Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kızlar bende yüklemek istedim resim ama teknoloji engelli ben beceremedim.
Sanki daha önce görmüş tanımış gibiyim :)))
Buradaki sıcaklıkdan kaynaklı sanırım:))
Öpüyorum sizi
iyi akşamlar

eşimle olunca ben de çozutuyorum.. Bugün de o günlerden biri...
evettt gelsin bebişler :))

selam kızlar...
ben dün akşam ne yaptım bir bilseniz, 2. diyetime başlamıştım ya dün bir geldiler bana dayanamadım çikolatalar bisküviler pastalar ne bulduysam yedim çıldırmış gibi,bugünde kahvaltıda kuymak yaptım yedim ekmekle, akşamda çayla bisküvi ne olur beni kendime getirin kafayı yedim galiba... ama aklımdaki herşeyi yedim nefsimi körelttim Allahın izniyle yarın yine başlayacağım...

ara ara forumada hızlıca girip okudum kime ne yazdım yazmadım hatırlayamadım, dönüp okumayada üşendim şimdi aklımdakileri yazayım dedim...
adatutku aramıza hoşgeldin, pek iyi bir karşılama olmadı benimki galiba, aslında ben çok azimliydim listedende anlayabilirsin
ceco ben yazana kadar kızın iyileşmiştir ama yinede geçmiş olsun canım...

aykurt inşallah böyle güzel devam eder ve hayırlısı ile bebeğinide kucağına alırsın...

waw sen ne zaman kontrole gidicektin ?

benimde yarın klomende 5. günüm yani bitiyor, acaba dra gitsemmi gitmedenmi beklesem bilemiyorum :18::18::18:
Rabbim herşeyin hayırlısını versin... Amin...

canımm hiçç kızmaa kendinee..yeni diyete başlamadan önce iyi olmuş bencee...bidaha çekmez canın uzun süree..yarınn bomba gibi başlıyoruzz inşallahh...

canım ben uzun bi süre gitmicem dr a :) yani 15 kasımı beklicemm...nasıl gececek zaman bilmiyorumm..15 kasımda adet olunce 3. günü gidicem..ama olmazsammmmmmm....test yapıp gidicemm...

canım sende git muhakkak salı yada çarşambaya randevu al...ayy insanın kafasında kalacagına git gör ne var ne yokk..ne alemde yumoşş..bu ay sende hamile kal inşallahh...sen hiç korundunmu ilk yıllardaa ??

ayyy rahatladım inan, midem kalktı yemekten dahada canım çekmez heralde bir müddet... innşallah adet olmazsın canım güzel haberini alırız..

gidersemde buralarda giderim dra bi baktırmaya ne var ne yok diye. sen bilirsin paşaçayırına inerken simge tıp m. varya belki oradakine giderim öylesine. inşallah canım inan öyle güzel olurki böyle bir haber. geçen şirine yayınlamıştı galiba bir dua, aynı o duadaki gibi yorgunum gerçekten çoook yorgunum....

korundum malesef, 2 yıl istemiyorum evliliğimin tadını çıkarcam falan böyle saçma sapan bir düşünce oluyor ya o yıllarda.
''e be akıllım sanki senin elinde bakk, elinde olan hiç bir şey yok böyle koşarsın işte evlat peşinde'' olarak algılıyorum ben bu durumu

Son düzenleme:

mesaj kutuna baksana bii...

iştee insanın aklına gelmiyorrkii....inşallah nasibinde oldugu an göbüşünde olacakk...ama daha ertelemee..çünkü tedaviyede ne zaman cevap vereceğimiz belli olmuyorrr...

dediğin yerneresi ad olarak bilmiyorumda...pazarelbistanın üstünde bi yer var orayımı diyorsun ?? yaw gitte nere olursa olsun yumoş varsa görür..klomen içmişsin boşa geçirme bu ayıda..

şuan söyleyecekk okadar çook şeyimm varkii..ve bi okadarda susasımm varrr...dderin derin nefes almak istiyorumm..içimi serinletecek sankii...eşim erkenden uyudu..bende tv kapattım..ışıkları söndürdümm..pc yialdım uzandımm...fonda güzel bi ezgi..tamamen duygularımı anlatann..çaresizliğimi dile getirenn..

Hoş buldum canım... Karşılama bisküviler falan çok iştah açıcı oldu ama ben zaten onlardan hiç vazgeçmiyorum. Hiç bir zaman da vazgeçmedim. Daha önceki yaptığım diyetlerden biliyorum ki çikolata ya da abur cubur yemeyi kesmek değil kilo vermek.
Ben eğer abur cubur yediysem sıradaki öğün hangisiyse onu yemeyerek kilo verdim.
He neden yine kilo aldın dersen..
İş dengesiz beslenme yemek saatleri vs vs.. Ve yedim yani bildiğin çok çok yedim ...
Ama boğazı tutunca veriliyor kilolar bir de dans ediyorum şimdi..
Az daha unutuyordum bir de her gün iki bardak karbonatlısu içiyorum vücudumu alkaliye çevirmek için..

canım üzmeyin kendinizi..bende evlendiğim ilk 2 yıl korundum..istedikten sonra da 1 yıl olmadı..sonra hamile kaldım ama ben soğan suyu da içmiştim..adetlerim soğan suyundan sonra düzene girdi..hatta ikinci kızıma planlamadan hamile kaldım..hala adetlerim adüzenli ama kilo dert..ikinci kızımdan sonra 93 kg oldum ve sonra düzenli beslenme ve emzirmeyle 20 kilo verdim 73 kg oldum..dikkat etmezsem hemen alıyorum sonra 83 oldum glifora başladım çünkü tatlı krizlerim hat safhada..74 kilo olmuştum ki geçen hafta 77 yi gördüm..şimdi glifora ara verdim..birde bende hipotroid var..Rabbim sağlıkla incelmeyi nasib etsin hepimize inş.

ama seni takdir ediyorum istikrarlı gidiyorsun arada patlamalar olabilir..

kızlar hayırlı sabahlar hepinize...
HİCRİ YILBAŞINIZ KUTLU OLSUN..
Bugün oruç tutmak çok sevap ama tutamadım..dün akşam boğazım tekrar nüksettti tüm eklemlerim ağrıyor antibiyotik bitirdim ama boğazdaki aftlara pek yaramıyor..şimdi kahvaltı yapıp ağrı kesici içeceğim..kreşe gideceğim..
dün yürüyüşümü yaptım devam edeceğim inş.sporsuz olmuyor kızlar..4-5 gündür de glifor içmiyorum kabız olmuştum bırakınca düzeldim..ama yine başlayacağım

slmm millett ben geldimm...dün akşam acıcık duygusallık yaşasamda bugün iyiyim şükürr...dilerim herkezler iyidir..

hicri yılınız kutlu olsunn..inşallahh yeni yılda herkez gönlündekine kavuşurr....

Kızlar bende yüklemek istedim resim ama teknoloji engelli ben beceremedim.
Sanki daha önce görmüş tanımış gibiyim :)))
Buradaki sıcaklıkdan kaynaklı sanırım:))
Öpüyorum sizi
iyi akşamlar

anamm niyee yükleyemedinn kızzzz....profiline girr...sol tarafta aşagıda albüm yükle diyor..oraya tıkla özeli seç sadece arkadaşların görebilir ozaman..ve yüklee...okadarr...

eşimle olunca ben de çozutuyorum.. Bugün de o günlerden biri...
evettt gelsin bebişler :))

artıkk hafta ortasıı toparlamalıyızzz....sen tedaviye ne zaman başlamayı düşünüyorsunn ?? hangi şehirdesinn ??

çok sağoll canım seninde kutlu olsunn...sabah 9 da girdim senin yazını okuyunca hemen niyet ettimm...öncedende niyetim vardı ama unutmuştumm..yazdıklarını görünce niyetlendimm...

spora başlamışsın süpersinn...allah daim etsin ne diyimm

selam kızlar... hepinizin hicri yılbaşını kutluyorum. bugün oruçlu olmak çok sevapmış bende niyetlendim, Allah tüm tutanların orucunu kabul etsin inşallah.
bende akşama yeşil mercimek yapayım dedim attım mercimekleri haşlanmaya, unutmuşum. mutfaktan bir yanık kokusu gelmeye başladı, koştum ama mercimekler gitmiş elden. şuan ev yanık kokuyor tüm camları açtım inşallah çabuk geçer:26::26::26::26: bende kendi çapımda takılıyorum işte, alıyorum veriyorum kilo hiç sabit kalmıyor malesef. aslında kilo vermekten çok verdiğin kiloyu koruyabilmek marifet. inşallah yapabiliriz.

ben pişman oldum o yılkarda öyle düşündüğüm için cahillik işte, yapacak bişey yok. Allah hayırlısını versin.
aslında 1. diyettten sonra verdiğim arada ben yeseydim istediğim şeyleri böyle olmazdım, şimdi ne istiyorsam yedim inşallah vermeye devam ederim.

kız bende akşam öyleydim, ikimizede vurmuştu herhalde o ruh hali. biraz hüzünlendim biraz ağladım sonra rahatladım Allahın izniyle.
Allah bu mübarek yeni yılda dualarımızı kabul etsin, hepimize huzur versin inşallah...

ikimizede vurdu geçti deseneeee...valla bende anlamadımm geldi geçtii.. senin burcun ne kızzz ?? şimdi merak ettim birdenn...

maşallahh mercimeğide yakmışsınn...oda spreyi varsa sık bari acık evee....şimdi ne yemek yapıcannnn :)

yaww yemek yapıcam bende bulamıyorum ne yapsamm....çarşamba pazar var evde sabze kalmamışş..salatalık malzemeler bide meyve var sadece...

şimdi kemikli et attım düdüklüyee çorba yapıcamm..yanınada bi makarna yapım diyorumm uzunn zaman oldu makarna yemeyeli...ezan yaklaştı ice.....

AYYY CECOOOOOMMM nerelerdesinn senn...yine geziyorsun...anneyi alıştırmamamm lazım dedin ama bence fecii alıştınızz siz birbirinizeeeee allah ayırmasınn tabide...senin dediklerini hatırlatıyorumm..zaten bizidee boşladın iceeee

selamm nasılsınız bakalım !!! bu gece test yapacağım bana dua edin kızlar lütfen inşallah hamişimdir ümidim yok ama gene bir ihimal diye düşünüyorum offf çok korkuyorum yaaaaa

selamm nasılsınız bakalım !!! bu gece test yapacağım bana dua edin kızlar lütfen inşallah hamişimdir ümidim yok ama gene bir ihimal diye düşünüyorum offf çok korkuyorum yaaaaa

canımm gece yapmaaa...acık daha dayan sabah ilk idrarla diyorlarr...bence acık daha sabret ve sabah yap..

Kızlarr bu sabah bir kalktım tartı 71,9 üç gün önce 74 dü hadi bakalım inş. böyle devam eder. Bu arada benim şu yumurtlama belirtisi olan uzayan akıntım var. Ben tam olarak bilmiyorum bu akıntı olduğundamı yumurta çatlıyor yoksa yumurta oluşurken mi akıntı oluyor. Bilginiz varmı. Bu arada yazıları okudum. bugün oruç tutanlara sesleniyorum Allah kabul etsin

aminnn inşallahh kabul ederr...canım normal akıntı olurr..amaaa oluşan yumurta çatladıgında içinden bi sıvı cıkıyorrr..yumurtanın içi tüplere doğru giderken o sıvıda karın boşluguna akıyorr...ve o akıntı yumurta beyazına benzeyen akıntıı...yumurta çatladığında geliyorr...

ama senin uzun zamandır bi akıntın var o nedir bilemicem artıkk..bak nette yumurtlama ve döllenme dönemi diye yazarsan çok güzel videolar var görsel hazırlanmış görürsünnn..

canım sabah ilk idrarla yap..daha net çıkıyor..hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…