Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

hiç düşünme bile bu ay inşallah yumurtaların inatçılık yapmaz :26:
bakarsın olur canım

anammm güya anneler yokken dinlenecektii cecoo..yine koşuşturma yine koşuşturmaaa...valla anlamıyorum bu kilolar nasıl kalıyor sendee...hadi bakalım allah yardımcın olsunn...yaw bende dicektimkii..yarın karşıya geçiyorum kv benimle gelmezse bi çayiçek birlikte..kloroformlada birlikte..ama telaşın varr olmazz..kv gelmediği bi güne 2 saatliğinede olsa görüşelim ama yaa..

anammm başın sağolsun canım yaaaa...yaşlımıydı hasta felanmıydıı ? işte tam derliyiz zannedip üzülürkenn..bi anda gerçeklee karşılaşıyoruzz böylee...allah mekanını cennet etsin...allah rahmet etsin..geride kalanlarada sabır versinn...

canım ilaca başlamışsınn...hayırlısı olsunn...bencede hiç ertelemee inşallah vakti zamanı gelmiştir bebişinin sana gelmesinee..ve bu aşılamada seninle olur..bende aynı durumdayımm kafamın içi karma karışıkk..allah yardımcımız olsunn...baksana ne dicemm..yarın sabah 10 gibi orda olucam hamur kovanında bi çay içelimmi..?? tabi benim kv gelmezsse..kv gelirse yatar..

bu arada liste veremedim
sabah sporumu yaptım gelince ekmeksiz kahvaltı yaptım
haşlanmış yumurta ceviz bal peynir 5 tane zeytin
5 lt su
şimdilik buu
yarında kilomu yazarım

süper gidiyorsun sen yaaa...sen böle yazdıkca bendeaşka geliyorumm...5 lt suyu nasıl içtinn kızzzzzzzzz....anammmmm...anammmmmm...su benim midemi kaldırıyor yaa..biara ne güsel alışmıştım şimdi yine bıraktımm..

yarın kilo bildirimi var bidee aman allahımmm benim durumum içler acısıı...feci ++++++++ larım varrrrrrrr...ağlayasım geliyorr yaaa...grm grm veriyorumm...hoppppp kg olarak geri alıyorum..nasıl iştir bu anlamadım gittiii...

kızlarrrr benn yorganııı çıkarttıktan sonraa yatakdan çıkamazz oldumm....sıcacık yatakdan çıkmakk zor geliyorrr...çok ihtiyacım varmışş gibii eşimi yolculuyorumm ayy acık ısınayım diyip bi giriyorumm kesik kesik uyusamda saat 11 oluyorr....yaww eskiden özellikle çalışırken arada 11 deuyandım diyenlere yuhhhhhhh artık derdimm bende aynı oldummm...buna bi çözüm bulmam lazım..eşim gidince hiç odaya dönmemeliyimm...

geç kalktıgım için daha kahvaltı yapmadımm...biraz sonra direk öğle yemeğinden başlayacagımm.. :) :) 1 ay sonra sınavlar var ve ben derslere başlamadımm...derslerimi çalışmam lazımm...siza bakım dedim...pc yanımda ama derlerde yanımdaderleri çalışayım aralardada burada olurumm..

Ayy 0.5 lt diyeceğime 5 lt demişim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Sabahtan beri uğraşıp duruyorum daha totoşum yeni yer gördü
Börek ve elmalı kurabiyeleri bugünden yaptım ve günümün çoğu onlarla geçti
Yarın böreği ısıtırım diye düşündüm ısıtmasamda yenilir sonuçta
Sabah bir tek iki çeşit salata yapacağım sonrada kızın kıyafetlerini ütüleyip hazırda beklerim

Büyük cadıda sağ olsun yardımcı oldu ama bir yandan kardeşiyle didişip durdu onlara dur otur diye diye iş yaptık
Bir tek banyomu temizlemek kaldı ama onuda sabah yaparım mis gibi koksun banyom
Öldüm bittim valla akşamlık yemek bile yapmadım artık eşim yaptığım börekten biraz yesin yanında çayla bende sadece çorba içerim akşamlık birde salata yaparım olmadı ( tabi eşime marul almasını tembihlemem lazım )

Canım başınız sağ olsun
RAbbim taksiratını af eylesin, sizlerede sabırlar versin ...Aminnnnnnnn

Valla süper olur canım yaaa
Bir gün ayarlayalımda ya GOPda yada Forumda buluşur çay içeriz sohbet ederiz birlikte
Valla sorma yaa yeminle bıktım daha şimdiden hayır tam telaş bitecek anam geri gelecek ama pazartesiden itibaren kimse beni tutmasın spor salonuma gideceğim dedim anneme daha geçen gün

kızlarrrrrr ben geldimmmmmmmmm.............

sabah kahvaltı yapmadımm...

öğlen..bi tabak patlıcan yemegii..

salata...yogurt...
2 dilimde ekmek yedimmm..

arada...1küçük kase :) kakaolu pudink yedimm:26::26: meyve felan yemedim o yüzden...

akşam yemekten önce 1 elma 1 bardak su içtimm...

akşam yemegini yedim yarım saat önce..

1 kepçe mercimek çorbası..
1 patlıcan dolması..1 büyük biber dolması bide bikaç tane sarma...
salata acık...acıkta yogurt...
sadece 2 lokmaa ekmek..

ama vijdan azabı çekiyorum dolma fazla kaçtı diyeee....

KLOROFORRMMMMMM nirelerdesinn...senden haber bekliyorumm..yarın içinn benim kv gelmiyorr...benimde 1 en fazla 2 saat takılabilirim..hamur kovanında bi çay içerizz...tabi sen girip görürsen neti..

HAYIRLI SABAHLAR HAYIRLI CUMALAR KIZLAAR...

işe gitmeden girip bildirimimi yapayım dedim..artılarla geldim..76.2

düzensiz beslenmeye başladım..atıştırmalar var..az az gibi görünsede toplayınca bir öğünü geçiyor..

waw benimde ders çalışmam lazım..daha başlamadım bile..

ceco bizede pasta gönder..kolay gelsin

kloroform başın sağolsun..

canım dün giremedim yaa, şimdide sen görmezsin. tüh ya neyse görürsen yaz ben bakarım ara ara, olmadı başka zaman inşallah.

baş sağlığı dileyen herkese çok teşekkür ediyorum...
Allah razı olsun....

selamün aleyküm kızlar, bu aralar malum çok giremiyorum, zaten diyet falanda yapamıyorum gün içersinde vakit buldukça ne bulsam yiyorum. yinede bu sabah tartıldım 64 kg. almamışım kg ama her an alabilirim.

waw görürsen haber bekliyorum... hepinize iyi günler kızlar...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

İşlere nasıl daldıysam bugünün Cuma olduğunu az daha unutuyordum

Sabahtan beri koşturuyordum hatta şimdi bir tek evi süpürmek kaldı ama çok yorulunca sizlere bir bakayım dedim İyikide demişim yoksa bildirimi unutacaktım
Hemen bildirimimi yapıp kaçıyorum ki kızım gelmeden herşey hazır olsun sonra söylenir sultan

Başlangıç: 120 kg
Geçen hafta: 105 kg
Bu hafta: 105 kg
Farkİ 0 elde var 0

Valla bu sigarayı bırakmak bana yaramadı diyeceğim ama yinede iyiki bırakmışım inşallah bir iki hafta içinde yine eksileri görürüm

Hedef: 85 kg şimdilik tabi
Spor: hafta içi 3 gün 1er saat yürüyüş

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Anam kendi kendime iş çıkardım resmen
Benim Cadı doğum gününe 16 kişi çağırmıştı gele gele 3 kişi geldi tabi bizimki fena bozuldu ama gelen arkadaşları onun moralini düzeltiler Sonuçta gerçek arkadaşları kimlermiş görmüş oldu bu bahaneyle
Baya eğlendiler; bol bol müzik dinlediler, muzurluk yaptılar hatta bir ara olayı abartıp en son pasta savaşına kalkıştılar ben ses etmedikce dedim okadarda değil hepinizi yolarım nasıl gülüyorlar
Tabi benim hazırlıklar çok çok fazla oldu
Kurabiye ve böreğim olduğu gibi kaldı. Makarna salatam ve kırmızı lahana salatası yarılandı üstelik Pastanın yarısından çoğu hatta 2/3 ü kaldı

Birazını buzluğa attım Annemler dönünce onlarada ikram etmek için
Gelelim kendime iş çıkardım meselesine
Kalan şeyleri ben tek başına yemek zorunda kalmıyayım diye ( buzluğa atmayı sevmem pek hazır şeyleri ) eşimin halalarını ve KVyi akşam çaya davet ettim Yorulacağım ama en azından kendim öğlen yediğim pastayı eritirim ( akşam asla yemem )
Bakalım KV ne alemde

• başlangıç:83,5
  • geçen hafta:81,9
  • bu hafta:81,9
  • giden 0
  • hedef:60
  • spor:yok

bu hafta hiç giden olmamış tabi gelende ama adet dönemim ama geçikti olamadım henüz o yüzden olabilir.:84::84::84::84::84::84::84:

canım dün giremedim yaa, şimdide sen görmezsin. tüh ya neyse görürsen yaz ben bakarım ara ara, olmadı başka zaman inşallah.

yaaaa sabahh çıkmadan bile girip baktımmm senden ses yokduu....valla saat 10 da gittimm ama anneme indimm...kv de gelmemişti acık oturur dertleşiriz demiştimm nasip değilmişş...çarşamba yine gelicem belki ozaman 1 ..2 saatliğine..süpersinn kilo almamışsınnnn...

anammm işinmiii yokk cecomm yaaaaa dicemmm...ama kalanların bitmesi için güsel bi fikirde bi taşla 2 kuş...beyzanın doğum günü diye davet edeydinn bariii....neyse sana kolayy gelsinnn...

cecommmm sopayı al gell benimm dayaga ihtiyacımm var listede benim kiloyu görünce sok olacaksınnnnnn...

• başlangıç:83,5
  • geçen hafta:81,9
  • bu hafta:81,9
  • giden 0
  • hedef:60
  • spor:yok

bu hafta hiç giden olmamış tabi gelende ama adet dönemim ama geçikti olamadım henüz o yüzden olabilir.:84::84::84::84::84::84::84:

canımmm yaaa ben seni tanıyamadımm....listede varmıydın ismini mi değiştirdinn ??? özür dilerim amaa valla hatırlayamadım...

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform686765,564
73,6kgyağmurlu73,673,6------
82kgeranisa74,675,576,476,2
83.3kgwaw77,777,7izinli79,7
94,7berceste94,793,2
97,5ceco34104,9104,2104,2105
100kgşipşirine9494
99kgaykurt96,295,6

Son düzenleme:

canım yanlış yere bildirim yapmışım kurua bakmayın bende şimdi fark ettim:)

offf durumm çokk vahimm...aç kanına 79 kiloyumm yazıklar olsun banaaaa......ama aşırıda yemedimm amaa azyemeye alıştımm acık fazla yesem hemen kilooooo.... yaww 1 gıdım verene kadar canımmm çıkıyorrr...almak 1 dakikaa...

Hele şükür bu faslıda atlattım
Yaptıklarımdan çok fazla kalmadı eeee ikram ettiklerim haricinde birde halalara olsun KVye olsun pakette yaptım enişteler ve büyük ananne de yesin hesabı

Eşimin halası diyor kız keşke günü sende yapsaydık ya bir sürü şey artmış işte diye dedim okadarına da yetmezdi ama hiç aklımada gelmedi
Yarın büyük kız evde ders çalışacak ben ufaklıkla güne gidince Akşamda babasıyla halalara gelicek

Baya yoruldum ama inatla uzanmıyorum yoksa kesin uyurum

Canım ellerine ve emeğine sağlık
Hakkını helal et bukadar koşturmaca içinde listemizide ihmal etmiyorsun

Canım takma kafana ödem olabilir Aslında ben şu Ayran detoksundan mı yapsam diye düşünüyorum iki günlük ödem atmak için sende hafta içi katılırmısın bana ne dersin
Eminim seninki sadece ödemdir ve anında yok olucaktır

Ben ay başına kadar idare edeceğim sonra doğru diyetisyene başka yolu yok

Selam kızlar dün bildirim yaapamadım
Çünkü sabah okula geç kaldım
10 dakikada okula gittim yani
Neyse. Bu ssabahta tartılmayı unuttum
Am kilo. Verdiğimi hiiç düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…