Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

olsun ceco, bizim buralar yakın sana waw geldiğinde sende gel görüşelim. beyaz çay aktarlarda satılıyormu, sallama çay şeklindemi yoksa demliyormusun?

İnşallah canım
Çok isterim sizlerle bir araya gelip sohbet etmeyi
Bu arada ben beyaz çayı sallama aldım ama belki aktarda açıkta satılıyordur bilmiyorum
Benimki bitmek üzereydi artık bir ara çıktığımda aktara sorarım olmadı yine sallama alırım
Ben portakal çiçeklisini aldım diğeri nasıl bilmiyorum

ben geçenlerde okumuştum nette yeşil caya göre beyaz çay daaha faydalı ve daha çabuk zayıflatıyormuş .....biliyor musun bilmiyorum ama bence zayıflamak için günde üç kere içilmeli !

Bende günde bir tane içiyordum ama şimdi sen diyince bir tane daha içesim geldi

Eki Görüntüle 844864

doğum günü ciceklerime bayıldım kocişimin hediyesii

Gerçekten çok çok güzeller
İnşallah hep çok daha güzellleri gelir enişte beyden

kızlarrrrr...yağmurluuu istanbuldakilerr buluşalım dedi yaaa..buluşamıyoruz ama bari tanışalımm yaaa...aklıma bi fikir geldii...(eşim duysa bu fikri öldürür benii))

neyse diyorumki..burda bigün ve saat belirtelimm..o anda albüme resimlerimizi ekleyelim..bi kaç dakikalıgınaa..ve tanışalımm..sonra kaldıralımm resimlerii..eşimm izin vermiyor o yüzden devamlı yüklü tutamam bi süre koyar kaldırırım eşimden gizli..sizde okey derseniz bi gün ve saat belirleyelimm :) :)

Süper fikir canım en azından bizde seni görmüş oluruz
Gün ve saati belirleyinde bende burada olayım ama mimkinse sabah erken bir saat olsun malum anama gidiyorum öğlenleri çoğu zaman

Gün ve saati belirleyinde bende burada olayım ama mimkinse sabah erken bir saat olsun malum anama gidiyorum öğlenleri çoğu zaman

evettt karar alalımm hepmiz o saatte girelimm...çünkü bi kaç dakkalıgına ekleyebilirimm..sanırım sende öylee..tanışırr sonra kaldırırızz :) hem uzaktakide yakındakinide görmüş tanımış oluruzz :) pazartesi yada salı sabahı olabilirr...

Canım benim zaten albümde vardı resmim ama seni çok merak ediyorum

selamun aleyküm çıtırlaar..
bu ne yaa..oku oku bitiremedim sayfaları kaynatmışsınızzz..
yarın tartı günü ve ben bugün abur cubur yedim..dün spor yapmıştım ama bugün yapamadım..k.valideler geldi..
eksi değil zaten de artı olmasın ona da şükür..
:18:

waw demiştim yumoş son anda büyüyor..söylemesi ayıp değil gün aşırı ilişki ve ilişkiden sonra sakın kalkma ayaklarını yukarı kaldır ve 15 dk bekle en az..ben öyle yapıyordum..es geçme haaa önemlii..

acıktım yaa.tabiki yemeyeceğim bu saatte...neyse görüşürüz kızlar..
tartılmayın unutmayınnn

yaa sende klomen tedavisiylemi hamile kaldınn ?? ben ilk defa yumoş varlıgından haberdarımm ve bende çok heycan yaptıı...çatladımıı çatlıcakmıı...diyedüşünmektnnn...inşallah nasibimde vardır bu ayyy....kist oluşmazz inşallahhh...

Canım benim zaten albümde vardı resmim ama seni çok merak ediyorum

kızz sen benii görmedinmii gördünn yaaaaaa....yoksa unuttunmuuuuuuuuu du bakalım kızlar okey verirse tekrardan tanışalımmm :)

Son düzenleme:

Rabbim inşallah şu mübarek gecenin ve yarınki mübarek günün yüzü suyu hürmetine o çok istediğin mucizeyi nasip edecektir ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Bütün dualarım seninle

Rabbim inşallah şu mübarek gecenin ve yarınki mübarek günün yüzü suyu hürmetine o çok istediğin mucizeyi nasip edecektir ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn
Bütün dualarım seninle

çokk sağoll cecommmmmm...et dua çok et hemdee...kendimi kaptırmayayım diyorum ama bi anda hayaller içindeyimmm...15 gün sonra ya adet olucamm yada bebek gelecekk...bu 15 gün nasıl geçer bilmemm..

şimdiden eşime nasıl sürpriz yapsam diye düşünüyorumm...pek sürpsiz olmayacakk ama..kendimi takipte olucamm gerkirse gizliden yapıcam tahlili ve ona adet oldum dicemm...sabrede bilirsem sonra sürprizzzzzzzz.....ayyyyyyyy işte hep böle hayallere dalıyorummm...

Hakkındır be güzelim
Rabbim inşallah o müjdeyi vermeyi nasip edecektir

olurda ben nasıl resim koyuluyor bilmiyorum, önce onu öğrenmem lazım bende sizi görmek isterim..
bencede erken saat olması daha iyi, sonra biyerlere kaçarız evde olmayız falan.

innşallah canım inşallah, bu süreçte bol bol çalış ve bol bol dua et, inşallah bu sefer Rabbim seni kapısından boş çevirmez.
biliyormusun bende hep o haberi nasıl veririm eşime diye düşünürüm, onun bile hayali çok güzel dimi. inşallah gerçeğinide yaşarız.

Selamün Aleyküm Kızlarrrrrrrr

Yine sabah erken uyandım ve her zamanki gibi direk yapacak iş buldum kendime
Sabah cadı kızıma tembihledim salonu dağıtma hatta dağınıklık varsa toparla diye ( yattığım yerden ) oda sağ olsun elini süreceğine daha beter dağıtmış pasaklı marimar
Bulaşık makinemide çalıştırıp kendime elma sirkeli suyumu yapıp geldim

Birazdan kahvaltımıda ederim inşallah becerebilirsem resmini paylaşırım yine

kızz sen benii görmedinmii gördünn yaaaaaa....yoksa unuttunmuuuuuuuuu du bakalım kızlar okey verirse tekrardan tanışalımmm :)

Görmeye görmüştüm de işte sadece bir kerecik o yüzden seni yolda görsem hatırlamam bir daha göreyimde belki hatırlarım

Aklımdayken bildirimimide yapayım

Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 105 kg
Bu hafta; 104.8 kg
Giden; - 0.2 kg ( aman çok gitmiş zaafiyet geçirmezsem iyidir )
Hedef; şimdilik 85 Kg

Spor; sadece iki gün yürüyüş 1 saatten

günaydın kızlarrrr...
bugün bildirim günü sabah uyandığım gibi tartıldım, hep korkuyordum ama almamışım çok şükür.
64 kg.
bu 3 haftalık diyetlede bi 4 kg versem müthişşş olur

günaydınn kızçelerimmm....hayırlı cumalar olsun hepimizeee...bugün evdeyimm..evdeykende vakit geçmiyorr...

kızlarr yumoşş çatlamamışş gibi geliyorr..yani herkez diyor çatlayınca beyaz bi akıntı oluyorr bende ne gelen varne gidenn..yarın sabah dr a giidicemm bakalım o bakacak çatlamışmı diyee..inşallah kist oluşmamıştırr..

kızlarr kilo bildirimi yapım bende

kilomm::::78.7

spor ::yokk

kizlarrrrr selamun aleykum
cok cok cok ozur diliyorum sizleri ihmal ettim ama sukur netim acildi. kayinvalidemlerdeydik bayramdan beri yeni donduk... hep aklimdaydiniz ama cok ozur dilerimgiremedim.
hepinize hayirli cumalardiliyorum Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin. O oyle buyukki ne zamanverecegini biliyor kizlar. ALLAH im hepimizin gonlunden gecenleri hayirli zamanda nasip eylesin... Amin...

eski sayfalara hic bakamadim kizlarmusaitolursambakarim. bbugun odun-komurleugrasicagiz ama insaallah artik gorusuruz bolbol canlarim. sizlere hicbirseyianlatamadim onlaridaanlatirim... bu arada kilom 95,5

Kızlar yeni üye sayılırım birkaç ay oldu. Bu süreci sizinle beraber yaşıyorum. Hergün bakıyorum yazdıklarınıza güzel haberler varmı diye. İnş hepimiz o güzel haberi en yakın zamanda alırız. Ben bir sene önce 58 kg dım. Evlilik yaradı sanırım şuan 75 kg çok çok çok kilo aldım. Çarşamba yumurta büyüdümü diye doktor kont. gidicem. İnşallah büyümüştür. Sonra inş. çatlar. Sonra inş. içinden bebek çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…