cecommm bulabildinmiii bayramlıkk bişilrrr..yaww benim aldığım bişiler ardı onları giyicemdee...bi kaban yadaparduse alayım dedim..bi kaban begendimm..390 tl diyor yaa...400 de...ev kirası yaaaaa...ama genelde çogu aynıı..begendiğim parduselerde öylee..290 eşarp aldım 155 tl yuh dedimm yuhhh...yine ben yuh desemde aldımm..ama eşim halaalışamadıı..heleki eşarp parasına ciğerim yanıyor diyorr..bende evlendikten sonra dikkat ediyorum ayda yılda bir alıyorumm...
ama buna bi çözümm bulmak lazım yanii...
evet medipoldeki.hayır pkolusunda tipik pkolu değilsin dedi, ağır vaka görmedi beni heralde. ama bende bütün belirtiler var, insülin ve akş testi istedi benden ister aşılama ister tüp bebek yaparız dedi sana kalmış dedieee sonuçç ne demedin mii?? tipik pkolu değilimde neyimm neden çocuk olmuyorrr?? ne dedi yani ne tedai uygulayacakmışş..bence biraz daha dene bu dr medipoldekim i??en azından kontrol hakkın var onada git..baktın hala hazetmedinn salla gitsinn...
canım senin tahlillllerde lh ve fsh değerin kaç ??
Güzelim sen bana yakın değilmiydin :44:
Diyorum sana git benim doktor civanımakesinlikle hayran kalacaksındır hem çok güzel ilgileniyor hemde işin uzmanı
Bu arada biraz tuzlumu gelir sana ama en son muayene ücreti 67 liraydı sigortalıyahe hormon tahlilide isterse devlette yaptırırsın bedavaya olur biter.
Ben bir ara yine gideceğim de yılbaşı geçsin öyle giderim daha yeni gittim sayılırhani senede 2 gidiyorum ya kontrole
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Hepinize kocaman Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Neyse zorum sabah 06:15de uyandımbaktım benim kızda okula hazırlanıyor hadi bende tekrar yatmıyayım dedim ve sıcak suyumu alıp buraya attım kendimi
Kahvaltı etmiyorum şimdilik malum dışarda edeceğiz ama bol bol su içerim ki metabolizmam suda boğulsun ki çırpınmak zorunda kalsın
kızlar işe başladım pek giremiycem
diyetimde yalan oldu böylece
kendinize iyi bakın
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Biraz geç oldu ama şükür gelebildim
Yine inanılmaz yoğun bir gün geçirdim ve şu anda heryerim ağrıyor
Sabah İKEAda kahvaltı faslı yaptık sonra çocukları oradaki top havuzuna bırakıp bir güzel bütün mağazayı gezdik 1 saat boyunca. Ordan direk istanbul foruma geçtik benim büyük cadıya bayramlık bakmak için ama maalesef aldığım iki gömlekte olmadı cadıyaKolları kaslı olduğundan kol kısmı hafif sıktı artık ilk fırsatta değiştirmeye gitmem gerekiyor :26:
Yeğenleri okula bıraktıktan sonrada pazara daldık ve rahat 2 saat daha dolaştık hatta en son ayaklarım inanılmaz ağrıdıda bir yere oturup az dinlenmek zorunda kaldım
Malum bugün balık günü yapacağız demiştik zatenEve gelir gelmez bir güzel hamsi buğlama yaptık yanına bol salata ve bir güzel akşam yemeği ziyafeti çektik
Keşke her zaman böyle hafif ve lezzetli olsa her akşam yemeğimiz
Canım işin hayırlı uğurlu olsun
İnşallah herşey gönlüne göre olur ve yoğun tempo sayesinde çatır çatır gider o kilocuklar
Özletme kendini fırsat buldukça çööö de
selam akşam gelebildim
bugün balık yaptım fırında bol salata ve önden çorba
inşallah cumaya gitmiş olacak kilolar
bu sabah 92.5 dim inşallah cumaya 92 ye inerim
teşekkürler ceco cum. eşimin yanında işe başladım. maalesef yemeğe dikkat etme şansım olmayacak. çünkü hep dışardan söleniyo, akşamda çok geç geliyoruz yemek yemek için geç oluyo. kg da veremiyorum. daha doğrusu veriyorum sonra hemen alıyorum. sinirim bozuldu.dün akşam tamamiyle bozdum diyeti hakkımda hayırlısı . önerisi varsa yazsın valla canım çok sıkıyor. 6 ayda 14 kg vermem gerekiyor. 1 ayı gitti. ben 200 gr da aldım. napıcam bilmiyorum.çok mutsuzuuuuuuuum
günaydııınnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar bus ıra topık cok bos bakıorumda :26: bu arada 102 kıloya dusmusummm103,5 dum
ama dun cenazemız vardı uzaktan ona gıtmek zorunda kaldık ısten dırek oraya gectık ve aclıktannn oluordum bakkaldam cıps ve cıkolata aldı esım mıgdem bulanıodu neapımmmbugun hafif geçirim olur biterrr
teşekkürler ceco cum. eşimin yanında işe başladım. maalesef yemeğe dikkat etme şansım olmayacak. çünkü hep dışardan söleniyo, akşamda çok geç geliyoruz yemek yemek için geç oluyo. kg da veremiyorum. daha doğrusu veriyorum sonra hemen alıyorum. sinirim bozuldu.dün akşam tamamiyle bozdum diyeti hakkımda hayırlısı . önerisi varsa yazsın valla canım çok sıkıyor. 6 ayda 14 kg vermem gerekiyor. 1 ayı gitti. ben 200 gr da aldım. napıcam bilmiyorum.çok mutsuzuuuuuuuum
günaydııınnnnnnnnnn
nasılsınız kızlar bus ıra topık cok bos bakıorumda :26: bu arada 102 kıloya dusmusummm103,5 dum
ama dun cenazemız vardı uzaktan ona gıtmek zorunda kaldık ısten dırek oraya gectık ve aclıktannn oluordum bakkaldam cıps ve cıkolata aldı esım mıgdem bulanıodu neapımmmbugun hafif geçirim olur biterrr
ooohhh misss... balık iyi oluyor ya, benim listemde akşam yemeğinde balık için miktar yok yiyebildiğin kadar ye tabi kızartma olmayacak. yanınada salata. balık iyidir iyi