merhaba kızlar...
2gündür giremedim ben yaa,iyisiniz hepiniz inşallah...
yoğundum bu aralar temizlik falan yaptım, bugünde annemin evini temizledik.
kızlar ben bugün diyet listemin dışına çıktım biraz
ablam kuymak yapmıştı, yarım kase falan ondan yedim, yarım haşlanmış patates yedim peynirle, 2 çatalda helva yedim ama akşam yemeği yemedim, şimdide bi elma yedim o kadar
sadece kuymak biraz ağır olmuş ama oda k.valtıda olduğu için sıkıntı olmaz bence
bence günün çok hafif geçmiş
MErhaba arkadaşlarrrrr
Aykurt canım inşallah her şey yolundadır bebişinin kalp atışlarını duyunca bizimle paylaşşşş ayyy minikkkdarısı başımızaa
cecoom o enerjiden ben de istiyorumm inşallah yaw gitsin bu kilolarr içiyorum bugün 3. fincanımıda az önce içtim yemekten sonra bidaha içeceğim anneme eşime de içiriyorumsağlık olsun diye
Kadının fendi erkeği yendi hehe yaşasın mutlu sonnnnnn
Allah yuvanıza sağlık mutluluk huzur yağdırsınnnnnnaminn
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm..ayyyy istanbull fecii sogukk yaaaaaa....kısacık yazdıklarınıza bakıp hemen listeyi paylaşıcamm...gecikmeden dolayı özürlerimii sunuyorummm...
morell bozmaaa...yogun bi hafta geçirdikk diyete adapte olunca sonuçda güzel olacakk...takipte oll bi liste paylşıcamm...[/B]
şşşşşşşşşşşşş surattt asmakkk yokkkk...bende aynı takık durumdayımm...şirineee..bi liste paylaşıcam paylaşımlarımı takip ett..bu hafta bunu yaparsak haftaya cuma bizde eksiyi görürüz bencee...ama söz verelim birbirimize bu listeyi yapalımm..bi nevi sözleşip inatlaşalımm...
waw dikkat et üşütme kendinii tamam canım takipteyimm inşallah göreceğiz eksilerii
evvet kızlar iyiki varsınızbol bol salata meyve süper olur harbiden
Canım hayırlı uğurlu olsunnnRabbimiz tamamına erdirsinn
pastalar börekler ne kadar çok olursa olsun eminim sen gerektiği kadar yersin canım sana güveniyorum
Ayyy hayırlısıyla inşallahhhh sağ yumurtalığın mı ağrıyordu senin ?
aynen katılıyorum güzel şeyler zararlı, zararlı şeyler güzel... yok yok öyle demiyelim telkin yapalım kendimize, sağlıklı şeyler çok leziz hmmmmm :)
neler yedin bakalım, çok kaçırmadın inşallah....
o kadar farkediyormu ya öyle hemen, ben hergün tartılmıyorum seyrek tartılmak daha iyi sanki.
çoook sevindim kız innnnşallah tutmuştur, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin canım sanadaaa bizedeeee..... AMİNNNN.....
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Yine ayağı yanmış ceco geldi hanımmmmmmmmm
Sabah annemlere kahvaltıya giderek evden bir attık kendimizi şu ana kadar daha yeni eve girdik
Dün bütün gün görüşmemiştik ve turşu yapımı bugüne kalmıştı
Anam öldük bittik ama tam 25 ufak kavanoz, 5 büyük kavanoz turşu kurdukİnşallah lezzetli olurda kışın bari arada da olsa çıkartırım evdekilere
Ben çok severim ama acayip ödem yaptığından yememeyi tercih edeceğim inşallah
Annem sağ olsun dün gece geç saatte tarhanayıda hazırlayıp yoğurmuşohhhhhhh kışa hazır sayılırz bir tek domates biber yapacağız kavanozlara ( hazır melemenlik yada kahvaltılık ) konserve yapacağız onları tabi
Akşam üzerede kardeşime çaya gittik ve üşümeye başlayınca peteklerin çalışmadığını fark edip birde orada peteklerin havasını aldıktabi biraz etrafta battı onları bir yandan temizledik
En son bir saatlik uğraş sonucu petekler ısındıda biz biraz daha rahat oturduk
Bencede gidilen misafirlikte çok daha hafif şeyler yapılmalı
En güzeli salata çeşitleri, yoğurtlu meze tarzı şeyler birde ızgara tavuk tarzı soğukta yenebilecek şeyler
Oyyyyy öyle olsa ben sanki daha fazla yerim
Valla bayramdan sonra eşimin akrabalarıyla gün yapacağızbaştan anlaştık herkes sadece 3 çeşitle sınırlı tutacak diye bir çeşit salata, bir çeşit poğça yada börek ( ben yaparsan tam buğday unundan birşeyler yaparım sanırım ) birde sütlü bir tatlı yada ufak bir kurabiye
Ne gerek var fazla yapıpta kendimizi sabote etmeye dimi ama
Anammmmmmmmmmmmm hadi Rabbim nazarlardan saklasın
İnşallah bize en kısa zamanda müjdeli haberi tamamen emin bir şekilde verirsinAminnnnnnnnnnnnnn
İnşallah kalmaz birşeyde eksileride görürsün bir iki güne
günaydın
hepinize çok teşekkür ederim kızlar...
inşallah tutmuştur yaaaaçok heyecanlıyımmm dr bekliyecez dedi:18: ama nasıl geçer aceppp ayın 21 adet günümm sagdakı catlamıs soldkaı catlamak uzereydı dr bu ay cook umutlu ayy bılmıorum kafayımı sıyırıorum agrım vardı zaten anlamaıstım sımdıde cok ıdrara cıkıorumm hadi bakalım gobek atalım kızlarrrr
günaydın
inşallah tutmuştur yaaaaçok heyecanlıyımmm dr bekliyecez dedi:18: ama nasıl geçer aceppp ayın 21 adet günümm sagdakı catlamıs soldkaı catlamak uzereydı dr bu ay cook umutlu ayy bılmıorum kafayımı sıyırıorum agrım vardı zaten anlamaıstım sımdıde cok ıdrara cıkıorumm hadi bakalım gobek atalım kızlarrrr
günaydın
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Yine ayağı yanmış ceco geldi hanımmmmmmmmm
Sabah annemlere kahvaltıya giderek evden bir attık kendimizi şu ana kadar daha yeni eve girdik
Dün bütün gün görüşmemiştik ve turşu yapımı bugüne kalmıştı
Anam öldük bittik ama tam 25 ufak kavanoz, 5 büyük kavanoz turşu kurdukİnşallah lezzetli olurda kışın bari arada da olsa çıkartırım evdekilere
Ben çok severim ama acayip ödem yaptığından yememeyi tercih edeceğim inşallah
Annem sağ olsun dün gece geç saatte tarhanayıda hazırlayıp yoğurmuşohhhhhhh kışa hazır sayılırz bir tek domates biber yapacağız kavanozlara ( hazır melemenlik yada kahvaltılık ) konserve yapacağız onları tabi
Akşam üzerede kardeşime çaya gittik ve üşümeye başlayınca peteklerin çalışmadığını fark edip birde orada peteklerin havasını aldıktabi biraz etrafta battı onları bir yandan temizledik
En son bir saatlik uğraş sonucu petekler ısındıda biz biraz daha rahat oturduk
Bencede gidilen misafirlikte çok daha hafif şeyler yapılmalı
En güzeli salata çeşitleri, yoğurtlu meze tarzı şeyler birde ızgara tavuk tarzı soğukta yenebilecek şeyler
Oyyyyy öyle olsa ben sanki daha fazla yerim
Valla bayramdan sonra eşimin akrabalarıyla gün yapacağızbaştan anlaştık herkes sadece 3 çeşitle sınırlı tutacak diye bir çeşit salata, bir çeşit poğça yada börek ( ben yaparsan tam buğday unundan birşeyler yaparım sanırım ) birde sütlü bir tatlı yada ufak bir kurabiye
Ne gerek var fazla yapıpta kendimizi sabote etmeye dimi ama
Anammmmmmmmmmmmm hadi Rabbim nazarlardan saklasın
İnşallah bize en kısa zamanda müjdeli haberi tamamen emin bir şekilde verirsinAminnnnnnnnnnnnnn
İnşallah kalmaz birşeyde eksileride görürsün bir iki güne
Herkese kocaman günaydınnnnnnnn
Sabah sabah salonumu toplayıp hemen buraya attım kendimi
Bugün öğlene kadar evdeyken işlerimide yapayımda birikmesin
Dettttttttttt sen oynamabiz senin yerinede göbek atarız
RAbbim ol dedikten sonra zaten birşey engel olama ama sen yinede doktora gidene kadar kolla kendini canım
Ne demişler sen eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra Allaha emanet etkusura bakma bizim fasülyeye eşşek dedim ama sevdiğimden yani
Rabbim nazarlardan saklasın
inşallah canım, güzel haberi aldığında bizede söylersin hep beraber göbek atarız...
günaydın kızlar, bu aralar forum biraz durgun sanki...
herkes bayram temizliğinemi daldı yoksa
ayy kocam bni şimdiden hamiş ilan etti cevizler fındıklar görmelisiniz :18: ya yoksaaa cok uzulurrkızlar bol bol dua edelim rbaiim hepimizin yüzünü güldürsünnnn
ayy kocam bni şimdiden hamiş ilan etti cevizler fındıklar görmelisiniz :18: ya yoksaaa cok uzulurrkızlar bol bol dua edelim rbaiim hepimizin yüzünü güldürsünnnn
günaydın kızlar sabah kalktım
5 km yürüdüm yarım saat aletlerde çalıştım
spordan önce 93 geldim spordan sonra 92.7 geldim
tabiki KAHVALTIMI çok güzel yaptım
iki haşlanmış yumurta 5 tane zeytin maydonoz bir tutam
küçük dilim peynir 1 çay kaşığı bal
iki dilim ekmek şekersiz çay
şimdi okula gidebilirim
günaydın kızlar, bu aralar forum biraz durgun sanki...
herkes bayram temizliğinemi daldı yoksa
Sorma hesapta temizlik yapıyordum dayanamadım yine geldim
Benimki bayram temizliği değilde yinede yapılması gerekenler birikmesin diye
Çoğu işim bitti şükür bir süpürge tutacağım birde ütüm var ( büyük ihtimal büyük cadım yapar o ütüleridetek bayıldığı ev işi olduğundan hep ben yapayım diyor Allahtan hepsini yaptırmıyorum çok olunca ama arada dönüşümlü yapıyoruz ütüyü )
Canım hepimizin dualarında olucağına emin olRabbim inşallah gönlüne göre verir ...Aminnnnnnnnnn
Enişteyede sen yinede sık sık hatırlat bak tamam bende istiyorum ama kendini kaptırma diyeİnşallah yakında sevinciniz ikiye katlanır Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
anammm cecommm çkk şanslısınnn ütüyü sevenn bi kızınn varr..hepimizinn başına inşallahh...
bende bugün evdeyimm bende işlerime bakayımm..
Eki Görüntüle 825924
kızlarrr gelecekte uygulamayı düşündüğüm listee..pek farkıda yok..sadece eti yemekli olarak veriyorr..ve bol suu..ben böle daha iyi içiyorum her öğüne 2 bardakk...
Herkese Günaydınnnnnnnnnnnnn
Uyanır uyanmaz eşimi işe geçirdim sonra hemen evi toparlayıp kendimi buraya attım
Kahvaltıya annemlere gitsemmi düşünüyorum halaama yok ya şimdi hemen kendi kendime kahvaltımı yapayımda sonra çıkarım yukarı alıştırmıyayım sonra yarın öbür gün gitmeyince niye gelmedin olur
Babam zaten sağ olsun sokaktan çocuk sesi geldikçe fırlıyormuş aha geliyorlar diyealıışsınlar yanlız kalmaya
Bugün öğleden sonrasını iple çekiyorum
Spor salonuna atacağım kendimi
Bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben tam bir hafta önce sigarayıda bıraktımbelki bana bir iki kilo artı olarak döner ( ha bire birşeyler arıyorum oyalanmak için )
Normalde almanyaya gidince hiç içmezdim zaten ama evdeyken resmen krize girip sinirli bir şekilde dolanırdımama şimdi ilk kez evimde olduğum halde 1 haftadır sigara içmedim hee ara ara aklıma geliyor ama eşim 3 sene oldu bırakalı yinede arada içsemmi bir tane diye geçiyormuş bazen aklından ama hayatta işim olmaz diyor
He tek takıntısı 50 yaşıma geleyim tekrar zevk için başlıyacağım diyoryani 11 sene sonra hatta banada diyor kız sırf zevk için içeriz o zaman diye tabi okadar süre içmedikten sonra sanmıyorum aklımıza gelsin
İnanılmaz ama acayip huzurluyum sigara içmediğim için üstelik daha çok birşeyler yapmaya fırsat buluyorumönceden ay bir sigara içeyim öyle yaparım diyordum şimdi yapıyorum ve bütün işler yetişiyor hatta boş oturmaya vaktim kalıyor onuda nasıl değerlendirsem diye bu ara düşünüyorum
Darısı tüm içenlerin başına ....Aminnnnnnnnnnn
Sorma canım bende severim ama işte uğraştırıyor
Birde eşimin lahana sarmasının birazınıda muska şeklinde sarsana diye tutturur hepAnannesi eskiden öyle yapardı hatta benimde görüntüsü hoşuma giderdi öyle ama kendin yapınca zor geliyor yinede birazını öyle yaptım
Allahtan biraz kaldı da bugün yemek derdim yok
Eki Görüntüle 825924
kızlarrr gelecekte uygulamayı düşündüğüm listee..pek farkıda yok..sadece eti yemekli olarak veriyorr..ve bol suu..ben böle daha iyi içiyorum her öğüne 2 bardakk...
Eki Görüntüle 825924
Cecom seni tebrik ediyorummm harikasın senn inşallah asla geri başlamaa
muska şekli güzel de ayy çok zor olur tabicıss çok uğraştırıcı
Zeynelim inşallah canım sık lavaboya gitmek gebelik belirtisi midir ?ayy hayırlısıyla inşallahhhhhhhh
canım bizim listelerimiz benziyor hatta daha az yediklerimiz
ben artık daha az yediğimden mi takıldı diyorum
kızlar ben bugün doktora gittim
muayeneden ve tahlillere baktıktan sonra sen tipik bi pkolu değilsin dedi,
ama öbür gittiklerim pkosun diyordu, kaldıki bende hemen hemen bütün belirtileri var.
ben galiba sevmedim bu dru,ne zor yaa kafaya göre bi dr bulmak kafayı yicem
ben eski druma gidicem yine heralde....
offfff......
Ne şansı be güzelim cadı dersi çok diye yapamam ancak akşam vaktim kalırsa dedi çok sevmesine rağmen üstelik hadi ben yapayım derken ütü masam bozulmuş yani benim ütü akşama kaldı artık hafta sonu olmadı bir ütü masası alırım kendime zaten benimkinin bir tarafı kalk gidelim diğer tarafı çok yeme otur diyordu
Canım listen gayet güzele benziyor
Bende bugün eşimin yengesiyle konuştum ( benden daha zayıf olduğunu idda eden tonbalak) birlikte bayramdan sonra diyetisyene gitmeye karar verdik ben özele giderim diyordum ama yengesi boşver birlikte devlet hastanesine gidelim hem tahlillerimizi arada yaparlarsa para vermeyiz dedi haklı olarak hem birbirimize motivasyon oluruz dedi
Bakalım olmadı öyle yapacağım bendeama bayram sonrası şöyle bir silkelenmem şart oldu olmuyor böyle çünkü
kızlar ben bugün doktora gittim
muayeneden ve tahlillere baktıktan sonra sen tipik bi pkolu değilsin dedi,
ama öbür gittiklerim pkosun diyordu, kaldıki bende hemen hemen bütün belirtileri var.
ben galiba sevmedim bu dru,ne zor yaa kafaya göre bi dr bulmak kafayı yicem
ben eski druma gidicem yine heralde....
offfff......