karadenizdeyim ben, sen nerde oturuyordun...
bu ayıp bişe değilki neden çekinelim, ama haklısın bilmeyenler anlamayanlar abuk sabuk konuşur.. bizim milletimiz bayılır böyle şeyleri konuşmaya.
şimdi paşaçayırı de de tam olsunn :) :)
Kızlar hepiniz profösor gibi olmuşunuz valla. Bişiycik daha sorcam size.
Benim anneannem şeker hastalığından vefat etti. Bende de şeker olabilir mi acaba.
Hep insülin falan diyeye yazmışınız bazı yerlerde. Şeker var mıdır acaba bende?
Sabırsızlık çok zor valla doktorların ağzınıda bıçak açmıyor. Bi detaylı bişiy anlatmıyolar. offf...
yok paşaçayırı demiyorum :)
ben daha yukardayım.. hastaneye yakın. sen paşaçayırındaydın galiba, ben o tarafları pek bilmem bi kaç kez inmişim okadar. rahat ol tanıdık değilim muhtemelen :)
Merhaba kızlar, ben de PKOluyum. Çok zor kilo veriyorumWAW arkadaşımız sayesinde bu başlığı öğrendim, sağolsun, beni davet etti. Sizler metmorfin içerikli ilaçlar kullanıyor musunuz? Glifor gibi... Kullanıyorsanız günde kaç kez ve kaç mglık?
Doktorum daha önce bana 850 mglık vermişti, sabah tok karnına içiyordum ama bende çok fazla mide bulantısı yaptı. Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
acık tedirgin oldum da sen gibi bi tanıgım yokki orda..keşkede tanıyaydımm..sen gelin mi geldin orayaa?? hep oradamıydınn...ben hala geliyorum oraya..sen hamur kovanının oralardasın heraldee :) yaww bakarmısın bana yol tarifini bile nasıl soruyorumm hamurr kovanıııı
Aramıza hoşgeldin
Bende glukofen kullanıyorum 1000 mglık sabah akşam birer tanehatta aklımdayken birazdan içeyim
İlk günler yapıyor mide bulantısı, ishal falan ama geçiyor sonra
Umarım hepbirlikte çok güzel kilolar verir şu ilaçlardanda ebedi kurtuluruzAminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Merhaba kızlar, ben de PKOluyum. Çok zor kilo veriyorumWAW arkadaşımız sayesinde bu başlığı öğrendim, sağolsun, beni davet etti. Sizler metmorfin içerikli ilaçlar kullanıyor musunuz? Glifor gibi... Kullanıyorsanız günde kaç kez ve kaç mglık?
Doktorum daha önce bana 850 mglık vermişti, sabah tok karnına içiyordum ama bende çok fazla mide bulantısı yaptı. Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
evet hamur kovanına yakınım ben, kapalı cadde üzerinde oturuyorum... ben bu mahallede doğdum canım hep buralıyım yani :)
hamur kovanını ve o tarz yerleri bilmesek bu başlık altında olmazdık zaten dimi :)))))
hoşgeldinn canımm..ben sabah 1000 akşam 1000 içiyorummm..başta mide bulantısı ve ishal yapıyor ama devam et geçiyor bi süre sonraa...
Canım sana dahiliye uzmanı mı verdi ilacı yoksa kadın doğum uzmanı mı? Direkt 1000 mg ile mi başlattılar? Ben 850 mg ile başladım, zamanla artıracakmış doktorum.
hoşgeldinn canımm..ben sabah 1000 akşam 1000 içiyorummm..başta mide bulantısı ve ishal yapıyor ama devam et geçiyor bi süre sonraa...
kurabiyelerii çok güsel diye duydummmmmmmmmayy neyseee...aynı mahalleliyizz desene şka gibiii..biz biraz daha aşağıdayızz..annemler orda geliyoruz her haftaa...
önce kadın doğumcum verdi...sonra endokrine gittim o verdi...benimde başta 850 mg dı sonra günde 2 ye çıkarttı..bende binlik aldımm..günlük 2 bin içiyorummm...
iyi bi daha geldiğinde haber ver camdan el salliyim sana :)
sen endokrinede gittin demek bende düşünüyordum şimdilik erteledim. endokrin hangi tahlilleri yaptı nasıl bir tedavi başlattı?
çokta bekleme arkadaşım... 6 ay diyetini yap madem zzyıfla sonra hemen başla inşallah.. benim hep hevesim vardı genç anne olayım çocuğumla arkadaş gibi olayım falan ama nasip değilmiş. Rabbim hayırlısını versin..
ben birazz merakdan gittim diğer tahliller ne durumda diyee...dedim böle böle ben pkoluyum çocuk düşünüyorum önemli ne tahlil varsa yapın dedimm...
herşey güzel çıktı hele D vitaminim harikaymışş o zamanlar..dedi vitaminmi kullanıyorsunn yokk dedim...ee güneşlendinmi bu sene çokk...bende bi gülücük patlattım kibarkibarr...ben kapalı bi bayanımm..evet dedim ellerimden ve yüzümden aldımm güneşi sadece..hayret içinde kaldım dedi
glukofene devam et dedi....amaaa glukofen uzun kullanımlarda yediklerimizdeki b12 vitaminini almayı engellermişş..b12 eksikliği olur zamanla dedi ve b12 yazdı bana...ama almadım kiloma etki eder diye..işte böle..