Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

arkadaşlarım napıyorsunuz? nasılsınız? sizleri çok ihmal etim farkındayım. Neler var neler yok?? Bizi soracak olursanız daha cinsiyetimizi öğrenemedik. bakalım 5 kasımda gidicez işallah öğreniriz. Rabbim mu mutluluğu hepinize yaşatsın işallah.

kızlar bişi sorucam bu sarımsak çayı var ya onu duydunuzmu etrafınızda hiç kullanan varmı?

kızlar istanbulda olanlar bir gün belirleyip buluşalımmı :)
hem birevir tanışmış oluruz.
Ne dersiniz
Ben istabulda olduğum için istanbuldakiler dedim :)

iyi güzel dedinde benim eşim izin vermiyorrr...ama cumaları annemlere geçiyorum 500 evler tarafına..orada buluşursak 2 saatliğine sabahtan bende gelebilirim...saat 10 gibi..12 ye kadar...biz kloroformla hamur kovanında buluşalım dedik..senin oraya gelme imkanın varmı ?? tabi ben haftaya cuma gelicem.. kv yanımda olmazssa buluşucaz kloroformla..sende gelirsin..cecoda gelebilirse buluşuruzz..

helal hoşş olsunn kuzumm...iyi bak kendinee..niye azdırdın bu kadar ..moralin yerinde olsun oda çoketkiler.. ne iyi gelir bilmiyorum ama boll boll meyvee yeee...rabbim şifasını versinn...

inşallah birliktee hamile haberi veririzz şirineeee..

kızlarrr ben geldimmm...dr dannn.....allahımmm ben bi yumoşla bukadar heycanlıysamm gebelik haberi versemm ne olurr bilemiyorummmmmm.....

kızlarrrrr benim yumoşumm uyumuşdaa büyümüşşşşş.....dr çatlamak üzere dedi ve yinede çatlama iğnesi yazdı..hemen vurul dedi vuruldumm....inşallahh çatlarda kiste dönüşmezz...çünkü sanırım 22 mm olmuşş...bukaadr büyükken çatlarmı bilmiyorum...nasıl bukadar çabuk büyüdü anlamadımm..

dr 22 mm demedi ama ultrason kagıdımda..öncekinde 1.37 cm yazıyor...13mm demiştii...bugünkünde 2.2 cm yazıyor...10mm 1 cm demişti dr..demekki 2.2. cm de 22 mm. :) :) inşallah kist olmazda çatlarrr...ayyyyyyyy. ayyyy

yine başladım ben hem seviniyorumm..hayallere dalıyorumm sonrada şşşşşşşş wawwwwww kendine gel..çok ümitlenme hemen hamile kalıcan diye bişi yokkkk sonra üülürsün deyip susuyorumm

kızzz nerelerdesinn senn..neden u nnuttunn bizii..nasılsın nasıl geçiyorr...değişiklikler başladımıı ?? iştahh nasıll ??kiloo aldınmı hiçç ??

bak ne kadar çok soru birikmişş..arada gelll merakımızı giderr..öpüyorum senide bebişidee..

kızlar bişi sorucam bu sarımsak çayı var ya onu duydunuzmu etrafınızda hiç kullanan varmı?

anaaa o neymişş kızz ilk defa duyuyorummm..ne işe yarıyormuşş_??? ne duydum ne içtimm ...

canım şuana kadar 2 kilo falan aldım 4. aydayız işte. salı günüde randevumuz var bakalım çok heyecanlıyım. işallah öğrenirim.iştahım normale göre çok az canım.

ayyyyyyyy canım çok sevindim .......buda bir adım bebişine yaklaştın demek buda bir gelişme hemde baya büyük gelişme.... çok sevndim valla inan ... inşallah hamiş kalırsın bu sefer .... epey gelemedim yazamadım kusuruma bakma lütfen ... canım 22mm çok iyi bir rakam iğneyi vurunduysan eğer hemen çatlar bence tam çatlama sınırı bu çünkü

nerelerdesinn arkadaşımm sen yaaaa...kayıpsın ne zamandırr...sormaa yaa yüreğim ağzımdaa ben bi yumoşla bu kadar sevindim bide gebe kalsam ne olur halimm...ama 5 yıl olacakkk hep bu günü bekledimm..dr büyümesi biraz zor lh çok yüksek 20 dedi..oda görünce şaşırdııı...

şimdi dualarım tutsunn tutunsunn diyee...rabbim tüm isteyenlere nasip etsin yavrularıınııı...

sen napeysınn nerelerdesinn...??

canım şuana kadar 2 kilo falan aldım 4. aydayız işte. salı günüde randevumuz var bakalım çok heyecanlıyım. işallah öğrenirim.iştahım normale göre çok az canım.

süperr yyyaaaa maşallah diyorumm kocaman..ne güzel 2 kilocuk almışsın dahaa...hep böle devam eder inşallahh...cisiyeti belli olunca bizlerede söyleeee...

hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım benim inşallah bebeğine kavuşursun mucizelere inanırım canım ....ben anlatsam bitmez inan bende senden farksız değilm doktorrlara i gel git gel koşturmaca yani ......regl olmamı bekliyorum bugun yarın yaraından sonra beklemedeyiim yani tekrar bebek tedavisine başlıyorum 80 kiloda kaldım 48 beden giyiyordum 46 beden elbise 44 beden pantolon giyiyorum şuan mutluyum :) popiş küçüldü biraz ...kasıklarımda kireçleme varış devamlı kendi kendie kütleyip duruyor kitleniyor bazen ... çok ağır işler yapma sporu da ağır yapma yavaş yavaş dinlene dinlene yap dedi ... o yüzden ok zor veriyorum canım ...
benimde tahliller normal çok çok hemde ama hamile kalamıyorm aslanpençesi ve civan perçemi kullanıyoum bir aydır ilaçsız hastalanırsam mucize benim için dün pembelekelenmem oldu kesildi anlamadım bekliyorum bakalım regl olursam gebelik tedavisi için doktora gideceğim

bende durumlar bböyle işte canım .... bu arada yarın dğum günüm inşallah herşey yolunda giderde seneye doğum günümde anne olurum yada anne adayı :)

sarımsak çayını duydum evet anjelina julıe onla kilo vermiş hamilelik sonrasında.... diğer bitlki çylarına göre daha çabuk kilo verdiriyormuş duydum araştırdım ama almadım eşim aldırmadı herşeyi denedin bir denemediğin o kaldı dedi

olsun insan azda olsa kafa dağıtıyor, ama sonra yine aynı tabi.unutulmuyor malesef bu durum. ben bazen çok kötü oluyorum hep ağlıyorum bazen daha kolay geçiyor falan, yuvarlanıp gidiyoruz işte.Rabbim hayırlısını versin, sabır versin...
Ne dersiniz
sen nerde oturuyordunki, gel bizim taraflara buluşalım
evet canım yaşamayan anlamıyor. yaşayan bile çocuğu olduktan sonra daha seni anlayamayabiliyor. benim etrafımda vardı benim gibi olanlar, şimödi çocukları oldu ve artık beni anladıklarını düşünmüyorum. çok zor gerçekten. bazen dayanamıyorum hemen olsun istiyorum ama Rabbim hayırlısını nasip etsin her zaman. bende yana helal olsun banada helal edin kızlar....

evet kızlar gelebilen gelsin inşallah biz görüşücez, ceco sen yakınsın sende gelsene...
maşallah kız innnnşallah Rabbim bu ay nasip eder sanada şirineyede...
sizinde güzel haberlerinizi alalım sırayla sevinelim inşallah.
Allah çok daha bekletmez bizleri inşallah, hayırlısı ile nasip etsin bizlerede...

orası nerede bilmiyorumki :))). ben Küçükçekmece tarafındayım

allah allahh...hayrolsun inşallahh...adetmi başlayacak acabaa..tahlil felan yaptınmıı canımm...inşallahh sanadabi sürprizz gelirrr..bende kilo aldım şu 10 günlük tatildee 80 oldumm..ama vericemm inşallahh...

hadii bakalımm hakkında hayırlısı olsun..adet gelsinde seninde tedavin başlasın...

aminnnn canımm inşallah sende başla biran önce yaaaa...bak ordaki medipol aynı günde raporda çıkartıyormuşşş..aşılama iğneleri yarı yarıya düşüyormuşş..

orası nerede bilmiyorumki :))). ben Küçükçekmece tarafındayım

anaaa..kızz ben senii sultançifliğinde oturuyorsun sanıyordummmmm...kimle karıştırıyorumm benn..hastanede çalışan bekarkenn....o sen değilmiydinn :) :) anamm benim dediğim yersana uzakk küçük çekmece oooo...benim dediğim yer gaziosmanpaşa tarafdaa...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim yine geçte olsa
Bugün inanılmaz yoruldum pazarda ama bir sürü sağlıklı şeyler aldım bol bol yeşillik aldım ve tabiki meyve ara öğünler için
Beslenmem çok iyi geçti bugün hatta hemen aklımdayken menümüde paylaşayım

SAbah;

Uyanır uyanmaz 1 fincan elma sirkeli sıcak su

4 tane ceviz ( ekmek yerine yedim Canan Teyzemin dediği gibi )
6 adet zeytin
1 domates
1 salatalık
2 KK yağsız beyaz peynir
1.5 adet haşlanmış yumurta
Bol su

Öğlen;
1 kase mercimek çorbası
2/3 Simit ( çeyreğini kızım yedi )
1 şişe su

ara;
1 Altın ekmek ( halk ekmeğin cevizli üzümlü ufak ekmeği )

Akşam;
1 kase çorba ( öğleden kalma )
4 tane ufak hamsi kızartma ( babam seviyor diye birazını kızarttık )
Biraz hamsi buğlama
3 - 4 dilim haşlanmış patates
Yarım Tabak salata soğanlı

ara;
2 çatal sıcak helva ( balık olduğumu ille yaptırır eşim )
1 büyük fincan beyaz çay

Canım biz burada aile gibiyiz tabiki birlikte gülüp birlikte ağlayacağız
Rabbim inşallah hep gülmeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnnn

Ne dersiniz

Valla bende buluşalım diyeceğim ama maşallah baya uzaksın bizlere yoksa forum istanbulda buluşalım diyecektim :44:
Benimkide pek haz etmezdi ama bir iki kere buluştum KKdan arkadaşlarla şimdi alıştı pek sıkıntı etmiyor uzak bir yerde buluşulmayacaksa birde tabi acık bir yerdeyse

İyi olmanıza çok sevindim İnşallah hep güzel haberlerle gelirsin Aminnnn
Rabbim kuzuyu sağlıkla, mutlu ve huzurlu bir şekilde kuçağına almayı nasip etsin inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnn

bende durumlar bböyle işte canım .... bu arada yarın dğum günüm inşallah herşey yolunda giderde seneye doğum günümde anne olurum yada anne adayı :)

Canım şimdiden doğum günün kutlu olsun
Rabbim nice sağlıklı ve huzurlu yaş günleri nasip etsin...Aminnnnn

Valla ben daha beyaz çaya yeni alıştım birde sarımsaklısını bu ara duyuyorum ama henüz denemedim bende
Eşimde hep der bana bir gün şu zayıflama uğruna zehirleneceksin diye

saol canım güzel dileklerin için.

günaydın kızlar...
bugün 2. listeme başladım inşallah. bu listeylede 4-5 kg verebilsem ne güzel olurdu ya.
kahvaltıdan önce leslie 1 mile yaptım.
kahvaltıda
1çay b. süt
1dilim ekmek
1dlm peynir
1meyve
1 tatlı k. bal yedim

bu sabah merak ettimde bu topiğin ilk sayfalarını okiyim dedim, baktım nasıl başlamışsınız diye bir heves bir hırs
o hırs geri gelmeli kızlarrrrrr

waw sen ayşe büyüköğüte gittinmi?

ceco beyaz çay ne ilk defa duyuyorum:)
anlaşıldı biz buluşamıycaz
neyse sağlık olsun. Şimdi ben Bakırköy sefaköy,küçükçekmece dolaylarında diyetsiyen soracaktım sizlere o konuda dabana yardımcı olamazsınız malum uzakdasınız

genele sorayım ozaman belki bulurum. Kızlar eşimle konuştum.İnşallah sözünde durur. Akşamları spora inicez. ve birlikde diyetisyene gidicez. Allah ım inşallah fikrinden dönmez.
Dün akşam çok kötü oldum. konuyu pko ya getirdim. onunda korkuları olduğunu bildiğimi söledim. Hayır dio beni üzmemek için. Rabbim verirse verir dio. öle deme dedim geçen bir film izlerken ağladığını gördüm dedim. sesi çatallaştı. Rabbim vermezse yaşımız biraz daha ilerediğinde anasız babasız bir bebeği evlat ediniriz dedi. Onu kurtarır yetiştirirz dedi.Ama sesi hep çataldı. Daha dur dedim o bouytlara gelmedik. Bunun türlü türlü tedavisi var biz daha hiç birini yapmadık dedim. olsun bunuda konuşalım kabul ediyormusun dedi.
Bilmiyorum dedim.
Çağımızda her iki kadından biri pko luymuş. Orana bakarmısınız
Rabbim inşallah yavrularımızıkucağımıza almayı nasip eder bizlere

Konunun özü iyi bir diyetisyen biliyormusunuuuuuuuzzzzz :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…