kızlarrrrr sabah dr gittimm..ama ssk ya tahlil verdimm...buradaki dr ilaçsız adet olamadığımı duyunca hiçç klomenle ugraşıp kendini yıpratma dedi.. direk aşılama yaptır dedi..inatcı yumurtalıkların var dedii..
şimdi öğleden sonra medipolde randevum var bakalım o ne diyecekk....
eve geldim kahvaltımı yaptımm..yumurta yiyecektimm bi baktım kalmamışş :) pek işim olmaz yumurtayla bittiğini bile farketmemişim :)
simit vardı yarım simit acıkda kavurma yedimmyanındada çayy..şimdide yeşil çay aldımm..ama gözlerimden uyku akıyor acık uzansam süper olurr...gece 3 de yattım 7 de kalktımm...ondan..
Günaydın kızlar,
sabah çok güzel bir kahvaltı yaptım. ekmeği fazla kaçırdım. itiraf ediyorum
öğlen için henüz bişey yemedim ne yerim bilmiyorum.
ilk defa z.yağlı biber dolması yaptım. inşallah olur. Yeşil mercimek çorbası yaptım. ikisini de ilk defa yapıyorum inşallah güzel olur.
biraz evimi toplayım çıkıcam.
Kocişimin iş yerine gidicem. yürüyerek gidicem. yarım saat yürümüş olurum. tek sporum o olacak.
ay özlemişim valla sizi
bu arada dr bana d kontrol hapı vermişti ya . kg vermeden hamile kalmıyım die. ben düşündüm taşındım. kullanmamaya karar verdim. zaten pko dan dolayı hamiş olamıyorsam boşu boşuna kullanmama gerek yok die düşünüyorum.rabbim nasip ederse bu kg ile de olur.ya da kg verirken insülin direncimde düşer ve olur. tabi kg veremediğim için bişey diemiyorum sadece 1 kg verdim,
yanlış mı düşünüyorum kızlar.
Sizlerin fikrine bu konuda.
ben geldimm kızlarrr....yaw her dr başka telden esiyorr....
medipole gittim bugün..dr yine klomen verdi ve dozuda arttırmadı yaaa...günde 2 tane verdi ama akşamları ikisini birden iç dedi...bide 5. günü değilde 3. günü başla dedi...klomen verdiği için bu aydanda ümidimi kesdimm...anam ben 4.5 sene niyee durmuşumm onu anlamıyorumm..
şimdi her ay bir sene gibi geliyorrr...yanlız olsam belki bukadar takmammmm..ama eşimm...güya ailelere söylemedik ama sanırım eşim söylediii...eve geliyor beni alıyorr ee hepsi soruyorr benim yanımda bişi demediğine göre arkadan dedi...
ve buna sinirim çok bozuluyorr...istemiyorumm deme işte ölürmüsünnn...olurmuu onlar kötü bişi düşünmezlermişş iyi niyetlilermişşş...yaww benim anam bacım kötü niyetlimiki onlarada söylemiyorumm sende söyleme işteeee....
biraz rahat oll ne olacak diyorr ama buda benim huyumm rahat olamıyorumm....
ohh maşallah götürmüşsün tereyağlı lavaşları
bu arginmax dediğin ne olaki, neye iyi geliyor ?
elimizde olmayan nedenlerden yargılanınca gıcık oluyor insan. sanki bu bizim elimizde, öyle bir durum ki bu ne parayla ne emekle hiçbirşeyle sahip olamazsın, sadece ve sadece Rabbim nasip ederse sahip olabiliriz, sonuçta bir insan dünyaya geliyor tabiki Allah verecek, basit birşey değil bu...
Rabbim sınavımızı en güzel şekilde geçmeyi nasip etsin ve hepimizi hayırlısı ile kavuştursun yavrularımıza inşallah... Aminnnnn.....
Allah'ım sen çok büyüksün ne olur geri çevirme bizi.....
ben geldimm kızlarrr....yaw her dr başka telden esiyorr....
medipole gittim bugün..dr yine klomen verdi ve dozuda arttırmadı yaaa...günde 2 tane verdi ama akşamları ikisini birden iç dedi...bide 5. günü değilde 3. günü başla dedi...klomen verdiği için bu aydanda ümidimi kesdimm...anam ben 4.5 sene niyee durmuşumm onu anlamıyorumm..
şimdi her ay bir sene gibi geliyorrr...yanlız olsam belki bukadar takmammmm..ama eşimm...güya ailelere söylemedik ama sanırım eşim söylediii...eve geliyor beni alıyorr ee hepsi soruyorr benim yanımda bişi demediğine göre arkadan dedi...
ve buna sinirim çok bozuluyorr...istemiyorumm deme işte ölürmüsünnn...olurmuu onlar kötü bişi düşünmezlermişş iyi niyetlilermişşş...yaww benim anam bacım kötü niyetlimiki onlarada söylemiyorumm sende söyleme işteeee....
biraz rahat oll ne olacak diyorr ama buda benim huyumm rahat olamıyorumm....
Kuzulaar selamin aleykum herkezin gecmis b ay rami mubarek olsun rabbim tekrarina kavusturur insalah amin
Soyle topici okudumyeni bebikler geliyo rabbim sana sukur cok sevindim zeynelimin bebisine
Waw arkadasim cok fazla stres yapma emin ol rabbim hic beklemedigin anda veriyoe
Rahim filmi istedinmi sen drunda benm arkadasimda5sene klomen klomen icti ama en son tam tesekkullu bi hast gitti rahm filmi cekildi perde varmis rahminde sende iste.bence.drundan umarim bisi cikmaz umudunu yitirme hergun dua ediyorum sizlere rabbim kimsenin kucagini bosta koymasin amin.
Kimsenin ne dediginide dusunme benim sadece annem ve esim biliyordu hep destek oldu kimseyede bisi demedik inan soykenecek sozler insani cok sinirlendiriyor. Haklisin ama bence fazla dusunme stres bizim hastalikta cok onemli strese girme
Ins herkez hamile kalicak
Benim kasimin12sinda kontrolum bebegi azcik hissettim sanki.bu sabah ondan uyandim hemen size yazayim dedjm
Rabbim dualarimizi kabul eylesin insallah
ortalıkk pek sessizzz yinee :) :)
tahlil sonuçlarımı aldım...prolaktinim 48 di..0.6 çıktıı :) inşallah azıda zarar değildir :)
lh halayüksek 19 çıktııve bu degerle bana klomen verdi dr bakalım varsa nasibimde hiçbiri engel olamazzz..herşeyin hayırlısıı..
ve bu arada öğlen yemeğimi yedimmm....
1 tabak yeşil fasulyee...
2 kaşık yogurtt...
salatada yesem iyi olurdu amaaaa yapmak zor geldii...
ortalıkk pek sessizzz yinee :) :)
tahlil sonuçlarımı aldım...prolaktinim 48 di..0.6 çıktıı :) inşallah azıda zarar değildir :)
lh halayüksek 19 çıktııve bu degerle bana klomen verdi dr bakalım varsa nasibimde hiçbiri engel olamazzz..herşeyin hayırlısıı..
ve bu arada öğlen yemeğimi yedimmm....
1 tabak yeşil fasulyee...
2 kaşık yogurtt...
salatada yesem iyi olurdu amaaaa yapmak zor geldii...
canım benim doktorum lh fsh falan istemedi bile.
önceden yaptırdığım bir kaç test vardı onları götürmüştüm çok bakmadı bile.
smeare baktı güzel temiz dedi.
ben de klomene başlamıştım.
sen hiç göbekten iğne yaptın mı?
yani iğne ile yumurta büyütüldü mü sende?
selam kızlar,
salı sabahı tam sizi okurken kapı çaldı, eniştemin vefat haberini aldım, Allah rahmet eylesin. teyzem benim karşı dairemde oturuyor. 2 gündür koşuşturuyoruz.
hayat ne boş bugün varsın yarın yoksun, Allah hayırlı bir ömür geçirmeyi nasip etsin...
kızlar bende ilaç içiyorum regl olunca büyük ihtimalle aşılama yaptıracam, kafam çok karışık ya Rabbim hayırlı yolu göstersin...:18::18::18: