- 20 Eylül 2013
- 801
- 33
- 34
bende hassas tartı yok malesef, hemen bi tane almam lazım gramı bile ölçen :)
Sürekli aktif yazıyor olmanız mükemmel :)
Ben diyet listeleriyle kafayı yemiş durumdayım :) Diyet sitelerinde dolaşıyom habire
Ya sürekli masa başı çalışıyom ya nasıl vercem onu düşünüyom. Yemeği şekeri iyice kascam bakalım.
Bu arada su içmeye yüklendim. Yemekhaneci abla noldu suya sardın diyo :)))) Kilo vermem lazım dedim.
Öyle oturarak olmaz diyo :)
Valla acil yürüyüşe başlamam lazım. Kızlar gaz verin yaaa motivasyon düşmesin.
kızlar slm bende pkoluyum ve artı kiloluyum şuan hem diyet yaopıyorum hemde ilaç tedavisi gördüm bu ay herşey yolunda dedi dr 6 gün sonra test yapıcam 2 ay oldu öğreneli aranızda ilk aydan bebiş sahibi olan var mı
bende hassas tartı yok malesef, hemen bi tane almam lazım gramı bile ölçen :)
Ben diyet listeleriyle kafayı yemiş durumdayım :) Diyet sitelerinde dolaşıyom habire
Ya sürekli masa başı çalışıyom ya nasıl vercem onu düşünüyom. Yemeği şekeri iyice kascam bakalım.
Bu arada su içmeye yüklendim. Yemekhaneci abla noldu suya sardın diyo :)))) Kilo vermem lazım dedim.
kızlar slm bende pkoluyum ve artı kiloluyum şuan hem diyet yaopıyorum hemde ilaç tedavisi gördüm bu ay herşey yolunda dedi dr 6 gün sonra test yapıcam 2 ay oldu öğreneli aranızda ilk aydan bebiş sahibi olan var mı
hoş geldin
anlatmak istersen tabi ,boyunu ve kg nu öğrenebilirmiyim.kaç kg verdin de dr dan olumlu sonuç aldın
boy 165 kilo 90 yakındı şimdi 84 geliyorum şuana kadar olumlu
[B
canım hoşgeldinn...kaç kilosunnn??? tedavi derken klomen tedavisimi görüyorsunn?? bide hangi şehirdesin..??
Listeni bizimle paylaşmak istermisin
hoşbuldum şuan 84 kiloyum evet klomen tedevisi gördüm yumurtan gayet büyük ve güzeldi bu ay kendinden çatladı tan 10 aydır bebek istiyorum meğerse bende pko varmış 2 ay önce öğrendm klomende ilk ayım dr herşey yolunda bu ay hamile kalırsın dedi ama bekliyorum ben psikolojik mi yapıyorum bilmem ama belirti olark sadece göğüs uclarım acıyo şu 9 gün geçmek bilmedi bana bu arada gebzede oturuyorum cnm
Kizlarrr kusuruma bakmayin netim yoktu ve isler cok yogun sukur bide dukkani devretme durumum varbisey daha diyecem de aksami bekleyin fistiklar. Hastaneye falan gidecektimya anlatirim ama aksama... Biraz meraklanin canlarim...
aranızda pkoyla hamile kalan oldu mu korkuyorum ya bebeim olmassa diye
aranızda pkoyla hamile kalan oldu mu korkuyorum ya bebeim olmassa diye