Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kızlar selam:KK3:
bu topiğe bayıldım :KK52:
Hem pkolu hem kilolu olarak ben de buradayım..
Ara ara kilo versem de zar zor, hemen geri alıyorum..
Bu sıralar almış haldeyim. :18::18:
Geldim yani buradayım. Hem kilo vereceğiz. Hem pkoyu yeniceğiz, hemde anne olacağız inşallah :21::21:

Geldim yani buradayım. Hem kilo vereceğiz. Hem pkoyu yeniceğiz, hemde anne olacağız inşallah :21::21:

aramıza hoş geldin canım .... hakkımızda hayırlısı olsun ... ahh kilolar ahhh diyorum ....
inşallah tatlım ...sende mi pkodan hamiş kalamıyorsun ?

aramıza hoş geldin canım .... hakkımızda hayırlısı olsun ... ahh kilolar ahhh diyorum ....
inşallah tatlım ...sende mi pkodan hamiş kalamıyorsun ?

Hoşbuldum canım. Evet bildim bileli pkoyum. Bir de tüplerim tıkalı.. Bu sıralar tüp bebek için araştırmaya başladık ama kilo vermek gerekli önce tabi ki:=

:) hee söyleeee.... benim resimleri bi siz görüyorsunuz zatennn...imkanım olsa yüzyüze görüşürümm zati o yüzden imkan olmayınca böle fikr geldi aklımızaaa...

bende başladım bakalım bu hafta iyi gittii...

ayyy hadii bakalımm hayırlısıııı....iğne vurulacan dimi??

bide klomen tedavisii nasıl geçmişti senin??

ben şuan klomendeyim daha... sonra puregon a geçmeyi düşünüyorumm..inş gerekk kalmazzzz...

canım ben hem klomen kullanmıştım hem de 3 gün puregon iğne yapmıştım göbekten.
iki tane yumyum olmuştu. sonra aşılama işte ama olmamıştı maalesef.
bu ay da sadece puregon yapmaya başladım bugünden itibaren 6 gün.
cuma kontrolüm var.
sanırım salı ya da çarş. da aşılamam olur.

Kızlar klomene adetimin 5 demi 6 sındamı başladım bilmiyorum. Takvime işaretlemeyi unutunca hesap hatası oldu gibi. Klomen kullandığım 4, gün ama benden akıntılar gelmeye başladı. Ağrı falan yok ama psikolojikmi bilmiyorum yumurtalıklarımda hareketlenme var gibi içerde birşeyler oluyor sanki. Akıntının gelmesi normal mi ?

bende 3 tane klomen içtim henüz ama akıntı var. ve belimde ağrı var acaba yumurtamı oluşuyor yaa bende anlamadım bu sefer. kafama göre içtim ya inşallah bir problem çıkmaz

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Daha yeni geldik ama valla çıktığıma pişman oldum :KK53:
Eşim hadı bir yemek ısmarlıyayım dedi hatta çok güzel hafif soya soslu mantarlı tavuk ve salata yedim 3 çatalda makarna kızımınkinden. Kızım tabi gelen soslu makarnayı bitirdi ( fazla değildi aslında ama neticede benim yediğimden fazlaydı ) aradan yarım saat geçmedi terlemeye başladı ve iyi değilim diye tutturdu :26:
Gittiğimiz yer çok temiz ve tazeliğe önem veren bir yer ama şimdi öyle böyle kusmadı cadı ve inanılmaz kokuyor :KK53: ister istemez acaba zehirlendimi diye düşünmeye başladım :KK53:

Şimdi eşimi aradım dışardan gelsin de kızı doktora götürelim olmazsa diye :26: ya okulda dün yine soğuk birşeyler içti mideyi üşüttü ancak acısı çıkıyor yada dediğim gibi yediği dokundu :KK53:

Umarım çok mühim birşey değildir :KK43: şu an biraz daha iyi gibi ama bakalım eşim gelene kadar biraz daha iyi olmazsa mecbur doktora gideceğiz :KK34:

Kloroformmmmmmmmm bende seni görmeyi çok isterim ilk fırsatta :KK34:

bende 3 tane klomen içtim henüz ama akıntı var. ve belimde ağrı var acaba yumurtamı oluşuyor yaa bende anlamadım bu sefer. kafama göre içtim ya inşallah bir problem çıkmaz

Hele bir çarşamba günü doktora gidiyim herşeyi sorucam normalmi böyle olsa diye. Günler geçsin artık dimi :)

canım miniğin artık hareket ediyor olmalı oyyyyyyy Rabbim sağlıcakla kucağına alıp büyütmeyi de nasip etsinn darısı başımıza
boşver sendromları kv felan sen bebişin için mutlu olmalısın canım bebekler anne karnında hissediyormuş her şeyi

Amin kizlaaar rabbim ist eye n herkeze nasip etsin kurban.oldugum rabbim..
5 gundur falan cok.güzel hissediyorum duzenli olarak cok guzel rabbmden dualarimi eksik etmiyorum hepiniz icin :nazar:
Kuzular.sizde hic takmayin beklemedginiz anda olur rabbim bi kapiyi kapatip digerini aciyor.

Peki yumurtlama akıntıdan sonramı oluyordu. Of şu çarşamba gelsede doktora gitsem. Klomen bitsin iki gün sonra gel dedi. Çatlıcam yaa :)

yumurtaa oluştuğunda pek akıntı olmuyor canımm..daha senin yumoşda küçüktür..ilaç bittikten sonra gelişiyorrr... şimdi ben sana sıralamayı anlatayım bu ay bende klomen içtim yaaa...

ilacın bitecek gideceksin..yumoş varsa 2 gün sonraa yineçağıracakk..baktıki büyümüss..18 mm deyken sana çatlama iğnesi vurduracakk..işte ozaman yumurta çatladıgında bi akıntı gelecek yumurta beyazı gibi bi akıntıı..o çatladığğını gösterir yumurtanınn vee birlikte olmanızı söyle çatlama iğnesinden sonraa..sen sabırlı oll hepsi zamanında olacakk...

off biraz geç girim ortalık dolmuş oku oku bitmedi yaw, aklımdada kalmadı ya hepsi:KK52::KK52:
ben seni gördüm ceco sende kızlarında çok tatlısınız maşallah:nazar::nazar::nazar: Allah bağışlasın evlatlarını size... ben akşam acil çıkmam gerekti çıktım eğer görmek istersen tekrar koyarım resim...

listeye bak peh peh peh, benim maşallahım var ama o hırs gitti malesef şimdiki diyetimi zar zor yapıyorum yaaaa:KK14::KK14::KK14:
Allah kolaylık versin hepimize..

hadi bakalım hayırlısı, inşallah bu sefer tutar bebişin. bende bu ay evdeyim bu ay olmazsa bir dahaki ay bende aşılama deneyeceğim nasipse. bu ay yapcaktık nasip olmadı, vardır her işte bir hayır diyerekten erteledim. senin innşallah olur bu sefer ve bize wawla beraber böyle:KK49::KK49: haber verirsiiniz :KK34::KK34::KK34:
ayyyyy çok sevindim kızzzz :nazar::nazar::nazar: innşallah bu ay Rabbim nasip eder bol bol dua et ve çalışmayıda ihmal etme ne olur ne olmaz :KK9::KK9:
hep diyorum ya inşallah üçer beşer güzel haberleri veririz burada... dualarımdasınız hepiniz.....

çok güzel bir duaymış... bende bu aralar aynen böyle hissediyorum...
Rabbim çok yorgunum, duy sesimi :KK14::KK14::KK14:

Rabbim hayırlısı ile kucağınada almayı nasip etsin inşallahh:nazar::nazar::nazar: eminim çok güzel bir duygudur, inşallah Allah bizlerede nasip eder yaşamayı.... bence hiç birşeyi kafana takma hamileliğinin tadını çıkar, boşverrrrrr:KK36::KK36::KK36:

benimde reglim gelmedi daha ya offff gelse bebiş tedavisine başlayacağım pembe lekelenmem oldu 4 5 gün evvel bir daha tık yok ... bekliyorum çarşambaya kadar gelmezzse gideceğim doktoraa

yaww ne zaman tahlil yaptınn en sonn..bi test yapsaydınn keşkee..belkide yerleşme kanamasıdırr kızz..hadi bakalımm hayırlı haberlerle gel inşallahh..

canımm hoşgeldinn...inşallah kiloları vericezz veee bebişler gelecekk...biz yediklerimiz yemediklerimizi hepsini paylaşıyoruzz...

ben waw..5 yıl olmak üzere evliliğimm..pko var bebiş yokk...ilk sene 5 ay tedavi gördümm yok bebiş dr kilo ver dedi bende diyete başladımm..103 kiloylaaa:26::26::26::26: şuan 78 kiloyum..ama hala devamm....ve 2 aydır yeniden tedaviye başladım bakalım şimdilik herşey güzelll...nasipde varsa gelir bu ayyy...hepimizinki gelir inşallahh..

sen kaç kilosunn neler yapıyorsun hedefin nee??

canım ben hem klomen kullanmıştım hem de 3 gün puregon iğne yapmıştım göbekten.
iki tane yumyum olmuştu. sonra aşılama işte ama olmamıştı maalesef.
bu ay da sadece puregon yapmaya başladım bugünden itibaren 6 gün.
cuma kontrolüm var.
sanırım salı ya da çarş. da aşılamam olur.

ayyyy hadii bakalımm inşallah..yaww iğneaşamaları kolayda yumoş varmı yokmu heycanıylaaa...ama sonrası o 15 gün tuttumu tutmadımı inşanı bitiriyor yaaa...inşallah bu ayy güzel haberler gelirr çogumuzdann..hakkımızda hayırlısı ..şimdilik benn 15...16 kasımı bekliyorumm...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :KK3:

Daha yeni geldik ama valla çıktığıma pişman oldum :KK53:
Eşim hadı bir yemek ısmarlıyayım dedi hatta çok güzel hafif soya soslu mantarlı tavuk ve salata yedim 3 çatalda makarna kızımınkinden. Kızım tabi gelen soslu makarnayı bitirdi ( fazla değildi aslında ama neticede benim yediğimden fazlaydı ) aradan yarım saat geçmedi terlemeye başladı ve iyi değilim diye tutturdu :26:
Gittiğimiz yer çok temiz ve tazeliğe önem veren bir yer ama şimdi öyle böyle kusmadı cadı ve inanılmaz kokuyor :KK53: ister istemez acaba zehirlendimi diye düşünmeye başladım :KK53:

Şimdi eşimi aradım dışardan gelsin de kızı doktora götürelim olmazsa diye :26: ya okulda dün yine soğuk birşeyler içti mideyi üşüttü ancak acısı çıkıyor yada dediğim gibi yediği dokundu :KK53:

Umarım çok mühim birşey değildir :KK43: şu an biraz daha iyi gibi ama bakalım eşim gelene kadar biraz daha iyi olmazsa mecbur doktora gideceğiz :KK34:

Kloroformmmmmmmmm bende seni görmeyi çok isterim ilk fırsatta :KK34:

cecommmm gelmedin bidaha merak ettim nasıl oldu kuzuuu...zehirlenmedeğildir inşallahh..siz yemedinizmi aynı şeydennn?? üşütmüştür benceee...inşallah iyi olmuştur mışıl mışıl uyuyordur şimdii...rabbim şifa versinn...

selamun aleyküm kızlaaarrr..
maşallah iyi kaynatmışsınız oku oku bitiremedim
:KK8:

eşimle kahvaltı yaptık o derse gitti..bende artık ufaktan derslere çalışmaya başladım..arkadaş zahmet oluyor diye dalga geçiyor..
:KK23:

WAW daha önce yazmıştım canım utanacak birşey yok bizde yaşadık aynı şeyleri..gün aşırı ilişki..hergün değil(sperm kalitesi düşüyor)
ve ilişkiden sonra ayakları yukarı kaldır en az 15 dk öyle kal..gayret senden takdir Rabbimden inş.
:KK16:
dün eşim haberlerde izlemiş;yeni doğan bebeği çöpe atmışlar..bebişi bulduklarında yaşıyormuş..şuna bak dedim bir tarafta maddi ve manevi emekle çocuk arayanlar bir tarafta çöpe atanlar..nasıl bir vicdan..bunu yapan insan olamaz..
:KK19:

bu aralar rahat ol kendini kasma ve niyetini alarak bol bol yasin-i şerif oku..

eşimle kahvaltı yaptık o derse gitti..bende artık ufaktan derslere çalışmaya başladım..arkadaş zahmet oluyor diye dalga geçiyor..

WAW daha önce yazmıştım canım utanacak birşey yok bizde yaşadık aynı şeyleri..gün aşırı ilişki..hergün değil(sperm kalitesi düşüyor)
ve ilişkiden sonra ayakları yukarı kaldır en az 15 dk öyle kal..gayret senden takdir Rabbimden inş.
dün eşim haberlerde izlemiş;yeni doğan bebeği çöpe atmışlar..bebişi bulduklarında yaşıyormuş..şuna bak dedim bir tarafta maddi ve manevi emekle çocuk arayanlar bir tarafta çöpe atanlar..nasıl bir vicdan..bunu yapan insan olamaz..

Evet bende izledim o haberi. Çok kötü oldum. Allah herkeze vicdan nasip etmiyor işte. İnşallah bebeklerimiz değerlerini çok iyi bilecek annelerine biran önce gelirler. Aminnnn

yumurtaa oluştuğunda pek akıntı olmuyor canımm..daha senin yumoşda küçüktür..ilaç bittikten sonra gelişiyorrr... şimdi ben sana sıralamayı anlatayım bu ay bende klomen içtim yaaa...

ilacın bitecek gideceksin..yumoş varsa 2 gün sonraa yineçağıracakk..baktıki büyümüss..18 mm deyken sana çatlama iğnesi vurduracakk..işte ozaman yumurta çatladıgında bi akıntı gelecek yumurta beyazı gibi bi akıntıı..o çatladığğını gösterir yumurtanınn vee birlikte olmanızı söyle çatlama iğnesinden sonraa..sen sabırlı oll hepsi zamanında olacakk...

İnş. canım bugün ilacın son günü yani bu akşam son olarak içicem. Doktor bana Çarşamba gel dedi biter bitmez gelmemi söylemedi çarşamba gel yumurtana bakacağım dedi. Ne ağrı ne sızı hiçbirşeyim yok. Hayırlısı olsun Allah ol derse olur zaten.

merhaba kizlartr guzel bir pazar gunu diliyorum hepinize bol bol dinlenin insaallah...

bu arada cecommmm cok tatlisin ve cok pozitif enerji veriyorsun canim ALLAH im neseni daim etsin...

waw tatlim sende cok samimisin ve bayada zayif duruyorsun kuzum maasallahin var... baska gorecek kimse kalmadiysa riske atmadan kaldir istersen kuzum...

butun calisma yapan arkadaslara ve ozellikle waw sana diyorum. en son ornek benim aranizda. doktora gittigimde iki yumurtaliktada pko var dedi bana ve adet olunca gel gerekli tahlilleriyapalim dedi. ama ayni cecom gibi tahlil gunu gelmeden Rabbim mucizesini gonderdi ve hamis gittim doktora... inanin doktor bakipta iki yumurtaligindada kist var dedikten 7-10gun icinde galiba hamis kalmisim ve hicbi tedavi yok. ilac da sadece inofolic vermisti hatta doktor gunde 4dedi ben gunde 1ictim. yani Rabbim nasip edecekse biliyor vakti zamanini. birde dusunmeyeceksin derler ya cok dogru. biz nasilsa ikisibdede kist varmis ve tedaviye baslamamiz lazimmis diye o ay umudu kesmistik ve Rabbim en umutsuz oldugumuz anda O na guvendik ben hep hayirli zamanda isterdim ve hic umudumuz yokken Rabbimden umut kesilmeyecegini bir kere daha ogrendik...
suan hala sersem gibiyiz esimle... belirtiler hic yok ne mide bulantisi ne bas donmesi. biraz halsizlik varsadece... bide birkac hafta baya bi gogus hassasiyeti vardi okadar canlarim. anneme sordum dediki ben bi gun gecsebilirim hemen midem bulanir dedi. eeebenim insaallah 2bucuk ay olacak ve bir kere bile midem bulanmadi.

kizlar lutfenhepiniz sabirli olun Rabbim ne zaman hayirli gorduyse mutlaka gonderecektir melegini... ALLAH im hepimize yardim etsin uzmesin insaallah

valla canımm iğneyi vurulduktan sonra devamlı denedik ara vermedenn:KK1::KK1: artık nasip kısmettt..nasibimde varsaa gelirr..ama bu bekleyiş zorr..pozitife hazırlamaya gerek yok kendimiii heran hazırımda..negatife hazırlamalıyımm kendimiii..yoksa bi bunalım yaşamayayımm..

sormaa yaao haberi bende dinledim şok oldumm..işte herkezin bi sınavı varr..biz kazananlardan oluruz inşallahh..

İnş. canım bugün ilacın son günü yani bu akşam son olarak içicem. Doktor bana Çarşamba gel dedi biter bitmez gelmemi söylemedi çarşamba gel yumurtana bakacağım dedi. Ne ağrı ne sızı hiçbirşeyim yok. Hayırlısı olsun Allah ol derse olur zaten.

günde bir tane mi içmiştinn senn ?? du bakalımm az kalmışş..sabret çarşambaya kadarr...bende ilaç bittikten 2 gün sonra gittim 13mm di yumoş..2 gün sonra yine çağırdıı..o zamanda 22 mm di.. ama ben adetin 3. günü içmeye başladım..bide akşamları 2 taneyi birden içtimm...işte bölee...

merhaba kizlartr guzel bir pazar gunu diliyorum hepinize bol bol dinlenin insaallah...

bu arada cecommmm cok tatlisin ve cok pozitif enerji veriyorsun canim ALLAH im neseni daim etsin...

waw tatlim sende cok samimisin ve bayada zayif duruyorsun kuzum maasallahin var... baska gorecek kimse kalmadiysa riske atmadan kaldir istersen kuzum...

butun calisma yapan arkadaslara ve ozellikle waw sana diyorum. en son ornek benim aranizda. doktora gittigimde iki yumurtaliktada pko var dedi bana ve adet olunca gel gerekli tahlilleriyapalim dedi. ama ayni cecom gibi tahlil gunu gelmeden Rabbim mucizesini gonderdi ve hamis gittim doktora... inanin doktor bakipta iki yumurtaligindada kist var dedikten 7-10gun icinde galiba hamis kalmisim ve hicbi tedavi yok. ilac da sadece inofolic vermisti hatta doktor gunde 4dedi ben gunde 1ictim. yani Rabbim nasip edecekse biliyor vakti zamanini. birde dusunmeyeceksin derler ya cok dogru. biz nasilsa ikisibdede kist varmis ve tedaviye baslamamiz lazimmis diye o ay umudu kesmistik ve Rabbim en umutsuz oldugumuz anda O na guvendik ben hep hayirli zamanda isterdim ve hic umudumuz yokken Rabbimden umut kesilmeyecegini bir kere daha ogrendik...
suan hala sersem gibiyiz esimle... belirtiler hic yok ne mide bulantisi ne bas donmesi. biraz halsizlik varsadece... bide birkac hafta baya bi gogus hassasiyeti vardi okadar canlarim. anneme sordum dediki ben bi gun gecsebilirim hemen midem bulanir dedi. eeebenim insaallah 2bucuk ay olacak ve bir kere bile midem bulanmadi.

kizlar lutfenhepiniz sabirli olun Rabbim ne zaman hayirli gorduyse mutlaka gonderecektir melegini... ALLAH im hepimize yardim etsin uzmesin insaallah

inşallahh canımm...ne güzelmidebulantın yokmuşş...aşermede mi yokk kızzzz....

TUANAAAAAAAAAAAAAA kızzzz bbişii yazmamaya yeminlimisinn okuyup okuyupp çıkıyorsunn..sessizz uyemizz bizimmm...

TUANAAAAAAAAAAAAAA kızzzz bbişii yazmamaya yeminlimisinn okuyup okuyupp çıkıyorsunn..sessizz uyemizz bizimmm...

Wawww sen hapı kullandığında ağrın oldumu. Ben sabah akşam birer tane içiyorum. Günde iki tane yani. Ama hiç ağrı yok. Senin hap bittikten sonramı yoksa kullanırkenmi ağrın oldu ?????

Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inş. pkolular düşük tehlikesine daha yatkın oluyor dikkat et..ayrıca fazla kilo da almayacaksın merak etme canım

canımm hoşgeldinn...inşallah kiloları vericezz veee bebişler gelecekk...biz yediklerimiz yemediklerimizi hepsini paylaşıyoruzz...

ben waw..5 yıl olmak üzere evliliğimm..pko var bebiş yokk...ilk sene 5 ay tedavi gördümm yok bebiş dr kilo ver dedi bende diyete başladımm..103 kiloylaaa:26::26::26::26: şuan 78 kiloyum..ama hala devamm....ve 2 aydır yeniden tedaviye başladım bakalım şimdilik herşey güzelll...nasipde varsa gelir bu ayyy...hepimizinki gelir inşallahh..

sen kaç kilosunn neler yapıyorsun hedefin nee??

Canım merhaba. Ben 85 kiloyla başladım. Şimdi 82 kiloyum. Hedefim 60... Şimdiye kadar 68 in altına düşemedim hiç.. Yemek konusunda sadece az yemeğe çalışıyorum. Nerede kilo yapıcı şeyler var onları çok seviyorum. Daha önce çalışan biri olduğumdan dengesiz besleniyordum. Bir de hareketsizdim. masa başı bir iş. Günde 9 saat masa başında.. 1 aydır ev hanımı olmaya karar verdim. Bol bol dans edip spor yapıyorum kendimce. Ve inan işe yarıyor.:KK1:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Anam sabah yine bir attık kendimizi evden dışarı daha yeni geldik :KK1:
Tabi bu sefer gezmedik :KK1: Annemlere sabah kahvaltıya davetliydik sonra erkekler semtimizin maçını izlemeye gidince bizlerde yürüyerek mobilya bakmaya gittik kardeşim ve annemle :KK34: ( kardeşim kendine köşe koltuk alacakmışda fikir istedi :KK1: )
Yarım saatcikde olsa yürümüş oldum o bahaneyle ve dönüşte yine soluğu annemde aldık Lahmacun yapmak için :KK56:

Sağ olsun dışardan birşey yemeği sevmez benim kız seviyor diye de hadi yapalım bari dedi :KK34: tabi o dışardakilerin yarısı kadar büyüklükte yapıyor :KK1: ama çok daha sağlıklı ve lezzetli oluyor :KK34:

Aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK34:

Sabah;
3 dilim kepekli halk ekmek ( malum dilimleri baya ufak birde kalabalıkta gidiyor :KK1: )
Domates
Salatalık
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 KK kadar kaşar peyniri
1 KK kadar beyaz peynir ( iki peynirde fazla tuzlu değildi şükür )
2 Bardak şekersiz çay

Öğlen;
Kahvaltı geç olduğundan sadece
1 porsiyon meyve
1 şekersiz nescafe

Akşam;
Onuda çabuk acıktık diye erken yedik :KK1:
4 ufak lahmacun ( dışardakiler boyunda olsaydı ancak 2 tane olurdu )
2 bardak ayran

Biraz evvelde kendime bir fincan şekersiz nescafe yaptım yine :KK34:

Yarın sabahta geleneksel kahvaltı günümüzü yapıyoruz annemlerle :KK1: yine babam ısmarlıyormuş :KK1: nasıl söyleniyor hani her seferinde başkası ödeyecekti diye :KK60: annemde aaaa çocuklarına mı ödeteceksin olmaz öyle diyor :KK1: tabi babam göz kırpıyor bizede annem görmedi o an :KK1:
Yani yine karga kahvaltısını etmeden uyanacağız :KK1:
Öğlende yine sosyete pazarı ama bu sefer hazırlıklı gidiyorum :KK1: spor cantamı bagaja koyacağım baktım saatim geldi pazarda bırakıp onları çıkıp spor salonuna geçeceğim büyük kıza kardeşini bıraktıktan sonra :KK34:

cecommmm gelmedin bidaha merak ettim nasıl oldu kuzuuu...zehirlenmedeğildir inşallahh..siz yemedinizmi aynı şeydennn?? üşütmüştür benceee...inşallah iyi olmuştur mışıl mışıl uyuyordur şimdii...rabbim şifa versinn...

Çok şükür tahmin ettiğimiz gibi mideyi üşütmüş :KK34:
Bugün biraz daha iyi hatta dün gece biraz huysuzlandıktan sonra uyududa sabah kendine geldi :KK34: tabi yinede bir kaç gün yediklerine ve içtiklerine dikkat etmek zorunda :KK34:

Canım merhaba. Ben 85 kiloyla başladım. Şimdi 82 kiloyum. Hedefim 60... Şimdiye kadar 68 in altına düşemedim hiç.. Yemek konusunda sadece az yemeğe çalışıyorum. Nerede kilo yapıcı şeyler var onları çok seviyorum. Daha önce çalışan biri olduğumdan dengesiz besleniyordum. Bir de hareketsizdim. masa başı bir iş. Günde 9 saat masa başında.. 1 aydır ev hanımı olmaya karar verdim. Bol bol dans edip spor yapıyorum kendimce. Ve inan işe yarıyor.:KK1:

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar veririz ve bir sonraki yaz miladımız olur :KK34: Aminnnnnnnnnnn

Wawww sen hapı kullandığında ağrın oldumu. Ben sabah akşam birer tane içiyorum. Günde iki tane yani. Ama hiç ağrı yok. Senin hap bittikten sonramı yoksa kullanırkenmi ağrın oldu ?????

benim ilaç bittiktenn sonra arada sancılarım oluyordu kasıklarımda..bende gecen ay sabah akşam içmiştimm..kontrole gittim yumoş 7mm de hemen bi kutu daha iç dedi ve bi kutu daha içtim etti 10 gün klomen...gittim 10 mm dekalmışş yumoş..gecen ay fos geçti..dr yumurtalıklarınn inatcı direk tüp bebege geç dedii...

ben hastaneyi ve dr değiştirdim...araştırdıgım bi dr vardı ondan randevu aldım..anlattım durumu dozu 3 e çıkaralım dedim..hayır dedi..başka bişi denicez...akşamları ikisini aynı anda içeceksin ve 3. günü başlıcaksın..bende dinledim...

adetimin 9. gününde 13 mm di yumoşum..12 . gününde de 22mm ve hemen çatlama iğnesi vuruldumm bakalım şimdi adet günümü bekliyorumm...

yararr yaa yaramazzmıı...gerçekten evde olunca daha düzenli diyet yapılıyorr...benim haftaiçi güzelde hafta sonları eşimle cozutuyoruzz birazz..

valla süper yapmışsınn..dansa devamm..bende lesli yapıyordum evdeoda çok işe yarıyorr...bide düzenli besleniyorumm..yediklerimi genelde paylaşıyorum zatenn..

hadi bakalım gitsin göbişlerr..gelsinn bebişlerr....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Anam sabah yine bir attık kendimizi evden dışarı daha yeni geldik :KK1:
Tabi bu sefer gezmedik :KK1: Annemlere sabah kahvaltıya davetliydik sonra erkekler semtimizin maçını izlemeye gidince bizlerde yürüyerek mobilya bakmaya gittik kardeşim ve annemle :KK34: ( kardeşim kendine köşe koltuk alacakmışda fikir istedi :KK1: )
Yarım saatcikde olsa yürümüş oldum o bahaneyle ve dönüşte yine soluğu annemde aldık Lahmacun yapmak için :KK56:

Sağ olsun dışardan birşey yemeği sevmez benim kız seviyor diye de hadi yapalım bari dedi :KK34: tabi o dışardakilerin yarısı kadar büyüklükte yapıyor :KK1: ama çok daha sağlıklı ve lezzetli oluyor :KK34:

Aklımdayken yediklerimide paylaşayım :KK34:

Sabah;
3 dilim kepekli halk ekmek ( malum dilimleri baya ufak birde kalabalıkta gidiyor :KK1: )
Domates
Salatalık
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 KK kadar kaşar peyniri
1 KK kadar beyaz peynir ( iki peynirde fazla tuzlu değildi şükür )
2 Bardak şekersiz çay

Öğlen;
Kahvaltı geç olduğundan sadece
1 porsiyon meyve
1 şekersiz nescafe

Akşam;
Onuda çabuk acıktık diye erken yedik :KK1:
4 ufak lahmacun ( dışardakiler boyunda olsaydı ancak 2 tane olurdu )
2 bardak ayran

Biraz evvelde kendime bir fincan şekersiz nescafe yaptım yine :KK34:

Yarın sabahta geleneksel kahvaltı günümüzü yapıyoruz annemlerle :KK1: yine babam ısmarlıyormuş :KK1: nasıl söyleniyor hani her seferinde başkası ödeyecekti diye :KK60: annemde aaaa çocuklarına mı ödeteceksin olmaz öyle diyor :KK1: tabi babam göz kırpıyor bizede annem görmedi o an :KK1:
Yani yine karga kahvaltısını etmeden uyanacağız :KK1:
Öğlende yine sosyete pazarı ama bu sefer hazırlıklı gidiyorum :KK1: spor cantamı bagaja koyacağım baktım saatim geldi pazarda bırakıp onları çıkıp spor salonuna geçeceğim büyük kıza kardeşini bıraktıktan sonra :KK34:

Çok şükür tahmin ettiğimiz gibi mideyi üşütmüş :KK34:
Bugün biraz daha iyi hatta dün gece biraz huysuzlandıktan sonra uyududa sabah kendine geldi :KK34: tabi yinede bir kaç gün yediklerine ve içtiklerine dikkat etmek zorunda :KK34:

Aramıza hoşgeldin :KK3:
İnşallah hep birlikte çok güzel kilolar veririz ve bir sonraki yaz miladımız olur :KK34: Aminnnnnnnnnnn

bence güzell menunnn...allah bozmasın huzurunuzuu..daimm olsunn...

kuzucukda toparlamışş kendini çok şükürr..uzak olsun hastalıklarrr..

X