Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlar nerelerdesiniz??
akşam oldu benim halsizlik ve ağrılar başladı..netten araştırdım boğazdaki yaraları ve eczacı bir arkadaşa sordum..antibiyotik çare değil değil dedi..bağışıklığı güçlendirici vitamin takviyesi verdi..bakalım başladım içmeye...

kızlar nerelerdesiniz??
akşam oldu benim halsizlik ve ağrılar başladı..netten araştırdım boğazdaki yaraları ve eczacı bir arkadaşa sordum..antibiyotik çare değil değil dedi..bağışıklığı güçlendirici vitamin takviyesi verdi..bakalım başladım içmeye...

sormaa kızlarr nerede bende merak ediyorum bugün pek sessizdi ortalıkk....çook geçmiş olsun canımm...diyet felan derken vitaminsizmi kaldın acabaa...iç bakalım şifa olsun inşallahhh....

gelelimmm bugünn yediklerimeee...baya karbonhidrat agırlıklı olduu...güyaaaa oruçluydumm..iftarda bişi yemedim bi portakal..bide armut yedimmm..

eşim gelincede...
4..5 kaşık makarna...
1 kase çorba..et parçalarıda vardı içindee...
ve yogurtt...
yarım mandelina..

şimdi..
çay...
7 dene kestane...
2 tanede kurabiye yedimm..o kurabiyeler olmayaydı iyiydide işteeee...yendi gitti....

kızlarrr yarınn eşiminn doğumgünüü...keşke bebeğim benimle olaydıda hediyem o olsaydı...inşallah 10 gün sonra benimle oldugunu öğrenirim ve en büyük hediye bu olurr...

yarın çıkıp pasta alıcamm...bide pantolon aldımm...

kız kardeşim ve kuzenim işten çıkışta gelecekler..bi sofra hazırlayıp sürpriz yapmayı planlıyoruzz..bakalım inşallah herşey yolunda giderr...

Bende geldim aranıza kızlar...
Diyet günlüğü açtım kendime ama buraya yazmak istiyorum..
Cumartesi akapunktura başladım.
Bende pko başlngıcı var dedi doktor..
2 tanede düşüğüm var.
Başladık bakalım hayırlısı inş gerisi gelir..
Bugun yediklerim,
Sabah
Haşlanmış yumurta,peynir,bir dilim ekmek yedim..
Öğlende yeşillikli salata
akşamda bir kase kereviz ve gene ton balıklı salata yedim..
Ara öğünler var ama atladım geç kalktığım için..
8 den sonra bişey yemek yasak.

ikimizede vurdu geçti deseneeee...valla bende anlamadımm geldi geçtii.. senin burcun ne kızzz ?? şimdi merak ettim birdenn...

maşallahh mercimeğide yakmışsınn...oda spreyi varsa sık bari acık evee....şimdi ne yemek yapıcannnn :)
aynen öyle. benim burcum aslan canım senin burcun ne ? gerçi ben tam aslan gibi değilim ama... yine mercimek yaptım yemeğe :KK9::KK9:
selamm nasılsınız bakalım !!! bu gece test yapacağım bana dua edin kızlar lütfen inşallah hamişimdir ümidim yok ama gene bir ihimal diye düşünüyorum offf çok korkuyorum yaaaaa
inşallah canım inşallah, ama dedikleri gibi sabah yap bencede, dayanabilirsen tabi :18:
Kızlarr bu sabah bir kalktım tartı 71,9 üç gün önce 74 dü hadi bakalım inş. böyle devam eder. Bu arada benim şu yumurtlama belirtisi olan uzayan akıntım var. Ben tam olarak bilmiyorum bu akıntı olduğundamı yumurta çatlıyor yoksa yumurta oluşurken mi akıntı oluyor. Bilginiz varmı. Bu arada yazıları okudum. bugün oruç tutanlara sesleniyorum Allah kabul etsin :KK66:
sağol canım hepimizin kabul etsin inşallah.valla bende bilmiyorum onu, bendede oluyor bazen benimde klomen bitti bakalım ne olacak bu ay.
2 tanede düşüğüm var.
Bugun yediklerim,
Sabah
hoşgeldin aramıza. yaş kaç kaç kilosun ? bende diyete çok güzel başlamıştım ama bu ara biraz tökezledim hala tam olarak başlayamadım 2. ye :KK14:

kızlarrr yarınn eşiminn doğumgünüü...keşke bebeğim benimle olaydıda hediyem o olsaydı...inşallah 10 gün sonra benimle oldugunu öğrenirim ve en büyük hediye bu olurr...

kız kardeşim ve kuzenim işten çıkışta gelecekler..bi sofra hazırlayıp sürpriz yapmayı planlıyoruzz..bakalım inşallah herşey yolunda giderr...

keşke canım, eşine söylemenin hayali bile çok güzel dimi... inşallah bizde yaşarız. şimdiden iyi eğlenceler size...:KK9:

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

GEzenti CECO geldi hanımmmmmmmmmmm :KK1:

Anam ne olucak benim bu halim :KK1: Aslında benim kadar koşturan birinin incecik olması lazım ama ben zayıflayacağıma şişiyorum :KK60:
Yine bir kaç gündür kabızlık sorunsalım var :KK1: ayıptır söylemesi :KK1:
Sabah bir attım kendimi sokağa saat akşam 7ye kadar :KK1:
Annemlerle kahvaltıya İKEAya gittik ve çocuklar 1 saat top havuzunda oynarlarken bizde mağaza içinde boş boş gezindik :KK1:
Ordan babamı eve bırakıp yine Sosyete pazarına gittik ( artık ÖÖÖÖ gelmeye başladı haftaya gitmem herhalde :KK34: )
Hiç birşey almadan dönerim diyen ben yine bir kaç birşey buldum :KK1:
Kızkardeşim için mobilyacıya gittik ordan bir yarım saat annemde dinlenip kendimi spor salonuna attım :KK34:
45 dakikaya yakın sporumu yapıp eve geldim sonrada akşamlık yemek yaptım hafifinden.

Nasıl yorulduysam uyuya kalmışım bir ara :KK1: o yüzden ancak geldim :KK34:

AYYY CECOOOOOMMM nerelerdesinn senn...yine geziyorsun...anneyi alıştırmamamm lazım dedin ama bence fecii alıştınızz siz birbirinizeeeee:KK1::KK1::KK1::KK1: allah ayırmasınn tabide...senin dediklerini hatırlatıyorumm..zaten bizidee boşladın iceeee:KK25::KK25::KK25:

Sorma canım yaa şimdilik böyle idare edelim diyoruz ama baştan da söylüyoruz her zaman böyle olmaz diye :KK34:
Babam sağ olsun bir gün gitmediğimizde ya onlar gelmiyorsa biz gidelim diyorumuş :KK1: annemde aman iş çıkarma kızlara onları arıyayımda gelsinler diyormuş :KK1:
Şansa havalarda güzel yoksa bu kadar gezme şansımız olmazdı :KK53: Kız nerdeyse yağmur duasına çıkacağım :KK60: yeminle bayılacağım artık çarşı pazar gezmekten :KK60: kadın senelerce Almanyada pazar görmediğinden şimdi doyamıyor :KK60: belki bu hafta değişik birşey vardır diye sürüklüyor hepimizi :KK60:
Bakalım nereye kadar :26:

2 tanede düşüğüm var.
Bugun yediklerim,
Sabah

Sende aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz :KK34:

Bugünki menüm;
Sabah; ( İKEAnın ufak kahvaltı tabaklarından )
1 ufak baget ekmek ( kepekli )
2 kk beyaz peynir
5 zeytin
3 dilim salatalık
3 dilim domates
2 Fincan sekersiz nescafe

ara; 1/2 simit

Öğlen;
1 dilim cavdar ekmeğinden sucuklu tost
1 fincan şekersiz nescafe

ara; yapmadım bu sefer

Akşam;
4 - 5 tane ufak kaşarlı mantar ( gram tereyağ koymadım, Fırına verdik )
3 Yk patlıycan salatası
1 kase karışık marul salatası

Bugün Nescafeyi fazla kaçırdım ama neyse yarın inşallah daha düzgün olur :KK34:

2 tanede düşüğüm var.
Bugun yediklerim,
Sabah

canımm hoşgeldin aramızaaaa...üzüldüm düşükler içinn bebeğin gelir inşallah yine sanaa...

daha öncekki gebeliklerr kendiliğndenmi oldu tedaviylemi ??bide düşükler olmuş hep bi neden bulabildilermiii...??hangi şehirdesin canımm ??

SElamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

GEzenti CECO geldi hanımmmmmmmmmmm :KK1:

Anam ne olucak benim bu halim :KK1: Aslında benim kadar koşturan birinin incecik olması lazım ama ben zayıflayacağıma şişiyorum :KK60:
Yine bir kaç gündür kabızlık sorunsalım var :KK1: ayıptır söylemesi :KK1:
Sabah bir attım kendimi sokağa saat akşam 7ye kadar :KK1:
Annemlerle kahvaltıya İKEAya gittik ve çocuklar 1 saat top havuzunda oynarlarken bizde mağaza içinde boş boş gezindik :KK1:
Ordan babamı eve bırakıp yine Sosyete pazarına gittik ( artık ÖÖÖÖ gelmeye başladı haftaya gitmem herhalde :KK34: )
Hiç birşey almadan dönerim diyen ben yine bir kaç birşey buldum :KK1:
Kızkardeşim için mobilyacıya gittik ordan bir yarım saat annemde dinlenip kendimi spor salonuna attım :KK34:
45 dakikaya yakın sporumu yapıp eve geldim sonrada akşamlık yemek yaptım hafifinden.

Nasıl yorulduysam uyuya kalmışım bir ara :KK1: o yüzden ancak geldim :KK34:

Sorma canım yaa şimdilik böyle idare edelim diyoruz ama baştan da söylüyoruz her zaman böyle olmaz diye :KK34:
Babam sağ olsun bir gün gitmediğimizde ya onlar gelmiyorsa biz gidelim diyorumuş :KK1: annemde aman iş çıkarma kızlara onları arıyayımda gelsinler diyormuş :KK1:
Şansa havalarda güzel yoksa bu kadar gezme şansımız olmazdı :KK53: Kız nerdeyse yağmur duasına çıkacağım :KK60: yeminle bayılacağım artık çarşı pazar gezmekten :KK60: kadın senelerce Almanyada pazar görmediğinden şimdi doyamıyor :KK60: belki bu hafta değişik birşey vardır diye sürüklüyor hepimizi :KK60:
Bakalım nereye kadar :26:

Sende aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah birlikte çok güzel kilolar veririz :KK34:

aayyy cecomm okurkenn ben yoruluyorum valla ben bukadar koşuştursamm erirdimm..

Son düzenleme:
canımm hoşgeldin aramızaaaa...üzüldüm düşükler içinn bebeğin gelir inşallah yine sanaa...

daha öncekki gebeliklerr kendiliğndenmi oldu tedaviylemi ??bide düşükler olmuş hep bi neden bulabildilermiii...??hangi şehirdesin canımm ??

canım hoşbuldukkk...
Kendiliğinden olmuştu...
Her zamankı laflar..
Yediğimizden,içtiğimizden,kilodan...
İstanbuldayım cabım inş gelsin artık bebeğim :KK43:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Biraz iş yapıp hemen kendimi buraya attım :KK34:
Bugün evden çıkmayı düşünmüyorum akşama kadar :KK1: ama tabi ne olur bilemem :KK1: Akşam üzere Spor salonuna gitmeyi düşünüyorum yüzmek için :KK34: tabi önce öğlende şu bacaklarımı bir aradan çıkarmam lazım :KK1: yoksa hatunlar bacaklarımı görünce anaaaaaaaa erkek var diye kaçışırlar :KK60: :KK60: :KK60:

canım hoşbuldukkk...
Kendiliğinden olmuştu...
Her zamankı laflar..

Rabbim inşallah sanada en kısa zamanda kuzucuğunu gönderir :KK34: Aminnnnnnnnnnnnnn
Bu arada sen istanbulun neresindesin :KK34:

canım hoşbuldukkk...
Kendiliğinden olmuştu...
Her zamankı laflar..
bence senn onu iyice bir arastır canımm..kan pıhtılaşmasına baktılarrmıı? istanbulda dr boll allah iyilrle karsılaştırsınn...
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3:

Biraz iş yapıp hemen kendimi buraya attım :KK34:
Bugün evden çıkmayı düşünmüyorum akşama kadar :KK1: ama tabi ne olur bilemem :KK1: Akşam üzere Spor salonuna gitmeyi düşünüyorum yüzmek için :KK34: tabi önce öğlende şu bacaklarımı bir aradan çıkarmam lazım :KK1: yoksa hatunlar bacaklarımı görünce anaaaaaaaa erkek var diye kaçışırlar :KK60: :KK60: :KK60:

Rabbim inşallah sanada en kısa zamanda kuzucuğunu gönderir :KK34: Aminnnnnnnnnnnnnn
Bu arada sen istanbulun neresindesin :KK34:
günaydınn cecoomm.......ohh bee özlemişizz seniii...bende erkenciyimm bugünn..geceleri uyuyamıyorumm..ice gitti kafa şu yumoşu düşünmekten :KK1: bugun allahdan yogun olacakk..yarını atlattımmı gerisi kolay ..

yakın olaydımm hazır evdesin..çayıı koy cecomm geliyorumm derdimm :)

Son düzenleme:
bence senn onu iyice bir arastır canımm..kan pıhtılaşmasına baktılarrmıı? istanbulda dr boll allah iyilrle karsılaştırsınn...

günaydınn cecoomm.......ohh bee özlemişizz seniii...bende erkenciyimm bugünn..geceleri uyuyamıyorumm..ice gitti kafa şu yumoşu düşünmekten :KK1: bugun allahdan yogun olacakk..yarını atlattımmı gerisi kolay ..

yakın olaydımm hazır evdesin..çayıı koy cecomm geliyorumm derdimm :)

Ay keşke canım yaa gerçekten çok isterdim yakın olmayı :KK34:
Belki o zaman çok daha çabuk kilo bile verirdim :KK34:

Bu ara zaten yine artı çıkmış olmama taktım :KK47: millet kilo verir ben başa dönüyorum sanki :KK43: offfffffff offfffffff sinir oluyorum ama pes etmiyorum o kilolar gidecek :KK19:

:KK3: SElam arkadaşlar nasılsınızz ben hamdüsenalar olsun daha iyiceyimm aramıza yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmişlerr
off biraz geç girim ortalık dolmuş oku oku bitmedi yaw, aklımdada kalmadı ya hepsi:KK52::KK52:
ben seni gördüm ceco sende kızlarında çok tatlısınız maşallah:nazar::nazar::nazar: Allah bağışlasın evlatlarını size... ben akşam acil çıkmam gerekti çıktım eğer görmek istersen tekrar koyarım resim...

listeye bak peh peh peh, benim maşallahım var ama o hırs gitti malesef şimdiki diyetimi zar zor yapıyorum yaaaa:KK14::KK14::KK14:
Allah kolaylık versin hepimize..

hadi bakalım hayırlısı, inşallah bu sefer tutar bebişin. bende bu ay evdeyim bu ay olmazsa bir dahaki ay bende aşılama deneyeceğim nasipse. bu ay yapcaktık nasip olmadı, vardır her işte bir hayır diyerekten erteledim. senin innşallah olur bu sefer ve bize wawla beraber böyle:KK49::KK49: haber verirsiiniz :KK34::KK34::KK34:
ayyyyy çok sevindim kızzzz :nazar::nazar::nazar: innşallah bu ay Rabbim nasip eder bol bol dua et ve çalışmayıda ihmal etme ne olur ne olmaz :KK9::KK9:
hep diyorum ya inşallah üçer beşer güzel haberleri veririz burada... dualarımdasınız hepiniz.....

çok güzel bir duaymış... bende bu aralar aynen böyle hissediyorum...
Rabbim çok yorgunum, duy sesimi :KK14::KK14::KK14:

Rabbim hayırlısı ile kucağınada almayı nasip etsin inşallahh:nazar::nazar::nazar: eminim çok güzel bir duygudur, inşallah Allah bizlerede nasip eder yaşamayı.... bence hiç birşeyi kafana takma hamileliğinin tadını çıkar, boşverrrrrr:KK36::KK36::KK36:

Amin kizlaaar rabbim ist eye n herkeze nasip etsin kurban.oldugum rabbim..
5 gundur falan cok.güzel hissediyorum duzenli olarak cok guzel rabbmden dualarimi eksik etmiyorum hepiniz icin :nazar:
Kuzular.sizde hic takmayin beklemedginiz anda olur rabbim bi kapiyi kapatip digerini aciyor.

selam kızlar...
ben dün akşam ne yaptım bir bilseniz, 2. diyetime başlamıştım ya dün bir geldiler bana dayanamadım çikolatalar bisküviler pastalar ne bulduysam yedim çıldırmış gibi,:KK52::KK52::KK52:bugünde kahvaltıda kuymak yaptım yedim ekmekle, akşamda çayla bisküvi ne olur beni kendime getirin kafayı yedim galiba... ama aklımdaki herşeyi yedim nefsimi körelttim Allahın izniyle yarın yine başlayacağım...:KK30::KK30::KK30::KK30:

ara ara forumada hızlıca girip okudum kime ne yazdım yazmadım hatırlayamadım, dönüp okumayada üşendim şimdi aklımdakileri yazayım dedim...
adatutku aramıza hoşgeldin, pek iyi bir karşılama olmadı benimki galiba, aslında ben çok azimliydim listedende anlayabilirsin:KK34::KK34:
ceco ben yazana kadar kızın iyileşmiştir ama yinede geçmiş olsun canım...

aykurt inşallah böyle güzel devam eder ve hayırlısı ile bebeğinide kucağına alırsın...:nazar::emir_bebek:

waw sen ne zaman kontrole gidicektin ?

benimde yarın klomende 5. günüm yani bitiyor, acaba dra gitsemmi gitmedenmi beklesem bilemiyorum :18::18::18:
Rabbim herşeyin hayırlısını versin... Amin...

canımm hiçç kızmaa kendinee..yeni diyete başlamadan önce iyi olmuş bencee...bidaha çekmez canın uzun süree..yarınn bomba gibi başlıyoruzz inşallahh...

canım ben uzun bi süre gitmicem dr a :) yani 15 kasımı beklicemm...nasıl gececek zaman bilmiyorumm..15 kasımda adet olunce 3. günü gidicem..ama olmazsammmmmmm....test yapıp gidicemm...

canım sende git muhakkak salı yada çarşambaya randevu al...ayy insanın kafasında kalacagına git gör ne var ne yokk..ne alemde yumoşş..bu ay sende hamile kal inşallahh...sen hiç korundunmu ilk yıllardaa ??

şuan söyleyecekk okadar çook şeyimm varkii..ve bi okadarda susasımm varrr...dderin derin nefes almak istiyorumm..içimi serinletecek sankii...eşim erkenden uyudu..bende tv kapattım..ışıkları söndürdümm..pc yialdım uzandımm...fonda güzel bi ezgi..tamamen duygularımı anlatann..çaresizliğimi dile getirenn..

:KK1: ayy az önce acil çıkış yaptımm alıntıladım alıntıladım cevap yazamadımm
bir dostumla konuştuk baya tedavi oldu prolaktin için yaa sonra düzenli olarak folikasit içmiş e vitamini almış ve şuan bebişi onunlaymış :emir_bebek: ayy onun için çoooooooooook sevindimmm Rabbimiz sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh

cecom geçmiş olsun minişin hamdüsenalar olsun iyiymiş sevindimmm süper womenn :nazar: cecom tanışalım yazmıştım geçmişte kıs ben tanışamadım gerçi bir giremedim siteye kaçamak kaçamakta bu kadar okuyup yazabildim affola arkadaşlarrım
kloroform canım bende çok yorgunum garip kuşlara döndü yüreğim pır pır ediyor lakin sonuç yok hayırlısı artık ne deyim :KK14:
oouf bebişinle ne güzel bir duygu Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :nazar: darısı tüm arkdaşlar waw kloroform ve benimde başıma inşallahhhhh
waww kuzum doktora gitmeyecem demişsin de erken dönem kan testi varmış sen onu ihmal etme canım vee folik asidini all vee ağır kaldırmaaa yorma kendini :KK49: bebişin seninledir hayırlısıyla inşallah canım yaa
eşine de hayırlı yaşlar seni çok iyi anlıyorum bende keşke diyorum inşallahhh 10 gün sonra olsun hediyesi de güç olmasın kuzummmmmm

[MENTION][/MENTION]

Eyüptenım canım :)
Evet kızlaaar bugun pazara gittim diyet listemdekilerı aldım )
Şimdi kendime ton balıklı salata yapıcam..
Akşamada mantarlı sote :)

:KK1: ayy az önce acil çıkış yaptımm alıntıladım alıntıladım cevap yazamadımm
bir dostumla konuştuk baya tedavi oldu prolaktin için yaa sonra düzenli olarak folikasit içmiş e vitamini almış ve şuan bebişi onunlaymış :emir_bebek: ayy onun için çoooooooooook sevindimmm Rabbimiz sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin inşallahhhhh

cecom geçmiş olsun minişin hamdüsenalar olsun iyiymiş sevindimmm süper womenn :nazar: cecom tanışalım yazmıştım geçmişte kıs ben tanışamadım gerçi bir giremedim siteye kaçamak kaçamakta bu kadar okuyup yazabildim affola arkadaşlarrım
kloroform canım bende çok yorgunum garip kuşlara döndü yüreğim pır pır ediyor lakin sonuç yok hayırlısı artık ne deyim :KK14:
oouf bebişinle ne güzel bir duygu Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin inşallah :nazar: darısı tüm arkdaşlar waw kloroform ve benimde başıma inşallahhhhh
waww kuzum doktora gitmeyecem demişsin de erken dönem kan testi varmış sen onu ihmal etme canım vee folik asidini all vee ağır kaldırmaaa yorma kendini :KK49: bebişin seninledir hayırlısıyla inşallah canım yaa
eşine de hayırlı yaşlar seni çok iyi anlıyorum bende keşke diyorum inşallahhh 10 gün sonra olsun hediyesi de güç olmasın kuzummmmmm

[MENTION][/MENTION]

sağoll kuzummmm...inşallah benimledirr...seninkide seninledirrr...şimdi senin adet ne zaman gelecek hangi günü bekliyoruzz ???gelmez tabi inşallah bebiş gelirr...

dr 15 gün sonra gel dedi :KK43: ondan gitmicemm....bu vurulduğum iğne testi etkiliyormuşş etkisi 12 gün sonra geçiyormuşşş :KK43: :KK43: yani en erken haftaya çarşambaaa....dua edelim inşallah gelirr...

Eyüptenım canım :)
Evet kızlaaar bugun pazara gittim diyet listemdekilerı aldım )
Şimdi kendime ton balıklı salata yapıcam..
Akşamada mantarlı sote :)

heyytt beee bi eyüplüü dahaaa :) :)

canım harikasınn sağlıklı yiyecekleride aldın hadi bakalımm metobolizman durmadsın hiçç ver kilocuklarıııı...benimde pazar yarın gelsin sebzelerimm ..

kloroformmm nerelerdesinn canımm...hala dr gitmedinmii...ilaç biteli 2 gün oldu doğru hatırlıyorsamm bugun gitseydinn keşkeeee...

X