Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform6867
71tuğba73,772
73,6kgyağmurlu73,673,6
82kgeranisa74,675,5
83.3kgwaw77,777,7
94,7berceste94,793,2
97,5ceco34104,9104,2
100kgşipşirine9494
99kgaykurt96,295,6
eksileri gördük ya acaip rahatladım, inşallah aynen devam eder...
bu arada eline sağlık...

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
68kloroform6867
71tuğba73,772
73,6kgyağmurlu73,673,6
82kgeranisa74,675,5
83.3kgwaw77,777,7
94,7berceste94,793,2
97,5ceco34104,9104,2
100kgşipşirine9494
99kgaykurt96,295,6

ilk hafta için güzel bir başlangıç :129:
sabah kalktım ve şimdilik bir salatalık yedim
menemen hazır bakalım sonra daha etraflıca yazarım

Kizlar gunaydin az kalorili,bol enerjili, neseli, keyifli bir gun olsun

Kahvaltimi yaptim
2yumurtali lor peynirli omlet 1.5 dilim tam tahilli ekmek 2kupa sekersiz cay

Biraz fazla gelebilir ama ogle yemegimi gec yicem tutsun beni die sabah kahvalitimi protein icerikli olsun die bole yaptim

KIZLARR günaydınnn...dilerim herkez için az kalorili haftasonu olurrr :) :)

benim işim çok zor ben dışarda olucammm...akşamada kuzenimin sözü varr pastalar böreklerr

ooffff bunlarr zararlıysaa hiçç yapılmamamlı yaaaa....bi dışarıı çıkıyorumm yararlıı bişi yokkiii...her güzel şeyy zararlıı..yapmayınn ozaman kardeşimmmmmm

Kesinlikle canım katılıyorum
Bugün benimde günüm vaar hemde iki tane biri komşularla biride eskii okulumdaki arkad. Larlaa
Evet yiyecem hepsinden az ve en zararsızlardan akşamda bişey yemeyip
Sporr şartıyla
Çokk kasmamak lazım

Melemen iki dilim ekmek şekersiz çay bir salatalık
Küçük dilim peynir zeytin 4 tanee
Ama şimdi ggünler beni bekler
Dua edinde. Kendimi kaybetmeyim:18::18:

kolay gelsin kızlar

Melemen iki dilim ekmek şekersiz çay bir salatalık
Küçük dilim peynir zeytin 4 tanee
Ama şimdi ggünler beni bekler
Dua edinde. Kendimi kaybetmeyim:18::18:

inşallah canım.

kısır varsa yiyebilirsin. bence tuzluda yiyeblirsin börek poğaça falan. poğaça mayalı poğaça ise. Ama tatlılardan uzak dur derim. Çünkü hem unlu hem şeker.
Şeker cısssss. direk kg. bunu denedim tatlım kardeşimin doğumgününde tatlı bişey yokdu. içli köfte yedim kısır yedim.makarna salatası yedim. baş parmağım kadar börek çaldım. sadece 20dk yürüdüm o da yavaş tempoda açıkhavada kg almayı bırak 100 gr vermiştim.
Akşam yemeği yememişdim

ama çarşamba günü görümcem elmalı kurabiye yapmış, 1tanede şekerpare yedim. börek yedim. hooop ertesi güne 600 gr tabi o gün sporda yoktu.

şeker çok fark ediyor canım sana naçizane bir tavsiye

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
yumurtam çatlamış sağda dr gebelik olabilir dedi...

15 gün nasıl gececekkk sagdada yumurtam catlamak uzere dr 2 iz bile olabilir dediiii

MErhaba arkadaşlarrrrr

Aykurt canım inşallah her şey yolundadır bebişinin kalp atışlarını duyunca bizimle paylaşşşş ayyy minikkk darısı başımızaa

cecoom o enerjiden ben de istiyorumm inşallah yaw gitsin bu kilolarr içiyorum bugün 3. fincanımıda az önce içtim yemekten sonra bidaha içeceğim anneme eşime de içiriyorum sağlık olsun diye

Kadının fendi erkeği yendi hehe yaşasın mutlu sonnnnnn
Allah yuvanıza sağlık mutluluk huzur yağdırsınnnnnn aminn

aynen katılıyorum güzel şeyler zararlı, zararlı şeyler güzel... yok yok öyle demiyelim telkin yapalım kendimize, sağlıklı şeyler çok leziz hmmmmm :)
neler yedin bakalım, çok kaçırmadın inşallah....
o kadar farkediyormu ya öyle hemen, ben hergün tartılmıyorum seyrek tartılmak daha iyi sanki.

15 gün nasıl gececekkk sagdada yumurtam catlamak uzere dr 2 iz bile olabilir dediiii

çoook sevindim kız innnnşallah tutmuştur, Rabbim hayırlısıyla nasip etsin canım sanadaaa bizedeeee..... AMİNNNN.....

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Yine ayağı yanmış ceco geldi hanımmmmmmmmm
Sabah annemlere kahvaltıya giderek evden bir attık kendimizi şu ana kadar daha yeni eve girdik
Dün bütün gün görüşmemiştik ve turşu yapımı bugüne kalmıştı
Anam öldük bittik ama tam 25 ufak kavanoz, 5 büyük kavanoz turşu kurduk İnşallah lezzetli olurda kışın bari arada da olsa çıkartırım evdekilere
Ben çok severim ama acayip ödem yaptığından yememeyi tercih edeceğim inşallah

Annem sağ olsun dün gece geç saatte tarhanayıda hazırlayıp yoğurmuş ohhhhhhh kışa hazır sayılırz bir tek domates biber yapacağız kavanozlara ( hazır melemenlik yada kahvaltılık ) konserve yapacağız onları tabi

Akşam üzerede kardeşime çaya gittik ve üşümeye başlayınca peteklerin çalışmadığını fark edip birde orada peteklerin havasını aldık tabi biraz etrafta battı onları bir yandan temizledik
En son bir saatlik uğraş sonucu petekler ısındıda biz biraz daha rahat oturduk

Bencede gidilen misafirlikte çok daha hafif şeyler yapılmalı
En güzeli salata çeşitleri, yoğurtlu meze tarzı şeyler birde ızgara tavuk tarzı soğukta yenebilecek şeyler
Oyyyyy öyle olsa ben sanki daha fazla yerim

Valla bayramdan sonra eşimin akrabalarıyla gün yapacağız baştan anlaştık herkes sadece 3 çeşitle sınırlı tutacak diye bir çeşit salata, bir çeşit poğça yada börek ( ben yaparsan tam buğday unundan birşeyler yaparım sanırım ) birde sütlü bir tatlı yada ufak bir kurabiye
Ne gerek var fazla yapıpta kendimizi sabote etmeye dimi ama

Anammmmmmmmmmmmm hadi Rabbim nazarlardan saklasın
İnşallah bize en kısa zamanda müjdeli haberi tamamen emin bir şekilde verirsin Aminnnnnnnnnnnnnn

cecoom o enerjiden ben de istiyorumm inşallah yaw gitsin bu kilolarr içiyorum bugün 3. fincanımıda az önce içtim yemekten sonra bidaha içeceğim anneme eşime de içiriyorum sağlık olsun diye

İnşallah kalmaz birşeyde eksileride görürsün bir iki güne

günayyydınnnnn kızlar
sabah kahvaltımı yaptım
yumurta salatası bol yeşillikli
domates salatalık 4 zeytin küçük dilim peynir
şekersiz çay
bu sabah ekmek yemedim salatayı çok yedim

Merhaba arkadaşlarr
az kaçamaklı bol hareketli en önemlisi dee Sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir pazar diliyorummm herkese

A.slm ceco
geçmiş olsunn dinlen cecom çok yorulmuşsunn enerjine hayranım zaten
oh turşular hazırlanmış Allah afiyetle yemeyi nasip etsin
menemenlik konserveye bakmam gerek hiç yapmadık daha önce bizde de onun yerine karnıyarık oluyor
kışın aç kapağını yaz patlıcanı çekirdeksiz tatlı oh hazır yemek yapına pilavı salatası miss
ayy çok severimde
ay inşallah eksileri görelim hayırlısıyla amin

Son düzenleme:
günayyydınnnnn kızlar
sabah kahvaltımı yaptım
yumurta salatası bol yeşillikli
domates salatalık 4 zeytin küçük dilim peynir
şekersiz çay
bu sabah ekmek yemedim salatayı çok yedim

Günaydınnn afiyetler olsun kahvaltın süperr bol yeşillikli olunca bir güzel oluyor kii ahh ahh
neyse artık yarın sabaha inşallahh ben de yaparım
bu arada ben de yazayım

iki dilim kepekli ekmek arsı bir ince dilim beyaz peynirli tost bir fincan şekersiz çay
yarım domates bir salatalık bir biber bir yumurta 2 tane minik un helvası yaa akşam yaptım köfte gibi sıkıyorum ben onu ama yarımını yedim korkudan
sabaha saklamıştım hakkımı :26: yedim gittii
:26:
benim sabah kahvaltılarında her şey serbest oluyor lakin kuruincir ve cevizi çıkarttım onu yeyince
az önce araöğünümde kahvemi içtim 13:00 da da yoğurt ve special k beni bekliyor
arada yeşil çay getirdim tarçınla demleyeceğim
akşam yemeğinden önce de yeşil çayımdan içerim
akşam ızgara ve salata var menümde hayırlısı

merhaba benim gibi pko lu bayanlaaar ! kulube yeni girdim sayılır 70-79 kilo bölümüne bakıp cıkıyordum sadece. sizi gördüm iyi oldum. bir ayağım burda artık. baştan sona herkesi tanıyıp deneyimlerini okumak isterim ama fırsat yok ve coooook şeyler yazılmış. zamanla inşallah!
3 yıllık evliyim kendimi bildim bileli pko luyum. 62-63 lilo ile evlendim ( ki o zamanlar bile rejim diyetisyen vs.. ) 3 yılda 78 e cıktım.. yaklaşık 10 gündür dikkat ediyorum.. kilo vermeden pko lanetinden kurtuluş yok maalesef haydi bakalım sağlık için bebek i.in kilo vermeye :)

bulursan haber ver mutlaka!!! bizler bazen kendi kendimizin yaşam koçu olamıyoruz:84:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Ay nefret ettim sokakta koşturmaktan yaw
Bugün hesapta evde keyif yapacaktım zınk telefon annem işte bayrama az kaldı kızların bayramlıkları yoksa hafta içi biraz yoğunluk oluyor gidelim bayramlık almaya demezmi
Hadiiiiiiii hazırlandık Vialand de gittik alışverişe ve şansa bir tek ufaklığa birşeyler bulabildim büyük cadı beğenmedi gitti öyle olmaz böyle olmaz diye benim beğendiklerimde yazlıktı o yüzden onları almadım
Anam sağ olsun bayramlık hepimizi giydirecekmiş Allah razı olsun Aminnnnnnnn

3 Saat dolaştık orada hatta baya bir yoruldum
Yarında bizim buradaki sosyete pazarına gidiceğiz ama baştan tembihledim hiççç kusura bakmayın yarın ben spor salonuna gidiceğim saat 4 buçukta ona göre diye
Babam nasıl alıştıysa artık dışardan çocuk sesi duyunca ay geliyorlar galiba dur ben otomatiğe basayım diyormuş annemde yahu yoklar meydanda hem alıştırma kendini öyle sonuçta çocuklarında kendilerine özel bir hayatları var demiş tabi canım her gün her gün bir arada nereye kadar dedim bende neyse ki korktuğum gibi olmayacak anamda her gün bizi çekemezmiş

Eve geldikten sonra Lahana sarması yapayım dedim ve onlar pişerken sizlere bir bakayım dedim
Umarım yakmam altını

Aramıza hoşgeldin
İnşallah hepbirlikte çok çok güzel kilolar verirde şu pko illetinden kurtuluruz Aminnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…