Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

ohhh afiyet olsun
bende bugünde browni yedim
napıyım adetten adetten
ama başka kaçamak yok
şimdide kuru fasülye pilav yaptım kociş gelsinde yiyelim

canım bir doktor bana demiştiki 5 kilo vermen bile sana birçok
ilaçtan daha iyi gelecektir demişti
evet kilolu hamile kalınıyo ama sonra yüksek tansiyon veya şeker gibi sorunlar
çıkıyo bencede kilo verip hamile kalmalısın
doktorun en iyisini bilir diyorum

sakın olumsuz düşünme bu ayda bakarsın olacağı tutar
inşallah de ve iç inşallah olur canım

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Baya geç oldu ama annemleri otogara bıraktıktan sonra evde fazla oturmadan eşim ve çocuklarla ikeaya attık kendimizi
Hem kızım top havuzunda oynamak istiyordu hemde gitmişken yemeğimizide orada yiyelim dedik
Gayet güzel vakit geçirip baya sohbet ettik eşimle sonrada tabi ancak eve geldik

Yarın sabah kahvesine komşu ablamı çağıracağım kaç gündür bir araya gelemedik ondaki yoğunluk bendeki yoğunluk derken valla özledim sohbet etmeyi onunla
Tabi sabah size bir günaydın demeden güne başlamam
Bu arada yarından itibaren ben menü bildirimlerimi yapmaya başlıyorum yoksa iyice sapıtacağım

WAW canım sen bu ayda ikinci doktorun verdiği ilaçı iç bakalım olmadı diğerinin dediği gibi direk aşılamaya geçersin vakit kaybetmeden İnan hep senin için dua ediyorum Rabbim inşallah en kısa zamanda sanada nasip edecektir meleğim benim Enişteyede takma erkekler maalesef öyleler biraz benimkide ağzında laf ıslatmaz anında kusar ama bana elli kere tembihler herşeyi anlatma heryerde diye bende sana çekmişim durmuyor işte diyorum
Sana kim ne derse desin sen Rabbine sığın ve ne olursa olsun kimsenin lafına takılıpta gerilme
Senin sağlığın ve psikolojin herşeyden çok daha önemli

"yarasınn şirineme organikk besinlerrr....bebişde gelir inşallah onların üstüneee...

o ilaçlar neymişş yaaa....neişe yarıyorrrrr?? bizde alalımm..nerden aldın eczaneden mi??? bende yarın gidiyorum dr ...adetimin 3.günü yarın.. "

Merhaba arkadaşlarr waww saol canım yaa inşallahhhhhhhhhhh hepimiz için gelsin bebişlerrrrr
ayyy sormayınn acayyip güzeldi bayıldım ben zaten tereyağıyla 25 yıl sonra tanıştım ne güzel bir şeymiş
ev yapımı olunca birde
arginmax içerisinde bir çok vitamin olan güzel bir şey bende telasemi var bu anemi genetik ayni pkos gibi
demir ve b12 eksik sürekli oksijen taşıyan hücreler az ve çapı küçük
Allah dermansız dert vermesin
Tek Tablet Degerleridir :
Vitamin A : 833,33 IU
Vitamin C : 10 mg
Vitamin E : 5 IU
Niacin : 3,33 mg
Pantothenic Acid : 1,67 mg
Vitamin B-6 : 0,33 mg
Vitamin B-12 : 1 mcg
Biotin : 50 mcg
Çinko (Zinc) : 1,25 mg
Kalsiyum : 83,33 mg
Thiamin : 0,25 mg
Damiana Leaf : 8,33 mg
L-Arginine : 416,67 mg
Ginseng : 16,67 mg
Ginkgo Biloba : 8,33 mg
Folic Acid : 66,67 mcg
Demir : 1,5 mg
Riboflavin : 0,283 mg

bu vitaminler ve q10
aynı zamanda yumoş için kullanılıyormuş
bakalım bende kullanmaya başladım.
"Rabbim sınavımızı en güzel şekilde geçmeyi nasip etsin ve hepimizi hayırlısı ile kavuştursun yavrularımıza inşallah... Aminnnnn.....
Allah'ım sen çok büyüksün ne olur geri çevirme bizi.....:emir_bebek" Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:

Canım günde 2 klomennn akşamlar 2si birden 3. gün bak bunuda okumuştum kuzum sana foliasitte verdi mi ? ayyyyy heyecanlandımmmmm canımm benim içimden bir ses bu ay bebiş gelecek diyorr dualarımdasınız hepiniz
evet erkekler bu konuda ince düşünemiyor oysa bizler bebiş olmadan söylemek istemeyiz çünkü sorandan ölmek mevzusu var
herkes soruyor neden yapmıyrsunuz ne oldu ne olacak
bu sorulara maruz kalmak bizi daha çok depresyon moduna getiriyor canım
ne yapalım ben hiç cevap vermeme kararı aldım boş boş bakıp gülüyorum artık içim kan ağlasada
kv ye ne deyim o da sa olsun bırakıyor ardını sormuyor sonra

Herkese kocaman günaydınnnnnnnnnnnn

Uykumu aldım elma sirkeli suyumu elime aldığım gibi buraya attım kendimi
Bugünden itibaren hem daha dikkatli olacağım hemde menü bildiriminde bulunacağım Allahın izniyle

Şimdi kahvaltımı da edeyim nasılsa yine buralardayım

Kuzulaar selamin aleykum herkezin gecmis b ay rami mubarek olsun rabbim tekrarina kavusturur insalah amin
Soyle topici okudum yeni bebikler geliyo rabbim sana sukur cok sevindim zeynelimin bebisine
Waw arkadasim cok fazla stres yapma emin ol rabbim hic beklemedigin anda veriyoe
Rahim filmi istedinmi sen drunda benm arkadasimda5sene klomen klomen icti ama en son tam tesekkullu bi hast gitti rahm filmi cekildi perde varmis rahminde sende iste.bence.drundan umarim bisi cikmaz umudunu yitirme hergun dua ediyorum sizlere rabbim kimsenin kucagini bosta koymasin amin.
Kimsenin ne dediginide dusunme benim sadece annem ve esim biliyordu hep destek oldu kimseyede bisi demedik inan soykenecek sozler insani cok sinirlendiriyor. Haklisin ama bence fazla dusunme stres bizim hastalikta cok onemli strese girme
Ins herkez hamile kalicak
Benim kasimin12sinda kontrolum bebegi azcik hissettim sanki.bu sabah ondan uyandim hemen size yazayim dedjm
Rabbim dualarimizi kabul eylesin insallah

slmmm millettttt ben geldimm...yawww ben daha petekleri yakmıyorumm anamm sabahlarıı bi soguk oluyorr..çıkamıyorumm o yorgan altındannnnn....sabahın köründe işe gidenlere allah yardım etsinnn...

kahvaltımı yaptımmm...

2 dilim ekmek..
3 zeytin...
domates salatalık..
yarım kaşık lor..

benimm kesinlikle başlamam lazımm artıkk yaaaaaaaaaaa....noluyorr banaa..ben verene kadar bunca kiloyuu canımm çıktıı şimdi geri alıyorummmmm...

ayyy yerimm ben o kuzucuguu demekki hissettin bugünn...bundan sonraa daha ço hissedeceksinn...zaman güzel geçsinde kucagına al bebişinii..

bizide dualarında hiç unutmaaa...öpüyorum senide bebişinidee.e...

ortalıkk pek sessizzz yinee :) :)
tahlil sonuçlarımı aldım...prolaktinim 48 di..0.6 çıktıı :) inşallah azıda zarar değildir :)

lh halayüksek 19 çıktıı ve bu degerle bana klomen verdi dr bakalım varsa nasibimde hiçbiri engel olamazzz..herşeyin hayırlısıı..

ve bu arada öğlen yemeğimi yedimmm....

1 tabak yeşil fasulyee...
2 kaşık yogurtt...

salatada yesem iyi olurdu amaaaa yapmak zor geldii...

Son düzenleme:

Canımm azı içinde bakıyorlardı . bir arkadaşım onun içinde tedavi oluyoduu hap çok düşürmüşte yüksekti onun baştaa
lh düşer inşallah doktor verdiyse ilacı bir bildiği vardır canım evet Rabbimiz ol desinn

canım benim doktorum lh fsh falan istemedi bile.
önceden yaptırdığım bir kaç test vardı onları götürmüştüm çok bakmadı bile.
smeare baktı güzel temiz dedi.
ben de klomene başlamıştım.
sen hiç göbekten iğne yaptın mı?
yani iğne ile yumurta büyütüldü mü sende?

hayır canımmm...bu ay 2. ayımm ve klomen içiyorum...doz arttırmadıı..kullanım şeklini değiştirtti..3. günü başlattı..bide akşamları 2 tane iç dedi bakalım bu ay neler olacakk..

lh yüksekse klomen işe yaramaz diyorlar ama bakalımm..bide ssk daki dr ilaçsız adet olamıyorum dediğimde inatcı yumurtalıkların var direk iğneye geç dedi ama ..özeldeki dr klomen deyince bu ayda içeyim dedim..

sen neler yapıyorsunn...

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr

Büyük güne kaldı bir gün ( kızın doğum günü )
Sağ olsun insaflı davranıp sadece 14 kişi davet etmiş
Bugün bir kaç şey daha yapacağım sırf pastayla olmaz diye
Öğlende de bir ara okula gitmem lazım şu telaşta Okul Aile birliği seçimi varmış arkadaşlardan biri dün aradı gelirmisin diye Eşim tembihliyor oy ver ama sakın okul aile birliğine gireceğim deme diye Dedim korkma işim olmaz çocukla bütün gün okula koşturamam
Yarına iş kalmasın istiyorum sonuçta ancak uyanıp kahvaltı eder hazırlanırız Zaten arkadaşlarından bir tanesi yardıma geleceğim bahanesiyle erken gelecekmiş o gelmeden bütün işler bitmiş olsun istiyorum ki bende rahat olayım

selam kızlar,
salı sabahı tam sizi okurken kapı çaldı, eniştemin vefat haberini aldım, Allah rahmet eylesin. teyzem benim karşı dairemde oturuyor. 2 gündür koşuşturuyoruz.
hayat ne boş bugün varsın yarın yoksun, Allah hayırlı bir ömür geçirmeyi nasip etsin...

kızlar bende ilaç içiyorum regl olunca büyük ihtimalle aşılama yaptıracam, kafam çok karışık ya Rabbim hayırlı yolu göstersin...:18::18::18:

başınız sağolsun Allah sabır versin canım
gerçekten çok boş bencede
Allahım geride kalanlara hayırlı ömürler versin canım:26:

kızlar bende ilaç içiyorum regl olunca büyük ihtimalle aşılama yaptıracam, kafam çok karışık ya Rabbim hayırlı yolu göstersin...:18::18::18:

hadi hayırlısı bakalım canım
inşallah Allahım aşılamayla bikerede tutar canım :26::26:
sakın stres olma spor yap vücudunu rahatlat canım

bu arada liste veremedim
sabah sporumu yaptım gelince ekmeksiz kahvaltı yaptım
haşlanmış yumurta ceviz bal peynir 5 tane zeytin
5 lt su
şimdilik buu
yarında kilomu yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…