Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Çok sağ ol canım şükür kavuşturana :KK16:
Sorma cadı bütün gün ağladı durdu istedikleri olana kadar ( annem kıyamıyor tabi :KK1: ) sonra eve gelir gelmez küp gibi uyudu :KK1:
Valla bu devamlı böyle yaparsa çekeceğim var bundan :KK1:

Sorma annemle KV kolay kolay bir araya gelmiyorlar ancak senede bir eşimin anannesini annem ziyaret ederse ama geçen sene KVnin olmadığı bir güne deng getirmiştim :KK60: KP vefat etmeden evvel annemlere durduk yere tavır almıştı neymiş ben onlara istedikleri gibi davranmamışım hiç onlarda bana ceza vermek için annemlere hoşgeldin dememişler :KK35: bende o zaman bundan sonra hiç gerek yok dedim ve annemlerde kırıldılar doğal olarak görüşmeyi tamamen kestiler :KK34: bir tek kp öldüğünde annem baş sağlığı diledi telefonda okadar :KK34: adam olana çok bile :KK1:

Bu saatten sonra zaten hiç düzelmez ki bende istemiyorum çünkü KV beni sinir etmek için annemlerede yalan yanlış birşeyler uydurur bari kadıncağız şahit olmasın :KK20:

gözün aydın ceco, ne mutlusunuzdur siz şimdi.
benimde ablam almanyada senede bir görüyoruz çok özlüyoruz. ne güzel sen kavuştun..

kızlar akşam feci şeyler yaptım.
ama gündüz dikkat ettiğimden kg almamışım. Eşimle markete yemek yemeden gittik. Hanı şu reklamlarda çıkan üçgen ütü fındıklı kekler var ya dayanamadım kahve yaparız ynına deyipeşimin de kanına girdim saat 10 da ondan yedim meyve yedim.

Ama 300 gr da eksiltmişim gündüz dikkat etmenin ve ev temizlemenin mükafatı sanırım :)))))

KIzlar durmak yok yola devam spor konusunda muhtemelen pazaretsi size arkadaş olucam. Akşam annem bende kalıcak çok mutluyum :::::KK70:DDDD

Daha kahvaltı yapmadım işlerim var biraz geç yapıcam

anamm yedin keki he kahveylee...afiyett olsunn..bugünkü koşuşturma eritir onuu... aynenn durmak yokk yola devammm...

kız ben çıkıp gelip ne yapcam orda, sen gel bu tarafa hem ailende burda onlarlada görüşmüş olursun :)
hamur kovanına çook yakınımn ben, bi daha geldiğinde tanışalım haber ver.

duaa ediyorumm..ama hayırlısıı yinede..o taraftan ev aldık ama yinede uzak size..yatırımlık altık o yüzden kireye verdik hemenn :KK14::KK14:ama hayırlısını diliyorum..gelmek ister gelirim hyırlı değildir huzursuz olurum...artık alıştım buraya önceleri daha kötüydümm..

bu cuma gelicem ama kv de gelecek benimlee..o gelmezse 1 saatliğine buluşabiliriz aslındaa...:)

burdada yağmur yağıyor insanın kendini battaniyenin altına sokup yatası geliyor yaaa :)

aayyyyyy bende öyle yaptımm bugün birazzz ondan geç geldimm..vee daha kahvaltı bile yapmadımmmmm.

Son düzenleme:
kızlarrrrr ben ne yedimm dünnnn...sütlaç yaptım akşamm..tatlı krizine gidimmm...en masum o geldi ve yedimm...sabahda bii kase yedim eşimi yolcularken o yüzden kahvaltı yapmadımm...çook özlemişimmmmm uzun zamandır yapmıyordum yemiyordumm...benim diyett uzun zamandır devam ettiğiiçinn :KK1::KK1: öğünlerimi onun için feda edebilirimm...

yaa ben tam ayrıntısıyla bilmesemde ayın üzerimizde etkisi olduğuna inananlardanımm :) :) ve bu ara bana baya etki ediyorr :) :)hep canım tatlı şeyler istiyor...glukofenide içiyorum ama nafilee...bide yine gabızlıkk başgösterdi bende anlamadım gitti hiçbu kadar dirençli olmazdıı...kullandığım ilaçlara bağlıyorum...folik asit içiyorum..oda yapabilirmi acaba..prolaktin için yine bi ilaç içiyorum..eskiden glukofen ishal yapardı hemen şimdi hiçç tın yok..

şimdi gülben ergenin programını izliyorumm..demet akalın var konukk..anam buda 2 kere tüp bebek yapmışş olmamışş..bayadır tedavi görüyormuşş...sonra ara vermişşş ve hamile kalmışşş :) :) ağladımm dinlerkenn..

aynen canımm istanbulda öyle hava kapalı olunca benim içimde kapalı oluyorr..kahvaltıya oturmadım diyorsun hazırlıyor evden çıkıyormusunn ??acık erken hazırlaa..kahvaltıda zengin yiyebilirsinn..o zaman daha tok oluyor insann...

spor yapmışsın süperr..nette güzel programlar varr...lesli.. güzel terletiyor insanı vaktin olursa bi bakarsınn..

Ben akşamdan hazırlıyom masayıda sabah geç kalıyom diye ekmeğin arasına sıkıştırıp işyerinde yedim :)
Akşam karışık egzersiz yaptım mekik vardı bisiklet yanlar falan kollar bacaklar :) Heryerimi çalıştırdım :)
Leslie biliyorumda akşam o ses türkiyeyi izledim bi yandan bi yandan bi yandan spor yaptım :)

kızlarrrrr ben ne yedimm dünnnn...sütlaç yaptım akşamm..tatlı krizine gidimmm...en masum o geldi ve yedimm...sabahda bii kase yedim eşimi yolcularken o yüzden kahvaltı yapmadımm...çook özlemişimmmmm uzun zamandır yapmıyordum yemiyordumm...benim diyett uzun zamandır devam ettiğiiçinn :KK1::KK1: öğünlerimi onun için feda edebilirimm...

yaa ben tam ayrıntısıyla bilmesemde ayın üzerimizde etkisi olduğuna inananlardanımm :) :) ve bu ara bana baya etki ediyorr :) :)hep canım tatlı şeyler istiyor...glukofenide içiyorum ama nafilee...bide yine gabızlıkk başgösterdi bende anlamadım gitti hiçbu kadar dirençli olmazdıı...kullandığım ilaçlara bağlıyorum...folik asit içiyorum..oda yapabilirmi acaba..prolaktin için yine bi ilaç içiyorum..eskiden glukofen ishal yapardı hemen şimdi hiçç tın yok..

Sanada maşşallah götür sütlaçları :)

Kızlar öğlen yediklerim

1 kase cacık
1 kase çorba
2 yemek kaşığı patlıcan
1 yemek kaşığı bulgur pilavı :)

türk kahvemide içtim mis gibi ohhhhh sefam olsun :)

Kızlar öğlen yediklerim

1 kase cacık
1 kase çorba
2 yemek kaşığı patlıcan
1 yemek kaşığı bulgur pilavı :)

türk kahvemide içtim mis gibi ohhhhh sefam olsun :)

harikasınn canımm süperrrr..sormaaa ben götürdümm sütlaçlarıı amaainan bana arada bunu yapmazsamm kendimden korkuorum..herkezz kendini bilir yaa..ben böyleyimm çok tutar ve sıkarsamm eehhhhh yeterr bee diyim yiyorum homini gırtlak böle bişi olmasın diyee arada kaçamaklarım var..bide ben gram gram veriyorum kilo..2 senedirde diyet yapıyorum.. 26 kilo zarzor gitti..ve benim sitilim acık dinleniyorum..arada ataklar yapıp 2 kilo veriyorum sonra yine dinlenme..off ne bilim iştee kendi çapımda birşeyler yapıyorumm..verdiğim kiloyu geri alma huyumda var o yüzdenn böle kendimi aralarda dinlendirip o kiloyu korumaya alıyorumbi ara..

kızlarrrr biraz önce eşim aradıııı...akşama ne yemek yapıcann dedii..bende patlıcannnnn dedimm..

oda çocuksu bi sesle ama benim canım tayukk istiyor dedii..ee napamm dedim...sen hiç yemekle ugraşmaa akşam hazır ol dışarı çıkalım ben kfc istiyorum dedii...:KK47::KK47::KK47::KK47: ben olmazzzzzzzz diye bagırdımm....:KK30::KK30::KK30: tabi şaşırdı niye yaa dedi..bende diyetteyimm yiyememm dedimm....bişii olmazzz:KK47::KK47::KK47: sen kola almazsın ayran alırsın dedii öğlen yeme yemek dengeleriz dediiiii:26::26::26::26: napımm şimdi yaaaaaa...bu adamın yine diyete girmesii lazımm....

aramızdaki farkda azaldı eşiimle...ramaznda önce diyete başlamıştı ya bizimle adam 2 ayda 10 kilo verdii..şimdi yiyor rahat rahat...97 kiloydu...şimdi 86 :KK31::KK31::KK31::KK31: wawdaaaa haa uğraşsın 2 gram vereyimm diyeee:KK14:

kızlarrrr biraz önce eşim aradıııı...akşama ne yemek yapıcann dedii..bende patlıcannnnn dedimm..

oda çocuksu bi sesle ama benim canım tayukk istiyor dedii..ee napamm dedim...sen hiç yemekle ugraşmaa akşam hazır ol dışarı çıkalım ben kfc istiyorum dedii...:KK47::KK47::KK47::KK47: ben olmazzzzzzzz diye bagırdımm....:KK30::KK30::KK30: tabi şaşırdı niye yaa dedi..bende diyetteyimm yiyememm dedimm....bişii olmazzz:KK47::KK47::KK47: sen kola almazsın ayran alırsın dedii öğlen yeme yemek dengeleriz dediiiii:26::26::26::26: napımm şimdi yaaaaaa...bu adamın yine diyete girmesii lazımm....

aramızdaki farkda azaldı eşiimle...ramaznda önce diyete başlamıştı ya bizimle adam 2 ayda 10 kilo verdii..şimdi yiyor rahat rahat...97 kiloydu...şimdi 86 :KK31::KK31::KK31::KK31: wawdaaaa haa uğraşsın 2 gram vereyimm diyeee:KK14:

Valla erkekler çabuk veriyo benim kocamda gık demeden 10 kg verdi. Şok olursun ya. Adamın diyetle alakası yok 10 kg verdi.
Al kendini at balkondan :KK70:
Aynen yırtıyoz biz vercez diye.

canım bende aşure yapmıştım ya yediklerimin artısını gördüm tartıda 1 kg almışım..bugünde saldım yedim akşam yemem artık..
benimde tatlı isteğim var..3 gün düzenli wc ye gidiyorsam 3 gün kabız oluyorum
:44:

canım bende aşure yapmıştım ya yediklerimin artısını gördüm tartıda 1 kg almışım..bugünde saldım yedim akşam yemem artık..
benimde tatlı isteğim var..3 gün düzenli wc ye gidiyorsam 3 gün kabız oluyorum
:44:
sormaa yaa neden böle olduk bizzz...anlamadım gitti...o gabızlıkda hemen tartıyı etkiliyorr...gecenlerde aktardan bi çay aldım..bebek tedavisi görüyorum dedim..ona uygun bişi verdi çok etkiliydi iyi geldi ama onunda devamlı içmek istemiyorum bide ona alışmasın vücut ama bugün bidene daha içicemm...tilaks bitki çayı diye bi çayyy..

Valla erkekler çabuk veriyo benim kocamda gık demeden 10 kg verdi. Şok olursun ya. Adamın diyetle alakası yok 10 kg verdi.
Al kendini at balkondan :KK70:
Aynen yırtıyoz biz vercez diye.

sormaa yaaaaa yiyince bendenn çookk yerrr...öyle çabuk kiloo almazz...verincede benden hızlıı...valla hep kadınlara zor herşeyyy...

selam kızlar bugün sabah bir tartılıyım dedim ve tataaamm 93.5 kilo olumuşumm
hemde bu kadar kısa zamanda
bence yediklerimi yazmak gerçekten iyi oluyormuş sağolun kızlarrrrrr
bugünkü yediklerim

sabah bir poğaça şekersiz çay

ARADA bir şekersiz çay

ÖĞLEN iki küçük patates bir yumurtaya bol yeşillikli salata
harika oldu kızlar az tuzu az yağlı bol baharatlı

AKŞAM iki kase çorba

şimdide yeşil çay içecem

sormaa yaaaaa yiyince bendenn çookk yerrr...öyle çabuk kiloo almazz...verincede benden hızlıı...valla hep kadınlara zor herşeyyy...

bencede sinir oluyrum ben diyet yapıyorum adam kilo veriyooo :KK47:

gerçi bizimkiyle kavgalıyız dünden beri küs bana :KK52::KK52:

iyiymiş böyle kafa dinliyorum

daha önce sormuşsun cevaplamayı unuttum ben aslen Amasyalıyım ama çorumda görev yapıyorum

bencede sinir oluyrum ben diyet yapıyorum adam kilo veriyooo :KK47:

gerçi bizimkiyle kavgalıyız dünden beri küs bana :KK52::KK52:

iyiymiş böyle kafa dinliyorum

anammm küss kalma kızzzz...boşver affet gitsinnn...2 günlük dünyaaa...

kızz ben soruyorumda unutuyorumm kim nerdee :) :) kusura bakmaa....

ooffffff akşam olunca bu diyet alt üst oluyor yesen bi türlü yemesen bi türlüü...kuru üzümle ceviz yedim çay eşiliğinde napammmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrr :KK3:

Ya biliyorum çok geç oldu ama ancak geçmişi okudum geldim :KK1:
Bugün dünden daha geç eve geldik :KK1: eşim maç izlemeye dalınca hiç umurum olmadı oturdu annemlerde :KK1: en sonunda yarın okul var dedimde maç bitmeden kalktık :KK34:
Bugün yine çok yoğunduk :KK34: Annemle evdeki bir kaç eksiğide pazardan alalım dedik :KK1: tabi Allah razı olsun hazır gitmişken koltuğumun üzerine istediğim polar koltuk örtülerinden aldı annem bana :KK76::KK76::KK76:
Resmen çocuk gibi sevindim :KK1: uzun zamandır istiyordum onlardan ama pazar paramdan arttıramayınca kalıyordu :KK1:

Yarın öğlene doğru gidiceğim annemle hem bankaya hemde sigortaya :KK1: dedim kahvaltıya gelemem yatar uyurum :KK1: yalannnnnnnnn sizlere bakarım :KK1: Gecede yemekten sonra bize çaya gelecekler kardeşimle :KK34: sonrasında işler bitiyor galiba hatta şakayla karışık valla ben spor salonuna gidiceğim pazartesi itibariyle ona göre her an beni bekleme diye :KK1:
Zaten her gün her gün ne o bizi çeker ne biz onu :KK60:
Şaka bir yana ama ister istemez düşünüyorum acaba nasıl olucak diye sonuçta öbür türlü senede bir ay hep bir aradaydık ve sayılı gün çabuk geçiyordu :KK1: evet çok özlüyorduk ama bir yandanda düşünüyor insan ya her sene yazdan yaza olduğu gibi olalım isterse o zaman hiç özel hayatım kalmaz :KK53: Neyse okadarına ne ben nede eşim müsaade etmeyiz zaten :KK34: onlarda artık bıkmış çocuk gürültüsünden baş başa kalkabilmek onlara çok iyi geliyor :KK1:
Bugün bile annem diyor her gün her gün bunlar ( bütün torunlar :KK1: ) bir araya gelirse biz yine almanyaya kaçarız diye :KK60:
Sanırım yersiz bir endişe benimkisi :KK1:

enn mantıklısıı..sen üzülüyorsun bide o üzülmesinn...aman eksik kalsı kv de..

şimdi bikaçgün size dolu dolu gecer bi süre sonra bu tempo düze dönerr...yakınmışta ne güzel kahvaltılar yemekler birlikte yenir bi süre...ama bizi çok boşlama yinedee özlerizz senii..:KK19::KK19::KK19:

Her fırsatta burada olurum canım :KK3:
Benimde aklım hep sizlerde :KK1: hesapta geçmişi okumadan direk yazacaktım onada dayanamadım :KK1: ille okuyacağım o geçmişi yoksa meraktan çatlarım :KK60:

gözün aydın ceco, ne mutlusunuzdur siz şimdi.
benimde ablam almanyada senede bir görüyoruz çok özlüyoruz. ne güzel sen kavuştun..

Darısı seninde başına güzelim :KK34: Rabbim herkesin gönlüne göre verir inşallah ....Aminnnnnnnnnnn

kizlar ancak firsat buluyorum
sabah dunki keklerden bir tane ve bir elma
ara ogun yok
ogle yemeyi yok saat 4de 2 ince dilim borek 1 elmali kurabiye 4 mercimek koftesi 1 sekerpare yedim. annemler kayinvalideme oturmaya geldiler bende gitim malesef uedim
aksam 1 kase corba
1 porsiyonluk guvecde sebze kebabi
3 kasik bulgur
mas fasulyesi salatasi
3 kasik barbunya

yarin tartilmicam :KK43:

X