hayır canımmm...bu ay 2. ayımm ve klomen içiyorum...doz arttırmadıı..kullanım şeklini değiştirtti..3. günü başlattı..bide akşamları 2 tane iç dedi bakalım bu ay neler olacakk..
lh yüksekse klomen işe yaramaz diyorlar ama bakalımm..bide ssk daki dr ilaçsız adet olamıyorum dediğimde inatcı yumurtalıkların var direk iğneye geç dedi ama ..özeldeki dr klomen deyince bu ayda içeyim dedim..
sen neler yapıyorsunn...
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Büyük güne kaldı bir gün( kızın doğum günü )
Sağ olsun insaflı davranıp sadece 14 kişi davet etmiş
Bugün bir kaç şey daha yapacağım sırf pastayla olmaz diye
Öğlende de bir ara okula gitmem lazım şu telaştaOkul Aile birliği seçimi varmış arkadaşlardan biri dün aradı gelirmisin diye Eşim tembihliyor oy ver ama sakın okul aile birliğine gireceğim deme diye Dedim korkma işim olmaz çocukla bütün gün okula koşturamam
Yarına iş kalmasın istiyorum sonuçta ancak uyanıp kahvaltı eder hazırlanırızZaten arkadaşlarından bir tanesi yardıma geleceğim bahanesiyle erken gelecekmiş o gelmeden bütün işler bitmiş olsun istiyorum ki bende rahat olayım
selam kızlar,
salı sabahı tam sizi okurken kapı çaldı, eniştemin vefat haberini aldım, Allah rahmet eylesin. teyzem benim karşı dairemde oturuyor. 2 gündür koşuşturuyoruz.
hayat ne boş bugün varsın yarın yoksun, Allah hayırlı bir ömür geçirmeyi nasip etsin...
bu arada liste veremedim
sabah sporumu yaptım gelince ekmeksiz kahvaltı yaptım
haşlanmış yumurta ceviz bal peynir 5 tane zeytin
5 lt su
şimdilik buu
yarında kilomu yazarım
Ayy 0.5 lt diyeceğime 5 lt demişimanammm güya anneler yokken dinlenecektii cecoo..yine koşuşturma yine koşuşturmaaa...valla anlamıyorum bu kilolar nasıl kalıyor sendee...hadi bakalım allah yardımcın olsunn...yaw bende dicektimkii..yarın karşıya geçiyorum kv benimle gelmezse bi çayiçek birlikte..kloroformlada birlikte..ama telaşın varr olmazz..kv gelmediği bi güne 2 saatliğinede olsa görüşelim ama yaa..
anammm başın sağolsun canım yaaaa...yaşlımıydı hasta felanmıydıı ? işte tam derliyiz zannedip üzülürkenn..bi anda gerçeklee karşılaşıyoruzz böylee...allah mekanını cennet etsin...allah rahmet etsin..geride kalanlarada sabır versinn...
canım ilaca başlamışsınn...hayırlısı olsunn...bencede hiç ertelemee inşallah vakti zamanı gelmiştir bebişinin sana gelmesinee..ve bu aşılamada seninle olur..bende aynı durumdayımm kafamın içi karma karışıkk..allah yardımcımız olsunn...baksana ne dicemm..yarın sabah 10 gibi orda olucam hamur kovanında bi çay içelimmi..?? tabi benim kv gelmezsse..kv gelirse yatar..
süper gidiyorsun sen yaaa...sen böle yazdıkca bendeaşka geliyorumm...5 lt suyu nasıl içtinn kızzzzzzzzz....anammmmm...anammmmmm...su benim midemi kaldırıyor yaa..biara ne güsel alışmıştım şimdi yine bıraktımm..
yarın kilo bildirimi var bidee aman allahımmm benim durumum içler acısıı...feci ++++++++ larım varrrrrrrr...ağlayasım geliyorr yaaa...grm grm veriyorumm...hoppppp kg olarak geri alıyorum..nasıl iştir bu anlamadım gittiii...
selam kızlar,
salı sabahı tam sizi okurken kapı çaldı, eniştemin vefat haberini aldım, Allah rahmet eylesin. teyzem benim karşı dairemde oturuyor. 2 gündür koşuşturuyoruz.
hayat ne boş bugün varsın yarın yoksun, Allah hayırlı bir ömür geçirmeyi nasip etsin...
anammm güya anneler yokken dinlenecektii cecoo..yine koşuşturma yine koşuşturmaaa...valla anlamıyorum bu kilolar nasıl kalıyor sendee...hadi bakalım allah yardımcın olsunn...yaw bende dicektimkii..yarın karşıya geçiyorum kv benimle gelmezse bi çayiçek birlikte..kloroformlada birlikte..ama telaşın varr olmazz..kv gelmediği bi güne 2 saatliğinede olsa görüşelim ama yaa..[/B]
kızlar bende ilaç içiyorum regl olunca büyük ihtimalle aşılama yaptıracam, kafam çok karışık ya Rabbim hayırlı yolu göstersin...:18::18::18:[/Q
hayırlı haberlerini bekliyoruz kloroform
dualarımız seninle
canım dün giremedim yaa, şimdide sen görmezsin. tüh ya neyse görürsen yaz ben bakarım ara ara, olmadı başka zaman inşallah.kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmmm.............
sabah kahvaltı yapmadımm...
öğlen..bi tabak patlıcan yemegii..
salata...yogurt...
2 dilimde ekmek yedimmm..
arada...1küçük kase :) kakaolu pudink yedimm:26::26: meyve felan yemedim o yüzden...
akşam yemekten önce 1 elma 1 bardak su içtimm...
akşam yemegini yedim yarım saat önce..
1 kepçe mercimek çorbası..
1 patlıcan dolması..1 büyük biber dolması bide bikaç tane sarma...
salata acık...acıkta yogurt...
sadece 2 lokmaa ekmek..
ama vijdan azabı çekiyorum dolma fazla kaçtı diyeee....
KLOROFORRMMMMMM nirelerdesinn...senden haber bekliyorumm..yarın içinn benim kv gelmiyorr...benimde 1 en fazla 2 saat takılabilirim..hamur kovanında bi çay içerizz...tabi sen girip görürsen neti..
canım dün giremedim yaa, şimdide sen görmezsin. tüh ya neyse görürsen yaz ben bakarım ara ara, olmadı başka zaman inşallah.
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Anam kendi kendime iş çıkardım resmen
Benim Cadı doğum gününe 16 kişi çağırmıştı gele gele 3 kişi gelditabi bizimki fena bozuldu ama gelen arkadaşları onun moralini düzeltiler Sonuçta gerçek arkadaşları kimlermiş görmüş oldu bu bahaneyle
Baya eğlendiler; bol bol müzik dinlediler, muzurluk yaptılar hatta bir ara olayı abartıp en son pasta savaşına kalkıştılar ben ses etmedikcededim okadarda değil hepinizi yolarım nasıl gülüyorlar
Tabi benim hazırlıklar çok çok fazla oldu
Kurabiye ve böreğim olduğu gibi kaldı. Makarna salatam ve kırmızı lahana salatası yarılandı üstelik Pastanın yarısından çoğu hatta 2/3 ü kaldı
Birazını buzluğa attımAnnemler dönünce onlarada ikram etmek için
Gelelim kendime iş çıkardım meselesine
Kalan şeyleri ben tek başına yemek zorunda kalmıyayım diye ( buzluğa atmayı sevmem pek hazır şeyleri ) eşimin halalarını ve KVyi akşam çaya davet ettimYorulacağım ama en azından kendim öğlen yediğim pastayı eritirim ( akşam asla yemem )
Bakalım KV ne alemde
- başlangıç:83,5
- geçen hafta:81,9
- bu hafta:81,9
- giden 0
- hedef:60
- spor:yok
bu hafta hiç giden olmamış tabi gelende ama adet dönemim ama geçikti olamadım henüz o yüzden olabilir.:84::84::84::84::84::84::84:
yaaaa sabahh çıkmadan bile girip baktımmm senden ses yokduu....valla saat 10 da gittimm ama anneme indimm...kv de gelmemişti acık oturur dertleşiriz demiştimm nasip değilmişş...çarşamba yine gelicem belki ozaman 1 ..2 saatliğine..süpersinn kilo almamışsınnnn...
anammm işinmiii yokk cecomm yaaaaa dicemmm...ama kalanların bitmesi için güsel bi fikirde bi taşla 2 kuş...beyzanın doğum günü diye davet edeydinn bariii....neyse sana kolayy gelsinnn...
cecommmm sopayı al gell benimm dayaga ihtiyacımm var listede benim kiloyu görünce sok olacaksınnnnnn...
canımmm yaaa ben seni tanıyamadımm....listede varmıydın ismini mi değiştirdinn ??? özür dilerim amaa valla hatırlayamadım...
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 68 kloroform 68 67 65,5 64 73,6kg yağmurlu 73,6 73,6 --- --- 82kg eranisa 74,6 75,5 76,4 76,2 83.3kg waw 77,7 77,7 izinli 79,7 94,7 berceste 94,7 93,2 97,5 ceco34 104,9 104,2 104,2 105 100kg şipşirine 94 94 99kg aykurt 96,2 95,6
offf durumm çokk vahimm...aç kanına 79 kiloyumm yazıklar olsun banaaaa......ama aşırıda yemedimm amaa azyemeye alıştımm acık fazla yesem hemen kilooooo.... yaww 1 gıdım verene kadar canımmm çıkıyorrr...almak 1 dakikaa...