Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlarrrrrr ben geldim...dr dann...yinee bir yumoşumm varrrrrr.....amaaa 13 mm de :)büyürmüüü bilmiyoruzz...çarşamba yine bakacak dr...dua ediyorumm inşallah gelişir amaa...ümitlenip üzülmekde istemiyorumm hayırlısı ne ise o olsunn....

şirirneeeee....seninkilerr büyümüşmüydüüü ??

Maşallah subhanallah
İnşallah RAbbim bu sefer tamamına erdirir Bütün dualarımız seninle canım
Dediğin gibi sen dua et gerisi inşallah gelir

CAnımm dualarım seninleee inşallah büyür ve bebiş olur yumoşunnn
seni çok iyi anlıyorum lakin allahtan ümit kesilmez
hayıta devam :) o bebiş bu ay gelecek inşallah hayırlısıyla
benim büyümüştü ama sanırsam 5. gün başlatmaları iyi değil bak 3. gün başladın klomene kaçıncı günde oldu 13 mm

ayy inşallah ...

Maşallah subhanallah
İnşallah RAbbim bu sefer tamamına erdirir Bütün dualarımız seninle canım
Dediğin gibi sen dua et gerisi inşallah gelir

cecomm inşallahhh yaaaa...geçen ay çok kötüü oldugumm için bu ay umutlanmak istemiyorummamaa...rabbim büyük nasibimde varsa bu ay büyürrr..yoksa elden ne gelirr...

yaww bugün adetiminn 9.günüü..yaww klomen kullanan bi tanıdıgım sen varsın şimdilik yakınlardaa...senn içtiğinde ne zaman ne kadar gelişmiştii yumoşşşş ???

bide sen naporsunn daha dolmadımı şu 3 ayyy...adet oldunmu durumlar nesende ???

selam kızlar, iyisiniz inşallah ben hala yoğunum malum...
bu ay benim aşılama işi yattı, Rabbim hayırlısını versin, nasipse bir dahaki aya inşallah, vardır her işte bir hayır.
çok sevindim canım, inşallah hayırlısı ile büyür ve tutar bu ay.. ne güzel sıra sıra hamileler kervanına katılalım inşallah.
Rabbim bizide kapısından boş çevirmesin... Amin..

canım 9. gün 13 çok iyi maşallah benim 10. gün 11 ve 13 dü sanırım sonra 13. gün 15. gün en son 20 21 olmuştu yinede baya oldu yaw tee mart ayındaydı çok geçti 5. gün başladığı içinmiş daha geç büyümüşi bak
nette okuduğum kadarı ile günde 1-2 mm büyüyomuş
sen çarş günü 13 15 olur Cumaya belki bebiş tutar
Ay inşallahhh hayırlısıyla canım
benim son ayım bu ay da oldu oldu inşallah olur benimde şuan 14. gün faranjitim delirdi ayakta geçirmeye çalışıyorum zira Allah izin verirse benim yumoşta 1 2 güne çatlayabilir varsa tabi
ya ilaç alsak yumoşu etkiler antibiyotik offffff

Son düzenleme:
kızcelerimmmm...napeysınızz nerelerdesinizz...ben bugün dışardaydımmm haa gezdimmm...eşim sabahın 8 inde başladı hadiçıkalım diye çıktıkk...üsküdara indikk...orda hemenbi sosisli yedi bizimki banada almış :) :)vapura atladıkk..eminönünü..orda baya gezindik sultanahmete yürüdük..ordada bi döner aldı ondan ısırdım bi kaç ısmırık...bide mısır yedimm..bide paşamız tavuk yedi bende 2kanatt..ama mide karıştı birazz...inşallah bu karışıklıkda kaloriler çok kaçmamıştır...

eve yeni geldikk vee çook yoruldummmm....yarının stresi varr yarın yinedr gidicemm..dua edin büyümüşş haberiyle geleyimm...üzmicem kendimi umutlanmıcam diyorum...ama acıcıkda umutlanıyorumm...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Aslında dağ gibi ütü beni bekliyor ama sizlere bir çööö demeden geçemedim
Sabahtan uyanır uyanmaz kendimizi Cumhuriyet Bayramı gösterilerine attık ve öğlene kadar oradaydık
Gerçekten çok güzel geçti ve korteji beklerken çok eğlendik küçük cimcimem müziksiz boş caddede oynamaya başlayınca

uyusunda büyüsün yumoşun...
valla benim doktorda umutsuzdu son kontrolde büyüdüğünü gördü..hayırlısıyla olacak inş.

ya bana nisbet mi yazıyosun waw..istanbula gidemedim zaten..bide çocuksuz gezin bakalım..en son ist.a gittiğimizde çocuklar daha küçüktü kucakta ordan oraya gittik..öldük ya..çocuklarla daha bir yorucu oluyor

hayırlı sabahlar hatunlarr..
güzel güneşli bir gün..
ne ders çalışmaya bşladım ne düzenli beslenmeye...dün tatilden istifade gezmeye gittik..bugünde iş başı..
koşu bandım bana bakıyor kreşten gelince yorgunda olsam başlayacağımm inş.

waw haberlerini bekliyoruzz

günaydın kızlar...
benim 3 haftalık diyetim bitmişti tam ikinciye başlayacakken malum...şimdi yarın 2. listeme başlayacam inşallah. bu arada 10 günde 1kg almışım hemen bakalım bu listede kaç kg gitcek. dr zayıfla demişti gelene kadar, bakalım inşallah muvaffak oluruz hep beraber. gaz vermeyi unutmayalım
ohh ne güzel gez gez, bu taraflarada gelde görüşelim.
drdan gelince haber ver hemen hayırlı haberlerini bekliyorum inşallah.
bende her ay umutlanıyorum, o elimizde değilki.olsun hem umudumuz olmasa daha kötü olurduk.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Sabah eşimi işe geçirdikten sonra uyumakla uyumamak arasında ufak bir savaş verdikten sonra direk salona attım kendimi ve salonu toparladıktan sonra hemen sıcak suyumu alıp kendimi buraya attım

Şimdide kahvaltımı edeceğim en sağlıklısından

Bugün pazara gideceğiz annemle akşamda balık faslı olucak inşallah çok sağlıklı bir gün geçireceğim bugün

inanırmısınızz..istemeye istemeye çıktımm eşimlee..ama sanırım oda benim için çıktı dışarıyaa..çünkü koca hafta tatil bulsamda uyusam derdindee...ordan oraya gezdirdikce gezdirdii...güya benim kafayı dagıtacakk amaa nerdeeee

gece haa kabuslar gördüm durdum hastanelerde dr larla..haa yumurta peşindeydimm

ayy eşime diyorumkii bu ne yaaa...millet çıkıyor ortaya ben hamileyim diyor bitiyor....bizz ahaa yumoş oldumu...amann büyücekmii..büyüdümüüüüü...ayy tutacakmı...aaa tuttmuu...acaba tutunackmıııı insanın ömründen ömür gidiyorr...

oyyyy oyyy ne dekk..bizede bu düşdü demekki..saat 1 gibi gidicekk..eşimle geçen tartışmıştıkk..bugün gelmesinin istemedim..o geldiği anda kv görüyor..niye geldi nereye gidiyorsunuzz faslıı....ben kendim gezicem deyip çıkarım dedim..zaten otobüs önünden geçiyor tek vesayit ben hallederim dedim..oda okey dedi..

gelince yine hemen koşarım burayaa :) yaw ben annemlere kız kardeşime bile demedimm...o yüzdenn tek başımayım..hemen buraya geliyorum..ağlasam susturuyorsunuzz gülsem benimle seviniyorsunuzz hakkınızıhelal edinn

WAW dualarım seninle , hadi gelde bize güzel hbrler ver :)

merhabalar arkadaşlar güne hasta devam ediyorum faranjit boğazımı mahvetmiş durumda bi yandan gribe çeviriyor artık tam yumoşun en iyi günlerinde( yani tahminime göre çatlamak üzere 15. günü yumoş varsa) böyle hasta ilaçla geçiyor günler Allah dermansız dert vermesindee dün hastaneye mecburen gittim bronşlara indimi baya geçmiyor meret iyice yatırıyor ağlaya ağlaya gittim iğne ilaç olmaması gerek bu zamanda
waw inşallah bizimde yumoşlar büyüyüp bebiş olacaktır . Allah ol derse olur
bu da bizim sınavımız ne yapalım bizde isteriz evet şuan hamileyiz tüm azaları tam olan bebişlerimizi taşıyoruz diyebilmeyi İnşallahh
senden güzel haberler bekliyoruz canım dualarımdasın

kızlar istanbulda olanlar bir gün belirleyip buluşalımmı :)
hem birevir tanışmış oluruz.
Ne dersiniz
Ben istabulda olduğum için istanbuldakiler dedim :)

iyiki varsınız arkadaşlar bizi sadece bizim durumumuzu yaşayanlar anlayabiliyor
artık kimseye anlatamamanın derdi derinlere işlerken sizlerle paylaşabilmek çok değerli
waw ın dediği gibi sizlerde hakkınızı bana da helal edin

ya böyle konuşmayalım bence.
herkes iyi olsun herkesin bebişcikleri olsun bence yeterli :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…