Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızz sen 5 ayda böyle olduysan ben ne yapayım, yarın evlilik yıl dönümüm tammmmm 5 yıl oluyor... benim psikolojimi bir düşünsene.
ben günlerce ağladığımı bilirim, kadınlar yanımda bebeklerini sevdiğinde özendiğimi bilirim, aaa ben istesem şimdi doğururum dediklerinde hep kötü olduğumu bilirim... ben neler yaşadım bir bilsen. Allah bu kadarıyla bıraksın inş, daha beterini yaşatmasın.
ama ne olursa olsun Rabbimden umudumnu kesmedim, ben inanıyorum bizede yaşatacak inşallah... Rabbim hayırlısını versin herşeyin...
ama gerçekten en acısıda eşinin kötü olduğunu görmek, o üzgün olduğunda bende bitiyorum, ona bu duyguyu yaşatamadığım için...:2::2::2: Allah'ım bu mübarek bayram ve cuma gününde bizleride sevindirsin...

Son düzenleme:
gözün aydın canım, Allah hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin...
çok sevindim senin adına....
inşallah en hayırlı en kısa zamanda Rabbim bizlerede nasip etsin...

Nekadar sevindiğimi bilemezsin Rabbim nazarlardan saklasın....Aminnnnn
İNşallah bundan sonra hep güzel haberlerini alırız senin ve fasülyenin

Az daha bugünün cuma olduğunu unutuyordum

Utanmadan bildirimimi yapayım :26: çok fazla kaçırmadığıma adım gibi eminim ama sizlerinde ilk zamanlar tahmin yürüttüğünüz gibi şu kullandığım ilaçlar bana kilo aldırıyor anlaşılan
Dün hatta eşimle konuşurken de yine bir ağlama krizine girdim şu lanet kilolardan kurtulamıyorum diye hee sonra yine eşimin motivasyonuyla kendime geldim ama bazen gerçekten ümitsizliğe kapılıyorum :26:
Neyse RAbbim büyük inşallah bunda da bir hayır vardır diyorum ve yinede devam ediyorum

Hemen önümüzdeki hafta hem psikatristime gidiyorum ( ilaçları ya değiştirecek yada keseceğim ) birde diyestisyenden randevu alacağım Ondan sonrada gitmezse kilolar şaşarım zaten eşimede dedim hiç istemiyorum ama dahiliye doktorum son çare cerrahi müdahale demişti. Eşimde bende istemiyoruz ama daha fazla kilo alırsam ( Allah korusun ) o zaman artık bilmiyorum ne yapacağımı

Başlangıç: 120 kg
Geçen hafta: 104.8 kg
Bu hafta: 105 kg
Gelen: 200 gr
Hedef: şimdilik 85 kg

Spor: toplam 4 gün 1er saat yürüyüş en az

Çantayı kesin yiyeceğim kafaya ama inanın elimden geleni yapıyorum inşallah gider artık şu kilolar yaaa ne güzel 2li haneleri görmüşken yine 3lülere döndüm ağrıma gidiyor yeminle ama yapacak birşey yok dikkat etme ve spor haricinde

zeynelimmmmmmmmm....ne alemdesizz kuzummmm...ne zamann belli olacakkk yaaaa...senin müzjdenii bekliyoruzzzzz....adet güün ne zamann..öncesi yaptıramıyormuyuzz tahlilll... hakkında hayırlısı ne ise o olsunnnnnn

Nekadar sevindiğimi bilemezsin Rabbim nazarlardan saklasın....Aminnnnn
İNşallah bundan sonra hep güzel haberlerini alırız senin ve fasülyenin

kızlaarrrrr cok tesekkur ederimmmmm allahım isteyen kim varsaaaaaa onada nasip etsiinnnnn :))) bugün kan sonucum 42,3 cıktı yanı 2,5 kat artmış 2 gündeee nasıl sizceee :26:

aayyyyyyyyyy çoookkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrr canımm rabbim sağlıcaklaaaa kucagınada almayı nasip etsinnn...ayyyyy şükürler olsunnn....

Canımm hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnn Maşallahh sana Rabbimiz sağlıcakla kucağınaalıp büyütmeyide nasip etsinn aminnnnn
vee darısı bizlerin başınaa

Bu duana canı yürekten amin amin diyorum

selam kızlar en sonunda gelebildim
tabiiki bayramda yedim yedim
dikkat etmeye çalıştım
ama olmadı galiba neyse daha tartılmadım
gerçeklerle yüzleşmek için biraz zaman verin bana
sabah görüşürüz kızlar

aayyyyyyyyyy çoookkk şükürrrrrrrrrrrrrrrrr canımm rabbim sağlıcaklaaaa kucagınada almayı nasip etsinnn...ayyyyy şükürler olsunnn....

Canımm hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnn Maşallahh sana Rabbimiz sağlıcakla kucağınaalıp büyütmeyide nasip etsinn aminnnnn
vee darısı bizlerin başınaa

allah razı olsun cnmmm rabbim isteyen herkeze nasip etsiinnn

canım seni çok iyi anlıyorum ben 5 yıllık evliyim
ama gerçekten etraftakiler çok acımsızlar daha bu bayramda eltim
yüzünden çok feci ağladım
birisi hamile kalmış normal yolla
eşimin yeğnine soruyo
nasıl hamile kalmış bazıları tedavi oluyo yine olmuyo diye
BİLİYORUM BENİ ÜZMEK İÇİN YAPIYO
ama Allahım birgün beni de güldürecek inşallah

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Bir gün aradan sonra gelebildim şükür
Aslında dün aklım buradaydı ama okadar çok yorgundum ki inanın yazacak halim yoktu
Sabah kahvaltı faslından sonra biraz evi toparlayıp kendimizi Annemlerle sokağa attık. Hep birlikte iki araba emirgan korusuna gittik pazar keyfi yapmak için
Çayımızı demleyip sohbet ettik uzun uzun sonrada muzurluk olsun diye bol bol resim çekildik

Bu sabahta saat 06:30da uyandım ve kızı okula gönderir göndermez akşamlık zeytinyağlıı dolmamıda yaptım
Öğlende annemle yine sosyete pazarına gideceğiz eeee oradan dönüştede kendimi spor salonuna atacağımdan yemek yapmaya fırsatım olmaz diye düşündüm
Aslında reglmin son günü bugün ama nedense hala ağrım var ve davul gibi hissediyorum kendimi neyse inşallah yarına birşeyciğim kalmayacak

Canım ne olur üzülme Rabbim büyük inşallah sanada en kısa zamanda mucizesini gösterecektir ve kendi kendine kuzucuğun gelecektir ....AMİNNNNNNN
Sen o aklı kıt eltine bakma Bunda da vardır bir hayır de ve sabredip dua etmeye devam et
Ben inanıyorum sende çok kısa bir süre sonra bizlere müjde vereceksin .....İnşallahhhhhhhhhh

kız bende 5 yıllık evliyim, hele bu aralar o kadar bunalıkımki ağlayıp duruyorum.
aklıma geldikçe dua ediyorum, ne yapalım bizimde imtihanımız buymuş, inşallah en güzel şekilde kazanırız imtihanımızı.
bizim buralardada boş boğaz insanlar var be, onlar heryerdeleer geçen bi kadın sordu bana senin çocuğun yokmu diye hemde mevlütte, yok dedim ama sen evleneli çok oldu dedi, bende içimden yaaaaaaa gerçektenmi hiç farkında değilim dedim ama içimden malesef

aleyküm selam...
ohh ne güzel ya gitmiş gezmişsiniz, bizde boş boş oturalım.
ben bu sene zaten hiçbiryere gidemedim
sabahın köründe sarmamı sardın kız helal olsun sana

senin kaç yıllıkken oldu çocuğun ceco? kaç yıllık evlisin

cnm dengesizler çok takmamaya calıs bol bol dua et

herkeze günaydınnnnn

cnm dengesizler çok takmamaya calıs bol bol dua et

herkeze günaydınnnnn

Günaydın tatlım,
tebrikler cok mutlu oldum.
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. maşallah sübhanallah.
haklısın bizim en büyük destekçimiz, sığınağımız dua. içten ettiğimiz dualarımızı rabbim geri çevirmeyecektir.
b,iey sorucam iznin olursa kaç kg ile hamiş kaldın.

amiiiin inşallah

TABİ CNMM NE AYIBI BEN 109 KGYDUM 102 KILOYA DÜŞTYÜM VE HAMİŞ KALDIM..

İNŞALLAH KİMYASAL DIŞ GEBELİK V.S DEĞİLDİRDE KUCAGIMA ALMAYI NASİP EDER ALLAHIM 2 GÜN ÖNCE BETA HCG 42,3 CIKTI :26:
ALLLAHIMMM İSTEYEN KİM VARSAAAA BU DUYGUYU YAŞATSIIINNN AMİİİNNNNNN

takma canımm senn onuuu..inan bana biz bilmiyoruzz kendimiz için ne iyi ne kötüü sadece istiyoruzz..bu bizim için hayırlı olan belkidee...benimde 5 yıl olmasına az kaldı 4.5 yıllık evliyim bende...nasıl geçti onca zaman bilmiyorumm..bana 1 yıl gibi geliyorrrr..daha yeni evliymişim gibii..kendi halimizdeyken okadar koymuyorr...bazı günler evde eşimle canım sıkılınca çok arıyorumm..yavrum olaydı onu kucaklar onla oyalanırdım diyeee...bide bu insan topluluklarının içine girinceee...

SABIRRRR...bizim imtihamızın tek formülü...sabredipp allaha dua edicez bize sabrı nasip etsin diyee...

ayyyy ayyyy bu insanları tanıdıkcaa uzaklaşıyorumm..insansız ortamlarr ne kadarda güzell geliorrr...herkezde bi boşbogazlılık herkezde bi merakk...sanane yaaa dönde sen kendi hayatına bi bakkkk...

hiç takma kafana allah kerimm...

maşallahh cecomaa...nazarlardan korusun rabbimm...hava serinn yataktan çıkana kadar bennn baya uzun sürdüü...fecii bi 9 gün geçirdimm...tartılmadımm bile halaa...ama kesin +2 bekliyorum..hiç kısmadım abartıı abartııııııııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…