Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

cecom bende ole die dusunuyorum tek basina gitmiyo diyetisyen olursa daha disiplinli olur

Selam kızlar dün bildirim yaapamadım
Çünkü sabah okula geç kaldım
10 dakikada okula gittim yani
Neyse. Bu ssabahta tartılmayı unuttum
Am kilo. Verdiğimi hiiç düşünmüyorum

kizlar dun bildiri yapamadim.degisen bir seyde yok 73.3
verip aliyorum. puffffff

ikinizdeee cezalısınızzzzzz.....cuma günü yada perşembe akşamdan yapın kızlarr bildirimii...liste eksik olunca güzel olmuyorr...vee salladıkca sallıyoruzzz...ondan kilolar kıpırdamıyor ve artılara çıkıyorr...bidaha olmasınn

Tamam canım birdaha. Olmaz aama gerçekten cuma sabah ölçmem lazımdı
Bu arada günaydın

cumartesii sessizliği var yinee...ben onlardan değilim bugünn..çünkü artık eşim cumartesileride çalışmaya başladı ve ben evde kös kös oturuyorum o yokken :) :)

kızlarrr diyett konusunda şakabi yanaa...artık kendimize gelmemiz lazım...listemizin hali içler acısıı..nedir bu yaaa..diyett topiğiyizz güyaaaa...bir ayı geçti hepimizz aynı kilolardayızz ve ben artılardayımm bideeeeee....

hep birlikte güzel kararlar alalımm..inanın diyet topiklerindee en beteri olucaz bu gidişleee...herkezin listesi harikaaa..bizzz böle duruyoruzz..yerimizde sayıyoruzzz...
ben yine aldığım kararları sayıcamm..inşallah bu sefer uygularımm.. derslerimde başladı zaten kendime bi düzen kurmayı planladımm..çocuk fikrinide çıkartmak istiyorum beynimdenn...ben elimden geleni yapıyorum gerisi rabbime kalmış bişii...

glukofenime başlıyorumm.....
su şişelerimi çıkartıyorumm...
step - twist aletimi buraya oturma odasına gözümün önüne alıyorumm..
haftada 3 gün eşimi yürümeye ikna ediyorumm..
beyaz ekmegi ortadan kaldırıyorum..
galeta alıyorum..
yeşil çaylarımı alıyorum
ve start veriyorumm..

hatta verdim bilee...ben tartıda kıpırtılarımı gördümm dahaa aşka geldim..ilk hedefimm yine 77 yi görmekkk...sonrada 75 şi görmekkk.... bu sabah 79.3 çıktım..

bebek içinde ...hayıt tohumu suyunu içiyorum..bide klomeni içiyorumm..folik asidimi içiyorum..bakalaım gerisi allah kerim..

hatta verdim bilee...ben tartıda kıpırtılarımı gördümm dahaa aşka geldim..ilk hedefimm yine 77 yi görmekkk...sonrada 75 şi görmekkk.... bu sabah 79.3 çıktım..

Son düzenleme:
haberleşemedik bu sefer canım ne yapalım, bi dahakine inşallah, akşamları kuran okunuyor geç geliyom eve giremiyorum...

listeyi yapmışsın yine eline sağlık... daha iyi olur inşallah haftaya...
malesef öyle oluyor ya, vermek için günlerce haftalarca uğraş ipin ucu bir kaçtımı hemen geliyor kilolar. bende alacam biliyorum çünkü 1 haftadır hiç dikkat edemiyorum...

aynen katılıyorum, birbirimizi sarsmamız lazım böyle olmuyor. tuğba yok ortalılarda o hep diyordu ya gaz verin kızlar falan, çok gaz verdik heralde uçtu gitti

sen diyince merak ettim tugbaya baktımm...tugmaaa uçmamışş..tuğba burda gazı çoşkuyu bulamayıncaa başka topike geçmişşş...cuma yarışmalarının gruplarından birine girmişşş... :) :) şimdi orda gaz veriyorr ve alıyorrr

kızlar bende ilaç içiyorum regl olunca büyük ihtimalle aşılama yaptıracam, kafam çok karışık ya Rabbim hayırlı yolu göstersin...:18::18::18:

MErhaba arkadaşlarrrrrr nasılsınız ben yoğu bir haftanın ardından bugün miskinn bir tatilde dinlenme modundayım dün kilobildirimi yapamadım sabah çok erken çıktık evden akşam baya bir geç geldik nette olmayınca evde
bu sabah ilk iişim tartılmak oldu kilo geçen hatfa 95.5 iidi şu moddaydım sanırım bugün 95.3 suçluyumm su içmeyi ihmal ediyorum et ne kadar protein de olsa et yapıyor sanırsam anlamadım ben bu işi ekmek felanda yemiyorum çok tatlıda yemiyorum e nedennnnnn o zaman gitmiyor bunlarrrrrr
Kloroform canım Allah kalanlarınıza ömürler versinn Mekanı cennet olsun inşallahh
hayat bir sınav işte hepimizin gerçeği er yada geç o kapıdan geçeceğiz inşallah en güzel şekilde verelim sınavlarımızı
aşılama mı ay inşallah hayırlısıyla tek defada tutuversin Allah yüzünü güldürsün.

Miniğin yeni yaşı hayırlı olsun ceco Allah hep onu korusun ve yardımcısı olsun
maşallahın var yine hamarat ceco ve bir taşla iki hata kendini de garantiye almış olduğun için 3 kuş

harikasın canım bizim sayfamıza şöyle bir hareket gelmesi gerekiyordu bir sarsıntı
yeni kararların süperen başta şu bebek takıntısını aklımızdan çıkarmalıyız bendede aynı saplantı var elimizden geleni yapıyoruz Rabbimiz en güzel zamanda bize verecek inşallah
bende ekmeği hayatımdan çıkaracağım az da yesem olmuyor kepekli gibi olmuyor.
yeşil çayımı günde 3 fincana çıkartacağım
ve yürüyüşüme biraz sonra başlıyorum güya çok kiloverdiren spor ayakkabılar aldım yürüyüş bandının yanında bekliyorlar hala
birazdan onlara kavuşuyorum.
lakin yumoşunun çatlamasından sonra dikkatlı ol o step hareketlerinde klomen felan içiyorsun kuzum bebiş tutunsun olunca onu zorlayacak şeylerden koru kendini
hayıt tohumu suyunu ne marka aldın canım ya bende araştırdım onu kararveremeyince gnc sertifikalı diye hap aldım bu ay kullanmadım ama

Son düzenleme:
20 dk hızlı yürüyüş 110 kalori bu yürüyüş bandı az mı gösterdi :26:
bakın oysa 110 kaloriyi almak ne kolay
1,5 bardak barbunya yaklaşık 8 gram lif, 7 gram protein ve yaklaşık 110 kalori içerir
normal yağlı sütle yapılan orta boy Cappuccino 110 kalori
bunlar benim sevdiklerimden :)

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr

Oyyy bugün yine inanılmaz yoğun bir gün geçirdim hatta birazda gergin :26:
Malum bugün gün vardı ve Kvde geldi
Hatun bir gece evvel bizim evdeydi ve gün için halalarla sohbet ederken erken gelin diye tembihlediler. Eşimin yengesi ve gelinini bebişle gelecekler diye ben alacağım zaten diye onada dedim sabah yengemle kaçta gideceğimizi sözleşelim sıkışıkta olsa gideriz diye ( malum bende arka koltukta kızın koltuğu da var )
Anam hatunda bir havalar bizim artık arabamız var ne sıkışacağım diye ( eşimin arabasını kast ediyor ) döndü eşime yarın sen beni bırakırsın diye ki halaların inanın apartmanın önünden geçiyor minibüs ( hani sıkışmak istemiyorsa hanımefendi :26: )
Bende o an fit oldum ve nee sizinmi araba dedim güldüm hatun bana sinir olmuş ulen sen ne hemen arabaya ortak oluyorsun
Benmi çok cins düşünüyorum ama ben olsam oğluma tekrar eziyet olmasın diye iki dakikalık yola ya sıkışırım arabada yada sorun değil minibüsle giderim derim :26:

Neyse dün dünde kaldı dedim güne gittim ve hatun oğluşuna özel getirtti kendini ama hatunda bir afralar bir tafralar sanırsın adam onu limuzinle getirdi
Gün boyunca her fırsatta laf sokmaya çalıştı hiç bir kez olsun cevap vermedim ( lafı hep kiloya getirdi neymiş zaten toplumdaki herkez çok kiloluymuşta bazılarımız abartılıymış :26: tabi yüzüme baka baka sırıtarak söylüyor hanım bunu )
Ya sabır dedim ağzımı açmadım
Kızım o arada odaya girdi herkese hoşgeldin demek ve el öpmek için
Hatun bu seferde demezmi ay işte git gide anasına benzedi maşallah diye diğer hatunlar anladılar ne anlamda söylediğini hemen kıvırdılar evet yüzü annesine çok benziyor ikiz gibi falan diye bizim uyuz tekrar ısrarla yok yok kilosuda anasına çekmiş demezmi ulen şeytan git başımdan diyip bir daha sabır çekmeye başladım ama tabi ben RAmazan davulu gibi gerildim

Kadın sırf bana gıcıklık olsun diye oturdu akşama kadar hatta eşimin gelmesini bekledi hani siz kaçta giderseniz bende o saatte giderim hesabı yaptı. Akşam yemeğine de kaldık yine hatun yemekte yanımda oturdu ve durup durup ay ben fazla yemiyeceğim dünyayı yediniz falan demeye başladı
Akşamda tam eve dönerken eşimin arabasına binmek üzere kapıda bekledi ( ki ben eşime minibüsle gel ki iki araba dönmek zorunda kalmayalım dedim ama oda bir iki yere uğramak zor gelince arabayla gelmiş ) bende eşime yaw ne diye arabayla geldin falan dedim doğal olarak hani anasını bıraktıktan sonra gezeriz diye düşündüm :26: hatun laf dinlemiş tabi

Hatun dönüşte arabada eşime ağlamış yok efendim bilseydim gelmezdim ben varım diye gerildiniz sırf ben senin arabana oturacağım diye eşin sana kızdı falan diye vermiş eşime çoşkuyu, oda bir güzel bana patladımı annem geldi diye mi fırça attın bana arabayla ilgili diye Gece gece bir güzel birbirimize girdik beyfendiyle neymiş efendim madem annemi çekemiyorsun görüşme bundan sonra diye bana söylendi bende açtım bayramlık ağzımı len laf sokan o suçlu olanda benmi oluyorum diye
Neymiş ben bencilmişim, düşmanca davranmışım annesine, kadın ağlamış arabada, vicdansızlık yapmamalıymışım falan diye
Adam beni resmen çıldırttı bende ulen anan bizimkiler geldiğinden beri bir hoşgeldin demek için telefon bile açmadı ona bile birşey demedim dedim ve beyimiz iyice alındı senin derdin belli oldu falan diye.

Anammmmm sizinde başınızı şişirdim kusura bakmayın ama gerçekten sinir oldum Kadın yaptı yaptı sonra beni suçlu çıkardı ya yine benim camışda ona kandı bir sürü şey saydıktan sonra şimdi kendi kendine küstü gitti yattı uyuz
Ne olur hakkınızı helal edin ama birilerine anlatmasaydım çatlardım herhalde ( kardeşimi arasamda eşim evdeyken dertleşemdim ama o bile anladı birşeyler olduğunu )
Hakkınızı helal edin kızlar gece gece başınızı şişirdim :26:

Canım her kelimesinde yüzde 100 değil yüzde 200 haklısın ve bende yarından itibaren yediklerimide paylaşıyorum ve ay başına kadar kendi çapımda diyetimi uyguluyorum sporumla birlikte sonrada ilk fırsatta diyetisyenden randevu alıp şu lanet kilolardan kurtuluyrum

Sen yazınca fark ettim bende glukofenimi bu ara içmiyorum suyumu yeterince içmiyorum yeşil çay hiç içmiyorum spora safsaklayarak gidiyorum ve her anlamda sağlıklı beslenmeden gün ve gün uzaklaşıyorum sanki

Hepinize söz veriyorum yarın sabah benim için yeni bir gün ve yeni bir başlangıç olucak inşallah
İyiki varsınız yaa

günaydın kızlar bugün bende dikkat etmeye başlicam inşallah.. hep korkuyorum kilo alcam diye :18: almadan birşeyler yapmaya başlamam lazım... yoksa emekler boşa gider.. tuğba bizi beğenmedi demek, yalanmı hangimizde iş çıkar, bir berceste azimli maşallah merak ettim bende bakacam bir ara tuğbaya.

çok sağol canım Allah razı olsun, Allah en kısa zamanda hepimizin tam anlamıyla idrak etmemizi sağlasın hayatın boş olduğunu...

insan kalbi kırmak kadar kötü birşey varmıdır yaa, ben böyle insanları anlayamıyorum. insan gelinine, oğlunun eşine neden böyle davranır ? araya huzursuzluk sokunca ne geçer böyle insanların eline? bir türlü anlayabilmiş değilim...
Allah sabır versin sana ceco... kafana hiç takma dicem ama ondan sebep eşinlede huzursuz olunca insan nasıl takmasınki... bu kvler çeker çeker sonra döner geline eder, sen çekmişsin işte çektirme daha.. ne biliyim işte Allah herkese hidayet versin, kalp kırmaktan, kalp kıranlardan, her türlü kötülükten korusun bizi ve yuvalarımızı... Amin....

bencede canım sen iyi bir doktora görün..aşırı yemiyorsan bu harekete ve spora gram gram da olsa vermen lazım

aynen katılıyorum arkadaşım bende aynı gelgitlerdeydim..
bir kaç haftadır beyaz ekmek yiyorum onun artısını gördüm ve hemen göbek çıkıyor..
BEYAZ EKMEK YOK

AKŞAM 8 DEN SONRA SADECE MEYVE
BOL BOOOL SU
YÜRÜYÜŞ
VE KİTAPLAR BİZİ BEKLER..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Hepinize günaydın ve iyi pazarlar

Şükür sabah herifle barıştık adam inadından konuşmadı bende numaradan karnım ağrıyor diye iki kıvrandım baktım sabah karnımı ovalıyor geçsin diye
Biraz sohbet ettik ya sen niye böyle yapıyorsun diye tutturdu len dedim ananda beni gerip durmasın devamlı laf sokuyor falan diye. Sonuç olarak barıştık ama adam hala tutturdu anamın gönlünü nasıl alacağım diye dedim hiç bir şey deme madem düzeltemiyorsun bu durumu bari ananı iyice havalara sokma

Eşim dışarı çıktıktan sonra kardeşime anlattım oda diyor kafayı yemiş hatun diye
Neyse Allahtan herifle arayı düzelttik sinir olurum küslüğe üstelik bugün annemlerde yemeğe geliyor ayıp olurdu onlarada soğukluk olsaydı

Selamün Aleyküm Kızlarrrrrrrr

Misafirlerimi uğurlayıp ( Annemler ve kardeşim ) hemen kendimi buraya attım
Gece çok güzel geçti ve çok şükür fazla kaçırmadım

Tek eksi yanım işte bugün gün içinde su içememiş olmam Nedense bu aralar canım hiç su içmek istemiyor ama yarın kendime şöyle 1 litrelik bir şişe alıyorum kendime ve zorla da olsa su içiyorum
Bitkisel çayda içmedim bugün ama hemen suyumu kaynatıp bir fincan içiyorum birazdan

Bugün yediklerime gelince

Sabah biraz geç kalktığımız için sabah ve öğlen bir oldu
3 dilim ( ufak ) köy ekmeği
1 kk kadar beyaz peynir
1/2 domates
5 - 6 dilim salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 çay kaşığı böğürtlen reçeli
2 fincan şekersiz çay

Akşam ( saat 6 gibi yedik )
1 kase kırmızı mercimek çorbası
3 YK kadar kırmızı et
4 Yk kadar pilav
2 YK havuç salatası
2 YK arpa şehriye salatası ( dünden kalmıştı bitsin dedik )
2 bardak ayran

Saat 7 gibi çay faslı ( şekersiz tabiki ) ama yanında 2 KK kadar kızın kalan pastasından yedim ( annemlere ayıp olmasın diye çok az tadına baktım )

Şimdide beyaz çayımı içerim hazmetsin diye
Yarın inşallah 3 öğün yaparım ve çok fazla kaçırmam tabi suyumda kesin içilecek

waw ben de bu akam eşimle konuşmaya çalışıcam çünkü destek olmuyor. gerekirse ağlıcam zırlıcam. ikna etmeye çalışıcam birlikde yaparsak eminim veririz. Spora da inebilirsek aşağı süper olur.dua edinde ikna olsun.onunda vermesi gerekiyor.
Hayıt tohumu bende aldım nasıl kullanılacak bilmiyorum ama
banada sölermisin
:18::18::18::18::18::18::18:

ayyyyyyyy cecommm bu neee yaaaaa ...çogu kv aynıı...onu umursamadığını görünce hemen oğluna duygu sömürüsü yapılıyorrr...ayyyyyyy ayyyyy....allah sabır versinn...

herşey bi yana o senin torunun yaa canın ciğerinn o kıza niye öyle diyorsun...kilosuyla ilgiliii...duymamıştır inşallah kuzuuu...valla çok sinirim bozulduu....banada aynı yorumu yapan çok olmuşdu buda halasına benzedi gitti ...halamı sevmediğimden değilkii...kilolu olmak üstüme yük olmuşdu hep aglardım gizli gizli....o yüzden 2 kar sinir oldum kv neee....

neyseki barışmışsınızz enişteylee..boşverr hiçç bozma huzunun onun isteğide bu zatennn...

bakk canımm bakk tubişeeee....ama bizimde biaran önce gaza gelip bişiler yapmamızz lazımmmm....

sormaa yaaaaaa...içimden gelmiyorda kitapları açmak....senin ilahiyat çogu konu tanıdık gelecektir bilgilerinden dolayı....ama benimkiler ismini cismini duymadığımm şeylerrrr....bakıp bakıp kapatıyorummmm...

her yönden toparlanmamızz lazımmmmm....

vallaaa ikna edebilirsek ne alaa....adamda diyor işden geliyorum yorgunum yemek yiyor yanlıyorrr...

hayıt tohumunu ben sabah akşam içiyorum canımm.....ben ikeanın bardak süzgecinden aldımm uzun zaman önce harika bi alett....
onun içine bir tatlı kaşıgı hayıt tohumu atıyorum...bir kupada kaynar suyla demliyorumm...ılınıncada içiyorummm...sende kaynar suyla demlee...süz ve iç sabah akşam bi bardak...

kızlarr doktora gidicem 1 saat sonraaaa....bakalım klomen etkiedecekmi bu ay....ama hiç umudumm yokk ama yinede içimde bi umut var..inşallahh diyorummm...

MErhabaa arkadaşlarrr
ceco canım senin bu yemek harika lakin akşam yemeğin benimki gibi biraz coşmuş sanki
akşam bende minik minik derken bir baktım koca tabak dolmuştu :26: yedimmm
beyaz çay nasıl tadı hiç denemedimm
bu arada senin bu kv varyaaaa ahanda böyle tövbe Yarabbim kadın tam bir uzman okudukça sinir oldum
selam verilmez buna yaw böyle tolum içinde gelinin kızın ya Allah Allah Boşver cecom büyüklük sende kalsın elinden geldiğince inşallah Rabbim sana çevirsin kalbini

kızlarr doktora gidicem 1 saat sonraaaa....bakalım klomen etkiedecekmi bu ay....ama hiç umudumm yokk ama yinede içimde bi umut var..inşallahh diyorummm...

waw canım ne yaptın nasıl yumoşş hayıt tohumunun çayını içiyormuşsun okudum inşallah faydası oldu sana

slm kızlar ,
dün akşam benimki ile konuşamadım. daha doğrusu girişgahı yaptım ama kafam şuan çok dolu yarı uykuluyum böle zamanlarda konuşmayalaım dedi, yarına randevu verdi, ozaman kafası boş olacakmış:)
ok dedim ama bu akşamdan annemlere geçicez.orada kallıcaz yarın eve geç geliriz bu seferde yoruldum der bakalım bu akşam sevdiği şeyleri yapayım tatlısına varana kadar da belki gönlü hoş olursa gitmeden konuşabiliriz.

oda başlasa diyete süper olacak hem o hem ben ikimizde gaza geliriz ve eminimki veririrz.

sabah aç karnına tartıya çıktım nasıl oluyo anlamıyorum. ctes 73.6 mıydım neydim bu sabah 75.6 çıktım. 2 kg alınırmı ya bu kadar sürede.
sinirden yedim de yedim.

ilk başlarda ne güzel motive olmuştum. şimdi eser yok. tek umudum eşimin işbirliğini kabul etmesi.

birde kasım 12 i bekliyorum. normal bişekilde adet olabilecekmiyim. yada beklenen yolcu gelcekmi

aynı sıkıntıyı yasamak istemiyorum
:18:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Yine ben geldim
Sabah uğrayacaktım ama maalesef şansım olmadı çünkü benden nefret eden KVyi Rabbim yine bana muhtaç etti
Yine ablasıyla kapışmış ( tabi küfürler havada uçuşmuş :26: ) ağlayarak çekmiş kapıyı sokağa atmış kendini
Tabi hemen oğluşunu aramış oda her zaman ki gibi gel bize demiş.
Sabah sabah eşim dışardayken arayınca böyle böyle diye içimden Ey büyük Allahım daha üzerinden 24 saat geçti benim huzurumu kaçırıp ağlattığının, yine o sevmediği gelinin evine gelmek zorunda kaldı diye
Hatta aynı şeyi eşimede söyledim oda ya benim hatırım için boşver bak dediğin gibi RAbbim herkese gereken cevapı veriyor dedi

Dediğin gibi Allahtan duymadı yoksa emin ol oda 5 karış surat asardı :26:
Ya kadın benim cocuklarımı sevmiyor ki sonuçta ben doğurdum onları tübe tübe
Allah büyük işte bak üzerinden 24 saat geçti hemen elime düştü ama işte anlayana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…