Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

karadenizdeyim ben, sen nerde oturuyordun...
bu ayıp bişe değilki neden çekinelim, ama haklısın bilmeyenler anlamayanlar abuk sabuk konuşur.. bizim milletimiz bayılır böyle şeyleri konuşmaya.

şimdi paşaçayırı de de tam olsunn :) :)

şimdi paşaçayırı de de tam olsunn :) :)

yok paşaçayırı demiyorum :)
ben daha yukardayım.. hastaneye yakın. sen paşaçayırındaydın galiba, ben o tarafları pek bilmem bi kaç kez inmişim okadar. rahat ol tanıdık değilim muhtemelen :)

Canım pko yüzünden insülin direnci var yani tatlı krizi gibi yada sürekli acıkma ve ne yesek yarama gıbı problem varr
O yüzden yani
Seker hastası olma ıhtımali var mı dıkkat etmessek hepımzde varr
Bnce eşine bişi acıklama
Sonucların acıklanınca solersın

yok paşaçayırı demiyorum :)
ben daha yukardayım.. hastaneye yakın. sen paşaçayırındaydın galiba, ben o tarafları pek bilmem bi kaç kez inmişim okadar. rahat ol tanıdık değilim muhtemelen :)

acık tedirgin oldum da sen gibi bi tanıgım yokki orda..keşkede tanıyaydımm..sen gelin mi geldin orayaa?? hep oradamıydınn...ben hala geliyorum oraya..sen hamur kovanının oralardasın heraldee :) yaww bakarmısın bana yol tarifini bile nasıl soruyorumm hamurr kovanıııı

Merhaba kızlar, ben de PKOluyum. Çok zor kilo veriyorum WAW arkadaşımız sayesinde bu başlığı öğrendim, sağolsun, beni davet etti. Sizler metmorfin içerikli ilaçlar kullanıyor musunuz? Glifor gibi... Kullanıyorsanız günde kaç kez ve kaç mglık?
Doktorum daha önce bana 850 mglık vermişti, sabah tok karnına içiyordum ama bende çok fazla mide bulantısı yaptı. Sizler nasıl kullanıyorsunuz?

Aramıza hoşgeldin
Bende glukofen kullanıyorum 1000 mglık sabah akşam birer tane hatta aklımdayken birazdan içeyim
İlk günler yapıyor mide bulantısı, ishal falan ama geçiyor sonra
Umarım hepbirlikte çok güzel kilolar verir şu ilaçlardanda ebedi kurtuluruz Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

evet hamur kovanına yakınım ben, kapalı cadde üzerinde oturuyorum... ben bu mahallede doğdum canım hep buralıyım yani :)
hamur kovanını ve o tarz yerleri bilmesek bu başlık altında olmazdık zaten dimi :)))))

Hoşbuldum canım :)
Güzel dileklerine katılıyorum, inşallah ebediyen kurtuluruz bu dertlerden :13:

hoşgeldinn canımm..ben sabah 1000 akşam 1000 içiyorummm..başta mide bulantısı ve ishal yapıyor ama devam et geçiyor bi süre sonraa...

kurabiyelerii çok güsel diye duydummmmmmmmm ayy neyseee...aynı mahalleliyizz desene şka gibiii..biz biraz daha aşağıdayızz..annemler orda geliyoruz her haftaa...

hoşgeldinn canımm..ben sabah 1000 akşam 1000 içiyorummm..başta mide bulantısı ve ishal yapıyor ama devam et geçiyor bi süre sonraa...

Canım sana dahiliye uzmanı mı verdi ilacı yoksa kadın doğum uzmanı mı? Direkt 1000 mg ile mi başlattılar? Ben 850 mg ile başladım, zamanla artıracakmış doktorum.

kızlarrr yediklerimi yazımm...

sabahh....
eşimle kahvaltı yaptım..
yarım yumurta
4 zeytin
1 kaşık yogurt
2 dilim ekmek..
2 çay kaşığı marmelat..

arada mandalina...
5..6 tane bademmm..

öğlenn acıktımmmm çokk...

yemekde yokdu bulgur ıslattım..salca ve nar eşkisiyle yogurdumm.kıvırcık ve soğan dogradım ve yedimm..

salata ve 1 kase yogurtt...

arada üzümmmmmm...
bademmm...

akşamm fasuye kavurdumm..

bi forsyon fasulyee..
salata...
2 dilim ekmekkk...
2 çataldaaa makarnaaa:26::26::26::26:

şimdide bi mandalina bi kaçda üzümm...yeterrrr şiştimm...

akşamm ekmegi kacırdımm ama fasulye çok gzeldii ekmele helee...

Canım sana dahiliye uzmanı mı verdi ilacı yoksa kadın doğum uzmanı mı? Direkt 1000 mg ile mi başlattılar? Ben 850 mg ile başladım, zamanla artıracakmış doktorum.

önce kadın doğumcum verdi...sonra endokrine gittim o verdi...benimde başta 850 mg dı sonra günde 2 ye çıkarttı..bende binlik aldımm..günlük 2 bin içiyorummm...

önce kadın doğumcum verdi...sonra endokrine gittim o verdi...benimde başta 850 mg dı sonra günde 2 ye çıkarttı..bende binlik aldımm..günlük 2 bin içiyorummm...

iyi bi daha geldiğinde haber ver camdan el salliyim sana :)

sen endokrinede gittin demek bende düşünüyordum şimdilik erteledim. endokrin hangi tahlilleri yaptı nasıl bir tedavi başlattı?

iyi bi daha geldiğinde haber ver camdan el salliyim sana :)

sen endokrinede gittin demek bende düşünüyordum şimdilik erteledim. endokrin hangi tahlilleri yaptı nasıl bir tedavi başlattı?

ben birazz merakdan gittim diğer tahliller ne durumda diyee...dedim böle böle ben pkoluyum çocuk düşünüyorum önemli ne tahlil varsa yapın dedimm...

herşey güzel çıktı hele D vitaminim harikaymışş o zamanlar..dedi vitaminmi kullanıyorsunn yokk dedim...ee güneşlendinmi bu sene çokk...bende bi gülücük patlattım kibarkibarr...ben kapalı bi bayanımm..evet dedim ellerimden ve yüzümden aldımm güneşi sadece..hayret içinde kaldım dedi

glukofene devam et dedi....amaaa glukofen uzun kullanımlarda yediklerimizdeki b12 vitaminini almayı engellermişş..b12 eksikliği olur zamanla dedi ve b12 yazdı bana...ama almadım kiloma etki eder diye..işte böle..

Rabbimiz herkese rahatlık versin
Dersi olanlara devalar
Borcu olanlar edalar
Hasta olan kardeslerimize şifa versin
AMİN
İYİ GECELER

Waw senin ismin ne
Bnde bekarlıgımı senin yazdıgın yerlerde gecirdim
Şimdide ole gerci
Sultangazide 21 sene oturdum dogdugmdan beri yani
Ewlendim
Eltimin birisi karafenizde oturuyor
Ben eskıden karadeniz bahat haşkda calıstım baş hostes olarak2 sene
Gopda deneyım dersanesı war orada 2 senemı aldı okuyodum
500 ewlerı de bılıyom yanı belkı tanıdık cıkarızz iyimi ne güzel olur

Gunaydın hanımlarr
Herkese mutlu ve huzurlu günler ....)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Herkese bol eksili ve bol enerjili bir gün diliyorum

Aslında felaket uykum vardı ( gece çok geç yattık küçük cadı uyumak istemeyince ) ama sağ olsun eşim hadi kalk diye tutturdu işe giderken ama şimdi kendime geldim
Şimdi hemen kahvaltımıda ediyorum ki metabolizma turbo moda geçsin

Hersey nasip canım, Rabbim ne nasip ederse o olur Hakkımızda hayırlısı olsun

WAW b12 alman gerekiyor ihmal etme. glukofen matofin gbi ilaçlar b12 yi engelliyor hatta eksiltiyor. ben kullanıyorum. 20 gün olucak kg almadım.hatta eksiliyorum dikkat ettiğimiz için gıdamıza kg almazsın ayrıca glukofen kg vermene yardımcı oluyor. b vitamini ve kompleksleri vücut içinçok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…