Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

sadece kuymak biraz ağır olmuş ama oda k.valtıda olduğu için sıkıntı olmaz bence
bence günün çok hafif geçmiş

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Geçte olsa gelebildim canlar Özledim valla sizleri yaaa
Bugün yine baya bir koşturmacayla geçti hatta ne güzel spora gidecektim ama geçe kaldım üstelik cimcimede ağlayınca gitme diye hadi nasılsa geç oldu kalayım bari dedim ama yarın Allahın izniyle kimse beni tutamaz
Bugün yarın Regl olurum diye düşünüyorum ama hazır olmamışken yarın gidip bir güzel havuzda stres ve kalorie atayım

Bugün meşhur sosyete pazarımıza gittik gitmez olaydık anam bir kalabalık anlatamam çok zor geçtik ve tam 3 saat dolaştık pazarın içinde Yine her zamanki gibi kendime birşey bulamadım
Annem ille bayramlık sanaa birşey alayım diyor ama yok ya ben beğenmiyorum yada bedeni yok ( artık fiyat sorun bile olmamıyor ) Neyseki almanyadan bir üst getirmiş annem olmadı onu giyerim diye düşünüyorum

Yarın inşallah evdeyim hem temizlik yaparım hemde biraz ütü sonrada ver elini Havuz
Annemlerle yarın görüşmeyeceğiz ( karı koca baş başa eminönününe gezmeye gideceklermiş )

Herkese kocaman günaydınnnnnnnn

Sabah sabah salonumu toplayıp hemen buraya attım kendimi
Bugün öğlene kadar evdeyken işlerimide yapayımda birikmesin

Dettttttttttt sen oynama biz senin yerinede göbek atarız
RAbbim ol dedikten sonra zaten birşey engel olama ama sen yinede doktora gidene kadar kolla kendini canım
Ne demişler sen eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra Allaha emanet et kusura bakma bizim fasülyeye eşşek dedim ama sevdiğimden yani
Rabbim nazarlardan saklasın

Son düzenleme:

inşallah canım, güzel haberi aldığında bizede söylersin hep beraber göbek atarız...

günaydın kızlar, bu aralar forum biraz durgun sanki...
herkes bayram temizliğinemi daldı yoksa

inşallah canım, güzel haberi aldığında bizede söylersin hep beraber göbek atarız...

ayy kocam bni şimdiden hamiş ilan etti cevizler fındıklar görmelisiniz :18: ya yoksaaa cok uzulurr kızlar bol bol dua edelim rbaiim hepimizin yüzünü güldürsünnnn

Sorma hesapta temizlik yapıyordum dayanamadım yine geldim
Benimki bayram temizliği değilde yinede yapılması gerekenler birikmesin diye

Çoğu işim bitti şükür bir süpürge tutacağım birde ütüm var ( büyük ihtimal büyük cadım yapar o ütüleride tek bayıldığı ev işi olduğundan hep ben yapayım diyor Allahtan hepsini yaptırmıyorum çok olunca ama arada dönüşümlü yapıyoruz ütüyü )

ayy kocam bni şimdiden hamiş ilan etti cevizler fındıklar görmelisiniz :18: ya yoksaaa cok uzulurr kızlar bol bol dua edelim rbaiim hepimizin yüzünü güldürsünnnn

Canım hepimizin dualarında olucağına emin ol Rabbim inşallah gönlüne göre verir ...Aminnnnnnnnnn
Enişteyede sen yinede sık sık hatırlat bak tamam bende istiyorum ama kendini kaptırma diye İnşallah yakında sevinciniz ikiye katlanır Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın kızlar sabah kalktım
5 km yürüdüm yarım saat aletlerde çalıştım
spordan önce 93 geldim spordan sonra 92.7 geldim
tabiki KAHVALTIMI çok güzel yaptım
iki haşlanmış yumurta 5 tane zeytin maydonoz bir tutam
küçük dilim peynir 1 çay kaşığı bal
iki dilim ekmek şekersiz çay
şimdi okula gidebilirim

inşallah hamişsindir canım Allah senide bizide çok aratmadan hemencecik hayırlı evlatlar versin
ve eşlerimizinde yüzleri gülsün tatlım
ama olmasada üzülmeyin sakın

ohhhh maşallahh maşallahhh harikasınnn...

sormaa yaa baya sessizzz..temizlik yapmışsınn güle güle kirlettt bende evimdeyimm bugünn..

ayyy inşallahh canımm yaaa..inşallah tutunmuşturr bebeginn sanaa...

anammm cecommm çkk şanslısınnn ütüyü sevenn bi kızınn varr..hepimizinn başına inşallahh...

bende bugün evdeyimm bende işlerime bakayımm..

ben geldimm kızlarrrrr....son günlerim dolu doluyduu bugün evdeyimm pek sessiz sedasızz kala kaldımm :) :)

kahvaltı yapmadımm..çünküü akşamdan kalma bişiler vardıı onlardan atıştırdımm..çeyrek mısırr...1 kaşık kısır...6..7 bademm..birazda üzümm. o yüzden hiç kahvaltı hazırlamadımm bidahaa...

birazdan fasulye pişirmeyi düşünüyorumm..öğlen ve akşam onu yicemm...salata ve yogurt eşliiğindee... işte böle bende son durumlar...

kızlarrr gelecekte uygulamayı düşündüğüm listee..pek farkıda yok..sadece eti yemekli olarak veriyorr..ve bol suu..ben böle daha iyi içiyorum her öğüne 2 bardakk...

anammm cecommm çkk şanslısınnn ütüyü sevenn bi kızınn varr..hepimizinn başına inşallahh...

bende bugün evdeyimm bende işlerime bakayımm..

Ne şansı be güzelim cadı dersi çok diye yapamam ancak akşam vaktim kalırsa dedi çok sevmesine rağmen üstelik hadi ben yapayım derken ütü masam bozulmuş yani benim ütü akşama kaldı artık hafta sonu olmadı bir ütü masası alırım kendime zaten benimkinin bir tarafı kalk gidelim diğer tarafı çok yeme otur diyordu

Eki Görüntüle 825924

kızlarrr gelecekte uygulamayı düşündüğüm listee..pek farkıda yok..sadece eti yemekli olarak veriyorr..ve bol suu..ben böle daha iyi içiyorum her öğüne 2 bardakk...

Canım listen gayet güzele benziyor
Bende bugün eşimin yengesiyle konuştum ( benden daha zayıf olduğunu idda eden tonbalak ) birlikte bayramdan sonra diyetisyene gitmeye karar verdik ben özele giderim diyordum ama yengesi boşver birlikte devlet hastanesine gidelim hem tahlillerimizi arada yaparlarsa para vermeyiz dedi haklı olarak hem birbirimize motivasyon oluruz dedi
Bakalım olmadı öyle yapacağım bende ama bayram sonrası şöyle bir silkelenmem şart oldu olmuyor böyle çünkü

Cecom seni tebrik ediyorummm harikasın senn inşallah asla geri başlamaa
muska şekli güzel de ayy çok zor olur tabi cıss çok uğraştırıcı

Zeynelim inşallah canım sık lavaboya gitmek gebelik belirtisi midir ? ayy hayırlısıyla inşallahhhhhhhh

Eki Görüntüle 825924

canım bizim listelerimiz benziyor hatta daha az yediklerimiz
ben artık daha az yediğimden mi takıldı diyorum

kızlar ben bugün doktora gittim
muayeneden ve tahlillere baktıktan sonra sen tipik bi pkolu değilsin dedi,
ama öbür gittiklerim pkosun diyordu, kaldıki bende hemen hemen bütün belirtileri var.
ben galiba sevmedim bu dru,ne zor yaa kafaya göre bi dr bulmak kafayı yicem

ben eski druma gidicem yine heralde....
offfff......

bencede olabilirr..ben cecoyada aynını diyorumm az yiyor ve veremiyorr...bana bu liste uygun amaaaa işte uygulamamm lazımm...

eee sonuçç ne demedin mii?? tipik pkolu değilimde neyimm neden çocuk olmuyorrr?? ne dedi yani ne tedai uygulayacakmışş..bence biraz daha dene bu dr medipoldekim i??en azından kontrol hakkın var onada git..baktın hala hazetmedinn salla gitsinn...

canım senin tahlillllerde lh ve fsh değerin kaç ??

valla işe yarayacaksahiç kaçırmaa..ne kaybedersinki git bencedee..hem yengeylede iddalaşırsınızzz..

işte bende yapabilirsem bunu yapıcam bi araa..tabbii bayram var kapıda ne olur bilememm...

Selamün Aleyküm kızlarr

Eşim beni havuzdan alıp eve getirdi bende şimdi büyük bir merakla eşimin gelmesini bekliyorum :26:
Tam arabadan inerken sana birşey soracağım dedi ve bana benimle Silivriye taşınırmısın dedi :44: anam o nerden çıktı ne iş derken arkadaşı aradı ve bıdı bıdı konuştu durdu :26: en sonunda eşim ya eve gelince konuşuruz dedi ve dışardaki işlerini halletmek için gitti ve ben iki saattir meraktan çatlıyorum burada

Acaba nasıl bir yer diye netten araştırdım biliyorum çok erken ama neyle karşı karşıya kalacağımı bilmek istedim sonuçta bu adam durduk yere hadi taşınalım demez
Valla çatlatır bu adam beni çok merak ediyorum ne yumurtlayacak

Güzelim sen bana yakın değilmiydin :44:
Diyorum sana git benim doktor civanıma kesinlikle hayran kalacaksındır hem çok güzel ilgileniyor hemde işin uzmanı
Bu arada biraz tuzlumu gelir sana ama en son muayene ücreti 67 liraydı sigortalıya he hormon tahlilide isterse devlette yaptırırsın bedavaya olur biter.
Ben bir ara yine gideceğim de yılbaşı geçsin öyle giderim daha yeni gittim sayılır hani senede 2 gidiyorum ya kontrole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…