Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Oyyy bugün yine inanılmaz yoğun bir gün geçirdim hatta birazda gergin :26:
Malum bugün gün vardı ve Kvde geldi
Hatun bir gece evvel bizim evdeydi ve gün için halalarla sohbet ederken erken gelin diye tembihlediler. Eşimin yengesi ve gelinini bebişle gelecekler diye ben alacağım zaten diye onada dedim sabah yengemle kaçta gideceğimizi sözleşelim sıkışıkta olsa gideriz diye ( malum bende arka koltukta kızın koltuğu da var )
Anam hatunda bir havalar bizim artık arabamız var ne sıkışacağım diye ( eşimin arabasını kast ediyor ) döndü eşime yarın sen beni bırakırsın diye ki halaların inanın apartmanın önünden geçiyor minibüs ( hani sıkışmak istemiyorsa hanımefendi :26: )
Bende o an fit oldum ve nee sizinmi araba dedim güldüm
hatun bana sinir olmuş ulen sen ne hemen arabaya ortak oluyorsun
Benmi çok cins düşünüyorum ama ben olsam oğluma tekrar eziyet olmasın diye iki dakikalık yola ya sıkışırım arabada yada sorun değil minibüsle giderim derim :26:
Neyse dün dünde kaldı dedim güne gittim ve hatun oğluşuna özel getirtti kendini ama hatunda bir afralar bir tafralar sanırsın adam onu limuzinle getirdi
Gün boyunca her fırsatta laf sokmaya çalıştı hiç bir kez olsun cevap vermedim ( lafı hep kiloya getirdi neymiş zaten toplumdaki herkez çok kiloluymuşta bazılarımız abartılıymış :26: tabi yüzüme baka baka sırıtarak söylüyor hanım bunu
)
Ya sabır dedim ağzımı açmadım
Kızım o arada odaya girdi herkese hoşgeldin demek ve el öpmek için
Hatun bu seferde demezmi ay işte git gide anasına benzedi maşallah diye
diğer hatunlar anladılar ne anlamda söylediğini hemen kıvırdılar evet yüzü annesine çok benziyor ikiz gibi falan diye bizim uyuz tekrar ısrarla yok yok kilosuda anasına çekmiş demezmi
ulen şeytan git başımdan diyip bir daha sabır çekmeye başladım ama tabi ben RAmazan davulu gibi gerildim
Kadın sırf bana gıcıklık olsun diye oturdu akşama kadar hatta eşimin gelmesini bekledi hani siz kaçta giderseniz bende o saatte giderim hesabı yaptı. Akşam yemeğine de kaldık yine hatun yemekte yanımda oturdu ve durup durup ay ben fazla yemiyeceğim dünyayı yediniz falan demeye başladı
Akşamda tam eve dönerken eşimin arabasına binmek üzere kapıda bekledi ( ki ben eşime minibüsle gel ki iki araba dönmek zorunda kalmayalım dedim ama oda bir iki yere uğramak zor gelince arabayla gelmiş
) bende eşime yaw ne diye arabayla geldin falan dedim doğal olarak hani anasını bıraktıktan sonra gezeriz diye düşündüm :26: hatun laf dinlemiş tabi
Hatun dönüşte arabada eşime ağlamış yok efendim bilseydim gelmezdim ben varım diye gerildiniz sırf ben senin arabana oturacağım diye eşin sana kızdı falan diye vermiş eşime çoşkuyu, oda bir güzel bana patladımı annem geldi diye mi fırça attın bana arabayla ilgili diye
Gece gece bir güzel birbirimize girdik beyfendiyle neymiş efendim madem annemi çekemiyorsun görüşme bundan sonra diye bana söylendi
bende açtım bayramlık ağzımı len laf sokan o suçlu olanda benmi oluyorum diye
Neymiş ben bencilmişim, düşmanca davranmışım annesine, kadın ağlamış arabada, vicdansızlık yapmamalıymışım falan diye
Adam beni resmen çıldırttı bende ulen anan bizimkiler geldiğinden beri bir hoşgeldin demek için telefon bile açmadı ona bile birşey demedim dedim ve beyimiz iyice alındı senin derdin belli oldu falan diye.
Anammmmm sizinde başınızı şişirdim kusura bakmayın ama gerçekten sinir oldum
Kadın yaptı yaptı sonra beni suçlu çıkardı ya yine
benim camışda ona kandı bir sürü şey saydıktan sonra şimdi kendi kendine küstü gitti yattı uyuz
Ne olur hakkınızı helal edin ama birilerine anlatmasaydım çatlardım herhalde ( kardeşimi arasamda eşim evdeyken dertleşemdim ama o bile anladı birşeyler olduğunu )
Hakkınızı helal edin kızlar gece gece başınızı şişirdim :26:
Canım her kelimesinde yüzde 100 değil yüzde 200 haklısın ve bende yarından itibaren yediklerimide paylaşıyorum ve ay başına kadar kendi çapımda diyetimi uyguluyorum sporumla birlikte
sonrada ilk fırsatta diyetisyenden randevu alıp şu lanet kilolardan kurtuluyrum
Sen yazınca fark ettim bende glukofenimi bu ara içmiyorum
suyumu yeterince içmiyorum
yeşil çay hiç içmiyorum
spora safsaklayarak gidiyorum
ve her anlamda sağlıklı beslenmeden gün ve gün uzaklaşıyorum sanki
Hepinize söz veriyorum yarın sabah benim için yeni bir gün ve yeni bir başlangıç olucak inşallah
İyiki varsınız yaa