evettttt bayram üstüüü bi sarmaa krizi daha yaşandıı bizim evdeee...yazmazsammm çatlıcamm şimdii...dişlerimi sıkmaktann fenalıkk geldii etlerimi parçalıcamm şimdiiiiiiiiiiiiiiiii.............
yawww kv yaprak bulmuş nerden bulmuşsaa...sabah eşime demiş..yaprak çıkarttım buzlukdann ama belim ağrıyorr siz sararmısınız..komşularamı vereyim benim için sarsınlarr...eşim bana söyledi hiçses çıkarmadımm.. akşam yine kendi kendime dedimki yaw bırak sar gitsin millete gidip verecek millet evdekiler ne işe yarıyor dicek..dedim eşime git al gelll....saat 8 dii...içi hazırladım..başladım sarmayaaa...
eşimde geldi yardımaa...anamm eşim demezmi bunlar pişmicekmişş buzluga atacakmışşankaradaki abime gidince oraya gidecekmişşş...aynen böle oldumm derin bi nefes çektimm şeytan defolgit dedimm... neysee iyi göndersinde dedimm bidaha buzluga girerse yaprak bozulabilirr...oğluşu annesine sorduu oda iyi ssarın pişiririz kendinizede ayırın dedi..
sardımm..tencereye yerleştiriyorum...şu bildiğimiz karacanın en büyük derin teflon tencereyi doldurdum...en küçüğünede bize diye koydummm...neyse bitti herşeyy..eşim demezmii yaa bizimkindenn biraz daha koysanaa onun üstüneeee...........
allahhhhhhhhhhhhhhhhhh.......hiçç ses etmedenn..bizim tencerede olan 2 sırayıda tepeleme doldurdummmm...al bunu indir dedim aşagıda başka tencereye boşaltsın bunda pişmez bunarr...vayy ben yine yapmışmışım pisliğimiii...ne demişmiş ki 2 3 tane daha koy demişmiş...
beeee vijdansızz gece saat 12 olmuşşş...4 saat tir senin sarmanla ugraşıyorumm niyeeeeeeeeeeee...2 kişilerr..yarın dolduracakk oraya buraya dagıtacakk...alt kattaki salaklar sarar akıllılar yer diyen kaynıma yedirecekk...ayyyyyyy sinirimden ağlıcamm şimdiii...
yawwww sarmak iş değill..benim eşimin beni düşürdüğü durumm...ulan koca tencere sarmışımm oradaki 2 tanedemi gözünnnn....ama gel görki yine ben fitnelik yaptım olduu...
sinirimden ağlıyorumm yaaa...
evettttt bayram üstüüü bi sarmaa krizi daha yaşandıı bizim evdeee...yazmazsammm çatlıcamm şimdii...dişlerimi sıkmaktann fenalıkk geldii etlerimi parçalıcamm şimdiiiiiiiiiiiiiiiii.............
yawww kv yaprak bulmuş nerden bulmuşsaa...sabah eşime demiş..yaprak çıkarttım buzlukdann ama belim ağrıyorr siz sararmısınız..komşularamı vereyim benim için sarsınlarr...eşim bana söyledi hiçses çıkarmadımm.. akşam yine kendi kendime dedimki yaw bırak sar gitsin millete gidip verecek millet evdekiler ne işe yarıyor dicek..dedim eşime git al gelll....saat 8 dii...içi hazırladım..başladım sarmayaaa...
eşimde geldi yardımaa...anamm eşim demezmi bunlar pişmicekmişş buzluga atacakmışşankaradaki abime gidince oraya gidecekmişşş...aynen böle oldumm derin bi nefes çektimm şeytan defolgit dedimm... neysee iyi göndersinde dedimm bidaha buzluga girerse yaprak bozulabilirr...oğluşu annesine sorduu oda iyi ssarın pişiririz kendinizede ayırın dedi..
sardımm..tencereye yerleştiriyorum...şu bildiğimiz karacanın en büyük derin teflon tencereyi doldurdum...en küçüğünede bize diye koydummm...neyse bitti herşeyy..eşim demezmii yaa bizimkindenn biraz daha koysanaa onun üstüneeee...........
allahhhhhhhhhhhhhhhhhh.......hiçç ses etmedenn..bizim tencerede olan 2 sırayıda tepeleme doldurdummmm...al bunu indir dedim aşagıda başka tencereye boşaltsın bunda pişmez bunarr...vayy ben yine yapmışmışım pisliğimiii...ne demişmiş ki 2 3 tane daha koy demişmiş...
beeee vijdansızz gece saat 12 olmuşşş...4 saat tir senin sarmanla ugraşıyorumm niyeeeeeeeeeeee...2 kişilerr..yarın dolduracakk oraya buraya dagıtacakk...alt kattaki salaklar sarar akıllılar yer diyen kaynıma yedirecekk...ayyyyyyy sinirimden ağlıcamm şimdiii...
yawwww sarmak iş değill..benim eşimin beni düşürdüğü durumm...ulan koca tencere sarmışımm oradaki 2 tanedemi gözünnnn....ama gel görki yine ben fitnelik yaptım olduu...
aynen hafta sonları kimse olmuyor buralarda, bide bayram arefesi olunca hepten boş....
hoşgeldinn canımmm, oh oh ne güzel sen enerjiyi depolamışsındır şimdi. bayramdan sonrada diyete dalarsın artık.
ayrıca öyle kötü şeyler yazıpta bizimde aklımızı çelmeonların hepsi lezzetsiz şeyler
Allahtan benim artım yok ama korkuyorum bayramda alırım diye. ayakkabılarını merak ettim yaa, bende ayakkabı bakıyorum yürüyüş ayakkabısı. seninkinin markası ne acaba...
ben tatlı falan yapmayı düşünmüyorum yaaa, insan olunca ister istemez yiyor...
kızlar ben bayramda alacam diye acaip tırsıyorum:18::18::18:
bayramdan sonra doktora gidecem muhakkak zayıflamam lazım
amin aminnnnn.... Allah çok uğraştırmadan hepimize versin inşallah. ilaç kullanmak zor gerçekten.
sustukça millet daha çok üstüne geliyor malesef. oyüzden saygı çerçevesinde cevap vermek lazım ki içinde kalmasın, yoksa insan çok yıpranıyor. evdede huzursuzluk oluyor ozaman. Rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk vermesin amin....
çok geçmiş olsun canım, Allah nazardan korusun yavrularını
ayyy çok gıcık bir durum bu yakvnin kendine sarmış olsan neyse, bide başkaları yiyecek ve yaptığındanda memnun kalınmayacak. töbe töbeee
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Karga kahvaltısını etmeden uyandım doğal olarak
Eşimi uğurlayıp güzel bir kahve yaptım kendime gelmek için
Günün anlamı üzerine benden sizlere gelsinHer bayram bu şarkıyla kızçelerimi uyandırırım ve bana offfff anne yaa yinemi der büyük olan
Bu Gün Bayram (Barış Manço) - YouTube
Eki Görüntüle 831310
kızlarrrr hepinizin bayramı mübarek olsun....
az kaçamaklı bir bayram olsun, etlerden yiyelim tatlıdan uzak duralım
tatlı gelinceeeeyapıyoruzz...
hayırlı bayramlar
BENİMMM TONTOŞŞŞŞ KIZÇELERİMMMMMMM.....HEPİNİZİİ KOCAMANN ÖPÜYORUMMMM
BAYRAMM EVİMİZEE GÜNEŞ GİBİ DOĞSUNN..HEPİNİZİN EVİNEE..MUTLULUK HUZUR SAĞLIK VE SIHHAT GETİRSİNN...vee bizz bebişsizzz olanlara bebişşş evine şenlik şakraklık getirecek hayırlı evlatlarrrr :) :)
sabah erkenden kalktıkk yolculadık erkeklerii bakalımmm ett bekliyrumm ettt...ilk parca galir pişer bizdee o et kadar lezzetli olmazz kocaa kurbann..şimdi onu bekliyorumm :) :)
maşallahhhh kızzzz tatlıı neysede okadar lokumu nasıll yedinnn...ben bideneyi yiyemem agzımda büyüyorr...ama o küçük fıstıklılardann getirirsen yerimmmmmmkloroform
kızlar nasıl geçtibayrmada ilk gününüz...
ben günü 4 dilim baklava yarım lokum ile atlattım çokmu olmuş kızlarrrrrr
ayyyy yerken anlamadım ama böyle yazınca gözüme çok geldi 4 dilim baklava
Hepinizi çoook özledim
Sabahdan beri okadar yoğun bir gün geçirdik ki sizlere anlatamam
Eşim ve babam malum hayvan peşindeydiler öğlene kadar Bizde annemlerle birlikte güzelce kahvaltımızı edip sonrada eşim gelene kadar mutfakta bulaşıktı yemekti uğraştım durdum.
Eşim geldikten sonra hadi biraz da etlerle boğuştuk tabi önce öğle yemeğimizi yedik
Öğleden sonra iki gün önce doğum yapan ve KVsinin evinde kalan çakma eltime ( eşimin amca gelini ) gittik
Hem amcalarını ziyaret ettik hemde kuzucuğu sevdik
Mis gibi cennet kokuyordu ve insan bebek kucağına aldıkca doğurası geliyor şükür iki dene varda RAbbim olmayanlara versin diye bol bol dua ettim kuçağımdayken
En son eşimin halalarınada çaya gittik ve tabi eve gelmemiz 11i buldu
Bol bol sohbet edip güldük gerçekten iyi geldi
Yarında eşimin uyuz kardeşi gelecekmiş neyse evime gelen misafire beş karış surat yapmam ama Allah biliyor ya içimden konuşmak bile gelmiyor ama işte hatır icin, Allah rızası için idare edeceğiz artık
Onlar gidincede zaten Annemlere geçeceğiz Amcamlar gelecek diye yine gece gelirim ama neyse
işin hayırlı olsun canım...
bak salarsan toparlayamazsın. yemekler dışardan geliyor madem sende hafif birşeyler söyle, ne bilim ızgara falan. nasıl bir iş bilmiyorum ama çalışınca eforda sarfedersin daha çabuk olur bakarsın. bu kilolar boğazına dikkat etmedikten sonra gitmiyor malesefffff.......
kızlar kurban bayramınız mübarek olsun. Rabbim tekrarına bebeklerimizle kavuştursun inşallah. ben daha 5 aylık evliyim.Büyükler bebek haberi bekliyor. dun eşimin anneannesinin telefonda bayramını kutladım.Bayram sonu torunu evleniyor. HAyırlı olsun bir torun daha evlendiriyorsun dedim. O da kızım hayırlı hbr verceksin sandım dedi. Herkese şimdilik istemiyoruz.daha çok yeniyiz diyorum ama yıpranıyorum.
günlük gibi bir defter tutmaya başladım. bebeğime hitaben yazıyorum.beni babasını ailelerimizi anlatıyorum. Rabbim verecek inanıyorum.Ve büyüdüğünde çocuğum roman gbi okuyacak. Bu sabah bı dizi izliyorduk evlatlık verme olayı vardı. bir baktım canımın canı ağlıyo çaktırmadan kahroldum. kendimi wc ye zor attım orada ağladım.
şuan karman çorman duygulardayım.
bayram ziyaretlerimiz bitti sayılır. en azından benim taraf bitti, eşimin tarafı düğün için şehir dışındalar eşimle başbaşayız. tembellik ediyoruz, dinleniyoruz.
HEpinize hayırlı bayramlar diliyorum. bol enerjilı günler