Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kızlar yeni üye sayılırım birkaç ay oldu. Bu süreci sizinle beraber yaşıyorum. Hergün bakıyorum yazdıklarınıza güzel haberler varmı diye. İnş hepimiz o güzel haberi en yakın zamanda alırız. Ben bir sene önce 58 kg dım. Evlilik yaradı sanırım şuan 75 kg çok çok çok kilo aldım. Çarşamba yumurta büyüdümü diye doktor kont. gidicem. İnşallah büyümüştür. Sonra inş. çatlar. Sonra inş. içinden bebek çıkar :KK70:

Aramıza hoşgeldin sende :KK3:
İnşallah Rabbim hepinize en kısa zamanda müjde vermeyi nasip eder ....aminnnnnnn
Umarım bundan sonra daha aktiv olursun ve bol bol sohbet eder senide ailemize dahil ederiz :KK34: İyi haberleriniz bekliyoruz unutma :KK34:

canımm çokk güzellerrr...rabbim hep böle güzellikler versin sanaa..ve en kısazamanda göndersinn bebişinin hediyen olarakk...

inşallah tatlım sağol teşekkürler....amiiiiinnnnnn

İnşallah canım :KK34:
Çok isterim sizlerle bir araya gelip sohbet etmeyi :KK34:
Bu arada ben beyaz çayı sallama aldım ama belki aktarda açıkta satılıyordur bilmiyorum :KK34:
Benimki bitmek üzereydi :KK34: artık bir ara çıktığımda aktara sorarım olmadı yine sallama alırım :KK34:
Ben portakal çiçeklisini aldım diğeri nasıl bilmiyorum :KK34:

Bende günde bir tane içiyordum ama şimdi sen diyince bir tane daha içesim geldi :KK1:

Gerçekten çok çok güzeller :KK34:
İnşallah hep çok daha güzellleri gelir enişte beyden :KK1:

çok ok teşekkür ederim canım sağol aminnnn..

ciceklerin cok güzellll:KK16::81::124:dogum günün kutlu olsun kuzummm yeni yasın sana bebiş getirsin insallah aminnnnn:KK71:

çok sağol tatlım .....teşekkürler inşallahhh aminnnnnn

yaa sende klomen tedavisiylemi hamile kaldınn ?? ben ilk defa yumoş varlıgından haberdarımm ve bende çok heycan yaptıı...çatladımıı çatlıcakmıı...diyedüşünmektnnn...inşallah nasibimde vardır bu ayyy....kist oluşmazz inşallahhh...

çatlamışmı çatlamamış mı diye kontrol için doktora gitseydin keşke yaaaaaaaaaa

Aramıza hoşgeldin sende :KK3:
İnşallah Rabbim hepinize en kısa zamanda müjde vermeyi nasip eder ....aminnnnnnn
Umarım bundan sonra daha aktiv olursun ve bol bol sohbet eder senide ailemize dahil ederiz :KK34: İyi haberleriniz bekliyoruz unutma :KK34:

Teşekkür ederim. Valla sizi tanıyor kadar oldum :) İnşallah hepimizin iyi haberlerini duyarız paylaşırız burda. Bakalımbenim bu ay ilk klomen kullanışım. Bu yaşıma kadar hep düzenli adet oldum. İnş. olur içimde birazda olsa ümit var. Nasıl zor bir şeymiş beklemek...

Kızlar yeni üye sayılırım birkaç ay oldu. Bu süreci sizinle beraber yaşıyorum. Hergün bakıyorum yazdıklarınıza güzel haberler varmı diye. İnş hepimiz o güzel haberi en yakın zamanda alırız. Ben bir sene önce 58 kg dım. Evlilik yaradı sanırım şuan 75 kg çok çok çok kilo aldım. Çarşamba yumurta büyüdümü diye doktor kont. gidicem. İnşallah büyümüştür. Sonra inş. çatlar. Sonra inş. içinden bebek çıkar :KK70:

ahhhhh tatlım ahhhhhhh ben kendimi anlasam haline şükredersin ben evlenmeden önce 58 kiloydum evlendim evleneli 7 yılda 30 kilo civarı aldım 10 kilosunu verdim 15 kilo daha versem iyi olacak ........ senin kilonda olmak isterdim şuan 80 kiloyum ...inşallah doktordan iyi haberlerle gelirsin canım ... bende hastalanmam lazımdı gecikti beklyorum 5 güne kadar gelmezse doktoraa gideceğim ....

Teşekkür ederim. Valla sizi tanıyor kadar oldum :) İnşallah hepimizin iyi haberlerini duyarız paylaşırız burda. Bakalımbenim bu ay ilk klomen kullanışım. Bu yaşıma kadar hep düzenli adet oldum. İnş. olur içimde birazda olsa ümit var. Nasıl zor bir şeymiş beklemek...

bekleme konusunda ben çok sabırlı olduğuma inanıyorum .. tas olsa çatlardı benceee .......
Allah bekletmesin canım ......gerçekten çk çok zzor anlatılmaz bir duyguuu benimde düzensiz ilaçsız regl olamıyorum maalesef 3 gün evvel pembe lekelenmem oldu geçti hastalanamadım .....malesef

bekleme konusunda ben çok sabırlı olduğuma inanıyorum .. tas olsa çatlardı benceee .......
Allah bekletmesin canım ......gerçekten çk çok zzor anlatılmaz bir duyguuu benimde düzensiz ilaçsız regl olamıyorum maalesef 3 gün evvel pembe lekelenmem oldu geçti hastalanamadım .....malesef

Benim hiç düzensizliğim olmadı 27 yaşındayım ama ilk adetimden beri adet döngüm 28 gün ve çok normal bir şekilde oluyordum. Bir yılı geçti baktım bebek olmuyor doktora gittim pko olduğumu söyledi yumurtalar yeterli büyüklüğe gelemiyormuş. Nasip Allah ne zaman ol derse o zaman olur. İnşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım.

Benim hiç düzensizliğim olmadı 27 yaşındayım ama ilk adetimden beri adet döngüm 28 gün ve çok normal bir şekilde oluyordum. Bir yılı geçti baktım bebek olmuyor doktora gittim pko olduğumu söyledi yumurtalar yeterli büyüklüğe gelemiyormuş. Nasip Allah ne zaman ol derse o zaman olur. İnşallah en yakın zamanda bebeğine kavuşursun canım.

benden 5 yaş büyüksün canım :) ! benimde ilaç içince 27 ama bu ay aslanpeçesi ve civanperçemi kullandım regl olmak için ve hormonları dengelediği için ama hala regl olmadı 30 gün oldu bugün ....anladım hayıt tohumu aldım ona başladım dün !
bende de pko var canım ... regl düzensizliği kilo tüylenme kistlerden dolayı ağrım olurdu devamlı ama bitkiler geçiirdi ağrıyı şükür birde doğal yolla regl olsam tekrar bebbiş tedavisine başlıcam bkliyorum gelsin diye bir an evvel .....inşallahhh canım yaaa amiiin hepimizeee

benden 5 yaş büyüksün canım :) ! benimde ilaç içince 27 ama bu ay aslanpeçesi ve civanperçemi kullandım regl olmak için ve hormonları dengelediği için ama hala regl olmadı 30 gün oldu bugün ....anladım hayıt tohumu aldım ona başladım dün !
bende de pko var canım ... regl düzensizliği kilo tüylenme kistlerden dolayı ağrım olurdu devamlı ama bitkiler geçiirdi ağrıyı şükür birde doğal yolla regl olsam tekrar bebbiş tedavisine başlıcam bkliyorum gelsin diye bir an evvel .....inşallahhh canım yaaa amiiin hepimizeee

Bende Ekim doğumluyum 14 ekim tam beş yaş var aramızda. İnş. olursun canım sonra iyi haberlerini alırız.

kızz eee sen kaç yaşında evlendinnn ???? yanii hesap yapıyorum benim hesapta bi kıtlık yoksaaaa....minimax 27 yaşında sen ondan 5 yaş küçüksen =sen 22 yaşındasın şuann...eee imzada 7 yıllık evli yazıyorrrr....15 yaşındamı evlendinnnnnnnn.....biyerlerde yanlışlık var ama nerdee :KK9::KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:

canımm hoşgeldinn topikimizee...seni diğer tapikde görmüştümm..biz genelde burada takılıyoruzz..hem tedavileri paylaşıyoruzz hemde kiloo vermeye çalışıyoruzzz...

şuanda bende gün saymaktayımm veee acayip psikolojimm bozuldu..günler geçmiyor saatler geçmiyorr..geceleri uykularım azaldı uyanık gibiyim devamlıı....keşke çalışsaydım vakit hızla geçerdii..evde saatler dakikalar büyüyor sankii...

bende klomen kullandım..gittim yumoş büyümüş çatlama iğnesi vuruldumm..bakalım çatladımı çatlamadımı yarın kontrolüm var bakılacakk...

allah bekleyen herkeze sabır versinn...

canımm hoşgeldinn topikimizee...seni diğer tapikde görmüştümm..biz genelde burada takılıyoruzz..hem tedavileri paylaşıyoruzz hemde kiloo vermeye çalışıyoruzzz...

şuanda bende gün saymaktayımm veee acayip psikolojimm bozuldu..günler geçmiyor saatler geçmiyorr..geceleri uykularım azaldı uyanık gibiyim devamlıı....keşke çalışsaydım vakit hızla geçerdii..evde saatler dakikalar büyüyor sankii...

bende klomen kullandım..gittim yumoş büyümüş çatlama iğnesi vuruldumm..bakalım çatladımı çatlamadımı yarın kontrolüm var bakılacakk...

allah bekleyen herkeze sabır versinn...

Hoşbulduk canım. İnşallah çatlar yumoşun. Ben klomenin yanında estrofem diye bir ilaç daha kullanıyorum çarşamba gittiğimde bu çatlama işinide sorucam. Bu yumoş büyüdüğünde kendi kendine çatlamıyormu. Mutlaka iğne mi lazım. ??

olurda ben nasıl resim koyuluyor bilmiyorum, önce onu öğrenmem lazım:KK1: bende sizi görmek isterim..
bencede erken saat olması daha iyi, sonra biyerlere kaçarız evde olmayız falan.

innşallah canım inşallah, bu süreçte bol bol çalış ve bol bol dua et, inşallah bu sefer Rabbim seni kapısından boş çevirmez.
biliyormusun bende hep o haberi nasıl veririm eşime diye düşünürüm, onun bile hayali çok güzel dimi. inşallah gerçeğinide yaşarız.

temem sende kabul ettiysenn..şimdi yağmurluda bi gelsin..eranisa gelsin..onlardanda okey alıp o vakitte ekleyelimm..tanışmak isteyen herkez o saatte açsın eklesinn...

sen pc den giriyorsun dimi...cevap yazdığımız alanda ayarlarda üstte ataç resmi var onu tıklıyorsunn...açılan pencerede dosya ekle diyor onu tıkla..

sonra dosyaları seç de...ve istediğin resmi seçç...

sonra..UPLOAD FİLES yazısını tıkla...resim alta yüklenecekk..ordanda..içeriği ekle yi tıklaa...o eklendi cevap yazdığın ekranda çıkacak zatenn...işte bu kadarr...

kizlarrrrr selamun aleykum
cok cok cok ozur diliyorum sizleri ihmal ettim ama sukur netim acildi. kayinvalidemlerdeydik bayramdan beri yeni donduk... hep aklimdaydiniz ama cok ozur dilerimgiremedim.
hepinize hayirli cumalardiliyorum Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin. O oyle buyukki ne zamanverecegini biliyor kizlar. ALLAH im hepimizin gonlunden gecenleri hayirli zamanda nasip eylesin... Amin...

eski sayfalara hic bakamadim kizlarmusaitolursambakarim. bbugun odun-komurleugrasicagiz ama insaallah artik gorusuruz bolbol canlarim. sizlere hicbirseyianlatamadim onlaridaanlatirim... bu arada kilom 95,5

canımm sen nerelerdesinn yaaa...özlettin kendinii..merakda ettim ama iyi ol diyede dua ettim...sen ve bebiş iyi olda gerisi boşş..biz seni beklerizz....bu aradaa bizz bi buluşma düzenleyelim dedikk ama herkez türkiyenin bi ucundaa...o yüzden burda belirli bi saatte albümümüze resim ekleyip tanışıcazz...sen ne dersinn...o saatte sende girer eklersinn..

çatlamışmı çatlamamış mı diye kontrol için doktora gitseydin keşke yaaaaaaaaaa

yarın sabah kontrole çağırdı zatennngidicem bakalım çatlamışmı yumoşumuzzz....ayyy 1 haftadırr yumoşş aşşagı yumoşş yukarıı gına geldiii...

Eklentiler

• $IMG-20131012-01123.jpg
    $IMG-20131012-01123.jpg
    37,2 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
yahuu kloroforma nasıl yükleneceğini anlatırken tıkladığım resim yüklendii silemiyorum simdidee...neyse kusura bakmayınn.....

bu arada resim yüklemeyide yanlış anlatmışım....yani dogrudaa...buraya yüklemeyelim...kontrol paneline girim oradaki albüme yükleyelimm...o zaman bi bizde ekli olan arkadaşlar görebilirr...

Hoşbulduk canım. İnşallah çatlar yumoşun. Ben klomenin yanında estrofem diye bir ilaç daha kullanıyorum çarşamba gittiğimde bu çatlama işinide sorucam. Bu yumoş büyüdüğünde kendi kendine çatlamıyormu. Mutlaka iğne mi lazım. ??

bazılarında çatlıyorr...ama bazende çatlamazsa kiste dönüşebiliyorr...ben daha önce kist olayınıda yaşadığım için dr iğne vurul dedi..bende geri çevirmedim acile inip vuruldumm...

bu arada bi bilgi daha..iğneyi eczaneden biz kendimiz alıyoruz..gittim almaya bilmiyordum 77 tl miş iğnedee..şok oldum allahdan yanımda kart vardıda aldımm..vuruldumm..ama bana çatlamamışş gibi geliyorr..ondan telaşımm..bakalım yarın dr ne dicekk..gelince yazarım burayaa..

Rabbim hepinize sabırlar versin :KK34:
Bende ikinci kızımdan evvel pkolu olduğumu öğrenmiştim ve doktor kesinlikle aşılama yada tüp bebek olmadan hamile kalamıyacağımı söylemişti eğer tedavi olmazsam :KK35:
Tam hormon tahlillerimin sonucu çıkacak diye beklerken ( 10 gün sonra gel demişti ) o arada hamile kaldığımı öğrendim :KK1: doktora bir sonraki gidişimde tedavi başlayamıyacağız çünkü hamileyim dediğimde inanamadı :KK1: imkansız falan dedi ama neticede Yaradan istedikten sonra olmaz diye birşey yok demiştim :KK34:

Yani anlıyacağın imkansız diye birşey yok :KK34: Sabredip dua edeceğiz sizler için ve inanıyorum en kısa zamanda sizlerde o güzel duyguyu yaşayacaksınız :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

oofff kimsee yokk yaaa girip girip bakıyorumm canım sıkıldııııııııı..............

bugün yediklerimi yazayımm...

sabah 2 dilim ekmek...
1 kaşık lor..
4 zeytin..
1 domates..
1 salatalık..

öğlen..

2 dilim ekmek (bugün daha ekmek yemem )
dünden fırında kabak ve patlıcan yapmıştım ondan...
2 kaşık yogurt..
1 elma...

bu haftada dikkat etmeliyim..şükür 1 kg gitmiş..78 oldum..haftaya yine 77 yi görsemm...kızlarrrr olurda rabbim bana nasip edersee..ve hamile kalırsammm....diyetisyene gideceğimm...ilk aylarda biraz daha kilo vermek istiyorumm..bikerede olsa gidip bi konuşmak istiyorumm...gerçi artık nette herşey var ama...bakalım şimdiki planım bu...

ve bi hoca tutup direksiyon dersi almalıyımmm..

amaaa bebişimm gelsin öncee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

aramıza hoşgeldin canım.
görüyorsun işte burda hepimizin derdi genelde aynı, hem kilolar hemde bebek özlemi. inşallah burda güzel kilolar verelim ve bebeklerimize kavuşalım. bende 5 yıllık evliyim 15 kilo aldım evlendikten sonra. dieyt yaptım bi 4 kg verdim şimdi 2. diyetteyim. sende verirsin inşallah yani...:KK34::KK34:

ahhhhh tatlım ahhhhhhh ben kendimi anlasam haline şükredersin ben evlenmeden önce 58 kiloydum evlendim evleneli 7 yılda 30 kilo civarı aldım 10 kilosunu verdim 15 kilo daha versem iyi olacak ........ senin kilonda olmak isterdim şuan 80 kiloyum ...inşallah doktordan iyi haberlerle gelirsin canım ... bende hastalanmam lazımdı gecikti beklyorum 5 güne kadar gelmezse doktoraa gideceğim ....
sende baya bi almışsın kilo kız, çok iyi bakmış sana eşin :KK34:
aslanpençesi falan işe yarıyormu bende almayı düşünüyorumda. milletin adeti gün şaşırmaz biz bekle de bekle modundayız:18::44:

yahuu kloroforma nasıl yükleneceğini anlatırken tıkladığım resim yüklendii silemiyorum simdidee...neyse kusura bakmayınn.....

bu arada resim yüklemeyide yanlış anlatmışım....yani dogrudaa...buraya yüklemeyelim...kontrol paneline girim oradaki albüme yükleyelimm...o zaman bi bizde ekli olan arkadaşlar görebilirr...
uygulamalı anlatmışsın işte ne güzel :KK52::KK52:
Rabbim hepinize sabırlar versin :KK34:
Bende ikinci kızımdan evvel pkolu olduğumu öğrenmiştim ve doktor kesinlikle aşılama yada tüp bebek olmadan hamile kalamıyacağımı söylemişti eğer tedavi olmazsam :KK35:
Tam hormon tahlillerimin sonucu çıkacak diye beklerken ( 10 gün sonra gel demişti ) o arada hamile kaldığımı öğrendim :KK1: doktora bir sonraki gidişimde tedavi başlayamıyacağız çünkü hamileyim dediğimde inanamadı :KK1: imkansız falan dedi ama neticede Yaradan istedikten sonra olmaz diye birşey yok demiştim :KK34:

Yani anlıyacağın imkansız diye birşey yok :KK34: Sabredip dua edeceğiz sizler için ve inanıyorum en kısa zamanda sizlerde o güzel duyguyu yaşayacaksınız :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
benimde öyle bi arkadaşım var, 2 çocuğu var 3.yü istemiş beklemiş beklemiş olmamış, dra gidince dr demiş pko var sende. işte Rabbim verdimi pko falan dinlemez. inşallah en hayırlı en kısa zamanda bizede hayırlısı ile nasip etsin... Amin.

kloroform...resim ekleyebildinmii ???üstte profilimi tıklaaa:KK9::KK9::KK9: orda albüm yükle varr...yüklee...

bende yüklicemm bu kızların geleceğii yokkk ben cecomuu gördümm eklemişşşşş sende bakk...profilinde albümüne eklemişş...güler yüzlü cecomm..

kloroform...resim ekleyebildinmii ???üstte profilimi tıklaaa:KK9::KK9::KK9: orda albüm yükle varr...yüklee...

bende yüklicemm bu kızların geleceğii yokkk ben cecomuu gördümm eklemişşşşş sende bakk...profilinde albümüne eklemişş...güler yüzlü cecomm..

:KK19::KK19::KK19::KK19: Canım benim yüreği güzel insan :KK54: valla iyiki sizleri tanımışım iyiki varsınız :KK54:
İltifatların için çok teşekkür ederim :KK34: bende seni tekrar görmek için sabırsızlanıyorum :KK1: kızlar gelincemi yükleyeceksin yoksa yükleyip bir güncük bırakacakmısın :KK34: nasılsa eşin görmez ama tabi senide zorda bırakmayalım :KK34:
Huzurun kaçmasın o yüzden :KK34:

oofff kimsee yokk yaaa girip girip bakıyorumm canım sıkıldııııııııı..............

bugün yediklerimi yazayımm...

sabah 2 dilim ekmek...
1 kaşık lor..
4 zeytin..
1 domates..
1 salatalık..

öğlen..

2 dilim ekmek (bugün daha ekmek yemem )
dünden fırında kabak ve patlıcan yapmıştım ondan...
2 kaşık yogurt..
1 elma...

bu haftada dikkat etmeliyim..şükür 1 kg gitmiş..78 oldum..haftaya yine 77 yi görsemm...kızlarrrr olurda rabbim bana nasip edersee..ve hamile kalırsammm....diyetisyene gideceğimm...ilk aylarda biraz daha kilo vermek istiyorumm..bikerede olsa gidip bi konuşmak istiyorumm...gerçi artık nette herşey var ama...bakalım şimdiki planım bu...

ve bi hoca tutup direksiyon dersi almalıyımmm..

amaaa bebişimm gelsin öncee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Kepek ekmeği dahi olsa ekmek yeme. Ben diyetisyene gittim ekmeği pilavı ve markarnayı kilo vermek istiyorsan bir müddet hayatından çıkar dedi. Kola, gazlı içecekler yasak. Birde günde en az 2 lt su. Su içmezsen zayıflaman yavaşlar kilo veremessin demişti.

X