Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Anammmmmmmmmmmm neresinde kız :122: :122: :122:
Bak birden heycan yaptım iyimi :KK1:

EVet canım regl kende kullanıyoruz :KK34:
İshal yapması iyidir zaten bünye alışana kadar bir kaç gün yapar sonra geçiyor ve emin ol iştahında kapanacak :KK34: kaçamak yapmazsın onunla tatlı ihtiyacı hissetmediğinden :KK34:
sakın ihmal etme devam et doktor bırak diyene kadar :KK34:

ben 500 evlerdeyim... sen ?

:) :) ben büyükümm senden... Canım ben erdeme devam edersemm burdan görürsün zatenn...daha olmadı gidersen aynı güne alırız randevuları görüşürüzzz :KK66:

allah razı olsun. Beni aydınlattınız. Ilginiz için teşekkür ederim.
Hormon testi olarak sadece kan tahlili yaptırttı doktor. Tsh : 1.71 sonucu

dediğim gibi 8 ekimde patoloji sonucumu alınca tahlillerin hepsine birden bakcak.
Genede ben boş durmadım. Manisadayım ben. Burda profösor var meşur ondan randevu aldım. 10 ekime.
Bu doktordan sonra ona gitcem. O yorumlasın birde bakalım ne dicek.
250 tl muayene parası dedi. Bayılcaz artık parayı. Içim rahat olsun ve doğru tedavi uygulansın diye gayret etcem.

Bu arada acilen şuandan itibaren diyetteyim. Akşama bol marul salatası yapcam gerçi evde taze fasulye yemeğimde var.
Fabrikada planlamacıyım sürekli 8 -6 masa başında çakılı oturuyorum. Hemen yürüyüşe başlıcam. Iş çıkışları yürürüm.
Ben size dakka dakka yazarım valla :d
hepinizi çok sevdim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dediğiniz gibi moral önemli. Kendimi daha iyi hissediyorum.
çok teşekkürler :)

cnm hepimiz burada birbirimize yoldaş olucaz artık hem dıyetımızı hem doktor tavsıylelerımız burdan konuscaz hemde moral depolaycaz bakalım kım once hamıs kalcakkk :KK49::KK51::KK52:

Kızlar bnde basaksehirdeim 3 senedir
Ondan önce sultangazide eski ismi sultançiftliğinde oruruyordum bekarken aılem haşa orda gıdıp gelıyorum yanı sureklı
Gop da çok iyi biliyorum
Bnm doktorum ayşin kaya sultangazide akut tıp merkezinde muayenehanesi ama dogumları 500 ewlerdeki safakta yaptırıyor
Çok süper bi doktor
Daha yeni bi aktabamız ona gitti ve bi kac aya hamıle kaşdı allahn iZniyle
Kadın kesip atmıyo cok ilgileniyor
Bnm dogumum bormaldı ve zordu psikolojk sıkıntı oldu bnde dahada doktora gitmm dedım ama bı doktor cok titiz ve özverili calısıyo şiddetle tawsiye ederim

cnm hepimiz burada birbirimize yoldaş olucaz artık hem dıyetımızı hem doktor tavsıylelerımız burdan konuscaz hemde moral depolaycaz bakalım kım once hamıs kalcakkk :KK49::KK51::KK52:

Aynen canım ya. Psikoloji kadar önemli bişiy yok. Hepimiz aynı anda kalalım :KK70: HAmileliklerimizi yazışalım valla yaa

Canım ben Eyüp Ramideyim :KK1: çok uzak sayılmaz :KK34:

Kızlar soğan kürü yapan deneyen var mı aranızda ? işe yarıyor mu?

Valla ben bir kere denemeye niyetlendim içemedim :KK53: zayıflatıyormuş diye duyduğumdan denemek istedim ama hamileliğe yardımcı oluyor diye okuyunca korktum açıkcası :KK1:
İnşallah sende işe yarar :KK34: Şifa niyetine diyip besmele çekip iç inşallah işe yarar :KK34:

Aynen canım ya. Psikoloji kadar önemli bişiy yok. Hepimiz aynı anda kalalım :KK70: HAmileliklerimizi yazışalım valla yaa

Kesinlikle hamilede kalsanız buradan ayrılmak yok :KK1: Fasülyelerimizin her anını teyzeleri olarak takip edeceğiz tabiki

Allah razı olsun. Beni aydınlattınız. İlginiz için teşekkür ederim.

Dediğim gibi 8 Ekimde patoloji sonucumu alınca tahlillerin hepsine birden bakcak.
Genede ben boş durmadım. Manisadayım ben. Burda profösor var meşur ondan randevu aldım. 10 ekime.
250 tl muayene parası dedi. Bayılcaz artık parayı. İçim rahat olsun ve doğru tedavi uygulansın diye gayret etcem.

Bu arada acilen şuandan itibaren diyetteyim. Akşama bol marul salatası yapcam gerçi evde taze fasulye yemeğimde var.
Fabrikada planlamacıyım sürekli 8 -6 masa başında çakılı oturuyorum. hemen yürüyüşe başlıcam. İş çıkışları yürürüm.
Ben size dakka dakka yazarım valla :KK70:
hepinizi çok sevdim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dediğiniz gibi moral önemli. KEndimi daha iyi hissediyorum.
Çok teşekkürler :)

Canım kadında pko olması gebe kalmasına tamamen engel degıl ki sadece zorlastırıyor bn de 2014 ocakta 3 senemı dolduracagım
Bnde de polikistik ower var
Bekarlıgımda wardı o yuzden bn cocuk istedim
Ewlndiktn 8 ay sonra oldu nasılmı
İlk önce rabbimin izniyle
Doktorum biraz Zorlasır hamıle kalman dedı tek awantajım zayıf olmammdı heralde bir ay içinde klomen diye bir hap var onu kullandm
Doktor yumurta catltmaya iğne vericekti gerek kalmadıgını soledi muayeneye gıttıgimde
Hamiş kaldım olsu şükür darısı basınıza
Ama su war kılo pkoyu azdırıyor diyebilirim
Kılo vermekten basla olaya ve iyi bi doktor bul
Süreklı doktor degıstırme bence
Gerisi rabbimden

Canım kadında pko olması gebe kalmasına tamamen engel degıl ki sadece zorlastırıyor bn de 2014 ocakta 3 senemı dolduracagım
Bnde de polikistik ower var
Bekarlıgımda wardı o yuzden bn cocuk istedim
Ewlndiktn 8 ay sonra oldu nasılmı
İlk önce rabbimin izniyle
Doktorum biraz Zorlasır hamıle kalman dedı tek awantajım zayıf olmammdı heralde bir ay içinde klomen diye bir hap var onu kullandm
Doktor yumurta catltmaya iğne vericekti gerek kalmadıgını soledi muayeneye gıttıgimde
Hamiş kaldım olsu şükür darısı basınıza
Ama su war kılo pkoyu azdırıyor diyebilirim
Kılo vermekten basla olaya ve iyi bi doktor bul
Süreklı doktor degıstırme bence
Gerisi rabbimden

Aynen haklısın canım. Bende 1. sıraya kilo vermeyi koydum. Zaten 8 ekime kadar bişiy öğrenemicem. Tahlil sonuçlarını beklicem. Kendimi hazırlayayım en azından. Ben bunu bugün internetten öğrendim ama akşam kocama nasıl anlatcam onu düşünüyom. Yada en iyisi doktorun sonuçları açıklamasını beklemek mi acaba? Çok kararsızım kocama nasıl söyleyeyim?

Kızlar hepiniz profösor gibi olmuşunuz valla. Bişiycik daha sorcam size.
Benim anneannem şeker hastalığından vefat etti. Bende de şeker olabilir mi acaba.
Hep insülin falan diyeye yazmışınız bazı yerlerde. Şeker var mıdır acaba bende?
Sabırsızlık çok zor valla doktorların ağzınıda bıçak açmıyor. Bi detaylı bişiy anlatmıyolar. offf...

Canım ben Eyüp Ramideyim :KK1: çok uzak sayılmaz :KK34:

Valla ben bir kere denemeye niyetlendim içemedim :KK53: zayıflatıyormuş diye duyduğumdan denemek istedim ama hamileliğe yardımcı oluyor diye okuyunca korktum açıkcası :KK1:
İnşallah sende işe yarar :KK34: Şifa niyetine diyip besmele çekip iç inşallah işe yarar :KK34:

Kesinlikle hamilede kalsanız buradan ayrılmak yok :KK1: Fasülyelerimizin her anını teyzeleri olarak takip edeceğiz tabiki

evet çok yakınmışız gerçekten ne güzel...

Benim anneannem şeker hastalığından vefat etti. Bende de şeker olabilir mi acaba.
Sabırsızlık çok zor valla doktorların ağzınıda bıçak açmıyor. Bi detaylı bişiy anlatmıyolar. offf...

şeker hastası değil ama adayıyız.. kilo ve insülin direnci gibi durumlar tedavi edilmezse şeker hastası olma olasılığı yüksek oluyor malesef... hele bizim gibi ailelerinde olanlar daha riskli, benimde annem şeker hastası yıllardır insülin klullanıyor, 5 ay öncede by pass ameliyatı oldu. ben hastalık genlerimi annemden almışım :)

Canım kloroform arkadaşımızında dediği gibi aday adayı sayılıyoruz insülin direnci yüzünden :KK1: ama doktorun sana büyük ihtimal metformin içeren glukophage yada glukofen gibi bir ilaç verecektir :KK34: onu düzenli olarak kullanır birazda kilo verebilirsen o risk azalıyor :KK34:
Ben 3 senedir neredeyse kullanıyorum ( arada sallasamda :KK1: ) ve en son gittiğimde doktor aclık şekerin normal çıktı demişti ( bizim genelde çok yüksek cıkar hatta benimki normalin çok üstündeydi hep ) ama yinede devam et demişti :KK34:
O ilaç hem iştah kapatıyor hem bağırsakları ilk günler çalıştırıyor hemde tatlı krizlerini önlüyor :KK34: eee birazda dikkat edersen kilo vermeyede yardımcı oluyor :KK34: o yüzden hiç ümitsizliğe kapılma :KK34: biraz dikkat yeter :KK34: insüline düşmemek için :KK34:

anammmm sizz bensizzzz ne konuşmuşsunuzz bu kadarr maşallahh muhabbet almış başını gitmişşşşşş...:KK1::KK1:
sen kaç yaşındasın neden olmasın cnm ben bu ay hamıs kalmazsam kesın gıderım oraya :KK3:

ben 26 oldum bilemm...ama 21 de takılı kalmışş gibiyimmm:KK1::KK1: innnnşaaalllahhh kalırsında hiç gerek kalmazzz....nasip olmazsa gelirsin oraya bende daha tecrübeli sayılırım o zaman fikir veririm sanaa:KK19::KK19:
kız ben gop ta oturuyorum :))

anamm gop da nirdesinn gııı...hemde 500 evlerdeee...anammoralar benden sorulurr :) :) ni taraftasın...alifuat ??taşköprü ??karadeniz ??metriz??sultangazi ??:KK1::KK1::KK1: ben bekarken oralardaydımda..orda doğdum büyüdümm..

ben önceleri çok tırsıyordum hiç yazmıyordum biyerr hani tanıdık çıkar diyee..bide kimse bilmiyor bu rahatsızlığımıı diye...ama aştımm artıkk...sürüsüyle insan varr...tanıdık denk gelmesin lütfenn..

Kızlar bu glifor iştahımı kapatcaktı
Bnmkini actı
Bide afederainiz ishal yapıyo gün asırı
İyimi kötümü anlamadım
Regl kende. Kullanıyoruz biz bunu dimi

normall canımmmm...bi süre sonra geçiyor ishalde...evet regl dede kullanıyoruzz...

Allah razı olsun. Beni aydınlattınız. İlginiz için teşekkür ederim.

Dediğim gibi 8 Ekimde patoloji sonucumu alınca tahlillerin hepsine birden bakcak.
250 tl muayene parası dedi. Bayılcaz artık parayı. İçim rahat olsun ve doğru tedavi uygulansın diye gayret etcem.

Fabrikada planlamacıyım sürekli 8 -6 masa başında çakılı oturuyorum. hemen yürüyüşe başlıcam. İş çıkışları yürürüm.
Ben size dakka dakka yazarım valla :KK70:
hepinizi çok sevdim. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dediğiniz gibi moral önemli. KEndimi daha iyi hissediyorum.
Çok teşekkürler :)

bence seni şimdi hiç gereksiz yere kafanı yormaa..hele sonuçlar gelsin sonrasor bu soruları bizee..diyetine başla ve öyle devam ett...

bence eşinede sakın bişi demee...açıkk sabret sabredebilirsenn...ve eşinle git dr a orda birlikte ögrenin ne ne dir..

anammmm sizz bensizzzz ne konuşmuşsunuzz bu kadarr maşallahh muhabbet almış başını gitmişşşşşş...:KK1::KK1:

ben 26 oldum bilemm...ama 21 de takılı kalmışş gibiyimmm:KK1::KK1: innnnşaaalllahhh kalırsında hiç gerek kalmazzz....nasip olmazsa gelirsin oraya bende daha tecrübeli sayılırım o zaman fikir veririm sanaa:KK19::KK19:

anamm gop da nirdesinn gııı...hemde 500 evlerdeee...anammoralar benden sorulurr :) :) ni taraftasın...alifuat ??taşköprü ??karadeniz ??metriz??sultangazi ??:KK1::KK1::KK1: ben bekarken oralardaydımda..orda doğdum büyüdümm..

ben önceleri çok tırsıyordum hiç yazmıyordum biyerr hani tanıdık çıkar diyee..bide kimse bilmiyor bu rahatsızlığımıı diye...ama aştımm artıkk...sürüsüyle insan varr...tanıdık denk gelmesin lütfenn..

normall canımmmm...bi süre sonra geçiyor ishalde...evet regl dede kullanıyoruzz...

bence seni şimdi hiç gereksiz yere kafanı yormaa..hele sonuçlar gelsin sonrasor bu soruları bizee..diyetine başla ve öyle devam ett...

bence eşinede sakın bişi demee...açıkk sabret sabredebilirsenn...ve eşinle git dr a orda birlikte ögrenin ne ne dir..

karadenizdeyim ben, sen nerde oturuyordun...
bu ayıp bişe değilki neden çekinelim, ama haklısın bilmeyenler anlamayanlar abuk sabuk konuşur.. bizim milletimiz bayılır böyle şeyleri konuşmaya.

X