duaa ediyorumm..ama hayırlısıı yinede..o taraftan ev aldık ama yinede uzak size..yatırımlık altık o yüzden kireye verdik hemennama hayırlısını diliyorum..gelmek ister gelirim hyırlı değildir huzursuz olurum...artık alıştım buraya önceleri daha kötüydümm..
bu cuma gelicem ama kv de gelecek benimlee..o gelmezse 1 saatliğine buluşabiliriz aslındaa...:)
şimdi gülben ergenin programını izliyorumm..demet akalın var konukk..anam buda 2 kere tüp bebek yapmışş olmamışş..bayadır tedavi görüyormuşş...sonra ara vermişşş ve hamile kalmışşş :) :) ağladımm dinlerkenn..
Valla erkekler çabuk veriyo benim kocamda gık demeden 10 kg verdi. Şok olursun ya. Adamın diyetle alakası yok 10 kg verdi.
Al kendini at balkondan
Aynen yırtıyoz biz vercez diye.
sormaa yaaaaa yiyince bendenn çookk yerrr...öyle çabuk kiloo almazz...verincede benden hızlıı...valla hep kadınlara zor herşeyyy...
işe yaradı ise ne güzel ozaman yazmaya devam :)selam kızlar bugün sabah bir tartılıyım dedim ve tataaamm 93.5 kilo olumuşumm
hemde bu kadar kısa zamanda
bence yediklerimi yazmak gerçekten iyi oluyormuş sağolun kızlarrrrrr
bugünkü yediklerim
sabah bir poğaça şekersiz çay
ARADA bir şekersiz çay
ÖĞLEN iki küçük patates bir yumurtaya bol yeşillikli salata
harika oldu kızlar az tuzu az yağlı bol baharatlı
AKŞAM iki kase çorba
şimdide yeşil çay içecem
hayırlı olsun eviniz kız, gelip otursaymışsınız ya. eşinin işi o tarafta heralde. gel kız gel buluşalım hamur kovanında götürelim pastaları, sonra burdakilere hava atarız :)
benim üst komşum tüp yaptı tutmadı, peşindeki ay kendiliğinden hamile kalmış geçenlerdede doğurmuş...
ooffffff akşam olunca bu diyet alt üst oluyor yesen bi türlü yemesen bi türlüü...kuru üzümle ceviz yedim çay eşiliğinde napammmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr
Ya biliyorum çok geç oldu ama ancak geçmişi okudum geldim
Bugün dünden daha geç eve geldikeşim maç izlemeye dalınca hiç umurum olmadı oturdu annemlerde en sonunda yarın okul var dedimde maç bitmeden kalktık
Bugün yine çok yoğundukAnnemle evdeki bir kaç eksiğide pazardan alalım dedik tabi Allah razı olsun hazır gitmişken koltuğumun üzerine istediğim polar koltuk örtülerinden aldı annem bana
Resmen çocuk gibi sevindimuzun zamandır istiyordum onlardan ama pazar paramdan arttıramayınca kalıyordu
Yarın öğlene doğru gidiceğim annemle hem bankaya hemde sigortayadedim kahvaltıya gelemem yatar uyurum yalannnnnnnnn sizlere bakarım Gecede yemekten sonra bize çaya gelecekler kardeşimle sonrasında işler bitiyor galiba hatta şakayla karışık valla ben spor salonuna gidiceğim pazartesi itibariyle ona göre her an beni bekleme diye
Zaten her gün her gün ne o bizi çeker ne biz onu
Şaka bir yana ama ister istemez düşünüyorum acaba nasıl olucak diye sonuçta öbür türlü senede bir ay hep bir aradaydık ve sayılı gün çabuk geçiyorduevet çok özlüyorduk ama bir yandanda düşünüyor insan ya her sene yazdan yaza olduğu gibi olalım isterse o zaman hiç özel hayatım kalmaz Neyse okadarına ne ben nede eşim müsaade etmeyiz zaten onlarda artık bıkmış çocuk gürültüsünden baş başa kalkabilmek onlara çok iyi geliyor
Bugün bile annem diyor her gün her gün bunlar ( bütün torunlar) bir araya gelirse biz yine almanyaya kaçarız diye
Sanırım yersiz bir endişe benimkisi
Her fırsatta burada olurum canım
Benimde aklım hep sizlerdehesapta geçmişi okumadan direk yazacaktım onada dayanamadım ille okuyacağım o geçmişi yoksa meraktan çatlarım
Darısı seninde başına güzelimRabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah ....Aminnnnnnnnnnn
kizlar ancak firsat buluyorum
sabah dunki keklerden bir tane ve bir elma
ara ogun yok
ogle yemeyi yok saat 4de 2 ince dilim borek 1 elmali kurabiye 4 mercimek koftesi 1 sekerpare yedim. annemler kayinvalideme oturmaya geldiler bende gitim malesef uedim
aksam 1 kase corba
1 porsiyonluk guvecde sebze kebabi
3 kasik bulgur
mas fasulyesi salatasi
3 kasik barbunya
yarin tartilmicam
Günaydın sabah şekerleri :)
Dün akşam börülce yemeği yedim. 30 dakka spor yaptım yaklaşık 3 lt su içtim
Sabah kalktım 1 bardak su içtim domates peynir ekmek kahvaltı yaptım 1 bardak portakal suyu içtim
Şimdi işyerindeyim şekersiz nescafe içiyorum.
,Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hepinize kocaman günaydınlarrrrrrrrrrr
Bu sabah şükür şimdilik evdeyimöğlende dışarı işlerimiz var bende fırsat o fırsat bir yandan kahvaltımı edip bir yandan sizlere bakıyorum
Sabah sabah makineye çamaşırlarımıda attım onlarda aradan çıksın diye
Şükür evim temiz ve toplu o yüzden akşamlık bir hazırlığımda yokmalum çaya gelecekler
Dün yediklerimi paylaştımmı hatırlamıyorum ama yinede paylaşayım
Sabah;
2 dilim kepek ekmeği ( annem almış ama oda beğenmedi)
1 Domates
2 KK beyaz peynir
3 zeytin
3 fincan şekersiz çay
ara;
şekersiz sütlü nescafe
Öğle;
Çok az tavuk haşlama
2 - 3 YK bulgur pilavı
1 bardak ayran
ara;
3 - 4 galete
akşam;
3 parça balık ( toplam bir avuç içi kadar buğlama palamut )
Bol salata az yağlı
2 kaşık kuskus ( benim cadıdan kalma)
gece;
Şekersiz çay
hayırlı olsun eviniz kız, gelip otursaymışsınız ya. eşinin işi o tarafta heralde. gel kız gel buluşalım hamur kovanında götürelim pastaları, sonra burdakilere hava atarız :)
benim üst komşum tüp yaptı tutmadı, peşindeki ay kendiliğinden hamile kalmış geçenlerdede doğurmuş...
Kızlar ara öğün olarak 1 muz yedim. Şimdide form bitki çayımı içiyom :)
WAW hayırlı olsun eviniz canım :)
Bu arada ne pastası kız , yok öyle şeyler cısssss :)
cecommm harika bigün geçirmişsin yinee..koşuşturmalıı..koltuk örtülerin hayırlıolsun güle güle kullann...
ayyy cecommm özlemişiz sabahları senii...bence harika bimenüü..hep diyorum yine dicem öncekiler biraz az geliyordu sanaa..ama bu menü güzel olmuşşş...meyvelerinn eksik bileee...
Günaydın sabah şekerleri :)
Dün akşam börülce yemeği yedim. 30 dakka spor yaptım yaklaşık 3 lt su içtim
Sabah kalktım 1 bardak su içtim domates peynir ekmek kahvaltı yaptım 1 bardak portakal suyu içtim
Şimdi işyerindeyim şekersiz nescafe içiyorum.
Çok sag ol canim menüyü begenmene sevindim
Elimden geleni yapacagim inşallah
Haklisn da ben dun gece yedim.meyveyi ama yazmayı unutmusum2 mandalina yedim geç saate
Bu arada sabah karatay cikti yine tvye kadin meyveyi 5den once yiyiyin ki sekeri zarar vermesin dedikadin guzel anlatiyor ama bazen cok asabi
evet eşimin işi bu tarafta..ve ailesii..ailebinasındayızz ve anaları kuzularını ayırmıyor dibindennn..neyse zor yani otarfa geçmek..
kızz eşimden tırsıyorum..ona yalanda söyleyemem..ama sende orda komşum sayılırsın..belkide daha önce görmüşümüdürde seni :) ama kv yanımda gelmezse yarın haber veririm sana..
kahvaltımı yaptım..evimi toparlıyım yürüyüş yapmak istiyorum inşallah yaparımm...
sabah eşim aradıı..büyük eltim karatay diyetine başlamışmış eşime msj atmışş..ayy karatay diyetine başladım 2 günde 1 kilo verdim harika..tavsiye ederim...eşimde aa gerçektenmi demişş..yaz neler yapıyorsun bizde yapalımm...
bende gerek yok dedim..ben yapamıyorum karatayı...aaa neden öyle diyorsun bi bakalım belki işimize yararr....yaaaa yok diyorum..bu seferde niye hemen sinirleniyorsunnnnn....
yaww 27 kilo vermişimm...ne karatayından bahsediyorsunn senn...yani bu bi ispat değilmi..gözünün önünde verdim 1..2 kilo da değil yanii...
olurmu yengesi karatay demişş..ayyy sabah sabah telden yetişip parçalayacaktımm :) :) aman be sanada bişi demek yaramıyor diyip kapattı telii :) :)
Çok sag ol canim menüyü begenmene sevindim
Elimden geleni yapacagim inşallah
Haklisn da ben dun gece yedim.meyveyi ama yazmayı unutmusum2 mandalina yedim geç saate
Bu arada sabah karatay cikti yine tvye kadin meyveyi 5den once yiyiyin ki sekeri zarar vermesin dedikadin guzel anlatiyor ama bazen cok asabi
kızlarr yaaaa gülben ergen çok güzel kilolar vermişş..10 kilo verdim diyor ama bence daha fazla...şeyda mı dedi ne ona gidiyorumm..şu memet ali erbiilin baldızı olan kız heraldee....
yaww bi ara taylan kümeli vardııı...bütün ünlüler onunla zayıflardıı...şimdide bu şeyda çoşkunn...bide sıfır beden yapıyor milletii..öyle birine ihtiyacımm varr...
araştırıyım birazzz netten bakıyım neler varr...