- 20 Eylül 2013
- 801
- 33
- 34
Merhaba kızlar, ben de PKOluyum. Çok zor kilo veriyorumWAW arkadaşımız sayesinde bu başlığı öğrendim, sağolsun, beni davet etti. Sizler metmorfin içerikli ilaçlar kullanıyor musunuz? Glifor gibi... Kullanıyorsanız günde kaç kez ve kaç mglık?
Doktorum daha önce bana 850 mglık vermişti, sabah tok karnına içiyordum ama bende çok fazla mide bulantısı yaptı. Sizler nasıl kullanıyorsunuz?
ben birazz merakdan gittim diğer tahliller ne durumda diyee...dedim böle böle ben pkoluyum çocuk düşünüyorum önemli ne tahlil varsa yapın dedimm...
herşey güzel çıktı hele D vitaminim harikaymışş o zamanlar..dedi vitaminmi kullanıyorsunn yokk dedim...ee güneşlendinmi bu sene çokk...bende bi gülücük patlattım kibarkibarr...ben kapalı bi bayanımm..evet dedim ellerimden ve yüzümden aldımm güneşi sadece..hayret içinde kaldım dedi
glukofene devam et dedi....amaaa glukofen uzun kullanımlarda yediklerimizdeki b12 vitaminini almayı engellermişş..b12 eksikliği olur zamanla dedi ve b12 yazdı bana...ama almadım kiloma etki eder diye..işte böle..
günaydınnn
bugün pek mutluyum kızlarrrr çalsın sazla re oynasın kızlar haydeeee haydeeeeee
:118:::118::118::118;::119::119::119::119:
:119::122::122::122::122::122:
:101:
ohh ohh Allah daim etsin kız, hayırdır...
günaydın sabah şekerleri :)
Kızlar sizi dinledim kocama hiçbişiy söylemedim belli de etmedim.
Doktor sonuçlarından sonra öğreneceğiz.
Akşam taze fasulye yemeği yedim 1 tabak azcık ekmek yedim.
Sabah işyerine firmadan arkadaş gelecek onlarla toplu kahvaltı yapacağız.
domates peynir çeyrek simit yerim herhalde
çay çok içiyorum işyerinde nescafe turk kahvesi cabası :)
şekere 1 taneye düşürdüm. bugün yarında yürüyüşlere başlayacağım.
hakkımızda hayırlısı . Rabbim içimizi biliyo bütün dualarımızı kabul eder inşallah ....AMİN
canım şekeri hayatından çıkarman süper olmuşEmin ol çok faydasını göreceksin
Yürüyüşlerede başlarsan tamamdır
Bencede enişteye pek birşey demeErkekler biraz daha cins olabilir bu tip konularda
Benimki resmen kkyı kıskanıyor ara araKızlarla benden fazla sohbet ediyorsun diye
Rabbim mutluluğunu daim etsin canım
Senin moralin iyi olunca emin ol kilolardanda daha çabuk kurtulursun
Kızlar günaydın ,
kızlar benim diyet yerle bir oldu tartı günü kg almış olarak gelicem
gaza ihtiyacım vaaaar :))
Waw senin ismin ne
Bnde bekarlıgımı senin yazdıgın yerlerde gecirdim
Şimdide ole gerci
Sultangazide 21 sene oturdum dogdugmdan beri yani
Ewlendim
Eltimin birisi karafenizde oturuyor
Ben eskıden karadeniz bahat haşkda calıstım baş hostes olarak2 sene
Gopda deneyım dersanesı war orada 2 senemı aldı okuyodum
500 ewlerı de bılıyom yanı belkı tanıdık cıkarızz iyimi ne güzel olur
Gunaydın hanımlarr
Herkese mutlu ve huzurlu günler ....)
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese bol eksili ve bol enerjili bir gün diliyorum
Aslında felaket uykum vardı ( gece çok geç yattık küçük cadı uyumak istemeyince) ama sağ olsun eşim hadi kalk diye tutturdu işe giderken ama şimdi kendime geldim
Şimdi hemen kahvaltımıda ediyorum ki metabolizma turbo moda geçsin
WAW b12 alman gerekiyor ihmal etme. glukofen matofin gbi ilaçlar b12 yi engelliyor hatta eksiltiyor. ben kullanıyorum. 20 gün olucak kg almadım.hatta eksiliyorum dikkat ettiğimiz için gıdamıza kg almazsın ayrıca glukofen kg vermene yardımcı oluyor. b vitamini ve kompleksleri vücut içinçok önemli.
günaydınnn
bugün pek mutluyum kızlarrrr çalsın sazla re oynasın kızlar haydeeee haydeeeeee
:118:::118::118::118;::119::119::119::119:
:119::122::122::122::122::122:
:101:
hangi hastaneye gittin endokrine, bide hangi tahlilleri istedi yazabilirmisin canım, bende baktırayım o tahlillere.. alman gerekiyorsa al canım b 12 vücut için çok önemli.
günaydın sabah şekerleri :)
Kızlar sizi dinledim kocama hiçbişiy söylemedim belli de etmedim.
Doktor sonuçlarından sonra öğreneceğiz.
Akşam taze fasulye yemeği yedim 1 tabak azcık ekmek yedim.
Sabah işyerine firmadan arkadaş gelecek onlarla toplu kahvaltı yapacağız.
domates peynir çeyrek simit yerim herhalde
çay çok içiyorum işyerinde nescafe turk kahvesi cabası :)
şekere 1 taneye düşürdüm. bugün yarında yürüyüşlere başlayacağım.
hakkımızda hayırlısı . Rabbim içimizi biliyo bütün dualarımızı kabul eder inşallah ....AMİN
heppinize günaydın kızzlaarrrrr... mutlu bir gün geçirelim inşallah..
inşallaaahhhh cnmmmm ben p.tesi inş. 5 gün 5 kilo diyeti yapacağım1 kereden bişi olmaz Zararlı dmeyın Hem motıve olur kılo vermek
Kızlar günaydın ,
kızlar benim diyet yerle bir oldu tartı günü kg almış olarak gelicem
gaza ihtiyacım vaaaar :))
aman aman sakın, sende benim gibi yeni başlamadınmı daha kız. başlamadan bırakmayalım. neler yedin kahvaltıda?
günaydınnn kızlarrrrrrrrr....daha ben kahvaltı yapmadım sizeslm verim dedim..hemen kahvaltımı yapıcamm..
yarın cuma...tartı günüüü...bende eksi yok acık artı var gibi ama gabızlık problemim vardı ona bağlıyorumm...bide bu arada dün dayanamadım aktara gittim dedim gabızlık için bişi verr..ama bebek tedavisi görüyorum dedim...hemen tilaks veriyorum sana dedi..bitki çayı yazıyor üstünde..ve dün içtimm iikindide...akşamm wc den çıkamadımm...4 gündür denemediğim halt kalmamıştıı harika bişiyaa...ama devamlı içmem asla..bağışıklık kazanmasın..zorda kalınca içicem...
kızlarr yarın tartı günü..listeye girmek isteyenlerr..kilo bildirimi yapsınlarr ama haftayada bildirecek olanlar yazsınn..çünkü bi hafta bildiriyorlar sonra gidiyorlarr...ben ugraşmimm bi daha...haftayada düzenli bildiririm diyenlerr...yarın sabah aç karnına wc den sonraatartılın buraya yazınn ..başlangıç kilonuz varsa onuda yazın :) :)
bende kahvaltı menümü yazayım dedim..
şekersiz çay, ben papatya çayı içtim..
bir dilim kepekli ekmek
yarım yağlı peynir
1 tatlı kaşığı bal
2 ceviz
bir meyve
kız ben daha yeni başladım vermemişimdirki hiç..
belli olmaz metabolizman hızlıysa 100 gr bile versen kar dır.
Vermediysende bu başlangıç haftaya asıl ölçersin metabolizmanı