eksileri gördük ya acaip rahatladım, inşallah aynen devam eder...
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 68 kloroform 68 67 71 tuğba 73,7 72 73,6kg yağmurlu 73,6 73,6 82kg eranisa 74,6 75,5 83.3kg waw 77,7 77,7 94,7 berceste 94,7 93,2 97,5 ceco34 104,9 104,2 100kg şipşirine 94 94 99kg aykurt 96,2 95,6
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 68 kloroform 68 67 71 tuğba 73,7 72 73,6kg yağmurlu 73,6 73,6 82kg eranisa 74,6 75,5 83.3kg waw 77,7 77,7 94,7 berceste 94,7 93,2 97,5 ceco34 104,9 104,2 100kg şipşirine 94 94 99kg aykurt 96,2 95,6
Kizlar gunaydin az kalorili,bol enerjili, neseli, keyifli bir gun olsun
KIZLARR günaydınnn...dilerim herkez için az kalorili haftasonu olurrr :) :)
benim işim çok zor ben dışarda olucammm...akşamada kuzenimin sözü varr pastalar böreklerr
ooffff bunlarr zararlıysaa hiçç yapılmamamlı yaaaa....bi dışarıı çıkıyorumm yararlıı bişi yokkiii...her güzel şeyy zararlıı..yapmayınn ozaman kardeşimmmmmm
Kesinlikle canım katılıyorum
Bugün benimde günüm vaar hemde iki tane biri komşularla biride eskii okulumdaki arkad. Larlaa
Evet yiyecem hepsinden az ve en zararsızlardan akşamda bişey yemeyip
Sporr şartıyla
Çokk kasmamak lazım
Melemen iki dilim ekmek şekersiz çay bir salatalık
Küçük dilim peynir zeytin 4 tanee
Ama şimdi ggünler beni bekler
Dua edinde. Kendimi kaybetmeyim:18::18:
hayirli gunler hayirli cumalar canlarim. Rabbim hepimizin dileklerini hayirli zamanlarda versin insaallah...
nolur kusuruma bakmayin bir hafta oldu daha anlatamadim bikac gun daha musaade edin artik girerim foruma...
bu arada kilo bildirimi icin ugradim...
gecen hafta 96,5ti
bu hafta 95,6)
seviniyorum diye kizmayin lutfen fazla istahim yok herseydende yemeye calisiyorum kizlar. haftaya kontrole gidicez insaallah kalp atislarini duyariz esimle de icim rahatlar...
Kız doğuştan var olan birşey bu
Eşim hep söyler çok paniksin biraz sakin ol diye ama yok anam birşey yapılacaksa anında yapılsın istiyorumyapılsın ki aklımdan çıksın sonra keyif yapayım
Yinede bütün enerjimi sana gönderiyorum canıminşallah çok enerjik bir haftasonu geçirirsin
Pes etmek yok canım elbet gidecek kilocuklar
Bol bol yeşil çay içmeye çalış canım
Aynen canm ben hiç terk etmedim yatağımı
O gidiyo
Ama neyseki bugün barıştık
Okuldan eve geldiğimde yemek yapmış salata
Valla hatassını anlamış bizimki özür falan bendede herşey sütliman
Amaa bugünde devam etseydi bende devam ettirecektim
Neyseki mutlu soon
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmm..ayyyy istanbull fecii sogukk yaaaaaa....kısacık yazdıklarınıza bakıp hemen listeyi paylaşıcamm...gecikmeden dolayı özürlerimii sunuyorummm...
morell bozmaaa...yogun bi hafta geçirdikk diyete adapte olunca sonuçda güzel olacakk...takipte oll bi liste paylşıcamm...[/B]
şşşşşşşşşşşşş surattt asmakkk yokkkk...bende aynı takık durumdayımm...şirineee..bi liste paylaşıcam paylaşımlarımı takip ett..bu hafta bunu yaparsak haftaya cuma bizde eksiyi görürüz bencee...ama söz verelim birbirimize bu listeyi yapalımm..bi nevi sözleşip inatlaşalımm...
waw dikkat et üşütme kendinii tamam canım takipteyimm inşallah göreceğiz eksilerii
olsun sıkılmak yok, boşu boşuna burada yazışmıyoruz, birbirimize destek olup vericez inş...
Allah kabul etsin şimdiden, havalar çok soğuk dikkat etmek lazım... ben başladım kalın çorap tayt falan giyiniyorum, sende giy :)
aynen öyle pes etmek yokkkk, sürme peynirler çok yağlı oluyor, yarım yağlı beyaz peynir yemek lazım.
gözün aydın sevindim dahada uzamadığına, oh oh kendini affettirmek için salatalar meyveler maşallah maşallah...
evvet kızlar iyiki varsınızbol bol salata meyve süper olur harbiden
Canım hayırlı uğurlu olsunnnKIZLARR günaydınnn...dilerim herkez için az kalorili haftasonu olurrr :) :)
benim işim çok zor ben dışarda olucammm...akşamada kuzenimin sözü varr pastalar böreklerr
ooffff bunlarr zararlıysaa hiçç yapılmamamlı yaaaa....bi dışarıı çıkıyorumm yararlıı bişi yokkiii...her güzel şeyy zararlıı..yapmayınn ozaman kardeşimmmmmmRabbimiz tamamına erdirsinn
pastalar börekler ne kadar çok olursa olsun eminim sen gerektiği kadar yersin canım sana güveniyorum
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr
yumurtam çatlamış sağda dr gebelik olabilir dedi...
15 gün nasıl gececekkk sagdada yumurtam catlamak uzere dr 2 iz bile olabilir dediiii
Ayyy hayırlısıyla inşallahhhh sağ yumurtalığın mı ağrıyordu senin ?
aynen katılıyorum güzel şeyler zararlı, zararlı şeyler güzel... yok yok öyle demiyelim telkin yapalım kendimize, sağlıklı şeyler çok leziz hmmmmm :)KIZLARR günaydınnn...dilerim herkez için az kalorili haftasonu olurrr :) :)
ooffff bunlarr zararlıysaa hiçç yapılmamamlı yaaaa....bi dışarıı çıkıyorumm yararlıı bişi yokkiii...her güzel şeyy zararlıı..yapmayınn ozaman kardeşimmmmmm
neler yedin bakalım, çok kaçırmadın inşallah....
Kesinlikle canım katılıyorum
Bugün benimde günüm vaar hemde iki tane biri komşularla biride eskii okulumdaki arkad. Larlaa
Evet yiyecem hepsinden az ve en zararsızlardan akşamda bişey yemeyip
Sporr şartıyla
Çokk kasmamak lazım
o kadar farkediyormu ya öyle hemen, ben hergün tartılmıyorum seyrek tartılmak daha iyi sanki.inşallah canım.
kısır varsa yiyebilirsin. bence tuzluda yiyeblirsin börek poğaça falan. poğaça mayalı poğaça ise. Ama tatlılardan uzak dur derim. Çünkü hem unlu hem şeker.
Şeker cısssss. direk kg. bunu denedim tatlım kardeşimin doğumgününde tatlı bişey yokdu. içli köfte yedim kısır yedim.makarna salatası yedim. baş parmağım kadar börek çaldım. sadece 20dk yürüdüm o da yavaş tempoda açıkhavada kg almayı bırak 100 gr vermiştim.
Akşam yemeği yememişdim
ama çarşamba günü görümcem elmalı kurabiye yapmış, 1tanede şekerpare yedim. börek yedim. hooop ertesi güne 600 gr tabi o gün sporda yoktu.
şeker çok fark ediyor canım sana naçizane bir tavsiye
15 gün nasıl gececekkk sagdada yumurtam catlamak uzere dr 2 iz bile olabilir dediiii
KIZLARR günaydınnn...dilerim herkez için az kalorili haftasonu olurrr :) :)
cecoom o enerjiden ben de istiyorumm inşallah yaw gitsin bu kilolarr içiyorum bugün 3. fincanımıda az önce içtim yemekten sonra bidaha içeceğim anneme eşime de içiriyorumsağlık olsun diye
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Yine ayağı yanmış ceco geldi hanımmmmmmmmm
Sabah annemlere kahvaltıya giderek evden bir attık kendimizi şu ana kadar daha yeni eve girdik
Dün bütün gün görüşmemiştik ve turşu yapımı bugüne kalmıştı
Anam öldük bittik ama tam 25 ufak kavanoz, 5 büyük kavanoz turşu kurdukİnşallah lezzetli olurda kışın bari arada da olsa çıkartırım evdekilere
Ben çok severim ama acayip ödem yaptığından yememeyi tercih edeceğim inşallah
Annem sağ olsun dün gece geç saatte tarhanayıda hazırlayıp yoğurmuşohhhhhhh kışa hazır sayılırz bir tek domates biber yapacağız kavanozlara ( hazır melemenlik yada kahvaltılık ) konserve yapacağız onları tabi
Akşam üzerede kardeşime çaya gittik ve üşümeye başlayınca peteklerin çalışmadığını fark edip birde orada peteklerin havasını aldıktabi biraz etrafta battı onları bir yandan temizledik
En son bir saatlik uğraş sonucu petekler ısındıda biz biraz daha rahat oturduk
Bencede gidilen misafirlikte çok daha hafif şeyler yapılmalı
En güzeli salata çeşitleri, yoğurtlu meze tarzı şeyler birde ızgara tavuk tarzı soğukta yenebilecek şeyler
Oyyyyy öyle olsa ben sanki daha fazla yerim
Valla bayramdan sonra eşimin akrabalarıyla gün yapacağızbaştan anlaştık herkes sadece 3 çeşitle sınırlı tutacak diye bir çeşit salata, bir çeşit poğça yada börek ( ben yaparsan tam buğday unundan birşeyler yaparım sanırım ) birde sütlü bir tatlı yada ufak bir kurabiye
Ne gerek var fazla yapıpta kendimizi sabote etmeye dimi ama
Anammmmmmmmmmmmm hadi Rabbim nazarlardan saklasın
İnşallah bize en kısa zamanda müjdeli haberi tamamen emin bir şekilde verirsinAminnnnnnnnnnnnnn
İnşallah kalmaz birşeyde eksileride görürsün bir iki güne
günayyydınnnnn kızlar
sabah kahvaltımı yaptım
yumurta salatası bol yeşillikli
domates salatalık 4 zeytin küçük dilim peynir
şekersiz çay
bu sabah ekmek yemedim salatayı çok yedim
bulursan haber ver mutlaka!!! bizler bazen kendi kendimizin yaşam koçu olamıyoruz:84:kızlarr yaaaa gülben ergen çok güzel kilolar vermişş..10 kilo verdim diyor ama bence daha fazla...şeyda mı dedi ne ona gidiyorumm..şu memet ali erbiilin baldızı olan kız heraldee....
yaww bi ara taylan kümeli vardııı...bütün ünlüler onunla zayıflardıı...şimdide bu şeyda çoşkunn...bide sıfır beden yapıyor milletii..öyle birine ihtiyacımm varr...
araştırıyım birazzz netten bakıyım neler varr...
merhaba benim gibi pko lu bayanlaaar ! kulube yeni girdim sayılır 70-79 kilo bölümüne bakıp cıkıyordum sadece. sizi gördüm iyi oldum. bir ayağım burda artık. baştan sona herkesi tanıyıp deneyimlerini okumak isterim ama fırsat yok ve coooook şeyler yazılmış. zamanla inşallah!
3 yıllık evliyim kendimi bildim bileli pko luyum. 62-63 lilo ile evlendim ( ki o zamanlar bile rejim diyetisyen vs.. ) 3 yılda 78 e cıktım..yaklaşık 10 gündür dikkat ediyorum.. kilo vermeden pko lanetinden kurtuluş yok maalesef haydi bakalım sağlık için bebek i.in kilo vermeye :)