırası geldiğinde bizlerde o güzel haberii vericezz...ama acıkk daha gayrett..bu cuma kv gelmezse 2 saatte olsa görüşelimm..sabahtann..

Ben normalde suda pişmişini severim. Eşim kestaneleri kesiyo yıkıyo ıslak ıslat teflona koyup bir güzel kapağını kapatıp ara sıra karıştırıyo bende ondan öğrendim böyle pişirmeyi hem çok çabuk pişiyor hem güzel oluyo. Bizim buraların kestane mevsimi herrr yer kestane yani.

bende suda severimm ama eşimde diğerini bende eşimden öğrendim tavada pişirmeyiii :) :) kapagını açık yapıyordum ben kapatayım bundan sonra :KK66:

Selamün Aleyküm kızlarrrrr :KK3:

Hazır eşim maç izlerken bende hemen kendimi buraya attım :KK1:
Bugün baş ağrım öyle böyle tutmadı hatta en son ağlayacak hale geldim :KK43: şükür şimdi geçtide bende pc başına gelebildim :KK34:

Yarın inşallah sabahtan doktora gidiceğim :KK34: bakalım bu ne diyecek ve hangi tahlilleri yapacak hormonlar için :KK34: umarım düzgün biri çıkar malum sskda şansına ne gelirse aynı doktordan randevu almak istemezsen :KK34:
Bu ara yine davul gibi hissediyorum kendimi bakalım şu kabızlık için doktor ne diyecek :44:

:KK1: ayy az önce acil çıkış yaptımm alıntıladım alıntıladım cevap yazamadımm
bir dostumla konuştuk baya tedavi oldu prolaktin için yaa sonra düzenli olarak folikasit içmiş e vitamini almış ve şuan bebişi onunlaymış :emir_bebek: ayy onun için çoooooooooook sevindimmm Rabbimiz sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh

cecom geçmiş olsun minişin hamdüsenalar olsun iyiymiş sevindimmm süper womenn :nazar: cecom tanışalım yazmıştım geçmişte kıs ben tanışamadım gerçi bir giremedim siteye kaçamak kaçamakta bu kadar okuyup yazabildim affola arkadaşlarrım
kloroform canım bende çok yorgunum garip kuşlara döndü yüreğim pır pır ediyor lakin sonuç yok hayırlısı artık ne deyim :KK14:
oouf bebişinle ne güzel bir duygu Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :nazar: darısı tüm arkdaşlar waw kloroform ve benimde başıma inşallahhhhh
waww kuzum doktora gitmeyecem demişsin de erken dönem kan testi varmış sen onu ihmal etme canım vee folik asidini all vee ağır kaldırmaaa yorma kendini :KK49: bebişin seninledir hayırlısıyla inşallah canım yaa
eşine de hayırlı yaşlar seni çok iyi anlıyorum bende keşke diyorum inşallahhh 10 gün sonra olsun hediyesi de güç olmasın kuzummmmmm

[MENTION][/MENTION]

Valla güzelim doğru söylüyorsun uzun zamandır kendimi tanıtmadım bende :KK1:
Yeni gelen arkadaşlarda kimdir bu ceco diyebilirler :KK1:

33 yaşında biri 13 diğeri 3 yaşında iki Cadının annesiyim, yaklaşık 14.5 sene evvel Almanyadan istanbula gelin geldim ( orada doğdum büyüdüm ve ilk görüşte aşık olduğum eşim için buraya taşındım :KK1: )
Evhanımıyım şimdilik ama ilerde Rabbim nasip kısmet ederse hayalini kurduğum ufak bir cafe açmayı düşünüyorum :KK34:
2 sene evvel 120 kgla KKyla tanıştım ve zayıflama yolculuğuma başladım ama maalesef çok kısa süre 90lı rakamları gördükten sonra kullandığım depresyon ilaçlarınında etkisiyle olduğunu düşündüğüm bir kilo alma şanssızlığım oldu şu ara ve maalesef şu ara 105 - 106 rakamlarını arada görüyorum ve cıldırmamak için direniyorum :KK1:

Yarın Allahın izniyle yine dahliyeye gidip tahlillerimi yaptıracağım ( hormon ) ve inşallah bu sefer diyetisyene kendimi sevk ettiririp adam gibi kilo vermek istiyorum :KK34:

Eyüptenım canım :)
Evet kızlaaar bugun pazara gittim diyet listemdekilerı aldım )
Şimdi kendime ton balıklı salata yapıcam..
Akşamada mantarlı sote :)

Anammmmmmmmm kız birde RAmi de de tam olsun :KK1:
Ohhh ohhhh valla süper heee ne güzel yakın yakın bir kaç kişi olduk demekki havalar güzelleşmeye başlayınca ( kışda uyar bana hiç sorun değil :KK1: ) bir ara buluşuyoruz ve hoş sohbetler ediyoruz :KK1:

Canım ümitsizliğe kapılma bunda da vardır bir hayır :KK34: RAbbim inşallah sanada en kısa zamanda müjde vermeyi nasip eder yeterki kendini kasma ve bol bol dua et :KK34:
Bizler herbirimiz için dua ediyoruz zaten bol bol :KK34:

Canım kırılmakta haklısın :KK19:
Bazen anneler işte alıngan olabiliyorlar sanki eşini tanımıyormuş gibi :KK50:
Sen hiç birşeyi kafana takma güzelim yumoşunu düşün ve hamile kaldıktan sonra sen annene gereken cevabı müjdeni verirken dersin zaten :KK1: emin ol ondan sona aman kımıldama diye peşinde dolanır :KK1:

Bazen benim annemde olmadık şeye alınganlık yapıyor bende bir iki gün ses etmiyordum geçmişte sonrada hiç birşey yokmuş gibi ne kız geçen gün menapozlular gibi alınganlık yaptın diyordum oda gülmeye başlıyordu :KK1: heee ama damarı tuttumu anında evlatlıktan redde kadar gider bir anlık sinirle :KK60: sonra tabi biz alltan alırız konu kapanır ama ona bile sinir olurum hep haklıyken bile altanmı alacağım hayatımı o nasıl istiyorsa öylemi sürdüreceğim diye :KK53::KK53::KK53:
Şükür bir kaç senedir daha farkında hayatımıza müdahale edemeyeceğine ve ona göre davranıyor tabi birazda eşimde çekindiğinden :KK1: nasıl inat olduğunu biliyor :KK60: şükür ordan yırtıyorum bazen :KK1:

Ohhhh ellerine sağlık :KK54:
Bende böğürtlenli oralet yaptım kendime şimdi sıcak sıcak içeyim diye :KK34: yarım saat sonrada artık beyaz çayımı yada yeşil çayımı içerim :KK34:

Aklımdayken yediklerimide paylaşayım ;

Sabah;
Uyanır uyanmaz bir fincan elma sirkeli su

2.5 yumurtadan yapılmış bir omlet
3 - 4 parça taze kaşar ( yağsız ve tuzsuz olanlardan )
1 büyük fincan beyaz çay

ara;
1 çok az şeker ilaveli ( 1 çay kaşığı kadar ) Türk kahvesi

Öğle;
2 kase Tarhana çorbası ( ekmeksiz tabiki )
1 fincan şekersiz nescafe

ara;
1 avuç kadar nar

Akşam;
2 kk kadar kaşar
1 kk kadar beyaz peynir
5 - 6 zeytin
3 dilim ekmek ( bir dilim eksik olaydı süper olucaktı ama çok acıkmıştım ve erken yedik )
1 Fincan şekersiz çay

Bu ara nedense yine su içmeyi de ihmal ediyorum daha doğrusu midem almıyor zaten kabızlığımda biraz ondan ya

Ben sabahları Altı yedi kaşık nestle yüksek lifli müsli bir bardak süt döküp yiyorum sindirim sorunu hiç olmuyo

ara öğün. 1 adet muz

öğlen bol yeşillikli tavuk salatası
yoğurt

ara öğün. 1 adet elma

akşam.

Zeytinyağlı pırasa
Eşime kızarttığım köftelerden 3 adet
1 kase yoğurt

çay ve birkaç ( Biraz abatttım mı ne kestaneyi :) )kestane :KK1:

kızlarrrrrrrrr...acıkk pastaaa...... acık börekkkkk...acık çiğköfteeee...acık kurabiyeeeeeeeeeeeee....ayyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyy çookk yedimm....

hediyemiii veremedim çünkü kardeşimde kaldıııı...ama sürprizi yaptım yine ...kp aşagı çaırdı kocisimii...bende yeğenleri yengeyi abiyi kv yi toplaım eve sessizcee..eşim bi geldi sürprizzz...

$1450803_630221750350254_1343515761_n.jpg

iyiki doğmuşş kocacımm yoksa evde kalırmışımm benn :)

$1426211_630223500350079_2024823234_n.jpg $1234189_630222940350135_165894229_n.jpg

Son düzenleme:
kızlarrrrrrrrr...acıkk pastaaa...... acık börekkkkk...acık çiğköfteeee...acık kurabiyeeeeeeeeeeeee....ayyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyy çookk yedimm....

hediyemiii veremedim çünkü kardeşimde kaldıııı...ama sürprizi yaptım yine ...kp aşagı çaırdı kocisimii...bende yeğenleri yengeyi abiyi kv yi toplaım eve sessizcee..eşim bi geldi sürprizzz...

Eki Görüntüle 851153

Ohh ohhhh nekadarg güzel şeyler yapmışsın. Ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin inş

X