Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

evlenmeden önceki drum oydu benimm...çok bilgili biri..evlenince gel dedi ama gidemedim..eşim çok uzak felan git gel olmaz dedi götürmedii...ama biri dr sorarsa direk onu tavsiye ediyorumm...

canım yaaa sende başlasan artıkk bu ay niye erteledin...inan ertelemenin hiçbi faydası yokk..medipoldeki dr gittin dimi ama pek hazetmedinn..bakk klomen kesinlikle 3. günü başlayınca ve akşamları ikisini bir içince çok etki ediyorr...sana önerdiğim medipoldeki dr da filize öyle içirtmiştii benim bu dr da böle diyince bende sevindimm...kızz benim yumoşlar büyümezdii...lh çok yüksek biliyorsun 20..hayıt içtim bilmiyorum onunda faydası varmıı...amaa 2 günde 13 lük şey 22 olmuşş dr da şaşırdı kaldıı...

tabii inşallahh dahada büyüyüp kistee dönüşşmezzzzzzzzz benim işlerim böle kolay gitmezz zordur hep...gerçi 5 yıl olacak daha kolayı mı kaldıı...

bende durumlar bböyle işte canım .... bu arada yarın dğum günüm inşallah herşey yolunda giderde seneye doğum günümde anne olurum yada anne adayı :)

canımmmmm doğumm günün kutlu olsunnn....rabbim sana en kısa zamanda bebeğini nasip etsinn hediyen o olsun seninn...

canım ben bekarken geliyordum bakırköye ama diyetisyen değildi iç hastalıkları uzmanıydı ama diyet için gidiyordum..o veriyordu listelerii...

eşin kaç kilo seninn...bide tavsiye edebileceğim nişantaşında ZİYA MOCAN var o bende en son onun listeleriyle zayıfladımm..onu tavsiye ederimm...

çokk derinlere girmişsinizz...durun daha siz korunmasız birlikte olmadınız bilee...her pkoluda gebelik zor olacak diye bişi yok...pko lular direk hamile kalabiliyorlarr...bak burdada örnekleri çokk..ama pkoss lular zorlanıyorr...ikisi aynı hastalık ama...pko hafif..pkos agır vaka :)

ama onda bile çok kolay tedavilerle gebe kalınabiliyorr...sizz öyle nerelere dalmışsınızz...ama ilk zamanlarda oluyor böle şeylerr..şükürler olsunkii rabbim eşlerimizi merhametli vermişş..destek oluyorlar köstek değil..

sen bu konuları hiç takma kafaya..daha çok yeni evlisin evliliğinin tadını çıkart bi yaa...yaş kaçdı seninn ?? egerseviyor ve istiyorsanızz hemen deneyin çocuk işinii .. öyle çok kilonda yok senin...baksana ben 80 kiloyumm... aha arkadaş 102 de hamile kaldıı...hamilelikten sonra zaten yine uğraşıcan vermek çin...ben kilolu hamile kalmaya karşıyım ama senin kilon çok değill..

kız yapmayın böyle. bu kadar çok üzülmek için daha çoooook erken, böyle yaparsanız kendinizi çok yıpratırsınız. dediğin gibi daha siz yolun en başındasınız dah hiç bir şey denemedinizki, daha normal yolu bile denemediniz. gerçekten yapmayın, dua edin bol bol ve çalışın Allahın izni ile olur....

bende ayşe hanıma gittim, 1 kere gittim 5 ay sonra ara verdim tekrar başladım 4 ay falan gittim.çok iyi bir dr gerçekten. hastasına yaklaşımı mükemmel, yanında hiç gerilmiyorsun, hep iyi şeyler söyleyip insanı motive ediyor. ama bana faydası olmadı malesef o yüzden dr değiştirdim, artık ilşerisini düşündüğüm için yani.
bu ay üçüncü günüm eniştemin 7 kuranına denk geldi bende her işte bir hayır vardır dedim ve gitmedim, gidemezdim daha doğrusu.
Rabbim hayırlısını verir inanıyorum ve bekliyorum....

ooohhhh afiyett olsunn cecomaa...balıklarıda lüpletmişşş...bende seviyorumda balıkk işte kokusuu varrr...

yaww bu bayazz çayda nerden çıktııı o ne işee yarıyorrmuşş...anam..enişte güzel demişşş biz zayıflama ugrunaaa deneme tahtasına döndükk

yaaaaaa inanmıyorumm sanaaaaaaaaa......off kloroforrmm...arada kaçamazmıydınn dr aaa...ee klomen kullanmak istiyorsan...al klomenn..akşam başla içmeye takibe gidersin..ilaç biten gibi...dr dersin başka bi dr başladım ama takibi burda yaptırmak istiyorum diyeee.....

ayyyyy şimdi nasıl gıcık oldumm anlatamamm...herşeyde vardır bi hayırr amaa...sen bugünü bekliyordunn gidecektin..en yakın biyere dahi olsaa...

yaa aslında doğrumu yaptım bilmiyorum ama bugün 5. günüm ve sabah 1 tane klomen içtim :18::18::18:
kafama göre içmem doğrumu bilmiyorum ama içtim işte, benim en güzel yumurtam günde 1 klomen ile olmuştu ve 15. günde kendiliğinden çatlamıştı, varsa nasipte bu ayda öyle olur belki tutar. bu ay olmazsa 1 dahaki ay gidecem dra.
çooook istiyorum Rabbim nasip etsin inşallah hepimize....

bence çokk iyi yapmışsınn...bitincede hemen dr git ve takipde ol...zaten bugün gitsende dr a sana aynı şeyi diyecekk...hadii bakalım hayırlısıı..bu ayy hepimizz hamişş kalalımm...

Evet baya uzaktayız ama belli olmaz bakarsın Bakırköyde buluşma şansımız olur ileride hem o arada biraz daha zayıflayalım
Enişte bey ( WAWın eşi ) biraz kıskançda olsa bakarsın onuda ya ikna ederiz yada WAW kardeşiyle gelir buluruz iinşallah bir çaresini

Bu arada beyaz çayı bende Dukan yapanlardan duydum Yeşilçaydan 4 kat daha etkiliymiş hesapta içimide gayet güzel ( ben portakal çiçeklisini almıştım ) arada değişiklik olsun diye aldım bende ama ne kadar etkili bilmiyorum
Şimdi bir de sarımsaklı çay çıkmış ya birde onu deneyeceğim ilk fırsatta

Merhabalar arkadaşlarr faranjit gribe döndü hamdüsenalar olsun onuda atlatmaya çalışıyorum 2 rulo tuvalet kağıdı ( çünkü tüm mendillerden daha yumuşak ) bitmek üzere
güne tavuk suyu çorbamla başladım son 2 gündür öğün çorba beni tez ayağa kaldırması gerek yarın rapor bitiyor ve yoğun gün beni bekliyor hadi hayırlısı
ara öğünde mandalin limon portakal kivi elma ne varsa attım sıktım suyunu içiyorum
öğlen yine tavuksuyu çorbası 1 dilim tambuğdayunu ekmek ile ara öğün posalı olsun diye meyve salatası yapacağım
akşam hamsi yapcaz fırında 1 dilim ekmek yerim bol sarımsaklı ekşili güzel olur
tabi gün boyu 3 4 fincan ıhlamur adaçayı :2::2:

cannım benden yana da helal hoş olsun aminnn Rabbimiz herkese şifa versinn
ayyy inşallahh kloroformda bizimle birlikte güzel haberler verir

canımmm yaa ayyyy çok iyiii maşşallahhhhhhhhhhh
amanda teyzesininin minnoşuu kuzumm çok sevindimmmmmmmm ümitlenn
çatlatma iğnesinide yaptıysa bebiş Allahın izniyle oldu inşallahh bundan sonra dikkat edecen kendine öyle çok gezme çok hareket yok koşmaca yokk folikasit verdi mii ona devam et bebişin tutunması için çok önemliymiş o hiç bir şeyi takma kafana waw keyfine bak ilk zamanlar çok önemliymiş

evvet yaşamayan anlamıyor bizlerde hemen olsun istiyoruz ya Allah hayırlısıyla versin aminn
benden yanada helal olsun kimsemiz yok ki paylaşacak anlayacak bir Allah birde sizler varsınız
canım inşallahh bu ay sana da nasip etsin Rabbimiz dualarımdasın sende

waw kuzum sen o hayıt tohumunu nasıl içtin aç karnına mı birde klomeni sadece akşamları günde kaç taneydi nasıldı?
o hayıt yumoşu büyütüyor canım inşallah kist olmayacak Rabbimiz tüm azaları tam olan nesiller versin aminnn
canım heyecandan sormayı da unuttum hayıt suyu yada hapı değil tohumunu kendin çay yapmıştın değil mi?

Son düzenleme:

canım bunu deneyin sizde...klomeni zatenn içiyoruzzz..bende biliyorsun daha önce 10 mm de kaldı hemde 2 kutu içmiştimm...bu gittiğim doz arttırmıcaz dedi..ama farklı bişi yapıcaz dedi..3. günü başlattı ve akşamları ikisini birden iç dedi..benimkii aşırı inatcıı yumurtalıklarda 9.gün 13 mm di yumoşş..ogün lh sonucumda çıktı..prolaktinim. 0 ın altında lh yine 20 çıktı..dr görünce büyümeye bilir 13 de kalır dedi lh böyleyken..dün dr da şok oldu bende...

12. fünde 22 mm olmuş yumoşş...hayır suyunun da etkisi vardır.ama en büyük etkide klomeni çift içmekte bence..çünkü bi arkadaşımdada öyle etklili olmuştu...

şimdi geleyim hayıta...güvendiğim bi aktardan taze olarak tohumu aldum karabiber tanesi gibi...bi kupa fincanda..bir tatlı kaşıgı hayır tohumu koydum üzerine kaynamış su ..15..20 dk demlendi ılınınca süzdüm içtimm..sabah akşam..

folik asidim vardı içiyordum ama 2 gündür hiçbişi içmedim ne glukofen ne folik ne hayıt..içeyim bariii..

ama şimdide korkuyorum..iğne 36 saatte etkisini gösteriyormuşş...18 mm de vurduruyorlarmış geneldee...ama benim dün 22 mm di şimdi 36 saat sonraya dahada büyümüş olursaa inşallah kiste dönüşmezzzz....

bende durumlar bböyle işte canım .... bu arada yarın dğum günüm inşallah herşey yolunda giderde seneye doğum günümde anne olurum yada anne adayı :)
Doğum günün kutlu olsunn rose :118: inşallah yeni yaşında bebişin gelsinn

inşallah hareket spor ve düzenli seçici beslenme geri gelsinn :130::128::109:

Allah kabul etsinn bu ay bende baktıramadım hormonlarıma gezmedeydim yolda geçti o günüm :84: kendime çok kızıyorumm şimdi 16.günü yumoşun ve 3. ayın son ayındayım doktor gelme demişti ay deneyin çalışın demişti
ayy inşallah bizimde bebişlerimiz olur

kuzum klomeni 1 defa içtim günde 3 taneydi bana iğne de vermedi çatlamış demişti ama o akıntıyı farketmiştim bende elimizden geleni yaptık nasip
şimcik anladım günde 2 tane ikisinide akşam almışsınn sabah akşam hayıt tohumu 15 20 dk demlenme süresi tohum olunca çok olmalı demek
waww canım akıntı olacak böyle sünen bir akıntı göğüslerin ağrıyor kasık ağrısı birazda
hadi inşallah her şey güzel olacakk
folikasidi ihmal etmee yumoşun tutunması için veriyorlar onu hayıtı içme o zaman yumoşu gelişiminde onunda çok etkisi olmuştur

Canım umarım yarına birşeyin kalmaz
Benimde eşim bugün evde her yeri ağrıyormuş :26: 3lü koltuğa yayıldı istekleri bitmiyor beyimizin en son yahu hasta olmak istiyorum varmı böyle birşey dedim nasıl bozuluyor tabi işin şakası
Şimdi netten bir şeyler araştırayyımda belki biraz rahatlar

teşekkür ederim inşallah eşine de şifalar versin Rabbimiz
ayy erkeklerr Grip değil sanki Allah korusun kötü bi şeymiş gibi nazlanırlar
hehe Allah kolaylık versin
akşam eşime diyorum ben yatıyorum onun çayı bitmiş baktım doldurayım kendime de ıhlamur alayım diyerek kalkıyorum
o uzanıyor onunda kırgınlığı varmış daa çocuğumuz olsa nasıl olurdu ben hasta sen hasta gibi bak nasıl koşacaktın ben hastayken "benim kızım bana çay getirir" demez mi bebemizi yordurmam sana dedim gülüyor "bak hemen iyileştin" diyor
ıhlamur içir canım baya rahatlatıyor

merhaba canım ...... ne yaptın nasılsın nasıl gidiyorrr ??????????
ya benimde kargom şimdi geldi hayıt tohumum demledim içtim tadı çok acı yaaaaa :120::120::120:

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh üzülme bunda da vardır bir hayır şekerim

olsun ceco, bizim buralar yakın sana waw geldiğinde sende gel görüşelim. beyaz çay aktarlarda satılıyormu, sallama çay şeklindemi yoksa demliyormusun?

çok geçmiş olsun canım, sanırım bende şifayı kapıyorum. sabahtan beri hapşırıyorum bide burnum tuhaf halsizim falan, inşallah ağırlaşmaz. bende klomene başladım ama bakalım hayırlısı.
dönüşmez inşallah, bi daha ne zaman gidiceksin dra kontrole. aslında lh seninde yüksek neden kendi kendine çatlamıyor senin yumoş. benimde lh yüksek ya ben hiç çatlatma iğnesi vurulmadım tedavilerimde.
ayyy inşallah kız, zaman zaman insanın duygular coşuyor ya ben şu an coşmuş durumdayım Rabbim hepimize en hayırlı en kısa zamanda hayırlısı ile nasip etsin ne çok hayırlısı dedim be

ben geçenlerde okumuştum nette yeşil caya göre beyaz çay daaha faydalı ve daha çabuk zayıflatıyormuş .....biliyor musun bilmiyorum ama bence zayıflamak için günde üç kere içilmeli !

canımmmmm doğumm günün kutlu olsunnn....rabbim sana en kısa zamanda bebeğini nasip etsinn hediyen o olsun seninn...

çooooooooooooookkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim canım ........ sağol inşallah amin hepimize ttalım........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…