Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Kızlar öğlen arkadaşlarla buluştuk
Ve en masum olarak ekler yedim iki tane ve şşekersiz çay
Akşamda. Nohut ve ppilav domates salatalık yoğurt bir kase
Vaalla okulda daha disiplinliyim.....

Hoşgeldin canımm inşallah sağlıkla kilo verip
Bebeklerimize kavuşuruz inşallah

Merhaba hoşgeldin aramıza sen de hızlaa kilo almışsın ben 30 kg aldım pko olduğumu öğrendiğimde 9 tane incim vardı içimde
burada güzel paylaşımlar oluyor vereceğiz kiloları inşallah

Ceco hayırlı olsun bayramlıklarınız Tezyenin canına sağlık kesesine bereket maşallah size
lahana sarması mı iyi fikir tam zamanı şu sıralar kabuska istedi canım bak şimdii

Kızlar öğlen arkadaşlarla buluştuk
Ve en masum olarak ekler yedim iki tane ve şşekersiz çay
Akşamda. Nohut ve ppilav domates salatalık yoğurt bir kase
Vaalla okulda daha disiplinliyim.....
afiyet olsun hiçç düşünme onları yedin senin vücudunun ihtiyacı vardı yakarsın onları
e nohut zaten çok sağlıklı bakliyat yoğurt eritir gider şekerii salatalık dengeler kan şekerini

kızzlarr ben geldimm..ve her zamankii gibii..cuma 77 olan ben şimdi 78 lerdeyimm yineee......dünü hafif atlattımm sayılırr...ama bugünn birazz karbonhidratlı geçtiii...yürüyüşe çıktık güyaa 1.5 satt yürüdük ama o arada eşim simit aldı..yarım simit yedimm...sonra çay bahcesinde çayiçerken bide tost almış dilim ekmeklerden olan onunda yarısını yedimm...akşamda 2 lahmacun ve ayran içtimmmmmmmmmmm

yarında yine karşıda olacagımm..ve hamur işleriii olacak yineeeeee

Ceco hayırlı olsun bayramlıklarınız Tezyenin canına sağlık kesesine bereket maşallah size
lahana sarması mı iyi fikir tam zamanı şu sıralar kabuska istedi canım bak şimdii

Bende çok severim aslında ama ancak senede iki yada en fazla üç kere yaparım zor geliyor uğraşmak açıkcası
Biraz kaldı onuda artık yarın akşamlık eşime kakalarım bende kendime kocaman bir salata yaparım ve yoğurt yerim akşamlık nasılsa spor salonundan dönünce halim olmaz üstelik yaptığım sporun anlamı kalmaz

Waw yaptığın hareket aldığın kalorileri eritir canım 1.5 sati yürüyüş diyorsun maşallah sana yarım simit yarım tost başka bir şey yememişsin kii ay inşallah bişeycik olmaz yarın da o kadar yürüyeceksen bu kadar yemee yanına elma al diyene bak dimi bende bugün tamek içtim aboooow
330 cc 175 kalorii kaju fıstığı gr 5.82 kalorii güzel olan her şey böyle çok kalorili olmak zorunda mıdırr

sarma mı ay eevet cecom depresyona giriyorum sarma felan yaparken çok uğraştırmayacak güzel yemekler olmalı oda uğraştırır biraz

ayyy sormaa her güzel şey kalorili yawwww...du bakalım elimden geleni yapıcamm meyve güzel fikirrr...

yaw ben aslında süper bi liste ayarlamıştımm..onu başlayacaktımm...ama yarın inş atlatayımm sonrasında yapıcamm..şirine sanada tavsiye ederimm..bakkk ekliyim sanada uyarsaa sende yap...ben sebzeyle eti bi arada pek sevmiyorum o yüzden sebze yiyip yanına yogurt eklemeyi düşünüyorumm...

paylaş canım denerim bende benim sürekli yapma imkanım zor haftalık alışverişimi ona göre ayarlar yaparım ben etçiyim :26: hemde baya et sevenlerden :26rotein bana iyi geliyor

Herkese Günaydınnnnnnnnnnnnn

Uyanır uyanmaz eşimi işe geçirdim sonra hemen evi toparlayıp kendimi buraya attım
Kahvaltıya annemlere gitsemmi düşünüyorum hala ama yok ya şimdi hemen kendi kendime kahvaltımı yapayımda sonra çıkarım yukarı alıştırmıyayım sonra yarın öbür gün gitmeyince niye gelmedin olur
Babam zaten sağ olsun sokaktan çocuk sesi geldikçe fırlıyormuş aha geliyorlar diye alıışsınlar yanlız kalmaya

Bugün öğleden sonrasını iple çekiyorum
Spor salonuna atacağım kendimi

Bu arada kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben tam bir hafta önce sigarayıda bıraktım belki bana bir iki kilo artı olarak döner ( ha bire birşeyler arıyorum oyalanmak için )
Normalde almanyaya gidince hiç içmezdim zaten ama evdeyken resmen krize girip sinirli bir şekilde dolanırdım ama şimdi ilk kez evimde olduğum halde 1 haftadır sigara içmedim hee ara ara aklıma geliyor ama eşim 3 sene oldu bırakalı yinede arada içsemmi bir tane diye geçiyormuş bazen aklından ama hayatta işim olmaz diyor
He tek takıntısı 50 yaşıma geleyim tekrar zevk için başlıyacağım diyor yani 11 sene sonra hatta banada diyor kız sırf zevk için içeriz o zaman diye tabi okadar süre içmedikten sonra sanmıyorum aklımıza gelsin

İnanılmaz ama acayip huzurluyum sigara içmediğim için üstelik daha çok birşeyler yapmaya fırsat buluyorum önceden ay bir sigara içeyim öyle yaparım diyordum şimdi yapıyorum ve bütün işler yetişiyor hatta boş oturmaya vaktim kalıyor onuda nasıl değerlendirsem diye bu ara düşünüyorum
Darısı tüm içenlerin başına ....Aminnnnnnnnnnn

sarma mı ay eevet cecom depresyona giriyorum sarma felan yaparken çok uğraştırmayacak güzel yemekler olmalı oda uğraştırır biraz

Sorma canım bende severim ama işte uğraştırıyor
Birde eşimin lahana sarmasının birazınıda muska şeklinde sarsana diye tutturur hep Anannesi eskiden öyle yapardı hatta benimde görüntüsü hoşuma giderdi öyle ama kendin yapınca zor geliyor yinede birazını öyle yaptım
Allahtan biraz kaldı da bugün yemek derdim yok

sigarayı bir haftadır imesende çok güzel bişey canım
bende içiyordum ve bıraktım
bana kilo getirisi çok oldu
ama sen öyle yapma yeme sakın naneli şeker çiğne
hem iştahı alır hemde sigaradan uzaklaştırır

bu arada menümü yazıp kaçayım okula
sadece bir tas sütle nestfit yedim
bu kadar

Öyle yapmaya çalışıyorum ama inan gece özellikle daha çok sapıtacak gibi oluyorum
Dün gece dayanamadım çikolata yedim annemin getirdiklerinden kendi kendimi dövesim geliyor
Neyseki bugün yine spor salonuna başlıyorum da bari oradan karlı çıkarımda artı görmem inşallah aminnnnnnnnnnnnn

kizlar gunaydinnn
bol enerjili bir gun olsun insaaaaalllaaah
eksileri bol bol.gordugumuz bir hafta olsun
kizlar daha kahvalti yapmadim ama bugun guzeeeel bir kahvalti yapmayi dusunuyorum
oglende ispanak salatasi yapmayi dusunuyorum yogurtmu koysam domates ile zeytinyagli mi yapsam bilemedim
bu arada cig ispanaki bol bol tuketebilirsiniz zayiflamaya yardimciymis
aksama yemegim var ama corba ve salata yapicam belki tavuk izgara kocisimde benlr hafif yiyecek soz verdi

bide bende bel fitigi vat sanirim bu aralar costu agrilarim var
spor yapamicam ((5:

Kızlar arada yarım dilim kek ve şekersiz çay
Öğlende bol yeşillikli ton balıklı salata
Arada. Bir elma yerim
Aakşama. Yemeğim var kızlar
Spora gidecem ohhh
İnşallah bugün hafif atlatırım:26:
Akşama görüşürüz

geçmiş olsun canım
fıtığı tetikleyen şeylerden biri kilo
inşallah bu kilolardan çabuk kurtuluruz

merhaba kızlar...
2gündür giremedim ben yaa,iyisiniz hepiniz inşallah...
yoğundum bu aralar temizlik falan yaptım, bugünde annemin evini temizledik.
kızlar ben bugün diyet listemin dışına çıktım biraz
ablam kuymak yapmıştı, yarım kase falan ondan yedim, yarım haşlanmış patates yedim peynirle, 2 çatalda helva yedim ama akşam yemeği yemedim, şimdide bi elma yedim o kadar

geçmiş olsun canım, dikkat et ağrıtma...

çok sevindim senin adınaa, o illet şeyden kurtul inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…