- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
kızlar ben çok yemekten kilo almıyorum
emin olun yemem
sadece kendi düzenimi arıyorum
hareketli yaşamımı istiyorum
ama k.validemin yanına gidince stresten bile kilo alıyorum
neyse artık kaçarı yok
gidecez mecbuurrr
Ay sorma aynı sorun bende de var KVyi görmeye tahammülüm yok ama mecbur gidiceğim
Allahtan bu sene eşimin amcası, annemler, biz ve 4 tanıdık daha danaya niyetlendikte eşim onla uğraşmaktan öğleni yapacak bende sabah çocuklarla annemlerde kahvaltı ediceğim sonra o gelene kadar yayılır otururum
Artık öğlende de eşimin anannesine ( kv orada kalıyor Allahtan ) gider bir saat oturur kaçarız
Geçen gün gittiğimizde elini öpmedim gıcıklığına ve bekliyorum resmen bana o konuda hesap sormasını valla bayram falan dinlemem açarım ağzımı Zaten kaç senedir Anne kelimesini kullanmıyorum hatuna karşı ( bakarsa söyleyeceğim varsa söylüyorum yoksa hiç seslenmiyorum bile )
Annemler geleli 10 gün oldu kadın daha bir gözün aydın demedi yada annemleri arayıp hadi hoşgeldiniz dünür demedi ve sırf o yüzden sataşacak bahane arıyorum artık sonuçta annemlerin onlara faydası oldu zararı olmadı üstelik daha evvel alıpta ödemediği borçları bile annem benim hatırıma unuttu ama kadın kendini birşey sanıyor sanki annemler ona zarar vermiş havası yaratıp kendi kendine triplere giriyor hayır ille görüşsünler can ciğer olsunlar demiyorum ama insan oğlunun hatırı için bir teleon açıp hoşgeldin der ama nerdeeeeeeeeeeeee
Zaten kadını günahım kadar sevmem böyle yapınca inat ettim ilk fırsatta sataşacağım diye