Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Günaydın sabah şekerleri :)

Dün akşam börülce yemeği yedim. 30 dakka spor yaptım yaklaşık 3 lt su içtim

Sabah kalktım 1 bardak su içtim domates peynir ekmek kahvaltı yaptım 1 bardak portakal suyu içtim
Şimdi işyerindeyim şekersiz nescafe içiyorum.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hepinize kocaman günaydınlarrrrrrrrrrr

Bu sabah şükür şimdilik evdeyim öğlende dışarı işlerimiz var bende fırsat o fırsat bir yandan kahvaltımı edip bir yandan sizlere bakıyorum
Sabah sabah makineye çamaşırlarımıda attım onlarda aradan çıksın diye
Şükür evim temiz ve toplu o yüzden akşamlık bir hazırlığımda yok malum çaya gelecekler

Dün yediklerimi paylaştımmı hatırlamıyorum ama yinede paylaşayım

Sabah;
2 dilim kepek ekmeği ( annem almış ama oda beğenmedi )
1 Domates
2 KK beyaz peynir
3 zeytin
3 fincan şekersiz çay

ara;
şekersiz sütlü nescafe

Öğle;
Çok az tavuk haşlama
2 - 3 YK bulgur pilavı
1 bardak ayran

ara;
3 - 4 galete

akşam;
3 parça balık ( toplam bir avuç içi kadar buğlama palamut )
Bol salata az yağlı
2 kaşık kuskus ( benim cadıdan kalma )

gece;
Şekersiz çay

hayırlı olsun eviniz kız, gelip otursaymışsınız ya. eşinin işi o tarafta heralde. gel kız gel buluşalım hamur kovanında götürelim pastaları, sonra burdakilere hava atarız :)
benim üst komşum tüp yaptı tutmadı, peşindeki ay kendiliğinden hamile kalmış geçenlerdede doğurmuş...

Valla erkekler çabuk veriyo benim kocamda gık demeden 10 kg verdi. Şok olursun ya. Adamın diyetle alakası yok 10 kg verdi.
Al kendini at balkondan
Aynen yırtıyoz biz vercez diye.

sormaa yaaaaa yiyince bendenn çookk yerrr...öyle çabuk kiloo almazz...verincede benden hızlıı...valla hep kadınlara zor herşeyyy...

malesef erkekler böyle, hemde daha azimliler. benimkinin az göbeği çıksa hemen yemeği azaltır..
bu arada kilolarımız neredeyse eşit

Kızlar ara öğün olarak 1 muz yedim. Şimdide form bitki çayımı içiyom :)

işe yaradı ise ne güzel ozaman yazmaya devam :)

WAW hayırlı olsun eviniz canım :)

Bu arada ne pastası kız , yok öyle şeyler cısssss :)

ooffffff akşam olunca bu diyet alt üst oluyor yesen bi türlü yemesen bi türlüü...kuru üzümle ceviz yedim çay eşiliğinde napammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet yaa, akşam zor oluyor. akşam annem bende kaldı yengemde gelirken lokma gibi bişi getirmiş ondan yedim 3 tane ((((( offf yememek lazım....

cecommm harika bigün geçirmişsin yinee..koşuşturmalıı..koltuk örtülerin hayırlıolsun güle güle kullann...

valla tereddütlerinde haklısın yeni bi düzen oluruna bırak desemm sorunlar çıkabilirr..sen yön verebildiğin noktalarda yön vereceksindir eminimm..annende de vardır bu düşüncelerr arada haklı olarak sinyalleride vermişş..

bencede tartılma şekerimmm...akşam güzel dengelemişsinn..öğlen yediklerinde eriyip gitmiştirr...kafanda öyle düşünn erisingitsinn...bugün hiç tarılma yarın tartılır bildirim yaparsınn...

canımm harikasınn senin bu azmın bana çoşkuu veriyorrr..gaza getiriyor beniii..okuyunca yazdıklarınııı bende hemen kahvaltımı yapıp dışarı atayımkendimi dedimm...

durmakk yokk yola devammm...eşin biliyormu diyette oldugunu bişi diyormuu??

,

ayyy cecommm özlemişiz sabahları senii...bence harika bimenüü..hep diyorum yine dicem öncekiler biraz az geliyordu sanaa..ama bu menü güzel olmuşşş...meyvelerinn eksik bileee...

evet eşimin işi bu tarafta..ve ailesii..ailebinasındayızz ve anaları kuzularını ayırmıyor dibindennn..neyse zor yani otarfa geçmek..

kızz eşimden tırsıyorum..ona yalanda söyleyemem..ama sende orda komşum sayılırsın..belkide daha önce görmüşümüdürde seni :) ama kv yanımda gelmezse yarın haber veririm sana..

Kızlar ara öğün olarak 1 muz yedim. Şimdide form bitki çayımı içiyom :)

seni ayakta alkışlıyorummmmmmmm.......ve hemen kahvaltımı yapmaya gidiyorummm....

kızlarrrr kahvaltımı yaptımm..

bol sebzeli melemen yaptımm..yumurta yiyemiyordum yaa 2 seferdir miksere tutuyorum..ozaman beyaz görünmüyor öyle yiyorum..ama sonrada yumurta kokusu kaldııı şimdi salatalıkla felan onu geçirmeye çalışıyorumm :)

kahvaltımı yaptım..evimi toparlıyım yürüyüş yapmak istiyorum inşallah yaparımm...

sabah eşim aradıı..büyük eltim karatay diyetine başlamışmış eşime msj atmışş..ayy karatay diyetine başladım 2 günde 1 kilo verdim harika..tavsiye ederim...eşimde aa gerçektenmi demişş..yaz neler yapıyorsun bizde yapalımm...

bende gerek yok dedim..ben yapamıyorum karatayı...aaa neden öyle diyorsun bi bakalım belki işimize yararr....yaaaa yok diyorum..bu seferde niye hemen sinirleniyorsunnnnn....

yaww 27 kilo vermişimm...ne karatayından bahsediyorsunn senn...yani bu bi ispat değilmi..gözünün önünde verdim 1..2 kilo da değil yanii...

olurmu yengesi karatay demişş..ayyy sabah sabah telden yetişip parçalayacaktımm :) :) aman be sanada bişi demek yaramıyor diyip kapattı telii :) :)

Çok sag ol canim menüyü begenmene sevindim
Elimden geleni yapacagim inşallah

Haklisn da ben dun gece yedim.meyveyi ama yazmayı unutmusum 2 mandalina yedim geç saate

Bu arada sabah karatay cikti yine tvye kadin meyveyi 5den once yiyiyin ki sekeri zarar vermesin dedi kadin guzel anlatiyor ama bazen cok asabi

sen gazı almışsın işe yaramış :)

ahanada bi karatay diyen dahaa :) :) yaww bende dinliyorum rasgeldiğim yerde fikirlerinide dikkate alıyorum..ama karatay devamını getirmen lazımm karatayı yaşam tarzı haline getirebilene helal olsunn...ama ben yapamıyorum

ben yapsamm..hafta sonları felan evimde değilim gittiğim yerleri buna uyduramıyorumm...o yüzden ben dengeli beslenmeyi..herşeyden az az yiyerek vermeyi seçtimm.. ama kadının verdiği fikirleride değerlendiriyorumm..

kızlarr yaaaa gülben ergen çok güzel kilolar vermişş..10 kilo verdim diyor ama bence daha fazla...şeyda mı dedi ne ona gidiyorumm..şu memet ali erbiilin baldızı olan kız heraldee....

yaww bi ara taylan kümeli vardııı...bütün ünlüler onunla zayıflardıı...şimdide bu şeyda çoşkunn...bide sıfır beden yapıyor milletii..öyle birine ihtiyacımm varr...

araştırıyım birazzz netten bakıyım neler varr...

aynen kız bende tırsıyorum, bizde izin alırız öyle görüşürüz hem içimizde rahat olur..
doğru diyon belki görünce hatırlarız birbirimizi...

maşallah kız 27 kilo ne demek,süpersin...
aslında baksan karatay bizim için fena değil, pkodada karbonhidrat iyi değil karataydada karbonhidrat cısss.

benim listemde meyve saat 10 da yaa. ama ben ekşi elma yiyorum, çok şekerli olmasın diye.

araştır bizede bildir kız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…