...........canım seni çok iyi anlıyorum ben 5 yıllık evliyim
ama gerçekten etraftakiler çok acımsızlar daha bu bayramda eltim
yüzünden çok feci ağladım
birisi hamile kalmış normal yolla
eşimin yeğnine soruyo
nasıl hamile kalmış bazıları tedavi oluyo yine olmuyo diye
BİLİYORUM BENİ ÜZMEK İÇİN YAPIYO
ama Allahım birgün beni de güldürecek inşallah
kızlarrr selamun aleykümm nasılsınızz???
zeynelim müjdeni aldık Rabbim tamamına erdirsin inş.
hamileler artıyor hadi kızlar darısı size inş.
cuma tartıldım ama bildirim yapamadım..bayramın ikinci regl oldum..1 kg gitti çok şükür..bu ay çok şişmiştim..
geçen hafta: 76.5
bu hafta: 75.5
ben öyle çok et ve tatlı yemedim..iki gündür çok hastayım.antibiyootik alıyorum..boğazımda beyaz yaralar var beni mahvetti hamdolsun..:2:
waw istanbula gelemedim hava şartları malum
takma canımm senn onuuu..inan bana biz bilmiyoruzz kendimiz için ne iyi ne kötüü sadece istiyoruzz..bu bizim için hayırlı olan belkidee...benimde 5 yıl olmasına az kaldı 4.5 yıllık evliyim bende...nasıl geçti onca zaman bilmiyorumm..bana 1 yıl gibi geliyorrrr..daha yeni evliymişim gibii..kendi halimizdeyken okadar koymuyorr...bazı günler evde eşimle canım sıkılınca çok arıyorumm..yavrum olaydı onu kucaklar onla oyalanırdım diyeee...bide bu insan topluluklarının içine girinceee...
SABIRRRR...bizim imtihamızın tek formülü...sabredipp allaha dua edicez bize sabrı nasip etsin diyee...
ayyyy ayyyy bu insanları tanıdıkcaa uzaklaşıyorumm..insansız ortamlarr ne kadarda güzell geliorrr...herkezde bi boşbogazlılık herkezde bi merakk...sanane yaaa dönde sen kendi hayatına bi bakkkk...
hiç takma kafana allah kerimm...
maşallahh cecomaa...nazarlardan korusun rabbimm...hava serinn yataktan çıkana kadar bennn baya uzun sürdüü...fecii bi 9 gün geçirdimm...tartılmadımm bile halaa...ama kesin +2 bekliyorum..hiç kısmadım abartıı abartııııııııı...
Merhaba arkadaşlarr
nasılsınzz ben hamdüsenalar olsun iyiceyim kilo bildirimini unuttummya da kaçtım ayy o kada protein aldımki arada şeker almamaya çalıştım bayramın birkısmı Nevşehirde güzel bir şekilde geçti orada uzun zaman sonra ilk defa tereyağ koyun yoğurdu lavaş ayyyyyyy
bu sabah tartıldım 95.5
neyse buna şükür :18: Allah beterinden saklasın
bugün sabah yeşil çayıma başladım yeniden tarçın çayına dün başladım yeniden
bakalım inşallah yeniden - - olmaya başlayacak
bu arada bayramda geldi kırmızılarkadındoğumcu nereden bulayım 3. günü acile de gidemedim misafirlikte
yani bu ayıda tahlilsiz geçiriyorum.doktorum 3 ay demişti bu ay 3. ay hep hüsran oldu 2 aydır artık bu aya Allah kerim
gnc den Arginmax Women's 90 kapsül eşimede Arginmax For Men aldık bunun yanısıra q1: aldık görevli tüp bebek tedavisi mi oluyorsunuz dedi :18::26:ya inşallah doğal yoldan olur gerek kalmaz .
evet uzun araştırmalarım sonunucu aldım daha önce kadınlar kulübünde de kullananlar olmuş faydasını görmüşler bu ay maddi olarak birazda zorladı ama
ahhhhh hayırlısıyla tüm azaları tam olan bebişlerimiz olsabüyütsek güzel evlatlar yetiştirebilsek ardımızda hayır kapıları açık bırakabilsek tüm bu sıkıntılara değecek
...........
canım benim evet çevredekiler hiç düşünmeden acımasızca yargılıyor
insanlar sorunca biz borçlarımız var onları bitirince düşüneceğiz falan diyoruz
hani illa yapın bir bebiş Allah rızkını verir borçlarınızda biter diyor herkes içime akıyor gözyaşlarım
sanki ben keyfi yapmıyorumsanki biz çabalamıyoruz
kimisi de çocuğu olmayanlar için bilmemkim türbeye gitmiş oraya gitseniz diyor ay tamam giderim lakin böylede toplum içinde herkes bir şey söyleyinceifade edemiyorum kendimi boğazım düğüm düğüm milletin yanında ağlamamak için kendimi zor tutuyorum insanlardan uzaklaşıyorum.
iki sohbet et konu aynı birgün çok kötü haşlayacağım ama kime denk gelecek korkuyorum ben insanları Allah için seviyorum Rabbimizin yaptığı güzel gönlü kırmak incitmek istemiyorum dayanma gücü ve dualarımızın kabulünü diliyorum Allahtan
Sınav canım arkadaşlarım bütün bunlar bizler için sınav inşallah bizlerde bu sınavı güzel bir şekilde geçecek ve tüm azaları tam olan tertemiz nesilden evlatlarımızı eşimiz ailemizle en güzel şekilde yetiştireceğiz
tesekkur ederım ayagımı surteyım gelın arkamdan
aleyküm selam...
ohh ne güzel ya gitmiş gezmişsiniz, bizde boş boş oturalım.
ben bu sene zaten hiçbiryere gidemedim
sabahın köründe sarmamı sardın kız helal olsun sana
senin kaç yıllıkken oldu çocuğun ceco? kaç yıllık evlisin
cuma tartıldım ama bildirim yapamadım..bayramın ikinci regl oldum..1 kg gitti çok şükür..bu ay çok şişmiştim..
ben öyle çok et ve tatlı yemedim..iki gündür çok hastayım.antibiyootik alıyorum..boğazımda beyaz yaralar var beni mahvetti hamdolsun..:2:
Merhaba arkadaşlarr
nasılsınzz ben hamdüsenalar olsun iyiceyim kilo bildirimini unuttummya da kaçtım ayy o kada protein aldımki arada şeker almamaya çalıştım bayramın birkısmı Nevşehirde güzel bir şekilde geçti orada uzun zaman sonra ilk defa tereyağ koyun yoğurdu lavaş ayyyyyyy
bu sabah tartıldım 95.5
neyse buna şükür :18: Allah beterinden saklasın
bugün sabah yeşil çayıma başladım yeniden tarçın çayına dün başladım yeniden
bakalım inşallah yeniden - - olmaya başlayacak
bu arada bayramda geldi kırmızılarkadındoğumcu nereden bulayım 3. günü acile de gidemedim misafirlikte
yani bu ayıda tahlilsiz geçiriyorum.doktorum 3 ay demişti bu ay 3. ay hep hüsran oldu 2 aydır artık bu aya Allah kerim
gnc den Arginmax Women's 90 kapsül eşimede Arginmax For Men aldık bunun yanısıra q1: aldık görevli tüp bebek tedavisi mi oluyorsunuz dedi :18::26:ya inşallah doğal yoldan olur gerek kalmaz .
evet uzun araştırmalarım sonunucu aldım daha önce kadınlar kulübünde de kullananlar olmuş faydasını görmüşler bu ay maddi olarak birazda zorladı ama
ahhhhh hayırlısıyla tüm azaları tam olan bebişlerimiz olsabüyütsek güzel evlatlar yetiştirebilsek ardımızda hayır kapıları açık bırakabilsek tüm bu sıkıntılara değecek
...........
canım benim evet çevredekiler hiç düşünmeden acımasızca yargılıyor
insanlar sorunca biz borçlarımız var onları bitirince düşüneceğiz falan diyoruz
hani illa yapın bir bebiş Allah rızkını verir borçlarınızda biter diyor herkes içime akıyor gözyaşlarım
sanki ben keyfi yapmıyorumsanki biz çabalamıyoruz
kimisi de çocuğu olmayanlar için bilmemkim türbeye gitmiş oraya gitseniz diyor ay tamam giderim lakin böylede toplum içinde herkes bir şey söyleyinceifade edemiyorum kendimi boğazım düğüm düğüm milletin yanında ağlamamak için kendimi zor tutuyorum insanlardan uzaklaşıyorum.
iki sohbet et konu aynı birgün çok kötü haşlayacağım ama kime denk gelecek korkuyorum ben insanları Allah için seviyorum Rabbimizin yaptığı güzel gönlü kırmak incitmek istemiyorum dayanma gücü ve dualarımızın kabulünü diliyorum Allahtan
Sınav canım arkadaşlarım bütün bunlar bizler için sınav inşallah bizlerde bu sınavı güzel bir şekilde geçecek ve tüm azaları tam olan tertemiz nesilden evlatlarımızı eşimiz ailemizle en güzel şekilde yetiştireceğiz
slmm kızçelerimm...güyaa ben bugün diyete başladım yenidennnsabah iyiydiiii..saat 4 dedişçime diye çıktım..o sırada eşim çocukları bırakınca ona denk geldimm..beni aldı işyerinde bikaçç şeker yedim ve çikolataaa...geldikk ciger felan yedik...şimdi kestane yedim 2 lokmada kek :) :)
KIZLARRRRRRRRR....yarın yine dr marotonumm başlıyorrr...dualarınızı eksik etmeyinnn..başka bi hastaneden randevu aldım bakalım bu ay ne maceralar beni bekliyorr...şimdiden stress yüklüyümm...
moralim bozukk..bi teyzem vardı sorunlar yazıyoruz demiştimm...kendi hayatında sorunları vardı 2.ye bi evlilik yaptıı..öncesinde her daim yanındaydıkk hele babam annem teyzemler ama bi evlendii hepimize demediği yapmadığı kalmadı...susuyordum her seferindee..bayramda aradık gidecektikk..açmadı tellerini ki tel elinden asla düşmezz...3.günü msj attım sanagelecektik telleri açmadın bayramın mübarek olsun diyee..aman allahımm bi msjlar yazmışş ne terbiyesizliğim kalmış ne hadsizliğimm..eşimede yazmış kv yi aramış şikayet etmiş...
dünde denk geldik düğündee..bana demediği kalmadı..bendede ipler koptu...ben bu kadar kötü biriysem uzak dur benden dedimm..
çook üzülüyorumm..ben ve biz onun için neler yaptık tahmin edemezsinizz...ben bu evi terkettim onun için..hiç kimse ona kıyamadı ama şimdi o hiç kimsenin anlam veremediği şeyler yaptı bizee..
neysee takmıcam diyorum ama üzgünümm....yarınnda üstümdebi yükkk...aaayyyyyyyyyyy şiştimmmm darım iştee..dua edinnnn...
slmm kızçelerimm...güyaa ben bugün diyete başladım yenidennnsabah iyiydiiii..saat 4 dedişçime diye çıktım..o sırada eşim çocukları bırakınca ona denk geldimm..beni aldı işyerinde bikaçç şeker yedim ve çikolataaa...geldikk ciger felan yedik...şimdi kestane yedim 2 lokmada kek :) :)
KIZLARRRRRRRRR....yarın yine dr marotonumm başlıyorrr...dualarınızı eksik etmeyinnn..başka bi hastaneden randevu aldım bakalım bu ay ne maceralar beni bekliyorr...şimdiden stress yüklüyümm...
moralim bozukk..bi teyzem vardı sorunlar yazıyoruz demiştimm...kendi hayatında sorunları vardı 2.ye bi evlilik yaptıı..öncesinde her daim yanındaydıkk hele babam annem teyzemler ama bi evlendii hepimize demediği yapmadığı kalmadı...susuyordum her seferindee..bayramda aradık gidecektikk..açmadı tellerini ki tel elinden asla düşmezz...3.günü msj attım sanagelecektik telleri açmadın bayramın mübarek olsun diyee..aman allahımm bi msjlar yazmışş ne terbiyesizliğim kalmış ne hadsizliğimm..eşimede yazmış kv yi aramış şikayet etmiş...
dünde denk geldik düğündee..bana demediği kalmadı..bendede ipler koptu...ben bu kadar kötü biriysem uzak dur benden dedimm..
çook üzülüyorumm..ben ve biz onun için neler yaptık tahmin edemezsinizz...ben bu evi terkettim onun için..hiç kimse ona kıyamadı ama şimdi o hiç kimsenin anlam veremediği şeyler yaptı bizee..
neysee takmıcam diyorum ama üzgünümm....yarınnda üstümdebi yükkk...aaayyyyyyyyyyy şiştimmmm darım iştee..dua edinnnn...
bu sabah sporum 5 kmm yürüdüm
ip atladım üç set mekikler
kahvaltıda nestfit yedim bir kase
öğlen sadiviç tavuklu bir ayran
çay şekersiz
arada dayanamadım ve browni yedimadet oldumda
akşamda patates yemeği ve bal yedimadettendir diye
neyse bugünlük bukadar
bazen bu insanları anlayamıyorum hee
derdi neymiş sinir oluyorum
valla bendede vardı böyle tipler
ama artık kimseye kendimden çok bişey vermiyorum
kar zarar oranı yapıyorum valla
bir anda dönüveriyorlar birde bakmışsın arkanda kimsecikler kalmamış
senden ve ailenden daha değerli kimse yok diyorum kendime
çünkü bende biraz safımdır hemen üzülürüm elimde ne var yok veririm
sonra da hep ben kötü olurum artık yok bende diyorum kulaklarıda tıkıyorum
amannn boşver canım ya, hiç derdimiz yok ya bide insanların kaprislerini çekme... kimseyle kötü olmak istemiyorsundur belki ama bazıları hakediyorduymican görmicen takmican
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Canım seni çok iyi anlıyorum :26:
Her ailede var herhalde böyle birirleri. Sen kafana takmamaya çalış Rabbim onu islah etsin ....Aminnn
Biliyorum zor ama biraz rahat olmaya çalış sonuçta bak yarın tedaviyede gidiyorsun
Bütün dualarımız seninle...İnşallah sende en kısa zamanda bizlere mucizenin müjdesini verirsin ....Aminnnnnnnnnnnn
2:
kızlarrrrr sabah dr gittimm..ama ssk ya tahlil verdimm...buradaki dr ilaçsız adet olamadığımı duyunca hiçç klomenle ugraşıp kendini yıpratma dedi.. direk aşılama yaptır dedi..inatcı yumurtalıkların var dedii..
şimdi öğleden sonra medipolde randevum var bakalım o ne diyecekk....
eve geldim kahvaltımı yaptımm..yumurta yiyecektimm bi baktım kalmamışş :) pek işim olmaz yumurtayla bittiğini bile farketmemişim :)
simit vardı yarım simit acıkda kavurma yedimmyanındada çayy..şimdide yeşil çay aldımm..ama gözlerimden uyku akıyor acık uzansam süper olurr...gece 3 de yattım 7 de kalktımm...ondan..
Günaydın kızlar,
sabah çok güzel bir kahvaltı yaptım. ekmeği fazla kaçırdım. itiraf ediyorum
öğlen için henüz bişey yemedim ne yerim bilmiyorum.
ilk defa z.yağlı biber dolması yaptım. inşallah olur. Yeşil mercimek çorbası yaptım. ikisini de ilk defa yapıyorum inşallah güzel olur.
biraz evimi toplayım çıkıcam.
Kocişimin iş yerine gidicem. yürüyerek gidicem. yarım saat yürümüş olurum. tek sporum o olacak.
ay özlemişim valla sizi
bu arada dr bana d kontrol hapı vermişti ya . kg vermeden hamile kalmıyım die. ben düşündüm taşındım. kullanmamaya karar verdim. zaten pko dan dolayı hamiş olamıyorsam boşu boşuna kullanmama gerek yok die düşünüyorum.rabbim nasip ederse bu kg ile de olur.ya da kg verirken insülin direncimde düşer ve olur. tabi kg veremediğim için bişey diemiyorum sadece 1 kg verdim,
yanlış mı düşünüyorum kızlar.
Sizlerin fikrine bu konuda.