Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Estağfurullah bende de oluyor bende yoğunken hiç uğrayamıyorum bazen her yer doluyor okumaya da yetişemiyorum öyle olunca maşallah hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullan
bakınıyorum ben de çok gerek yaw kolaylık

Merhaba arkadaşlar;

Ben 2010 yılında evlendim 86 doğumluyum. Geçen sene Mayıs ayında 3 aylık bebeğimin kalbi hiç atmadığı için kürtaj oldum. Sonrada hamile kalamadım. Aradan 1 buçuk sene geçti. Dün doktora gittim. Patolojiye bi sıvı gönderdi ama sonucunu 8 ekimde alacağım. Bugünde İnternetten hastanenin sitesine girdim. Sonuçlar çıkmamıştır ama bakıyım dedim. Bir raporda şu yazıyordu:

EM:5,8 mm düzenli Ro-Lo polikistik izlendi

Sizce bu ne demek? Pko mu var bende? Ayıca 1.60 boyunda 70 kiloyum. Acil kilo vermem lazım. Birbirimize destek oluruz. Ayrıca çalışıyorum. Sürekli yazışırız. paylaşırız. Desteğinizi rica ediyorum. Yardım edin bana....

hehhehe ben atasehır ornek mahallesındeydım bu hafta unalana tasındım e-5 üzerinde diyim sana örneke cok yakınn belkı bır bırımıze oturmaya gıderız kızzz ben avıcenna gıdıorum atasehırde ama memnun degılım degıstırıcem ama dr bulamıorum

ya hiç gittiği doktordan memnun olan yokmu... hep okuyorum gidiyorum ama memnun değilim yazıyor. çok memnun olan olsa bizde denerdik :)

canımm kendi kendini yıpratmaaa...pko diyemem direkk... pko belirtilerine bi bak varmı sende öyle değerlendir kendini...bide hormon tahlillerin varmııı ?? lh ve fsh hormonlarını süle eger varsa....bide pko olsaydın dr un anlardı muayene sırasındaa...

hem pko olabilir bu kadar takmaa..öyle kötü bi hastalık değil..bak burdaki arkadaşlarımız pkolu ve çocukları varr...

sen kafanı rahat tut..ve dengeli beslenerek kilo vermeye çalışş bizler dediğin şekilde burda yarışıyoruzz aramıza hoşgeldinnn ...

aaa süpermişşş yaa belkide karşılaşmışızdırr...niye gittin kızz örnektennn..bende arkadaş arayıp duruyordumm...

valla bende çok dr aradımm..şimdi ümraniye erdeme gidiyorum yasemin hanımaa..biraz tereddütlerim oldu..erdem hastanesinin tüp bebek bölümüne gittim oda direk tüp bebek deyince hemen uzaklaştım ordann...şimdi erdemde yasemin hanıma gidiyorum araştırdım eğitim görmüşş..üreme teknikleriyle..cuma yine ona gidicemm..bi kere dene istersenn..bende klomen başladım bu ay birlikte takip yaptırırzz :)

ee işin nerede peki nerde çalışıyorsunn ? buraya gelin mi geldinn??

ya hiç gittiği doktordan memnun olan yokmu... hep okuyorum gidiyorum ama memnun değilim yazıyor. çok memnun olan olsa bizde denerdik :)

offf hiç sormaaa...biz ilgi istiyoruzz dr larda ise o yokkkk sen hangi şehirdesin kuzummm...?*

bişe anlamadımki ben bundan.. ro sanırım right ovary yani sağ yumurtalık, diğeride sol ve polikistik diyor. em de endometriumun kısaltması olabilir oda rahim duvarı demek. anladığım bu benim. hormon tahlillerin varmı fsh lh falan

ben ist avrupa yakasındayım canım...

ben ist avrupa yakasındayım canım...

ahh orda olsam dr um çokkk...bağcılarda medipol mega diye bi hastane var büyük yeni sayılır üni hastanesiymiş sanırım o...2 arkadaşımda orda gitti dr a istersen adını veririm sonra.. ve ikiside aşılama oldular tedavilerin sonunda..ilkinde tuttu nasip işte..hatta biri doğumu yapmış bile hemde ikizzz :)

cnm ben dogma buyume orneklıyım tasınam sebebım ev aldık o yuzden ama ornege yuruyerek 20 dk yanı gene uzaklaşmadım erdem ebnde duydum afiyette bir dr övüolar bu yadan sonra olmadı oraya gıdecegım ben artık ıgne olmak ıstıorum bu ayda olmaz sa belkıde dedın gıbı karsılasmısızdır ben muhasebecıyım suadiyede işyerim sen gelin mi geldin atasehırın neresındesın bakim :26:

aslında ben 10 gün önce falan bi dra gittim ama erkek işte. netten bulmuştum araştırdım falan adam uzman hatta cerrahpaşada reprodüktif endokrinoloji(üreme endokrinolojisi oluyormuş) bölümünde prof. baya ilgili gibi işte bakalım bayramdan sonra aşılama yapalım dedi ama ben eşimi ikna edemiyorum aşılamaya

Son düzenleme:

örneğinn sonu diyebilirimm...deniz gezmiş parkını biliyormusun ordan ilerdeee... ben gelin geldim burayaa...alışmam uzun sürdü ama alıştımm...
ben bi ara afiyetede gittim rahim filmimi orda çektrdim..ama orasıda çok küçük ve yogun..bana ilgi lazım...erdem büyükk sakin..yasemin hanımı ise baya eleştirdimm kızdım felan filan ama iyi gibi heraldee.. :) cuma yine ona gidicem :)

hayırlı olsun evin güle güle oturr...bende bayrmdan sonra iğneyle aşılama düşünüyorumm..yaş kaç dı senin ??

hayırlısı olsunn...benimkide biraz soğuk duruyorr ama napakk ikna edicez artıkk...hayırlısı olsun iyi dr lar çıksın karşına inşallahh...

BİLİORUM YAKINIZ ASLINDA BELKİ PAZARDA ÇARŞIDA KARŞILAŞTIK BİLEE EVET AFİYET KÜÇÜK VE YOGUN HAKLISIN BENDE ERDEME GİDEİRM OLMADİ BİRDAHAKİ AY BU DR DEGISITIRICEM BUAYDA OLMAZ İSE ZATEN 1 YILDIR OYALIOR BENI ARTIK 22 YASINDAYIM

:) :) ben büyükümm senden... canım ben erdeme devam edersemm burdan görürsün zatenn...daha olmadı gidersen aynı güne alırız randevuları görüşürüzzz

Canım anladığım kadarıyla sendede sağlı sollu pko var :44: ama yinede ümitsizliğe kapılma Rabbim ol dedikten sonra hiç birşey engel olamaz Ben ikinci kızıma hamile kalmadan hemen önce öğrendim pko olduğumu hatta doktor tedavisiz çocuk sahibi olamazsın demişti ama tabi ben bir kaç hafta içinde doktora gidene kadar hamile kalmışım doktor inanamamıştı hatta imkansız falan diye tutturdu aşılama yoksa tüp bebekmi diye ısrarla sordu bende sadece Allah dedim
Vakti zamanı gelince hiç birşey engel değildir o yüzden üzülmüyorsun, tedavine başlıyorsun, ilaçlarını düzenli içip kilo vermeye bakıyorsun ( pkoda biraz daha zor kilo vermek ama imkansız değil ) sonra vakti gelince Rabbim sanada kuzucuğunu nasip edecektir

Bu arada kürtajın içinde çok geçmiş olsun Rabbim bir daha göstermesin ....Aminnnnnnnnnnnnnn

Kız Avrupa yakasının neresindesin sen olmadı benim doktorumu tavsiye edeyim sana Özel GOP hastanesinde Dr. Deniz Bey karı koca bayılıyoruz kendisine inanılmaz ilgili ve iyi bir doktor ( kadındoğumcu ) hatta aynı hastanede birde tüp bebek doktoru var adını hatırlayamadım ama Türkiyedeki sayılı doktorlardan hatta bir kaç kere TVye bile çıktı millet sıraya giriyor resmen onun için Kadın doğumun muayene ücretide uygun ( 80 lira sigortasız/ 67 lira sigortalıya ) üstelik akşamları orda deniz bey yani gece bile gidebilirsin adamcağızın cebide vardı bende istediğimde arayıp kafama takılan birşeyi rahatlıkla sorabiliyorum

:) :) ben büyükümm senden... Canım ben erdeme devam edersemm burdan görürsün zatenn...daha olmadı gidersen aynı güne alırız randevuları görüşürüzzz

sen kaç yaşındasın neden olmasın cnm ben bu ay hamıs kalmazsam kesın gıderım oraya

kız ben gop ta oturuyorum :))

Kızlar bu glifor iştahımı kapatcaktı
Bnmkini actı
Bide afederainiz ishal yapıyo gün asırı
İyimi kötümü anlamadım
Regl kende. Kullanıyoruz biz bunu dimi

Allah razı olsun. Beni aydınlattınız. İlginiz için teşekkür ederim.
Hormon testi olarak sadece kan tahlili yaptırttı doktor. Tsh : 1.71 sonucu

Dediğim gibi 8 Ekimde patoloji sonucumu alınca tahlillerin hepsine birden bakcak.
Genede ben boş durmadım. Manisadayım ben. Burda profösor var meşur ondan randevu aldım. 10 ekime.
Bu doktordan sonra ona gitcem. O yorumlasın birde bakalım ne dicek.
250 tl muayene parası dedi. Bayılcaz artık parayı. İçim rahat olsun ve doğru tedavi uygulansın diye gayret etcem.

Bu arada acilen şuandan itibaren diyetteyim. Akşama bol marul salatası yapcam gerçi evde taze fasulye yemeğimde var.
Fabrikada planlamacıyım sürekli 8 -6 masa başında çakılı oturuyorum. hemen yürüyüşe başlıcam. İş çıkışları yürürüm.
Ben size dakka dakka yazarım valla
hepinizi çok sevdim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dediğiniz gibi moral önemli. KEndimi daha iyi hissediyorum.
Çok teşekkürler :)

kız ben gop ta oturuyorum :))

Anammmmmmmmmmmm neresinde kız :122: :122: :122:
Bak birden heycan yaptım iyimi

Kızlar bu glifor iştahımı kapatcaktı
Bnmkini actı
Bide afederainiz ishal yapıyo gün asırı
İyimi kötümü anlamadım
Regl kende. Kullanıyoruz biz bunu dimi

EVet canım regl kende kullanıyoruz
İshal yapması iyidir zaten bünye alışana kadar bir kaç gün yapar sonra geçiyor ve emin ol iştahında kapanacak kaçamak yapmazsın onunla tatlı ihtiyacı hissetmediğinden
sakın ihmal etme devam et doktor bırak diyene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…