Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Bütün gün hastanede fink atan ben olduğumdan bu sorun banadır diye üzerime alınıyorum :KK1:
Evet PKO var hatta insülin direnci de var ama 2 tanede çiçeğim var zaten :KK34:
RAbbim olmayanlarada en kısa zamanda nasip edere inşallah :KK34: Aminnnnnnnn

Heee beni bilen bilir :KK1: ben inanılmaz bir bebek manyağıyım :KK60: hatta eşim bu ara yine 3.cü çocuğuda aradan çıkarsakmı diye tutturuyor :KK60: istemem falan diyorum tabi sonuçta kilom çok önce vermem lazım ama bazende len öylede veremiyorsn böylede veremiyorsun bari bir tane daha doğur da diyor şeytan :KK60: ama uymuyorum tabi :KK1:

aayyy cecomm amma olurrr....biz hamile kalınca bizim muhabbetlerle senide aşka getiririzzz.....sende yaparsınn..ama minik kuzunda acık büyüyp okula başlasa daha güsel olurr...artık hazır annenlerde burdaa...altında arabanda varrr...ohh misssssss...yap bidene daha kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.........

Aklımdayken bugünki menümüde yazayım :KK34:

Sabah: hastaneden ilk dönüşümde
3 dilim ekmek
2 KK beyaz peynir
4 zeytin
domates, salatalık
2 Fincan çay

ara; 2 mandalina

Öğlen; Hastaneye ikinci gidişimden önce
1 kase çorba
1 dilim ekmek

ara;
1 fincan şekersiz nescafe

akşam;
10 - 12 tane hamsi ( çok az yağda )
1 ufak kase karışık salata
1 YK pilav ( kızın tabağından sırf tadına baktım )

Yemekten sonrada 2 bardak şekersiz çay içtim :KK34:
Bugünki menü hoşuma gitmedi pek ama bakalım yarın inşallah telafi ederim :KK34:

aayyy cecomm amma olurrr....biz hamile kalınca bizim muhabbetlerle senide aşka getiririzzz.....sende yaparsınn..ama minik kuzunda acık büyüyp okula başlasa daha güsel olurr...artık hazır annenlerde burdaa...altında arabanda varrr...ohh misssssss...yap bidene daha kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.........

Ver çoşkuyuuuuuuuuuuu ver çoşkuyuuuuuuuuuuuu :KK60:
Valla ufaklık kardeş isterim diye tutturuyor :KK1: ama ablamız evi terk ederim bir tane daha gelirse diyor :KK1:
Annemde yine başladı bir tane daha doğurursun demeye :KK1: eşimin halalarıda aksine kız kendine yazık etme tam rahatlamışsın gez eğlen ne başına bir tane daha saracaksın diyorlar :KK60: o tabi işin şakası ama onlarda benim gibi ilerde doğacak çocuğua gelecek sağlayabilmenin büyük etken olduğunu savunanalardan :KK34: ilerde annemde bana bu imkanı sağladı Allah razı olsun demelerini isterim tabi herşeyin hayırlısınıda Rabbim bilir :KK34:

Bu ara gerçekten yine çocuk yapasım geliyor :KK60: ama önce sizlerden müjde alayım öyle :KK34: o arada bende insani kilolara düşerim inşallah :KK1:

arkadaşlar ben hem pkolu hemde kilolu bir bayanımm...birlikte aynı tedavi yöntemlerini denerken bi yandanda bizim rahatsızlığımızı aşırı tetikleyen kilolarımızı verebilmek için gerekli motivasyonu belki burada bulabilirizdi ye düşündümm...inşallahh işe yararrr...

Evettt...bismillah diyip ilk ben başlayayımmm anlatmayaaa..ben 26 yaşında 4 yıllık evli pko hastası bi bayanımm..çocuk tedavisini evliliğimin ilk yılı 4 ay tedavi gördüm bebek olmadı...şimdi kilocukları verip tedaviye başlamak istiyorumm...

Pkodan dolayı kilo..kilodan dolayıda bebek sahibi olamıyorum...103..kiloyla başladım.şuan 82 kiloyum..ama daha vermem gereken kilocuklar varr..ama bütün enerjimi kaybetmiş durumdayımm..burada biçok pkolu arkadaşımda benimle aynı sorunu yaşıyor ve onlarla ortak bi karar alıp birbirimizi motive etmek amacıyla bu sayfayı açtık..inşallah bizede bizim gibi aynı sorunu yaşayanlarada yardımcı olurr..

Peki neler paylaşıcaz burada...pkodan dolayı yaşadığımız sorunları..tedavilerii..ve kilo vermek için yaptığımız herşeiiii...diyet spor..vs..gün içinde yediğimizz..fedakarlık yapıp yemediklerimizzz..yıldığımız anları..çoştuğumuz anları hepsinii...haftada bigün belirleyip ogün kilo bildirimi yaparr ve birbirimizi kamçılarızz...

Buranın en büyük amacı..yıldığımız ve motivasyonumuzun bittiğinde birbirimize destek olacak bi alan olmasıı...inşallah niyet ettik sonuç güzel olurr..
[ımg]http://94.102.1.14/image_upload/smile.gif[/ımg]
merhaba canım ben de 28 yaşındayım bır yıldır evlıyım çocuk ıcın bır tedavı gormuyorum ama adet duzenleyıcı kullanıyorum 3 aydır .boyum 160 kılom 68 sen cok kılo vermıssın maasallah nasıl verdın ben de artık dıyetsyene gıtmeye karar verdım :KK45:

Bütün gün hastanede fink atan ben olduğumdan bu sorun banadır diye üzerime alınıyorum :KK1:

Heee beni bilen bilir :KK1: ben inanılmaz bir bebek manyağıyım :KK60: hatta eşim bu ara yine 3.cü çocuğuda aradan çıkarsakmı diye tutturuyor :KK60: istemem falan diyorum tabi sonuçta kilom çok önce vermem lazım ama bazende len öylede veremiyorsn böylede veremiyorsun bari bir tane daha doğur da diyor şeytan :KK60: ama uymuyorum tabi :KK1:

ayy cecom allah bağışlasın çiçeklerini 2 de oğlun olur ileride 4 çocuklu olursun :KK16: Allah hayırlı evlatlar versin . Maşallah çok hareketlisin 3. bebişinde olur :KK49::emir_bebek:

Valla ufaklık kardeş isterim diye tutturuyor :KK1: ama ablamız evi terk ederim bir tane daha gelirse diyor :KK1:
Annemde yine başladı bir tane daha doğurursun demeye :KK1: eşimin halalarıda aksine kız kendine yazık etme tam rahatlamışsın gez eğlen ne başına bir tane daha saracaksın diyorlar :KK60: o tabi işin şakası ama onlarda benim gibi ilerde doğacak çocuğua gelecek sağlayabilmenin büyük etken olduğunu savunanalardan :KK34: ilerde annemde bana bu imkanı sağladı Allah razı olsun demelerini isterim tabi herşeyin hayırlısınıda Rabbim bilir :KK34:

Bu ara gerçekten yine çocuk yapasım geliyor :KK60: ama önce sizlerden müjde alayım öyle :KK34: o arada bende insani kilolara düşerim inşallah :KK1:

canım benim tabi istemez yenge yenge üstüne :KK1: ama olsa var ya bayılır ona bayılır :KK1:
bende sana katılıyorum. Güzel bir gelecek vermek gerekli çocuklara :KK1: Allah hayırlısıyla nasip etsin hepimize yanı sıra sana da :26:

sabahaa kadarrr çalışacaksınn yaniii...gün içine bakarakdan iş oluyormuu daha sakinmii ??

gecenlerdede ben bi azgiye takıldımm...yürek daralınncaaa darlanıncaa çare yine onun adıyla oluyorr...hiçbişiyimiz yokku elimizde..ya rabb deyip susuyoruzzz...

bende saatlerdirr..yumoşun döllenmesini ve yolculugunu izledimm...anamm taaaa 6 gün sonra rahime yapışıyormuşşş oooooooooo oooooo ooooooooo....ne zorlu yolculugu varmışş bebişlerinn...hemen hamile kalıyordumillett kolay bişi sanıyordumm...

Gün içinden daha az yoğunluğumuz :nazar: ama yine de gününen gününe göre değişiyor durum
hayırlısı.
güzelmiş ismi ne kim söylüyor?
“Gidecek bir kapı daha var mı? Gidecek bir Allah daha var mı?” diyor. “Ömrümüz olsa, yüz sene de olsa, o ismimizi orada hep görsek, gidecek kapı yok. Gidecek başka Allah yok! Biz vazifemizi yapacağız oğlum. Ben buna güveniyorum oğlum.” diyor. “Sen de güven. Bana dua et.”
bu da dün okuduğum bir yerden
ayy yumoşlar zor büyüyor :KK1: aman bazılarının ki maşallah hoop diye oluveriyor hiçbir şeyden haberleri olmadan
darısı başımıza inşallah hayırlısıyla :KK16:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Çıkmadan bir selam vereyim dedim :KK1:
Annem dün ille yarın sabah kahvaltıya gel de burdan gideriz kızkardeşine dedi :KK1:
Kardeşime yeni koltukları geliyor bu sabah bizde öğlenden önce bir kahve içmeye gideriz derken birde kahvaltı çıkardı anam başıma :KK1:
Neyse bedava yaşıyorum bu ara bir yandan iyi oluyor :KK60:

Öğleden sonrada yüzmeye gidiceğim inşallah :KK76::KK76::KK76::KK76:

Şimdiden hepinizi öpüyorum kocaman :KK34:
Akşam uğrarım yine inşallah :KK54::KK54::KK54:

selam kızlar nasılsınız.....
ben bugün iş yaptım baya, yarın arkadaşların gelecek kahvaltıya inş. hala daha bişeler yapmam lazımda sabah namazdan sonra yatmamıştım acaip uykum var.
bugün maranki çıkmış tvye ablam izlemişte çocuğu olmayanlar için parazit kürü yapmaları lazım demiş, hem erkek hem bayan, parazitler protein ile beslenirmiş sperm ve yumurtada protein olduğundan...:KK53: ben araştırıyorum şimdi sizde bakın kızlar, nasıl yapıldığını buldumda kaç gün falan göremedim, hiç bulamazsam programın tekrarına bakıcam.. sizede yazarım kızlar... bide detoks kürü yapsınlar demiş...

bu haberin hayali bile insanı heyecanlandırıyor yaaa, çok güzel... inşallah peşpeşe yaşayalım...

canımm bugünn misafirlerinn var pek ugramazsın buraya neler yaptın kızz misafirlerinee..yarın bildirimm var ona göre kaçamakk yappppp...

bide ben yarın geliyorumm..8.30 da çıkıcam ama 10 gibi orda olurumm..burda daha yazmıyım eşim görecek diye tırsıyorumm :) musait olursan sende okey dersinn...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Hele şükür gelebildim :KK34:
Valla kızlar yorgunluktan ölüyorum ama yinede sizlere bakmadan edemedim :KK1:
Sabah malum doktora gidecektim hem diyetisyene sevk istemek için hemde hormonlarıma tekrar baktırabilmek. Hastane baya bir kalabalıktı ama şükür sıra dahiliyede çabuk geldi :KK34:
Bu seferki doktor çok ilgiliydi ve pkoyla insülin direnci var diyince ayrıntılı hormonlarına bakalım dedi :KK34: iyi oldu bayadır yaptırmamıştım :KK1:
Erkeklik hormonu yüksek çıktı deyincede bakalım yine yüksekmi dedi :KK53:

Tahlil sonuçlarım cuma öğleden sonra çıkacakmış ama ben pazartesi gidiceğim diyetisyende o gün orada diye :KK34:
Bu arada diyetisyenimle de tanıştım :KK1: uzun boylu cıbık kraker gibi bir delikanlı :KK1:
Çok cana yakın ve ilgili biri oda ve tahlil sonuçlarımı görmeden bana diyet veremeyeceğini söyledi :KK34:

İnşallah pazartesi gittiğimde listemi verecek ve her ay kontrole gideceğim :KK34:
Çok merak ediyorum kaç kalorilik bir liste uygun görecek ve ne gibi bir yol çizecek bana :KK34:
Akşam 4de kadar hastanede koşturdum ( bir ara eve gelip tekrar gittim ) sonrada akşam yemeğini annemlerde yiyip eve geldik :KK34:

süpersinn..tahlilleri verdin diyetisyenlede tanıştın hadi bakalımm..yeni bi dönem seni bekliyorrrr...bence şuanda yediğinden daha fazla kalori verecekk ben hep diyorum sen az kaloriyle beslendiğin için kilo sabıtkalıyorr...bakalım pazartesiyi merakla bekliyorum...bişiyi çok merak ediyorum ilaç felan verirmi acaba destek içinn....

kızz deprosyonn ilaçlarınıda sorrr...içiyormusun hala onlarıı ??

cecomm yaaa...yarın sende gelebilirmisin 1 saatliğine sabahtan işin varmı ?? sen ramide tramvay duragına yakınmısınn ?? tramvayla gelsen karadeniz duragında buluşucaz..hiç arabaya gerek yok yanii..

var var sende o potansiyell ışığı görüyorummm:KK1::KK1::KK1::KK1: doğru diyorsun zaten bebek olunca bidaha vericen yinede ne kadar azla hamile kalsan yeter...sen daha öncede kilo almadan bitirdin ya hamileliği yine öyle olurr..90 olsan hamilekalsann..oh misssssss

merhaba canım ben de 28 yaşındayım bır yıldır evlıyım çocuk ıcın bır tedavı gormuyorum ama adet duzenleyıcı kullanıyorum 3 aydır .boyum 160 kılom 68 sen cok kılo vermıssın maasallah nasıl verdın ben de artık dıyetsyene gıtmeye karar verdım :KK45:

canımm ben dengeli ve düzenli beslenerek verdimm...kendimi bildim bileli kiloluyum çok diyet denedim..ama hep geri aldım..yada hep yarıda kaldıı..biraz verdim bıraktımm..burdada paylaştıgımlisteler varr...şu meşhur kibrit kutusu büyüklüğünde peynir olanlardann...

sonra buraya üye oldumm..103.6 dım ozamanlarr..arkadaşlarla paylaşımlar yaparakk..inatlaşarak azar yiyerekk verdik kilolarıı :) :)vermekten hariçç sabit kaldı 1 seneyi geçtii..o yüzden dahadamutluyummm...

sonra aynı durumda olan bikaç arkadaşla burda buluştukk...bizlerde çocuk düşünüyoruzz ve ben şuan 2. ayımdayım tedavidee..yeni tedavimde diyimm..burda hem tedavilerimizi paylaşıyoruzz deneyimlerimizi...hemde yediklerimizi yazıyoruzz..her cuma günüde tartılıp bildiriryoruz fark varmı diyee...işt böle...

sanada başarılarr..dua et çok fazlann yokkk...verirsin kısa sürede...

Son düzenleme:
Gün içinden daha az yoğunluğumuz :nazar: ama yine de gününen gününe göre değişiyor durum
hayırlısı.
güzelmiş ismi ne kim söylüyor?
“Gidecek bir kapı daha var mı? Gidecek bir Allah daha var mı?” diyor. “Ömrümüz olsa, yüz sene de olsa, o ismimizi orada hep görsek, gidecek kapı yok. Gidecek başka Allah yok! Biz vazifemizi yapacağız oğlum. Ben buna güveniyorum oğlum.” diyor. “Sen de güven. Bana dua et.”
bu da dün okuduğum bir yerden
ayy yumoşlar zor büyüyor :KK1: aman bazılarının ki maşallah hoop diye oluveriyor hiçbir şeyden haberleri olmadan
darısı başımıza inşallah hayırlısıyla :KK16:

sorma yaa benim kuaför ünde olmuyor..korundu oda uzun süre..diyorkii yahu gelin başını yaptığım bidahaki geldiğinde hamile geliyorr..bende kolay bişi zannediyordummm :) :) bende aynen dedimm..sanki bizim elimizde..allah nasip etmeyince boşa işteee:KK14::KK14::KK14:

o sözler ezgiden değildi onlarııı ben dedimm....ezgiyi yazayımm.. hasan dursun...ey resul...youtube den bakabilirsinn...çaresizimm..öyle garip kalmışımkii..dedikce içimi dağladıı..indirdim tvde son ses dinliyorummm 2 gündürr..yeri geliyor ağlıyor rahatlıyorumm....

slmm millett nasılsınızz....cecom yine çıkmışş evde durmuyorr mübarekkk :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55: ceco bu sensinnnn :KK55::KK55::KK55: :KK12::KK12::KK12: :KK55::KK55::KK55:

yaww ben bu gecehiç uyuyamadım kızlarr yaaaa...resmen saatlerce döndüm yatakda arada daldım yine uyandımm.. sabah yatmadımm..dedim gece rahat uyuyayımm..bugünüde atlatsam gerisi allah kerimmm:KK1::KK1::KK1:

yarın karşıya geçicemm..orda kalıcam cumarteside orda öyle geçerr....pazar eşimm var geçer anlamamm...pazartesii zor iştee..pazartesi test alıcamm...ve salı günü sabahtan yapıcammmm:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5: inşallah sonuç güzel olurr...

yaaa bi görseniz beni kızlarr..her dakka düşünceler dalıyorum..sonra kendime kızıyorumm...hani diyordum ya hep pozitif düşünmücemm..sonra çok üzülürüm diyee..negatif düşünücemm...karar değiştirdim..negatiff olunca zaten üzülücemm...bari şu bi kaç günüü hayallerle geçireyimm...eşimee nasıl söylicem planları yapmaya koyuldumm... :KK55::KK55::KK55::KK55: lütfen biriniiz beni uyandırınn bu hayall dünyasındannn.....

eşime birdahaki hafta sonuna anca belli olur dedim...ama salı günü 13 günü ondan habersiz yapıcam test..negatifse kendimide onuda laıştırcam..acık silikde olsa çıkarsaa...yine söylemicem eşimee...cumaya kadar dayanıcamm..cuma gidip kanda vericemm..eger pozitifseee allahhhhh...cumartesi dayanıcam kendimi tutucamm..pazar sabah uyurken söylicemm..sabahları aşırı agrasif olur bizimkii.. :) şu pepe nin bi şarkısı var biliyormusunuz..benim güçlü kuvvetli babamm diyee...onu acıcam evdeee....vee kagıda kocaman yazılarla yazıcamm...babacımm ben annemin göbüşündeyim seni kandırdık diyeeeeeeeeeee.............. :KK55::KK55::KK55::KK55: indirin beni bu süpürgenin üstünden uçuşa geçtimmyineeeee.......

ayyyyyyy işte kafayı yemiş gibiyim böle planlarlar uykularım kaçıyorr..ben bukadar plan kurduguma göre kesin negatif olacakkk...waww kendine gel diyorumm kendine gellllllll:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

bide diyorum okadar dayanamam...çantasına not yazarım..baba ben geldim diyee...yada teldeki nomu çocugum diye kayddedeyimgeceden...msj atayım sabah baba ben geldim diyeee....amaa o zamandaa yüzündeki o tepkiyi görememm..o yüzden pazar sabaha kadar sabretmeliym....cumartesi akşamda olabilir...dayanamazsam cumartesi sabahh :KK9::KK9::KK9::KK9: :KK55::KK55::KK55:

kızlar benim ruh halim hiç iyi değil yaaa...neyse bugünü atltırsam allah kerimdediğim buydu..yarından sonra oyalanırım dışarda unuturumm...

5 yıl olacak yaaa....ben hiç korunmadım ilk günden beriii...ve ben 5 yıldır her ayy bu ay olursa nasıl söylerim diye planlar yaptım...ama hiç bu kadar yaklaşmamıştımm :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
slmm millett nasılsınızz....cecom yine çıkmışş evde durmuyorr mübarekkk :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55: ceco bu sensinnnn :KK55::KK55::KK55: :KK12::KK12::KK12: :KK55::KK55::KK55:

yaww ben bu gecehiç uyuyamadım kızlarr yaaaa...resmen saatlerce döndüm yatakda arada daldım yine uyandımm.. sabah yatmadımm..dedim gece rahat uyuyayımm..bugünüde atlatsam gerisi allah kerimmm:KK1::KK1::KK1:

yarın karşıya geçicemm..orda kalıcam cumarteside orda öyle geçerr....pazar eşimm var geçer anlamamm...pazartesii zor iştee..pazartesi test alıcamm...ve salı günü sabahtan yapıcammmm:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5: inşallah sonuç güzel olurr...

yaaa bi görseniz beni kızlarr..her dakka düşünceler dalıyorum..sonra kendime kızıyorumm...hani diyordum ya hep pozitif düşünmücemm..sonra çok üzülürüm diyee..negatif düşünücemm...karar değiştirdim..negatiff olunca zaten üzülücemm...bari şu bi kaç günüü hayallerle geçireyimm...eşimee nasıl söylicem planları yapmaya koyuldumm... :KK55::KK55::KK55::KK55: lütfen biriniiz beni uyandırınn bu hayall dünyasındannn.....

eşime birdahaki hafta sonuna anca belli olur dedim...ama salı günü 13 günü ondan habersiz yapıcam test..negatifse kendimide onuda laıştırcam..acık silikde olsa çıkarsaa...yine söylemicem eşimee...cumaya kadar dayanıcamm..cuma gidip kanda vericemm..eger pozitifseee allahhhhh...cumartesi dayanıcam kendimi tutucamm..pazar sabah uyurken söylicemm..sabahları aşırı agrasif olur bizimkii.. :) şu pepe nin bi şarkısı var biliyormusunuz..benim güçlü kuvvetli babamm diyee...onu acıcam evdeee....vee kagıda kocaman yazılarla yazıcamm...babacımm ben annemin göbüşündeyim seni kandırdık diyeeeeeeeeeee.............. :KK55::KK55::KK55::KK55: indirin beni bu süpürgenin üstünden uçuşa geçtimmyineeeee.......

ayyyyyyy işte kafayı yemiş gibiyim böle planlarlar uykularım kaçıyorr..ben bukadar plan kurduguma göre kesin negatif olacakkk...waww kendine gel diyorumm kendine gellllllll:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

bide diyorum okadar dayanamam...çantasına not yazarım..baba ben geldim diyee...yada teldeki nomu çocugum diye kayddedeyimgeceden...msj atayım sabah baba ben geldim diyeee....amaa o zamandaa yüzündeki o tepkiyi görememm..o yüzden pazar sabaha kadar sabretmeliym....cumartesi akşamda olabilir...dayanamazsam cumartesi sabahh :KK9::KK9::KK9::KK9: :KK55::KK55::KK55:

kızlar benim ruh halim hiç iyi değil yaaa...neyse bugünü atltırsam allah kerimdediğim buydu..yarından sonra oyalanırım dışarda unuturumm...

5 yıl olacak yaaa....ben hiç korunmadım ilk günden beriii...ve ben 5 yıldır her ayy bu ay olursa nasıl söylerim diye planlar yaptım...ama hiç bu kadar yaklaşmamıştımm :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Canım ne güzel yazmışsın okurken gözlerim doldu valla. Allah büyük inş. gönlüne göre verecek. Buradan mutlu haberlerinizi alacağız en yakın zamanda inş.
:KK19:

ahhhhhhhh tatlım ahhhhhhhhhh böyle olumlu yazışına hayran kaldım bende böyle olsam keşke !!!!!nşallah herşey gönlüne göre olur tatlım iyi haberlerini bekliyoruz inşallahhhhhhhh sıkıntımdan bugün oturdum şuan yani bir koca cipsiyi bitirdim inankiii ağla ağla bugün akşam ettimmmmmmmm

ahhhhhhhh tatlım ahhhhhhhhhh böyle olumlu yazışına hayran kaldım bende böyle olsam keşke !!!!!nşallah herşey gönlüne göre olur tatlım iyi haberlerini bekliyoruz inşallahhhhhhhh sıkıntımdan bugün oturdum şuan yani bir koca cipsiyi bitirdim inankiii ağla ağla bugün akşam ettimmmmmmmm

töbee töbeee...neden ağladın kuzumm yaaaaa...ağlamaa yaa..rabbim inşallah bizide güldürecekk...

töbee töbeee...neden ağladın kuzumm yaaaaa...ağlamaa yaa..rabbim inşallah bizide güldürecekk...

bazen ağlama krizim tutuyor canım neden bebişim olmuyor diye bu kadar zamandır ama n yapayım elimden bişi gelmiyor salı günü randevu alıp gideeğim tekrar tedaviye başlayacağım

bazen ağlama krizim tutuyor canım neden bebişim olmuyor diye bu kadar zamandır ama n yapayım elimden bişi gelmiyor salı günü randevu alıp gideeğim tekrar tedaviye başlayacağım

bencede başlaaa...sen nerdeydin istanbuldamısınn ?? en son hangi tedaviyi uyguladınn...yaa ertelemek hiçbişi getirmiyorr..elimizden geleni yapalım takdir allahınn...

o zamana kadarda rabbim sabır versin hepimizee..yüreğimize serinlik versin..

Merhaba kizlar size bir sey sormak istiyorum evliyim 1 kizim var 10 bucuk aylik
Benim adetim 17 kala acik kirmizi leke geldi dun hatta bugun kahverengi olmus merak ettim buarada korunmuyoruz esimle
Kizimmi emzirdigim den dolayi olmuyo bebek acaba bu pko belirtisimi bilirsiniz diye sordum karisik olduysa kusura bakmayin=)))

Merhaba kizlar size bir sey sormak istiyorum evliyim 1 kizim var 10 bucuk aylik
Benim adetim 17 kala acik kirmizi leke geldi dun hatta bugun kahverengi olmus merak ettim buarada korunmuyoruz esimle
Kizimmi emzirdigim den dolayi olmuyo bebek acaba bu pko belirtisimi bilirsiniz diye sordum karisik olduysa kusura bakmayin=)))

yokk canımm yaa pkoyla bi alakası yokdurr..bekle adet olacaksındırr sökülürsün bikaç günee...

Cok tesekkur ederim cvp verdigiz icin bilmiyorum korktum acikcasi
Pco olabirlimi diye AMA daha 17 gun var bata niye Boyle oldu anlamadim:26:

selam kızlar... bugün pek giremedim foruma, misafirlerim vardı. bugün yedimde yedim maşallah. ben kaç gündür diyeti bıraktım kızlar yaaaaa, offfff kilo alıcam, yarından çok korkuyorum ben:18::18::18:
ama kalabalık iyi oluyor, bugün aklıma çok gelmedi çocuk işi, o yüzden meşgaleler bulmak lazım galiba...

doğur kız doğur, ne var sonra verirsin kiloları, doğan çocuk rızkı ile gelir Allah verir kolaylığını... ben hamile kalabilsem kilo falan takmayacam yani...

canım benim yaaaa, ne kadar güzel anlatmışsın. Rabbim büyük bizde yaşayacağız bu duyguları ben bütün kalbimle inanıyorum. bende hep böyle hayaller kuruyorum, bebeği eşimle beraber nazlattığımızı, bize gülücükler attığını, beraber bebeği yıkadığımızı falan... hepsinin hayali bile çook güzel... senin hayallerinde çok güzel, inşallah Rabbim bu ay hayırlısı ile yaşamanı daha doğrusu eşinle beraber yaşamanızı nasip eder....

insan her ruh halini yaşıyor... bazen insanın hiç aklından çıkmıyor dimi? bende öyle oluyor, bazen günlerce ağlıyorum bazen daha az takıyorum ama muhakkak insanın aklına geliyor yani, unutmak kabullenmek mümkün değil....

bencede başlaaa...sen nerdeydin istanbuldamısınn ?? en son hangi tedaviyi uyguladınn...yaa ertelemek hiçbişi getirmiyorr..elimizden geleni yapalım takdir allahınn...

o zamana kadarda rabbim sabır versin hepimizee..yüreğimize serinlik versin..

ben ist. değilim cnm antalyadayım...cnm klomen verdiler o kadar canım .......... ama tam bir teşekküllü tedaviye başlıyorum inşallah önüüzdeki hafta

X