kızlar kurban bayramınız mübarek olsun. Rabbim tekrarına bebeklerimizle kavuştursun inşallah. ben daha 5 aylık evliyim.Büyükler bebek haberi bekliyor. dun eşimin anneannesinin telefonda bayramını kutladım.Bayram sonu torunu evleniyor. HAyırlı olsun bir torun daha evlendiriyorsun dedim. O da kızım hayırlı hbr verceksin sandım dedi. Herkese şimdilik istemiyoruz.daha çok yeniyiz diyorum ama yıpranıyorum.
günlük gibi bir defter tutmaya başladım. bebeğime hitaben yazıyorum.beni babasını ailelerimizi anlatıyorum. Rabbim verecek inanıyorum.Ve büyüdüğünde çocuğum roman gbi okuyacak. Bu sabah bı dizi izliyorduk evlatlık verme olayı vardı. bir baktım canımın canı ağlıyo çaktırmadan kahroldum. kendimi wc ye zor attım orada ağladım.
şuan karman çorman duygulardayım.
bayram ziyaretlerimiz bitti sayılır. en azından benim taraf bitti, eşimin tarafı düğün için şehir dışındalar eşimle başbaşayız. tembellik ediyoruz, dinleniyoruz.
HEpinize hayırlı bayramlar diliyorum. bol enerjilı günler
kızz sen 5 ayda böyle olduysan ben ne yapayım, yarın evlilik yıl dönümüm tammmmm 5 yıl oluyor... benim psikolojimi bir düşünsene.
ben günlerce ağladığımı bilirim, kadınlar yanımda bebeklerini sevdiğinde özendiğimi bilirim, aaa ben istesem şimdi doğururum dediklerinde hep kötü olduğumu bilirim... ben neler yaşadım bir bilsen. Allah bu kadarıyla bıraksın inş, daha beterini yaşatmasın.
ama ne olursa olsun Rabbimden umudumnu kesmedim, ben inanıyorum bizede yaşatacak inşallah... Rabbim hayırlısını versin herşeyin...
ama gerçekten en acısıda eşinin kötü olduğunu görmek, o üzgün olduğunda bende bitiyorum, ona bu duyguyu yaşatamadığım için...:2::2::2: Allah'ım bu mübarek bayram ve cuma gününde bizleride sevindirsin...
Son düzenleme: