Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızz yokk olmadıı bendee o akıntıı..bende o yüzden acaba kistmi oldu korkusu bastıı...

yaww sormaa o utanma faslı bendede var hala alışamadım böle konuşmalara dr soracaktımm biz hala çalışmalara devam edelimmi diyee :) :26::26::26: utandım soramadımm...çarşamba vuruldum iğneyii hala çalışalımmı daha yaaa:26::26: sana sorayım barii...

yaww nasıl göremedin resimm..sen benim arkadaşlık listemde ekli değilmisinn ?? benim profilimee gir orda sol alt köşede album olacakk..hedii bakk ordann...aykurtta gelip görse kaldırcam daha gelmedi hala..sende ekle bi fotonu yaa..özeli tıklayınca bitek arkadaşların görebiliyorr..

oyyyy kuzumm benimm...içiyorum foliki...inşallah birlikte haber veririzz gebeliğimizii...

misafir gelecek ama yormucam kendimi dün yaptım temizliğimi..aslında gelsin iyi olur evde vakit geçmiyorr yaaa...şu 15 gün nasıl geçer bilmemm...

kızz gögüs hassasiyetiidee şeyy belirtisii hadii bakalımm..sen ne zaman adet olucan şimdi..bat kaçç..kaçı bekliyoruzzz....

sağolll bebemm....inşallah o günleride görürüzz....artık gerisi nasipp...olmasada üzülmücemm..şükürr yumoş gelişti ve çatladııı...

sende iyiymişsinn kv yi felanda takmaa..hiçç koşturmadaa..nazlan birazz...eşine de gerekirseayy sancım var felann...bırakk gelmişş acık nazını çeksinn :)

canım miniğin artık hareket ediyor olmalı oyyyyyyy Rabbim sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsinn darısı başımıza
boşver sendromları kv felan sen bebişin için mutlu olmalısın canım bebekler anne karnında hissediyormuş her şeyi

ayy kist değilmiş Allahtan evet ya bu konudan bende muzdaribim sor sor utanmaa hatta doktor bana demişti ki boş yok ama ne zamana kadar bilemiyorum seni gördümmm ayy Maşallah Allah seni ailene ve tüm sevdiklerine bağışlasın ay inşallah hayırlısıyla kuzum ya güzel haberlere ihtiyacımız var
kiloyu falanda takmıyorum artık tabi daha dazla + olmasın inşallah
ben de resmimi ekliyorum sadece arkadaşlarım görsün
ay bende de tanıdık biri görür okur korkusu var ne yapayım biz birbirini anlayan en özelini birbirine açabilen insanlarız yer i geliyor eşimizle bile paylaşmıyoruz en özel duygularımızı anlamaz çünkü
kuzum göğüsleri bende bebiş belirtisine yormuştum ilk ay da o yumoşun çatlama belirtisiymiş bende her ay hafif olur abartınca kesin demiştim ümitlenmek çok acı veriyordu
lakin Allahtan ümit kesilmes inşallah güzel haberler verelim önce sen yanısıra bende inşallahhh

Son düzenleme:

ben 30 eşim 33 yaşında Nişantaşı uzak ya en uzak Bakırköy olmalı ki eşime gitmesi zor gelmesin. Saoldüşüncelerin için arkadaşım :)))

yağmurluu nerdesinnnnnn....bercesteeeeeeeeee....... yaw bildirimi yapsanız yaaa..koca hafta burdasınız cumaları yokkk...

wawcım. tamam cezama razıyım ((

bende değişen bişi yok 73.6 bi 72 olamadım yaaa oyüzden de yazamıyorum.
Buarada benim bat yaklaşıyor kızlar. Hadi hayırlısı bakalım. Korunmuyoruz9 kasımı bekliyoruz.ilaçsız adet olabilecekmiyim acaba yada bebiş gelcekmi merak içindeyim.Bir yanım rahat ol dior bir yanım diğer yanımı yiyor :)))
bakalım hayırlısı

evet duydum sarımsak çayını çok etkiliymiş ama ne biliyim gebeliğe etkisi varmı endişe ediyorum.

şirineemmm bende gördümm senii..memnun oldum tanıştığımaaa :)öpüyorumm kocamann

yaww ne zaman senin adett?? tahmini varmı bi tarihh..ben şimdilik 15 kasımı bekliyorumm...

rahatt ol kuzumm rahatt olll....yağmurluu..gecen buluşalım dedin yaa..bulaşamayınca bi fikir geldi aklımızaaa....bak biz albüme resimlerimizi ekledik sadece arkadaşlarımıza açıkk..istanbul dışında olanlarda varr...böle tanışıyoruzz..bak bakalım albümüme tanışalımm..hayalindeki waw la gerçeği arasında nasıl farklar var :) :)

canımm bende memnun oldum tanıştığıma
inşallah bir gün İstanbulda da toplanabiliriz
kuzum klomenden sonra düzelmişti lakin geçen ay 40 gün oldu Allahtan ilk ayki gibi çok bağlanmamıştım eşim çok sayıyordu o baya üzüldü bu defa ama şimdi bilemiyorum 18. günü yumoşun Allah izin verirse bu ay son Saldım çayıra Mevlam kayıra dedim gelsin bebişlerimiz.

kızlarrrrr ben geldimm dr dannnn.....benimm yumoşşşşşşş çatlamışşşşşşşş gerisii allaha kalmışşşş..nasipde varsa bu ayy gelirr bebişimmmm...dua edin nolurrr..

Rabbim inşallah gönlüne göre verir de kuzucuğun gelir bu ay Her daim dualarımdasın canım

Süper womenn Cecom seninle de tanışmak isterim

Kızlar klomene adetimin 5 demi 6 sındamı başladım bilmiyorum. Takvime işaretlemeyi unutunca hesap hatası oldu gibi. Klomen kullandığım 4, gün ama benden akıntılar gelmeye başladı. Ağrı falan yok ama psikolojikmi bilmiyorum yumurtalıklarımda hareketlenme var gibi içerde birşeyler oluyor sanki. Akıntının gelmesi normal mi ?

Son düzenleme:

normall canımm meraklanmaa...acık sancılarda girer kasıklarınaa...hadi bakalımm kıpırdasınn yumoşşlarrrrrrrr

Peki yumurtlama akıntıdan sonramı oluyordu. Of şu çarşamba gelsede doktora gitsem. Klomen bitsin iki gün sonra gel dedi. Çatlıcam yaa :)

Peki yumurtlama akıntıdan sonramı oluyordu. Of şu çarşamba gelsede doktora gitsem. Klomen bitsin iki gün sonra gel dedi. Çatlıcam yaa :)

selam canım nasılsın ? akıntı olduğunda yumurtlaman oluyor derler öyle biliyorum ...benim ymurtladığımda beyaz yumurta akı gibi bir akın tım oluyor ordan anlıyorum ...

off biraz geç girim ortalık dolmuş oku oku bitmedi yaw, aklımdada kalmadı ya hepsi ben seni gördüm ceco sende kızlarında çok tatlısınız maşallah Allah bağışlasın evlatlarını size... ben akşam acil çıkmam gerekti çıktım eğer görmek istersen tekrar koyarım resim...
listeye bak peh peh peh, benim maşallahım var ama o hırs gitti malesef şimdiki diyetimi zar zor yapıyorum yaaaa
Allah kolaylık versin hepimize..
ben de yarın doktora gidicem canım 2. aşılamaya başlicaz
hadi bakalım hayırlısı, inşallah bu sefer tutar bebişin. bende bu ay evdeyim bu ay olmazsa bir dahaki ay bende aşılama deneyeceğim nasipse. bu ay yapcaktık nasip olmadı, vardır her işte bir hayır diyerekten erteledim. senin innşallah olur bu sefer ve bize wawla beraber böyle haber verirsiiniz
kızlarrrrr ben geldimm dr dannnn.....benimm yumoşşşşşşş çatlamışşşşşşşş gerisii allaha kalmışşşş..nasipde varsa bu ayy gelirr bebişimmmm...dua edin nolurrr..
ayyyyy çok sevindim kızzzz innşallah bu ay Rabbim nasip eder bol bol dua et ve çalışmayıda ihmal etme ne olur ne olmaz
hep diyorum ya inşallah üçer beşer güzel haberleri veririz burada... dualarımdasınız hepiniz.....

çok güzel bir duaymış... bende bu aralar aynen böyle hissediyorum...
Rabbim çok yorgunum, duy sesimi

Rabbim hayırlısı ile kucağınada almayı nasip etsin inşallahh eminim çok güzel bir duygudur, inşallah Allah bizlerede nasip eder yaşamayı.... bence hiç birşeyi kafana takma hamileliğinin tadını çıkar, boşverrrrrr

selam canım nasılsın ? akıntı olduğunda yumurtlaman oluyor derler öyle biliyorum ...benim ymurtladığımda beyaz yumurta akı gibi bir akın tım oluyor ordan anlıyorum ...

İyiyim canım umarım sende iyisindir. Şimdiii biraz bu konularda cahil kalmış bir arkadaşınız olarak bu akıntı yumurtlama günü geliyor ya, diyelim yumurtlama oldu peki çatlama ne zaman oluyor. İlişki ne zaman oluyor?

estafurullah ttalım hepimizzin birbirimizden öğrenecek şeyleri var o yüzden kendine haksızlık etme...
çatlamanın ne zaman olduğunu anlamak biraz zor tatlım yumurtlama olduğu dönemlerde birlikte olmalısın 2 günde bir yani ...
yumurtalama olduğunda mesela ben internetten hesaplıyorum 14 ile 18 günleri arasında yumurtlamam oluyormuş ozamanlar birlikte oluyorsun ... çatlayıp çatlamadığıda rabbime kalmış bir şey talım ....

Yumurta çatlamasının en belirgin özelliği kasıklarda ki ağrı ve akıntı yoğunluğudur.Akıntı normal günlerden farklı olarak yumurta akı kıvamında ve 5-6 cm uzayabilen yapıdadır.Çatlama günü kişiden kişiye de değişse de adet günü ile birlikte genelde 12. ve 16. günler arasında olur. Çatlatma iğnesi kullananlarda ise 36 saat sonra çatlama meydana gelir.

benimde reglim gelmedi daha ya offff gelse bebiş tedavisine başlayacağım pembe lekelenmem oldu 4 5 gün evvel bir daha tık yok ... bekliyorum çarşambaya kadar gelmezzse gideceğim doktoraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…