- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
günaydın kızlar...
bugün 2. listeme başladım inşallah. bu listeylede 4-5 kg verebilsem ne güzel olurdu ya.
kahvaltıdan önce leslie 1 mile yaptım.
kahvaltıda
1çay b. süt
1dilim ekmek
1dlm peynir
1meyve
1 tatlı k. bal yedim
bu sabah merak ettimde bu topiğin ilk sayfalarını okiyim dedim, baktım nasıl başlamışsınız diye bir heves bir hırs
o hırs geri gelmeli kızlarrrrrr
waw sen ayşe büyüköğüte gittinmi?
evlenmeden önceki drum oydu benimm...çok bilgili biri..evlenince gel dedi ama gidemedim..eşim çok uzak felan git gel olmaz dedi götürmedii...ama biri dr sorarsa direk onu tavsiye ediyorumm...
canım yaaa sende başlasan artıkk bu ay niye erteledin...inan ertelemenin hiçbi faydası yokk..medipoldeki dr gittin dimi ama pek hazetmedinn..bakk klomen kesinlikle 3. günü başlayınca ve akşamları ikisini bir içince çok etki ediyorr...sana önerdiğim medipoldeki dr da filize öyle içirtmiştii benim bu dr da böle diyince bende sevindimm...kızz benim yumoşlar büyümezdii...lh çok yüksek biliyorsun 20..hayıt içtim bilmiyorum onunda faydası varmıı...amaa 2 günde 13 lük şey 22 olmuşş dr da şaşırdı kaldıı...
tabii inşallahh dahada büyüyüp kistee dönüşşmezzzzzzzzz benim işlerim böle kolay gitmezz zordur hep...gerçi 5 yıl olacak daha kolayı mı kaldıı...