Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Merhaba kızlar, ben de PKOluyum. Çok zor kilo veriyorum :KK43: WAW arkadaşımız sayesinde bu başlığı öğrendim, sağolsun, beni davet etti. Sizler metmorfin içerikli ilaçlar kullanıyor musunuz? Glifor gibi... Kullanıyorsanız günde kaç kez ve kaç mglık?
Doktorum daha önce bana 850 mglık vermişti, sabah tok karnına içiyordum ama bende çok fazla mide bulantısı yaptı. Sizler nasıl kullanıyorsunuz?

Hoş geldin.

Ben matofin kullanıyorum. 2 .haftam bitti 3.haftaya girdim. Dr ilk 14 gün günde 500 ile başlattı. ishal /kabızlık yapabiliyormuş. bende bu etkiler olmadı. şimdi günde 750 kullanıcam. 4.hafta 1000 'e çıkıcam.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:günaydınnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bugün pek mutluyum kızlarrrr çalsın sazla re oynasın kızlar haydeeee haydeeeeee :KK76::KK76::KK76::KK76:
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK62::KK66::KK62::KK66::KK62::KK66::KK62::KK66::KK19::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:118:::118::118::118;::119::119::119::119:
:119::122::122::122::122::122:

:101:

ben birazz merakdan gittim diğer tahliller ne durumda diyee...dedim böle böle ben pkoluyum çocuk düşünüyorum önemli ne tahlil varsa yapın dedimm...

herşey güzel çıktı hele D vitaminim harikaymışş o zamanlar..dedi vitaminmi kullanıyorsunn yokk dedim...ee güneşlendinmi bu sene çokk...bende bi gülücük patlattım kibarkibarr...ben kapalı bi bayanımm..evet dedim ellerimden ve yüzümden aldımm güneşi sadece..hayret içinde kaldım dedi :KK1::KK1:

glukofene devam et dedi....amaaa glukofen uzun kullanımlarda yediklerimizdeki b12 vitaminini almayı engellermişş..b12 eksikliği olur zamanla dedi ve b12 yazdı bana...ama almadım kiloma etki eder diye..işte böle..

hangi hastaneye gittin endokrine, bide hangi tahlilleri istedi yazabilirmisin canım, bende baktırayım o tahlillere.. alman gerekiyorsa al canım b 12 vücut için çok önemli.

günaydın sabah şekerleri :)

Kızlar sizi dinledim kocama hiçbişiy söylemedim belli de etmedim.
Doktor sonuçlarından sonra öğreneceğiz.

Akşam taze fasulye yemeği yedim 1 tabak azcık ekmek yedim.
Sabah işyerine firmadan arkadaş gelecek onlarla toplu kahvaltı yapacağız.
domates peynir çeyrek simit yerim herhalde
çay çok içiyorum işyerinde nescafe turk kahvesi cabası :)
şekere 1 taneye düşürdüm. bugün yarında yürüyüşlere başlayacağım.
hakkımızda hayırlısı . Rabbim içimizi biliyo bütün dualarımızı kabul eder inşallah ....AMİN

hakkımızda hayırlısı . Rabbim içimizi biliyo bütün dualarımızı kabul eder inşallah ....AMİN

Canım şekeri hayatından çıkarman süper olmuş :KK34: emin ol çok faydasını göreceksin :KK34:
Yürüyüşlerede başlarsan tamamdır :KK34:

Bencede enişteye pek birşey deme :KK1: erkekler biraz daha cins olabilir bu tip konularda :KK1:
Benimki resmen KKyı kıskanıyor ara ara :KK1: kızlarla benden fazla sohbet ediyorsun diye :KK1:

ne bilim pek mutluyumm bugüünn kızz
Hayde Gidelum Gitar - YouTube
:KK8::KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:

Rabbim mutluluğunu daim etsin canım :KK19:
Senin moralin iyi olunca emin ol kilolardanda daha çabuk kurtulursun :KK34:

canım şekeri hayatından çıkarman süper olmuş :KK34: Emin ol çok faydasını göreceksin :KK34:
Yürüyüşlerede başlarsan tamamdır :KK34:

Bencede enişteye pek birşey deme :KK1: Erkekler biraz daha cins olabilir bu tip konularda :KK1:
Benimki resmen kkyı kıskanıyor ara ara :KK1: Kızlarla benden fazla sohbet ediyorsun diye :KK1:

Rabbim mutluluğunu daim etsin canım :KK19:
Senin moralin iyi olunca emin ol kilolardanda daha çabuk kurtulursun :KK34:

inşallaaahhhh cnmmmm ben p.tesi inş. 5 gün 5 kilo diyeti yapacağım :KK53: 1 kereden bişi olmaz :KK33: Zararlı dmeyın :KK23: Hem motıve olur kılo vermek :KK19:

Kızlar günaydın ,

kızlar benim diyet yerle bir oldu tartı günü kg almış olarak gelicem

gaza ihtiyacım vaaaar :))

Waw senin ismin ne
Bnde bekarlıgımı senin yazdıgın yerlerde gecirdim
Şimdide ole gerci
Sultangazide 21 sene oturdum dogdugmdan beri yani
Ewlendim
Eltimin birisi karafenizde oturuyor
Ben eskıden karadeniz bahat haşkda calıstım baş hostes olarak2 sene
Gopda deneyım dersanesı war orada 2 senemı aldı okuyodum
500 ewlerı de bılıyom yanı belkı tanıdık cıkarızz iyimi ne güzel olur

evet bende karadenizde oturdumm...şimdide annemlerin yanına gidiyorum her haftaaa...anammm bahatta dişlerimi yaptırmıştımmbülenmiydi neydi dr umun adı bir sene gittim nerdeyse..belkide karşılaşmışızdırr :): )

Gunaydın hanımlarr
Herkese mutlu ve huzurlu günler ....:KK66:)

günaydınnn canımmmm...

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Herkese bol eksili ve bol enerjili bir gün diliyorum :KK16:

Aslında felaket uykum vardı ( gece çok geç yattık küçük cadı uyumak istemeyince :KK1: ) ama sağ olsun eşim hadi kalk diye tutturdu işe giderken :KK1: ama şimdi kendime geldim :KK34:
Şimdi hemen kahvaltımıda ediyorum ki metabolizma turbo moda geçsin :KK60:

aleykümm selammmm....erkencisin maşallahh..gerçi bende aynı saatlerde kalktım ama birazz keyif yaptım yataktaa...

daha kahvaltı yapmadım bende yapım kahvaltımı metobolizma çossunn...

WAW b12 alman gerekiyor ihmal etme. glukofen matofin gbi ilaçlar b12 yi engelliyor hatta eksiltiyor. ben kullanıyorum. 20 gün olucak kg almadım.hatta eksiliyorum dikkat ettiğimiz için gıdamıza kg almazsın ayrıca glukofen kg vermene yardımcı oluyor. b vitamini ve kompleksleri vücut içinçok önemli.

dimii yaa içmeliyimmm bide gebelik düşünüyorumm..eksiikse onada zararı olmasınn...hergün bitane miiçiyorsunn??

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:günaydınnn :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bugün pek mutluyum kızlarrrr çalsın sazla re oynasın kızlar haydeeee haydeeeeee :KK76::KK76::KK76::KK76:
:KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK64::KK62::KK66::KK62::KK66::KK62::KK66::KK62::KK66::KK19::KK52::KK52::KK52::KK52:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:118:::118::118::118;::119::119::119::119:
:119::122::122::122::122::122:

:101:

ohh maşallah allah bozmasın hergün böle ollll...

hangi hastaneye gittin endokrine, bide hangi tahlilleri istedi yazabilirmisin canım, bende baktırayım o tahlillere.. alman gerekiyorsa al canım b 12 vücut için çok önemli.

canımm ben göztepe ssk ya gittim...birazzor randevu aldım amaaldım sonunda..ben pkoluyum dedim..bide gebelik düşünüyorum dedim..dr um gerekli tahlillerin yapılması için sizeyönlendirdi dedim...oda yazdı bişilerr baya uzunn..sende git öle de..

günaydınn canımmm...süperrsinnnn...yürüyüşlere benimde başlamam lazımm birbirimizi çoşa getirip hepimizz başlayalımm yaaaa...

heppinize günaydın kızzlaarrrrr... mutlu bir gün geçirelim inşallah..

inşallahh canımmm...sanada günaydınnnn....

inşallaaahhhh cnmmmm ben p.tesi inş. 5 gün 5 kilo diyeti yapacağım :KK53: 1 kereden bişi olmaz :KK33: Zararlı dmeyın :KK23: Hem motıve olur kılo vermek :KK19:

sakınn haaaa sakınn...hemde bebek tedavisi görür kenn....yaww biz onların hepsini denedikk...hiçbi yararı yok...veriyor göründüğünde hep su..kas.. yağ değil..sen zaten 5 gün düzenli beslensen 2 kg yagdangiderrrr...1 ayda 5 kg yapar hemde yağdan...düzenli baslan ayda 4...5 kilo kesinn...sakın ha sakınao diyete kalkışmaa...

Kızlar günaydın ,

kızlar benim diyet yerle bir oldu tartı günü kg almış olarak gelicem

gaza ihtiyacım vaaaar :))

:) :) yaww niye yerlerdee ne zamann ne yedinnnnnnn.....kaaçamak yaptığında bizleri getir aklınaa ve kork yemee:KK9::KK9:

aman aman sakın, sende benim gibi yeni başlamadınmı daha kız. başlamadan bırakmayalım. neler yedin kahvaltıda?

şekerim, pazartesi dr a gittim. 60 kg ya düşmemi istedi. 6 ayda 13 kg falan yapıyor. onuda nede olsa veririm diye bütün konsantrem bozuldu. bide regliyim. acayip iştahım açık. 3 gündür diyetin d si kalmadı :KK43:

kahvaltıda 1 yumurta lor peynirli omlet.
1 domates 1/2 salatalık
patlıcan domates biber li türlü gibi bişey yapmıştım soğuk soğuk kahvaltıda güzel olur die onu çıkardım.
4-5 dilim karışık tahıllı ekmek yedim 1 dilimini kayısı reçeli ile yedim.1 kupa şekersiz cay

ay daha ne olsun :))))

günaydınnn kızlarrrrrrrrr....daha ben kahvaltı yapmadım sizeslm verim dedim..hemen kahvaltımı yapıcamm..

yarın cuma...tartı günüüü...bende eksi yok acık artı var gibi ama gabızlık problemim vardı ona bağlıyorumm...bide bu arada dün dayanamadım aktara gittim dedim gabızlık için bişi verr..ama bebek tedavisi görüyorum dedim...hemen tilaks veriyorum sana dedi..bitki çayı yazıyor üstünde..ve dün içtimm iikindide...akşamm wc den çıkamadımm...4 gündür denemediğim halt kalmamıştıı harika bişiyaa...ama devamlı içmem asla..bağışıklık kazanmasın..zorda kalınca içicem...

kızlarr yarın tartı günü..listeye girmek isteyenlerr..kilo bildirimi yapsınlarr ama haftayada bildirecek olanlar yazsınn..çünkü bi hafta bildiriyorlar sonra gidiyorlarr...ben ugraşmimm bi daha...haftayada düzenli bildiririm diyenlerr...yarın sabah aç karnına wc den sonraa:KK9::KK9: tartılın buraya yazınn ..başlangıç kilonuz varsa onuda yazın :) :)

WAW benexol kullanıyorum günde 1 tane , ayrıca dr bana ilk günden başladı b12 e bide folik asite daha matofine başlamamıştım.

bende kahvaltı menümü yazayım dedim..

şekersiz çay, ben papatya çayı içtim..
bir dilim kepekli ekmek
yarım yağlı peynir
1 tatlı kaşığı bal
2 ceviz
bir meyve

günaydınnn kızlarrrrrrrrr....daha ben kahvaltı yapmadım sizeslm verim dedim..hemen kahvaltımı yapıcamm..

yarın cuma...tartı günüüü...bende eksi yok acık artı var gibi ama gabızlık problemim vardı ona bağlıyorumm...bide bu arada dün dayanamadım aktara gittim dedim gabızlık için bişi verr..ama bebek tedavisi görüyorum dedim...hemen tilaks veriyorum sana dedi..bitki çayı yazıyor üstünde..ve dün içtimm iikindide...akşamm wc den çıkamadımm...4 gündür denemediğim halt kalmamıştıı harika bişiyaa...ama devamlı içmem asla..bağışıklık kazanmasın..zorda kalınca içicem...

kızlarr yarın tartı günü..listeye girmek isteyenlerr..kilo bildirimi yapsınlarr ama haftayada bildirecek olanlar yazsınn..çünkü bi hafta bildiriyorlar sonra gidiyorlarr...ben ugraşmimm bi daha...haftayada düzenli bildiririm diyenlerr...yarın sabah aç karnına wc den sonraa:KK9::KK9: tartılın buraya yazınn ..başlangıç kilonuz varsa onuda yazın :) :)

kız ben daha yeni başladım vermemişimdirki hiç.. :KK43:

bende kahvaltı menümü yazayım dedim..

şekersiz çay, ben papatya çayı içtim..
bir dilim kepekli ekmek
yarım yağlı peynir
1 tatlı kaşığı bal
2 ceviz
bir meyve

süpersin canımm...domates salatalıkda ekleyebilirdinn...3 zeytin veya yumurtaa... kahvaltıyı ne kadar zengin yaparsan okadar iyi..yumurta güzel tok tutuyor bidee...

bak bu hafta oldugun kiloyu bildirr...haftaya farka bakarızz...

X