Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

canımm benimm hemen yüklüyorumm..bu kızlarınn geleceğii yokk...

benim diyetisyen verdii...tambuğday..kepekliyi vermedi kansızlık var dıyee...ve bende yedim hep ekmeği:26::26: ama verdimde kilo 27 kilo verdimm...kola içmiyorumm..asitli bişi çekince soda içiyorum..limonla karıştırıyorum bazenn....

ama işte suya yine dönmem lazım eskidenn daha çok içiyordumm ama artık onuda içemiyorumm..

Tam buğday ekmeği sorun yapmaz biliyorum. Ama ben burada bulamıyorum ki yani güvenip alamıyorum ki. Çok güzel kilo vermişsin.

Tam buğday ekmeği sorun yapmaz biliyorum. Ama ben burada bulamıyorum ki yani güvenip alamıyorum ki. Çok güzel kilo vermişsin.

sen nerdesinn canımmm....?? yaww verdimde durdu daha veremiyorumm..yeniden diyete başlayıp başlayıp duruyorummmm.....

kızlarrrrrrr ben albümü ekledimmmm....tanışalımm bakalımmmm....

kız ben sende yada cecoda resim falan göremedim nerede oluyor bu resimler

kızz daha nesi ufak kaç tane resim ekledimm..kendimi aşdımm eşim görmeden kaldırsam başka bişi istemiyorumm...kızlarrr görse kaldırcamm...ama kimseler yok ortadaa...

Ufak derken benim mesaj sayım 25 olmadı ya henüz o yüzden ufak görebiliyorum üzerine tıklayamıyorum ee tabletinde ekran küçük onu demek istedim :) aaa ama sanırım 25 olmak üzereyim

benim profile tıklaa...alta doğru inn albüm yazan yerde varrr....tabii bizz arkadaşsakk...kızz biz seninle daha arkadaşş olmadık mııııııııı

benim profile tıklaa...alta doğru inn albüm yazan yerde varrr....tabii bizz arkadaşsakk...kızz biz seninle daha arkadaşş olmadık mııııııııı

gördüm kız seni, çok sevimlisin maşallah. içten sıcak bir insana benziyorsun..
ekledim bende gördünmü...

gördüm kız seni, çok sevimlisin maşallah. içten sıcak bir insana benziyorsun..
ekledim bende gördünmü...

kızz o senin sevimliliğinnn...nasıl bakarsa öyle görürmüş insan...sende öylesinn..ve sanki 40 yıldır tanıyormusum gibii...inşallah bigün yüzyüzede görüşür derteleşirizz...

cecomm yokk yaaaaa...cecomda gelseee..görse ve kaldırsam ben saonraaaaaaaa...korkuyorumm eşime denk gelirmi diyee :) şeytanın işi yokk...

Arkadaşlar çok içten, güzel muhabbetli insanlarsınız. Sizi tanıdığıma sevindim. Ben resim yüklemek isterdim ama aktiv hale gelmesi için kırk fırın ekmek yemem lazım.

Arkadaşlar çok içten, güzel muhabbetli insanlarsınız. Sizi tanıdığıma sevindim. Ben resim yüklemek isterdim ama aktiv hale gelmesi için kırk fırın ekmek yemem lazım.

olsunn zamanı gelince sende eklersinn..ben 4.5 yıldır bu sitedeyim daha yeni ekliyorum oda eşimden gizli tırsa tırsaaaa

kızz o senin sevimliliğinnn...nasıl bakarsa öyle görürmüş insan...sende öylesinn..ve sanki 40 yıldır tanıyormusum gibii...inşallah bigün yüzyüzede görüşür derteleşirizz...

cecomm yokk yaaaaa...cecomda gelseee..görse ve kaldırsam ben saonraaaaaaaa...korkuyorumm eşime denk gelirmi diyee :) şeytanın işi yokk...
inşallah canım, bu taraflara geldinmi görüşürüz nasipse. ben cecoyu göremedim arkadaş değiliz galiba..
sağol canım sende öylesin ilerde senide görürüz inşallah...

Bende akşam yemeğimi yedim geldim

Hemen aklımdayken yediklerimide yazayım
Resim çektim ama maalesef yine hata verdi eşim bir baksın şunun ayarlarınada belki düzelir sorun

Sabah;

1 büyük fincan beyaz çay
2 KK beyaz peynir
5 siyah zeytin
1/2 TURP
1/2 Domates
1 salatalık
2 dilim Tavuk Jambon

ara;
1 bardak Ayran

Öğlen;
1 kase yayla çorbası
1 Tabak zeytinyağlı pırasa
1 bardak ayran

ara;
Şekersiz nescafe

Akşam; biraz karışık oldu ama neyse
Biraz sucuklu yumurta
3 - 4 Yk pilav ( eşim ille canım çekti dedi cadıdan kalıncada hüplettim )
1 bardak ayran

Birazdanda kendime yine beyaz çay yaparım tabi yatana kadar bol su

Kız benim nicke tıklayınca benim profil sayfam açılıyor ya orada hafif sayfanın aşağısına gidiyorsun ve albümü görüyorsun gir benim resimleri görürsün
Yanlız bende senin hiç albümün yok görünüyor ama ben şimdi meraktan çatlarım

Üzülme eminim sende en kısa zamanda KKda her türlü işlemi yaparsın biraz kurçalamak yeterli

anaaaaa bizdede cucuklu yumurtayla pilavv varr yemek yapmak zor geldii bugün hiç keyfim yokk...eşime sordum yumurta yesekmı olur dedi dünden anasının verdiği pilowda duruyorr..ohh miss..bende ayran yapım yanına yetti...

kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrr...
ya resimleri göremedim arkadaş olarak eklemediğimiz içinmi?arkadaş olarak nasıl ekliyoruz???

bu arada daha erken girecektim ama sabahtan beri baş ağrısı çekiyorum..sabah tartıdaki gördüğüm rakamdan olsa gerek..
77.1 kg

ben görmeden kaldırmayın fotoları

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform686765,56464-4
73,6kgyağmurlu73,673,6------
82kgeranisa74,675,576,476,277,1+2,5
83.3kgwaw77,777,7izinli79,778,7+1
94,7berceste94,793,2
97,5ceco34104,9104,2104,2105104,8-0,1
100kgşipşirine9494
99kgaykurt96,295,6------95,5-0,7

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…