- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
sağol canım, benimde balık günüm pazar günleri...gel canım sanada yapayım
bende çok seviyorum balığı
tabiiki firinda yaptım
önce çorba sonrada salata bu akşam olsun yine yerim
neyse bu akşam sadece çorba ve salata var
yap tabi yap beee, senin hakkındır, hiç oturduğun yokki maşallah...Selamün Aleykümmmmmmm
Annemleri uğurlayıp anında kendimi yine buraya attım
Allahtan akşam yemeğimde hazırbir tek salata yapacağım
Ohhhhhhh dünya varmış yaw bir kere de bir iki saat tembellik yapayım dimi ama
Kızlar k.valtıdan sonra
Okulda sütle nesfit
Eve gelince galetayla bir kase yoğurt
Akşamda salata çorba var
yap tabi yap beee, senin hakkındır, hiç oturduğun yokki maşallah...
sağol canım, benimde balık günüm pazar günleri...
pazar günü burda pazar kuruluyor, ordan alıp akşamına fırına atıyorum balıkları...
yap tabi yap beee, senin hakkındır, hiç oturduğun yokki maşallah...
süpersin yaa, çok azimlisin maşallah...
bende bugün mevlüte gitmiştim, dayadılar önüme etli pilavı yedim malesefyemicem dedim ama kokusuna dayanamadım bu akşam yemek yok bana o yüzden, bi meyve yerim tamam...
offf kendime çok kızıyorum nefsime hakim olamadım :18::26:
Kızlar k.valtıdan sonra
Okulda sütle nesfit
Eve gelince galetayla bir kase yoğurt
Akşamda salata çorba var
HAYIRLI CUMALAAAAR KIZLAR VE SİZE HAYIRLI SONUÇLANAN BİLDİRİMLEEERR....
ŞİMDİ SİZE NASIL KİLO ALINIRI YAZACAĞIM..
AKŞAM ÇİKOLATA CİPS VE TOST YİYİN..(sadece dün yedim)
BEN 1 HAFTADIR YİYYORUM VE 2 KG ALDIM..NASIL BAŞARI AMA??
EŞİMDE KIZIYOR VERMEK İÇİN OKADAR ÇABALIYORSUN SONRA HOOP GERİ AL
OKADAR ÇABUK KİLO ALIYORUMKİ..YİYİP ALMAYANLARI GÖRÜNCE DELİRİYORUM..
BAYRAM SONRASINA BIRAKTIM KENDİMİ..
SPOR AYAKKABILARIMI BİLE SİFTAH YAPMADIM..
BAYRAM SONRASI DÜZENLİ YÜRÜYÜŞ VE BESLENMEYE BAŞLAYACAĞIM İNŞ.
HEM DE DERS ÇALIŞMAYA BAŞLAMAM LAZIM..
6 LARI GÖRECEĞİM...EŞİM SABAH DALGA GEÇTİ RESMEN..SİNİR OLDUMMMM
76.4 KG YUMMM
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Az daha bugün Cuma olduğunu unutup kendimi annemlerin evine atıyordum
Kahvaltıya beni bekliyor hatunondan sonrada hemen baklava faslına girişeceğiz
Fazla uzatmadan bildirimimide yapıp kaçıyorum ;
Başlangıç; 120 kg
Geçen hafta; 104.2 kg
Bu hafta; 104.2 kg
Fark ; 0 ( bunada şükür çünki bir kaç güne kadar regl olmam gerekiyordu ama hala yok birşey :26: )
Spor; 45 dakika yüzme ( 1 gün ), 2 saat yürüyüş
günaydın kızlar, hayırlı cumalar....
bu hafta yaptığım bir kaç kaçamağa rağmen 65.5 olmuşummmm
emeklerim boşa gitmiyor çok mutluyum ama bencede asıl başarı bu verilen kiloları geri almamak.
almak vermekten hızlı oluyor çünkü...:18:
evet topik çok boş, bayram telaşı heralde kimse uğrayamıyor. iyi bak ne güzel gidiyor kilolar, her giden kilo bizi bebişimize yaklaştırcak inşallah. sen hala beklemedesin dimi :18: hayırlısı olsun...
bu arada başın sağolsun....
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Sabah yine erkenden uyandım işlere giriştim direk
Bugün evdeyim diye sevinirken annem ve kız kardeşim öğlende bana geleceklerini dün müjdeledilerulen ne güzel yayılıp keyif yapacaktım dedim nasıl gülüyorlar biz yabancı değiliz uzannnnnnnnn diye
Her yerimi bitirdim de bizimkiler gelmeden az keyif yapayım dedim
Yarında yine gündem belli ; Annemle birlikte baklava yapacağıztabi ben ancak bir iki tane yerim zaten gelen misafirler için asıl yapım sebebi
Anammmmmmm bayramada az kaldı yaaaaaa laaaaaaa
Canım ümitsizliğe kapılma bakarsın daha güzel kilo verirsindışardan sipariş veriyorsanız ızgara et yada tavuk tercih et yanına bol salata ve ayran yada döner ekmekte söyleseniz sen sadece içini ye
Aslında evdende birşeyler hazırlayabilirsin mesela pazar gününden zeytinyağlı birşeyler yaparsan yanında götürüp yoğurtla yiyebilirsinakşamda çok geç geliyorsanız hemen ya bir salata yada cacık yapıp aç yatmamış olursun
102yi görmene sevindim ama yediklerin hiçççççççç iyi olmamış bence o neticenin üzerine
Çok çok acıkırsan dışarda bakkaldan cubuk kraker al hem mide bulantını alır hemde daha az zararlı ( tabi tuzu fazlaysa üzerinden ufalayarak ayır) yada yakında Halk ekmek varsa oradan Altın Ekmek al hem çok tok tutuyor hemde içinde bir sürü şey var ve gayet lezzetli
slmm kızzlarrr ben geldimm..kaç gündür giremiyorumm...nedennn :) :) eşimle bi kaçamak yaptık yalovaya geldik armutlu ya...o yanımda devamlı giremedim pek nete her dakkka doluu..ya denizdeyiz yadışardaa eve gelincede pertim çıkıyorr...erkek kardeşlerimi çağırdık bugünde dahada eğlenceliii..
sabah bi deniz sefası yaptık..şimdi eve geldik onlar cuma ya gittiler bende size geldim hemenn...bu cuma beni izinli sayınn cünkü burda yemenin içmenin hadddi hesabı yok..yarın dönücezz..tartı ne gösterir bilmiyorumm...
hava serinde ama 3 gündür şansımıza harika...bugün 28 derecee su hafif serin ama girince alışıyor insann..ayy feci hamlaşmışımm her erim ağrıdıı...cecommm sen ne güzel gidiyorsun yüzüyorsun hiç bırakma vallaaa...
kızlarrrr herkez bildirim yapmamış ama yapanlarla listeyi ekleyeyimm...
öpüyorum hepiniziiiiiii
slmm kızzlarrr ben geldimm..kaç gündür giremiyorumm...nedennn :) :) eşimle bi kaçamak yaptık yalovaya geldik armutlu ya...o yanımda devamlı giremedim pek nete her dakkka doluu..ya denizdeyiz yadışardaa eve gelincede pertim çıkıyorr...erkek kardeşlerimi çağırdık bugünde dahada eğlenceliii..
sabah bi deniz sefası yaptık..şimdi eve geldik onlar cuma ya gittiler bende size geldim hemenn...bu cuma beni izinli sayınn cünkü burda yemenin içmenin hadddi hesabı yok..yarın dönücezz..tartı ne gösterir bilmiyorumm...
hava serinde ama 3 gündür şansımıza harika...bugün 28 derecee su hafif serin ama girince alışıyor insann..ayy feci hamlaşmışımm her erim ağrıdıı...cecommm sen ne güzel gidiyorsun yüzüyorsun hiç bırakma vallaaa...
öpüyorum hepiniziiiiiii
bence aynı kalabilmektee bi marifettt...ben artık aynı kaldığımdada sevinicemmm...o yüzden hiç dertetmee...ayyyyyy baklava demişsinnn...bende severim ama hiç yapmadım daha..annemlerr 10 ar onar açar 60 kat..oda harika olurr...bizim kv de ince oklavası var.açtıktan sonra ceviz serpip iince oklavaya sarıp büzüyor dilimdilim kesip tepsiye diziyorr oda harika oluyorr kıtırr kıtırr..ayy canım çektii..ona şerbet dökmedende yenebilir yanii..
öpüyorum hepiniziiiiiii
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 68 kloroform 68 67 65,5 71 tuğba 73,7 72 73,6kg yağmurlu 73,6 73,6 82kg eranisa 74,6 75,5 76,4 83.3kg waw 77,7 77,7 izinli 94,7 berceste 94,7 93,2 97,5 ceco34 104,9 104,2 104,2 100kg şipşirine 94 94 99kg aykurt 96,2 95,6
Kızlar aancak gelebilddim
Ben bu gün tarıda 92.5 dim
Daha düşük bekliyordum ama bunada şükür
Malum bayram tatili bende gidecem memlekete
Çok tırsıyoorum kilo alırım :18:
bayramdan sonra sporada başlayalım artık canım..tatilde ye boşveerrr...
bu arada armutluda hangi otelde kalıyorsunuz ??ben araştırdım bayramda çook pahalı yaa..yalova termalköye gitmiştik çınarcığa yakın termalsu güzeldi..yine gidermiyiz bilmiyorum..eşime hiiç sormuyorum oda bahsetmiyor gideriz diye..ne olur bilmiyorum ama istanbula gidemezsek çook üzülürüm
MErhaba kızlarrnasılsınız ben hamdüsenalar olsun iyiyimm
Waww iyi tatiller canım süper bir fırsat olmuşş
ben denize girilmiş olmasına şaşırdımm dikat et üşütme canımm
bende bu hafta gelemedim çok fakat cezamı da çekiyorumm
yaw sabit sabit diye takmıştım 2haftadırr bu sabah bir baktım kii
:18:ayyyyyyyyyyy +1 varr kilodaa
kaçamakda yapmadım ne oldu böyle onu düşünüyorum şuan:44:
tarçınlı çayıma ara verdim bu hafta sadece bu
ya birde adet olmadım 6 gün geçti sevinemiyorum tahlilde tek çizgi gördüm
üzülmek istemiyorum bu ay sırf incir ceviz hayıt hapına bağladım kendimi
ayy Rabbimiz daha fazla aratmasın ne olur en kısa zamanda tüm azaları tam hayırlı evlatlar versin bizlere
Kızlar aancak gelebilddim
Ben bu gün tarıda 92.5 dim
Daha düşük bekliyordum ama bunada şükür
Malum bayram tatili bende gidecem memlekete
Çok tırsıyoorum kilo alırım :18:
Selamün Aleyküm kızlarrrrr
Bugün erkenci sayılırım
Sabahtan anneme çıkmıştım zatenbaklavamızı 2 tepsi yaptık bir güzel 55er kattan onları fırında düşük derecede pişirip hazırda bekletiyoruz Pazartesi günü annem şerbetliyecek inşallah
Baya yorulduk baklavayı yaparken ( benim küçük cadıda tabi bize yardım edeceğim bahanesiyle bize daha çok iş çıkardı)
Akşam üzerede kızıma aldığım gömlekleri değiştirmeye gittim dönüşte annemlerde yemeğimi yedim ve eve kaçtım
Bizimki yine arabasıyla uğraştığından dışarlardayken bende sizlere bakayım dedim
Valla iyi oluyorda işte fazla kaçırmamak lazım sonuçta dünya kalori
Banada yapacaktık hesapta bir tepki ama sonra anneme amannn boşver ben sizden alırım bir kapaklı kapta dedim yoksa gelir geçer yerim bende
Ohhhhhhhh iyi yapmışsınız
Tadını çıkar iyice canım inan çok rahatlayacaksındır
Bende bayram tatili bitsin anında yine havuzda alacağım soluğu
Canım ellerine ve emeğine sağlık canım
Bu kadar yoğunluk arasında uğraştın bizler için Hakkını helal et canım
Sakınnnnnnnnnnn bayramda her an bizleri hatırlakaçamak yapmazsın yada en azından az yaparsın
ohhh baklavalar yapılmışşşşş...afiyet olsunn..güzel günde yyinnn....
valla git yüzmeye bütün vücut çalışıyor harika bişi imkanın varken değerlendirr...benim her yerimm ağrıyorrrr...benn hamlaşmışımmm...ayyyyy burda olacaktıkk hepp beraberrr...ne güzel olurdu 15 gün...bide diyet menü uygulardıkk...sabah yürüyüşşş.. hafif yemeklerr...sonra denizz..akşamaaa havuzaaaa....gecede kaplıcayaa...anammm erirdik erirrrr....eskiden kardeşlerimlee gelirdik ailecek..15 günn..öyle yapardı kiloda verirdik..ama şimdi işler güçlerr..arada derede anca geliyoruzzz iştee.