Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

cecommm bulabildinmiii bayramlıkk bişilrrr..yaww benim aldığım bişiler ardı onları giyicemdee...bi kaban yadaparduse alayım dedim..bi kaban begendimm..390 tl diyor yaa...400 de...ev kirası yaaaaa...ama genelde çogu aynıı..begendiğim parduselerde öylee..290 eşarp aldım 155 tl yuh dedimm yuhhh...yine ben yuh desemde aldımm..ama eşim halaalışamadıı..heleki eşarp parasına ciğerim yanıyor diyorr..bende evlendikten sonra dikkat ediyorum ayda yılda bir alıyorumm...

ama buna bi çözümm bulmak lazım yanii...

Valla mağazaların çoğu o konuda şaşırmış
Bende hem uygun hem güzel olsun diyorum ama ya beden bulamıyorum yada fiyatı görünce kaçıyoruM
Annemin getirdiği üstü denedim oldu içine sadece bir ip kollu kolsuz almam lazım iç gösterdiği için
Altına siyah kumaş pantalonumu giymeyi düşünüyorum Ayakkabılarımda var nasılsa ama annem ısrarla hala bak sende birşeyler kendine diyip duruyor
Bakalım yarın sabah yine atacağız kendimizi sokaklara önce İKeAda kahvaltı sonrada alışveriş ve pazarlık yapıp eve döneriz
Yarın balık günümüz pazardan inşallah uygun balık alabilirsek

Kızlarrrrrrrrrr

Ben bu herifi öldüreceğim
Resmen dalga geçer gibi iş yerinde bir arkadaşıyla ( birlikte ilerde hayvancılık yapmaya karar verdiklerini söylediği ) ciftlik alıp silivriyemi taşınsak diye düşünüyorlarmış
Dedim ne içtiyseniz banada verin henüz hayvancılığa bile başlamadan ben ne diye direk burada herşeyimi bırakıp gideyim ki bilmediğim ve bir Allahın kulunu tanımadığım bir yere
Hee siz işi kurun baktık iyi gidiyor tabiki seve seve bende Hanım AĞA olurum dimi ama

Rabbim herşeyin hayırlısıla karşılaştırsın hepimizi....Aminnnnnnnnn
Adam boşu boşuna saatlerce beni çatlatmış

evet medipoldeki.hayır pkolusunda tipik pkolu değilsin dedi, ağır vaka görmedi beni heralde. ama bende bütün belirtiler var, insülin ve akş testi istedi benden ister aşılama ister tüp bebek yaparız dedi sana kalmış dedi lh yüksek fsh düşük benim pkoda böyle oluyor zaten...

bundan önce gittiğim doktora gidicem, parayı esirgemiyorum ya ben ilgili ve bilgili dr istiyorum, yine ona gidicem heralde. aşılamayı bahçecide yapıyormuş bugün arayıp sordum.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr

Hepinize kocaman Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Neyse zorum sabah 06:15de uyandım baktım benim kızda okula hazırlanıyor hadi bende tekrar yatmıyayım dedim ve sıcak suyumu alıp buraya attım kendimi
Kahvaltı etmiyorum şimdilik malum dışarda edeceğiz ama bol bol su içerim ki metabolizmam suda boğulsun ki çırpınmak zorunda kalsın

HERKESE HAYIRLI SABAHLAAAR..
BOL GÜNEŞLER..BOL GÜLÜCÜKLEERR....

Kızlar beni durdurun bu aralar yeme modu sınırımı zorluyorum akşam yemeyen ben akşamları çikolata yiyorum..
regl yaklaşınca böyle oluyorum..tabi eşimin gözündende kaçmıyor..ye ye bakalım diyor..
kaç gündür giremedim eşimin babaannesi k.validelerde kalıyordu birden felç geçirdi şimdi hastanede..sadece dün oruç tuttum..yarında tutacağım inş.gliforun etkisi azaldı diye iki gün ara vereyim dedim..işe başlayınca kilo veririm diyordum ama aldım..
birde hafta sonu temizlik yaptım koşu bandımı salona aldım bugün işten gelince siftah yapacağım yeni ayakkabılarımı inş.

herkes bayram telaşında bakıyorumda..bende önceden aldığım kıyafetlerden kombin yapacağım..

wawcım valla ben eşarba o parayı vermem..ucuz ve yakışanı alırım..ucuz ve çok güzel kaliteli eşarplar var..benimde lacivert pardesüye ihtiyacım var..eşarbını güle güle kullan canım

bizim istanbul işi ne olurr bilmiyorum birde babaanne böyle olunca..eşime hiiiç sormayacağım gidecekmiyiz diye..çünkü en son sorduğumda tartıştık niyeti yok gibi ama benim çook istediğimi biliyor..hayırlısı bakalım

bende alıştım sabah namazından sonra uyuyamıyorum 06:15 te kalkıyorum güneş yarım saat sonra doğuyor..bende kalkınca ilkiş levotironumla(troid için) suyumu içerim mutlaka..bazen elma sirkesi damlatırım suyuma toksin atıcı..metabolizmayı hızlandırdığı söyleniyor ama ben düzenli kullandım faydasını göremedim..
size güzel kahvaltılar diliyorum canım

günaydın kızlarrr
sabah kalktım 5 km yürüdüm
nestfit yedim
öğlen eşim gelecek onunla tekrar kahvaltı yapacam
az kalorili günler olur inşallah

kızlar işe başladım pek giremiycem
diyetimde yalan oldu böylece

kendinize iyi bakın

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Biraz geç oldu ama şükür gelebildim
Yine inanılmaz yoğun bir gün geçirdim ve şu anda heryerim ağrıyor
Sabah İKEAda kahvaltı faslı yaptık sonra çocukları oradaki top havuzuna bırakıp bir güzel bütün mağazayı gezdik 1 saat boyunca. Ordan direk istanbul foruma geçtik benim büyük cadıya bayramlık bakmak için ama maalesef aldığım iki gömlekte olmadı cadıya Kolları kaslı olduğundan kol kısmı hafif sıktı artık ilk fırsatta değiştirmeye gitmem gerekiyor :26:
Yeğenleri okula bıraktıktan sonrada pazara daldık ve rahat 2 saat daha dolaştık hatta en son ayaklarım inanılmaz ağrıdıda bir yere oturup az dinlenmek zorunda kaldım

Malum bugün balık günü yapacağız demiştik zaten Eve gelir gelmez bir güzel hamsi buğlama yaptık yanına bol salata ve bir güzel akşam yemeği ziyafeti çektik
Keşke her zaman böyle hafif ve lezzetli olsa her akşam yemeğimiz

kızlar işe başladım pek giremiycem
diyetimde yalan oldu böylece

kendinize iyi bakın

Canım işin hayırlı uğurlu olsun
İnşallah herşey gönlüne göre olur ve yoğun tempo sayesinde çatır çatır gider o kilocuklar
Özletme kendini fırsat buldukça çööö de

selam akşam gelebildim
bugün balık yaptım fırında bol salata ve önden çorba
inşallah cumaya gitmiş olacak kilolar
bu sabah 92.5 dim inşallah cumaya 92 ye inerim

teşekkürler ceco cum. eşimin yanında işe başladım. maalesef yemeğe dikkat etme şansım olmayacak. çünkü hep dışardan söleniyo, akşamda çok geç geliyoruz yemek yemek için geç oluyo. kg da veremiyorum. daha doğrusu veriyorum sonra hemen alıyorum. sinirim bozuldu.dün akşam tamamiyle bozdum diyeti hakkımda hayırlısı . önerisi varsa yazsın valla canım çok sıkıyor. 6 ayda 14 kg vermem gerekiyor. 1 ayı gitti. ben 200 gr da aldım. napıcam bilmiyorum.çok mutsuzuuuuuuuum

günaydııınnnnnnnnnn

nasılsınız kızlar bus ıra topık cok bos bakıorumda :26: bu arada 102 kıloya dusmusummm 103,5 dum

ama dun cenazemız vardı uzaktan ona gıtmek zorunda kaldık ısten dırek oraya gectık ve aclıktannn oluordum bakkaldam cıps ve cıkolata aldı esım mıgdem bulanıodu neapımmm bugun hafif geçirim olur biterrr

selam kızlar bu sabah sporumu yaptım 5 km yürüyüş
şimdi de kahvaltı
iki dilim ekmek
4 zeytin
biraz peynir bal pekmez
şekersiz çay birde mandalina

selam akşam gelebildim
bugün balık yaptım fırında bol salata ve önden çorba
inşallah cumaya gitmiş olacak kilolar
bu sabah 92.5 dim inşallah cumaya 92 ye inerim

ooohhh misss... balık iyi oluyor ya, benim listemde akşam yemeğinde balık için miktar yok yiyebildiğin kadar ye tabi kızartma olmayacak. yanınada salata. balık iyidir iyi

işin hayırlı olsun canım...
bak salarsan toparlayamazsın. yemekler dışardan geliyor madem sende hafif birşeyler söyle, ne bilim ızgara falan. nasıl bir iş bilmiyorum ama çalışınca eforda sarfedersin daha çabuk olur bakarsın. bu kilolar boğazına dikkat etmedikten sonra gitmiyor malesefffff.......

evet topik çok boş, bayram telaşı heralde kimse uğrayamıyor. iyi bak ne güzel gidiyor kilolar, her giden kilo bizi bebişimize yaklaştırcak inşallah. sen hala beklemedesin dimi :18: hayırlısı olsun...
bu arada başın sağolsun....

selam kızlar
sabah kahvaltım
1 dlm ekmek, 1 dlm peynir, 2 ceviz, 1 meyve, 1 tatlı k. rçel, çay...

bu arada 66 olmuşum 10 günde 2 kilo gitti süperrrrr

inşallah aynı şekilde devam eder...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Sabah yine erkenden uyandım işlere giriştim direk
Bugün evdeyim diye sevinirken annem ve kız kardeşim öğlende bana geleceklerini dün müjdelediler ulen ne güzel yayılıp keyif yapacaktım dedim nasıl gülüyorlar biz yabancı değiliz uzannnnnnnnn diye
Her yerimi bitirdim de bizimkiler gelmeden az keyif yapayım dedim

Yarında yine gündem belli ; Annemle birlikte baklava yapacağız tabi ben ancak bir iki tane yerim zaten gelen misafirler için asıl yapım sebebi
Anammmmmmm bayramada az kaldı yaaaaaa laaaaaaa

Canım ümitsizliğe kapılma bakarsın daha güzel kilo verirsin dışardan sipariş veriyorsanız ızgara et yada tavuk tercih et yanına bol salata ve ayran yada döner ekmekte söyleseniz sen sadece içini ye
Aslında evdende birşeyler hazırlayabilirsin mesela pazar gününden zeytinyağlı birşeyler yaparsan yanında götürüp yoğurtla yiyebilirsin akşamda çok geç geliyorsanız hemen ya bir salata yada cacık yapıp aç yatmamış olursun

102yi görmene sevindim ama yediklerin hiçççççççç iyi olmamış bence o neticenin üzerine
Çok çok acıkırsan dışarda bakkaldan cubuk kraker al hem mide bulantını alır hemde daha az zararlı ( tabi tuzu fazlaysa üzerinden ufalayarak ayır ) yada yakında Halk ekmek varsa oradan Altın Ekmek al hem çok tok tutuyor hemde içinde bir sürü şey var ve gayet lezzetli

Son düzenleme:
ooohhh misss... balık iyi oluyor ya, benim listemde akşam yemeğinde balık için miktar yok yiyebildiğin kadar ye tabi kızartma olmayacak. yanınada salata. balık iyidir iyi

gel canım sanada yapayım
bende çok seviyorum balığı
tabiiki firinda yaptım
önce çorba sonrada salata bu akşam olsun yine yerim
neyse bu akşam sadece çorba ve salata var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…