Aminn canım yaaa
ayyy aşkolsunn hep geç kalıyorum hakkını helal et
yumoş dün gece baya bi hissettirdi kendini ay inşallah kendini kapatmadan çalışabiliriz bu akşam
bende şiddetli göğüs ağrısı ama azcık çok az akıntı oldu o klomendeki gibi çook yumurta akı olmadı sende hiç olmadı değil mi peki nasıl oldı kuzum ?
ben resim göremedim neredesin ki ?
Amanda amannBebiş nasılda güzelleştiriyor bak insan ilişkilerini
yani eminim ki eşlerimiz de çok istiyor biz üzülmeyelim diye seslenmiyorlar ayyydevamıda gelsin inşallah kuzummm
evet sen nereden çıktı misafir yorma kendiniii ve çalışmanız gerek ay utandım ama öyle kuzum
ağır kaldırma soğuk suyla çok uğraşmaa folikasidini ihmal etmee lütfen canım hadi inşallah senden de güzel haber bekliyorumm
Waaw cnm cooj sevndim yumosunun catladigina umarim tutar bu ay cnm benm cok mutku oldummm :)) dikkat et bu ara sebde umarim minicik melegin gelir. Bende ara ara takup ediyorum bu ara cok agirlastim bide kaynvakide sendromundayim sanirim yine
Yarin bize geleceklermis bende hazirlik ucerisindeym
Bebegimi daha net hissediyorun artik teyzeleri rabbim herkeze yasatsin cok guzel bi duyguymus
Waaw cnm cooj sevndim yumosunun catladigina umarim tutar bu ay cnm benm cok mutku oldummm :)) dikkat et bu ara sebde umarim minicik melegin gelir. Bende ara ara takup ediyorum bu ara cok agirlastim bide kaynvakide sendromundayim sanirim yine
Bebegimi daha net hissediyorun artik teyzeleri rabbim herkeze yasatsin cok guzel bi duyguymus
ayy kist değilmiş Allahtan evet ya bu konudan bende muzdaribim sor sor utanmaa hatta doktor bana demişti kikızz yokk olmadıı bendee o akıntıı..bende o yüzden acaba kistmi oldu korkusu bastıı...
yaww sormaa o utanma faslı bendede var hala alışamadım böle konuşmalara dr soracaktımm biz hala çalışmalara devam edelimmi diyee :) :26::26::26: utandım soramadımm...çarşamba vuruldum iğneyii hala çalışalımmı daha yaaa:26::26: sana sorayım barii...
yaww nasıl göremedin resimm..sen benim arkadaşlık listemde ekli değilmisinn ?? benim profilimee gir orda sol alt köşede album olacakk..hedii bakk ordann...aykurtta gelip görse kaldırcam daha gelmedi hala..sende ekle bi fotonu yaa..özeli tıklayınca bitek arkadaşların görebiliyorr..
oyyyy kuzumm benimm...içiyorum foliki...inşallah birlikte haber veririzz gebeliğimizii...
misafir gelecek ama yormucam kendimi dün yaptım temizliğimi..aslında gelsin iyi olur evde vakit geçmiyorr yaaa...şu 15 gün nasıl geçer bilmemm...
kızz gögüs hassasiyetiidee şeyy belirtisiihadii bakalımm..sen ne zaman adet olucan şimdi..bat kaçç..kaçı bekliyoruzzz....
sağolll bebemm....inşallah o günleride görürüzz....artık gerisi nasipp...olmasada üzülmücemm..şükürr yumoş gelişti ve çatladııı...
sende iyiymişsinn kv yi felanda takmaa..hiçç koşturmadaa..nazlan birazz...eşine de gerekirseayy sancım var felann...bırakk gelmişş acık nazını çeksinn :)
canım ben bekarken geliyordum bakırköye ama diyetisyen değildi iç hastalıkları uzmanıydı ama diyet için gidiyordum..o veriyordu listelerii...
eşin kaç kilo seninn...bide tavsiye edebileceğim nişantaşında ZİYA MOCAN var o bende en son onun listeleriyle zayıfladımm..onu tavsiye ederimm...
çokk derinlere girmişsinizz...durun daha siz korunmasız birlikte olmadınız bilee...her pkoluda gebelik zor olacak diye bişi yok...pko lular direk hamile kalabiliyorlarr...bak burdada örnekleri çokk..ama pkoss lular zorlanıyorr...ikisi aynı hastalık ama...pko hafif..pkos agır vaka :)
ama onda bile çok kolay tedavilerle gebe kalınabiliyorr...sizz öyle nerelere dalmışsınızz...ama ilk zamanlarda oluyor böle şeylerr..şükürler olsunkii rabbim eşlerimizi merhametli vermişş..destek oluyorlar köstek değil..
sen bu konuları hiç takma kafaya..daha çok yeni evlisin evliliğinin tadını çıkart bi yaa...yaş kaçdı seninn ?? egerseviyor ve istiyorsanızz hemen deneyin çocuk işinii .. öyle çok kilonda yok senin...baksana ben 80 kiloyumm... aha arkadaş 102 de hamile kaldıı...hamilelikten sonra zaten yine uğraşıcan vermek çin...ben kilolu hamile kalmaya karşıyım ama senin kilon çok değill..
yağmurluu nerdesinnnnnn....bercesteeeeeeeeee....... yaw bildirimi yapsanız yaaa..koca hafta burdasınız cumaları yokkk...
Evet baya uzaktayız ama belli olmaz bakarsın Bakırköyde buluşma şansımız olur ileridehem o arada biraz daha zayıflayalım
Enişte bey ( WAWın eşi ) biraz kıskançda olsa bakarsın onuda ya ikna ederiz yada WAW kardeşiyle gelirbuluruz iinşallah bir çaresini
Bu arada beyaz çayı bende Dukan yapanlardan duydumYeşilçaydan 4 kat daha etkiliymiş hesapta içimide gayet güzel ( ben portakal çiçeklisini almıştım ) arada değişiklik olsun diye aldım bende ama ne kadar etkili bilmiyorum
Şimdi bir de sarımsaklı çay çıkmış ya birde onu deneyeceğim ilk fırsatta
şirineemmm bende gördümm senii..memnun oldum tanıştığımaaa :)öpüyorumm kocamannayy kist değilmiş Allahtan evet ya bu konudan bende muzdaribim sor sor utanmaa hatta doktor bana demişti kiboş yok ama ne zamana kadar bilemiyorum seni gördümmm ayy Maşallah Allah seni ailene ve tüm sevdiklerine bağışlasın ay inşallah hayırlısıyla kuzum ya güzel haberlere ihtiyacımız var
kiloyu falanda takmıyorum artık tabi daha dazla + olmasın inşallah
ben de resmimi ekliyorum sadece arkadaşlarım görsün
ay bende de tanıdık biri görür okur korkusu var ne yapayım biz birbirini anlayan en özelini birbirine açabilen insanlarız yer i geliyor eşimizle bile paylaşmıyoruz en özel duygularımızı anlamaz çünkü
kuzum göğüsleri bende bebiş belirtisine yormuştum ilk ay da o yumoşun çatlama belirtisiymiş bende her ay hafif olur abartınca kesin demiştim ümitlenmek çok acı veriyordu
lakin Allahtan ümit kesilmesinşallah güzel haberler verelim önce sen yanısıra bende inşallahhh
wawcım. tamam cezama razıyım((
bende değişen bişi yok 73.6 bi 72 olamadım yaaa oyüzden de yazamıyorum.
Buarada benim bat yaklaşıyor kızlar. Hadi hayırlısı bakalım. Korunmuyoruz9 kasımı bekliyoruz.ilaçsız adet olabilecekmiyim acaba yada bebiş gelcekmi merak içindeyim.Bir yanım rahat ol dior bir yanım diğer yanımı yiyor :)))
bakalım hayırlısı
şirineemmm bende gördümm senii..memnun oldum tanıştığımaaa :)öpüyorumm kocamann
yaww ne zaman senin adett?? tahmini varmı bi tarihh..ben şimdilik 15 kasımı bekliyorumm...
rahatt ol kuzumm rahatt olll....yağmurluu..gecen buluşalım dedin yaa..bulaşamayınca bi fikir geldi aklımızaaa....bak biz albüme resimlerimizi ekledik sadece arkadaşlarımıza açıkk..istanbul dışında olanlarda varr...böle tanışıyoruzz..bak bakalım albümüme tanışalımm..hayalindeki waw la gerçeği arasında nasıl farklar var :) :)
kızlarrrrr ben geldimm dr dannnn.....benimm yumoşşşşşşş çatlamışşşşşşşşgerisii allaha kalmışşşş..nasipde varsa bu ayy gelirr bebişimmmm...dua edin nolurrr..
Kızlar klomene adetimin 5 demi 6 sındamı başladım bilmiyorum. Takvime işaretlemeyi unutunca hesap hatası oldu gibi. Klomen kullandığım 4, gün ama benden akıntılar gelmeye başladı. Ağrı falan yok ama psikolojikmi bilmiyorum yumurtalıklarımda hareketlenme var gibi içerde birşeyler oluyor sanki. Akıntının gelmesi normal mi ?
Peki yumurtlama akıntıdan sonramı oluyordu. Of şu çarşamba gelsede doktora gitsem. Klomen bitsin iki gün sonra gel dedi. Çatlıcam yaa :)
ben seni gördüm ceco sende kızlarında çok tatlısınız maşallahKız benim nicke tıklayınca benim profil sayfam açılıyor ya orada hafif sayfanın aşağısına gidiyorsun ve albümü görüyorsungir benim resimleri görürsün
Yanlız bende senin hiç albümün yok görünüyorama ben şimdi meraktan çatlarım
listeye bak peh peh peh, benim maşallahım var ama o hırs gitti malesef şimdiki diyetimi zar zor yapıyorum yaaaa
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 68 kloroform 68 67 65,5 64 64 -4 73,6kg yağmurlu 73,6 73,6 --- --- 82kg eranisa 74,6 75,5 76,4 76,2 77,1 +2,5 83.3kg waw 77,7 77,7 izinli 79,7 78,7 +1 94,7 berceste 94,7 93,2 97,5 ceco34 104,9 104,2 104,2 105 104,8 -0,1 100kg şipşirine 94 94 99kg aykurt 96,2 95,6 --- --- 95,5 -0,7
hadi bakalım hayırlısı, inşallah bu sefer tutar bebişin. bende bu ay evdeyim bu ay olmazsa bir dahaki ay bende aşılama deneyeceğim nasipse. bu ay yapcaktık nasip olmadı, vardır her işte bir hayır diyerekten erteledim. senin innşallah olur bu sefer ve bize wawla beraber böyleben de yarın doktora gidicem canım 2. aşılamaya başlicaz
ayyyyy çok sevindim kızzzzkızlarrrrr ben geldimm dr dannnn.....benimm yumoşşşşşşş çatlamışşşşşşşşgerisii allaha kalmışşşş..nasipde varsa bu ayy gelirr bebişimmmm...dua edin nolurrr..
çok güzel bir duaymış... bende bu aralar aynen böyle hissediyorum...MErhabalar Arkadaşlarr nasılsınızz ben hala hastayımmve dün aşırı yorucu aşırı yoğun bir gündü vee gece nöbet bugün bittim artık :2::2: dün resimler eklediniz hiç yazamadım bir şey bakamadım tanışamadık sizlerlee :105:
waww canım benim kilo bildirimim aynı aslında yazıyorum kuzum ama değişen bir şey yok + var - yok 95,2 idi en son Cuma sabah işe gitmeden bakayım dedim çıktım tartıya pili bitmiş
bu arada nette bir şey gördüm paylaşayım sizlerle
Eki Görüntüle 846705 :85:
selam canım nasılsın ? akıntı olduğunda yumurtlaman oluyor derler öyle biliyorum ...benim ymurtladığımda beyaz yumurta akı gibi bir akın tım oluyor ordan anlıyorum ...
İyiyim canım umarım sende iyisindir. Şimdiii biraz bu konularda cahil kalmış bir arkadaşınız olarakbu akıntı yumurtlama günü geliyor ya, diyelim yumurtlama oldu peki çatlama ne zaman oluyor. İlişki ne zaman oluyor?