Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr
Hepinize günaydın ve hayırlı Cumalarrrrrrrrrrrrrrrrr
Rabbim gönlünüzden geçenleri önünüze hayırlı olarak sunsun inşallah...Aminnnnnnnnnnn
Sabah aslında baya uykum vardı ama eşimi geçirdikten sonra tekrar yatmıyayım dedim hem sersem gibi oluyorum hemde sizlere bakayım diye düşündüm
Canım valla bana kalsaydı kesin karakolluk olurduk ama diyorum ya anında yok oldular daha birşey demeye fırsat bulamadan ama baya söylendim. Hatta önüme gelenede olayı anlattım aman hatunlar dikkat edin pazarın içinde böyle böyle bir çete dolanıyor diye İnşallah başkasının canını yakamamışlardır o saatten sonra Aminnnnnnnnnnnnn
Pes etmiyoruzzzzzzzzzzzzzzz
En kötü ihtimal bir sonraki hafta eksilerde bildirim yaparsın
Rabbim kimsenin yuvasını bozmasın ....Aminnnnnnnnnnnnn
Huzurunu ve mutluluğunu daim etsin inşallah....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Dediğin gibi insan çok üzülüyor ama çaktırmıyor
Herşey inşallah gönlünüze göre olurda bir daha bu tip bir tatsızlık yaşamaz kimse Aminnnnnnnnnnnnn
kızlar bugün tartıldım, 1 kilodan fazla gitmiş aslında ama gramlı tartı olmadığı için 1 kilo diyelim vee 67 olmuşum oley....
kızlar bugün tartıldım, 1 kilodan fazla gitmiş aslında ama gramlı tartı olmadığı için 1 kilo diyelim vee 67 olmuşum oley....
Cecooooo enerjinr hayranim sole enerjine banada ugrasiiiiiin
MErhaba ceco aminn diyorum dualarına inşallahhhhhh
bugün kilo bildirimi de yapayım değişim yok 3. haftaa sanırsam takıldım yinee ne yapsam da kırsam bu direnci
Kız doğuştan var olan birşey bu
Eşim hep söyler çok paniksin biraz sakin ol diye ama yok anam birşey yapılacaksa anında yapılsın istiyorum yapılsın ki aklımdan çıksın sonra keyif yapayım
Yinede bütün enerjimi sana gönderiyorum canım inşallah çok enerjik bir haftasonu geçirirsin
Pes etmek yok canım elbet gidecek kilocuklar
Bol bol yeşil çay içmeye çalış canım
Günaydın kızlar sabah tartıldım 72,00 kiloyum veee çok mutluyum :)
Biliyorsunuz 73,7 ile başladım. Gayet iyi gittiğimi düşünüyorum :)
Dün akşam kına gecesine gittik 2 saat döktürdüm :) Spor oldu bana da :)
Sabah gene domates ekmek peynir kahvaltımı yaptım :) Şimdi kahvemi içiyorum:)
kızlar selamun aleyküm
sabah tartıldım ama acele çıktığım için bildirim yapamadım..
dediğim gibi 1 kg almışım..
geçen hafta: 74.6
bu hafta: 75.5
ya şu muratbeyin sürmeli beyaz peynir yiyen varmı??kreşte çay-simit ve bu peynir bana kilo aldırdı..:26:
çok güzel bir peynir..tavsiye ederim
çıkışlar olsada pes etmek yoookkkkkkkkkk
pazartesi zilhicce oruçlarını tutmaya başlamayı düşünüyorum hem çok borcum var.a.belki ozaman veririm birazcık..ramazanda akşamları dikkat etmiştim ve vermiştm
ceconun dediğine katılıyorum bir defa daha okumuştum aslında birine daha ayrı uyumayın annemler asla ayrılmaz demişti onu ben kendi annemlerden de biliyorum de bir defa bilsem de ben de yaptım aynısını
seni çok iyi anlıyorum çocuk gibiler
bir adım atsam hadi barışalım diye hemen ben haklıydım havalarına giriyor benimki de
bende haksız olduğuna yüzdeyüz emin olmasam zaten uzatmam iyice sinirleniyorum kavga başlıyor sonraaa
bir defa bende iyice gıcıklaştık terkettim yatak odasını salona gittim açtım müziğimi ohh
ertesi akşam da ben tam duvarım kendisi barış adımları atıyor yaptım
o akşamda aldım telefonu tüm sevdiklerimi aradım kahkahalar ohh miss hiç tınlamadım kendisini yok varsaydım
hatasını anladı konuşuyor ben duvar o konuşuyor ben duvar
özür diledi tabi ben açtım ağzımı yumdum gözümü çok üzülmüştüm ama hiç çaktırmadım
sonunda anladın dedim uzun uzun evliliğimize attığı baltayı anlattım
hamdüsenalar olsun ayrı kaldığımız tek gece oldu bakalım inşallah yenilemez
sonuç itibariyle birlikte uyumak yorgan kavgası sonra
Neyseki bugün barıştık canımerkekler küs kalabiliyor, hele basit şeylerden olunca insan uyuz oluyor ya.
ben hiç küs kalamam. eniştede uzatmaz inşallah...
2 tane baklavadan birşey olmaz, zaten fazlasını yapmışsın sen.
meyve, ceviz, badem, kuru meyve falanda yesene ara öğünlerde.
Kızlar ben geldim
Öncelikle bizimkiyle hala küsüz
Dün gülerek gittim yanına barışalım diye
Sana yemek hazırlayım dedim gerek yok dedi sert bişekilde
Ben insanlık yapandaa kabahat dedim
Akşamada çorbam vardı kendim yedim ohhh oda dışarı gitti
Bu günde o oturma odasında yatıyobende y.odasındayım şuan
Aldım tabletimi
O düşünsün vallaa benim için hava hoş yani
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrr
Anamlar gider gitmez kendimi buraya attım ama maşallah nasıl kaynattıysanız oku oku bitmedi
Bugünde çok yoğun ve yorucu geçti. Öğlene kadar yemeğimi, temizliğimi ve yıkananan çamaşırlarımı aradan çıkardım şükür sonrada annemlerle dışarı işleri için dışarı attım kendimi
Saat tam 5de işimiz bitti hadi birde eve dönmeden pazara uğrayıp turşuluk malzemelerimizide alalım dedim :26:
Demez olaydım cünkü hayatımda ilk kez az daha kapkaç maduru oluyordum Şükür Rabbim yardımcı oldu da çantamı çalamadı şerefsizler
Yaaa böylelikle bugünde bir maceraya imza atmiş bulunuyorum RAbbim kimseye yaşatmasın ....Aminnnn
Eşimede dedim ilk fırsatta birilerine sadaka vereceğim diye
Herşeyde bir hayır vardır Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder sizlerede bir mucize Aminnnnnnnnnnn
Günaydın kızlar sabah tartıldım 72,00 kiloyum veee çok mutluyum :)
Biliyorsunuz 73,7 ile başladım. Gayet iyi gittiğimi düşünüyorum :)
Dün akşam kına gecesine gittik 2 saat döktürdüm :) Spor oldu bana da :)
Sabah gene domates ekmek peynir kahvaltımı yaptım :) Şimdi kahvemi içiyorum:)
Kizlar gunaydin sabah tartildim ((( sabit 73.6
hayirli gunler hayirli cumalar canlarim. Rabbim hepimizin dileklerini hayirli zamanlarda versin insaallah...
nolur kusuruma bakmayin bir hafta oldu daha anlatamadim bikac gun daha musaade edin artik girerim foruma...
bu arada kilo bildirimi icin ugradim...
gecen hafta 96,5ti
bu hafta 95,6 )
seviniyorum diye kizmayin lutfen fazla istahim yok herseydende yemeye calisiyorum kizlar. haftaya kontrole gidicez insaallah kalp atislarini duyariz esimle de icim rahatlar...
MErhaba ceco aminn diyorum dualarına inşallahhhhhh
bugün kilo bildirimi de yapayım değişim yok 3. haftaa sanırsam takıldım yinee ne yapsam da kırsam bu direnci
Haftasonu enerjiye ihtiyacim olcak sanirim pazar gunu insallah mevludumuz var,.gerci kv d okutulacak bizim evimiz cok kucuk
Ya bide usuttum sanirim. Sag kasigim agriyo 2 gundur. Acaba yumurtaligimi mi usuttum olmasin yaaa
kızlar selamun aleyküm
ya şu muratbeyin sürmeli beyaz peynir yiyen varmı??kreşte çay-simit ve bu peynir bana kilo aldırdı..:26:
pazartesi zilhicce oruçlarını tutmaya başlamayı düşünüyorum hem çok borcum var..belki ozaman veririm birazcık..ramazanda akşamları dikkat etmiştim ve vermiştm
Selam kızlar geçmişe dönmeden hemen kilomu söyleyim
93.2 daha p.tesi 94.7 demiştim vallaa çok mutluyum
Durmak yokkkkk kilo vermeye devammmmm
kızlarrrrrr harikasınızzzzzzzz..... liste bayadır eksileri görmüyorduu...yeni katılanlarınn çoşkusu bizide sarsınnn haftaya dahada salllayalım listeyii....bende 100 grm vermişim ama utanıp ekleyemedim aynı yazdımm :) :)
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 68 kloroform 68 67 71 tuğba 73,7 72 73,6kg yağmurlu 73,6 73,6 82kg eranisa 74,6 75,5 83.3kg waw 77,7 77,7 94,7 berceste 94,7 93,2 97,5 ceco34 104,9 104,2 100kg şipşirine 94 94 99kg aykurt 96,2 95,6
olsun sıkılmak yok, boşu boşuna burada yazışmıyoruz, birbirimize destek olup vericez inş...MErhaba ceco aminn diyorum dualarına inşallahhhhhh
Allah kabul etsin şimdiden, havalar çok soğuk dikkat etmek lazım... ben başladım kalın çorap tayt falan giyiniyorum, sende giy :)Haftasonu enerjiye ihtiyacim olcak sanirim pazar gunu insallah mevludumuz var,.gerci kv d okutulacak bizim evimiz cok kucuk
Ya bide usuttum sanirim. Sag kasigim agriyo 2 gundur. Acaba yumurtaligimi mi usuttum olmasin yaaa
aynen öyle pes etmek yokkkk, sürme peynirler çok yağlı oluyor, yarım yağlı beyaz peynir yemek lazım.kızlar selamun aleyküm
pazartesi zilhicce oruçlarını tutmaya başlamayı düşünüyorum hem çok borcum var..belki ozaman veririm birazcık..ramazanda akşamları dikkat etmiştim ve vermiştm
Selam kızlar geçmişe dönmeden hemen kilomu söyleyim
93.2 daha p.tesi 94.7 demiştim vallaa çok mutluyum
Durmak yokkkkk kilo vermeye devammmmm
gözün aydın sevindim dahada uzamadığına, oh oh kendini affettirmek için salatalar meyveler maşallah maşallah...Neyseki bugün barıştık canım
Bu arada haklısın mmeyve iki günddür yemiyorum ama eşim
Diyetim için bol bol meyve almış