Canım benim yüreği güzel insan valla iyiki sizleri tanımışım iyiki varsınız
İltifatların için çok teşekkür ederimbende seni tekrar görmek için sabırsızlanıyorum kızlar gelincemi yükleyeceksin yoksa yükleyip bir güncük bırakacakmısın nasılsa eşin görmez ama tabi senide zorda bırakmayalım
Huzurun kaçmasın o yüzden
Kepek ekmeği dahi olsa ekmek yeme. Ben diyetisyene gittim ekmeği pilavı ve markarnayı kilo vermek istiyorsan bir müddet hayatından çıkar dedi. Kola, gazlı içecekler yasak. Birde günde en az 2 lt su. Su içmezsen zayıflaman yavaşlar kilo veremessin demişti.
canımm benimm hemen yüklüyorumm..bu kızlarınn geleceğii yokk...
benim diyetisyen verdii...tambuğday..kepekliyi vermedi kansızlık var dıyee...ve bende yedim hep ekmeği:26::26: ama verdimde kilo 27 kilo verdimm...kola içmiyorumm..asitli bişi çekince soda içiyorum..limonla karıştırıyorum bazenn....
ama işte suya yine dönmem lazım eskidenn daha çok içiyordumm ama artık onuda içemiyorumm..
Tam buğday ekmeği sorun yapmaz biliyorum. Ama ben burada bulamıyorum ki yani güvenip alamıyorum ki. Çok güzel kilo vermişsin.
kızlarrrrrrr ben albümü ekledimmmm....tanışalımm bakalımmmm....
Ufak da olsa gördüm. :)
kloroform...resim ekleyebildinmii ???üstte profilimi tıklaaaorda albüm yükle varr...yüklee...
bende yüklicemm bu kızların geleceğii yokkk ben cecomuu gördümm eklemişşşşş sende bakk...profilinde albümüne eklemişş...güler yüzlü cecomm..
kızz daha nesi ufak kaç tane resim ekledimm..kendimi aşdımm eşim görmeden kaldırsam başka bişi istemiyorumm...kızlarrr görse kaldırcamm...ama kimseler yok ortadaa...
kız ben sende yada cecoda resim falan göremedim nerede oluyor bu resimler
benim profile tıklaa...alta doğru inn albüm yazan yerde varrr....tabii bizz arkadaşsakk...kızz biz seninle daha arkadaşş olmadık mııııııııı
gördüm kız seni, çok sevimlisin maşallah. içten sıcak bir insana benziyorsun..
ekledim bende gördünmü...
Arkadaşlar çok içten, güzel muhabbetli insanlarsınız. Sizi tanıdığıma sevindim. Ben resim yüklemek isterdim ama aktiv hale gelmesi için kırk fırın ekmek yemem lazım.
kızz o senin sevimliliğinnn...nasıl bakarsa öyle görürmüş insan...sende öylesinn..ve sanki 40 yıldır tanıyormusum gibii...inşallah bigün yüzyüzede görüşür derteleşirizz...
inşallah canım, bu taraflara geldinmi görüşürüz nasipse. ben cecoyu göremedim arkadaş değiliz galiba..cecomm yokk yaaaaa...cecomda gelseee..görse ve kaldırsam ben saonraaaaaaaa...korkuyorumm eşime denk gelirmi diyee :) şeytanın işi yokk...
sağol canım sende öylesin ilerde senide görürüz inşallah...Arkadaşlar çok içten, güzel muhabbetli insanlarsınız. Sizi tanıdığıma sevindim. Ben resim yüklemek isterdim ama aktiv hale gelmesi için kırk fırın ekmek yemem lazım.
Arkadaşlar çok içten, güzel muhabbetli insanlarsınız. Sizi tanıdığıma sevindim. Ben resim yüklemek isterdim ama aktiv hale gelmesi için kırk fırın ekmek yemem lazım.
Bende akşam yemeğimi yedim geldim
Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
Resim çektim ama maalesef yine hata verdieşim bir baksın şunun ayarlarınada belki düzelir sorun
Sabah;
1 büyük fincan beyaz çay
2 KK beyaz peynir
5 siyah zeytin
1/2 TURP
1/2 Domates
1 salatalık
2 dilim Tavuk Jambon
ara;
1 bardak Ayran
Öğlen;
1 kase yayla çorbası
1 Tabak zeytinyağlı pırasa
1 bardak ayran
ara;
Şekersiz nescafe
Akşam; biraz karışık olduama neyse
Biraz sucuklu yumurta
3 - 4 Yk pilav ( eşim ille canım çekti dedi cadıdan kalıncada hüplettim)
1 bardak ayran
Birazdanda kendime yine beyaz çay yaparımtabi yatana kadar bol su
Kız benim nicke tıklayınca benim profil sayfam açılıyor ya orada hafif sayfanın aşağısına gidiyorsun ve albümü görüyorsungir benim resimleri görürsün
Yanlız bende senin hiç albümün yok görünüyorama ben şimdi meraktan çatlarım
Üzülme eminim sende en kısa zamanda KKda her türlü işlemi yaparsınbiraz kurçalamak yeterli
başlangıç | önceki dönem | 1.hafta | 2.hafta | 3.hafta | 4.hafta | ay sonu | |
68 | kloroform | 68 | 67 | 65,5 | 64 | 64 | -4 |
73,6kg | yağmurlu | 73,6 | 73,6 | --- | --- | ||
82kg | eranisa | 74,6 | 75,5 | 76,4 | 76,2 | 77,1 | +2,5 |
83.3kg | waw | 77,7 | 77,7 | izinli | 79,7 | 78,7 | +1 |
94,7 | berceste | 94,7 | 93,2 | ||||
97,5 | ceco34 | 104,9 | 104,2 | 104,2 | 105 | 104,8 | -0,1 |
100kg | şipşirine | 94 | 94 | ||||
99kg | aykurt | 96,2 | 95,6 | --- | --- | 95,5 | -0,7 |