Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

ilk gittiğim dr um..ben ağlayınca bana kızdıı..pkoya ağlama..oturda bu kilolarına ağla diyee..

çocukluğumdan beri hep diyetlerle uğraşıyorum hep verdim geri aldım..megerse pkodanmış hepsi..sonra glukofen iyi geldi banaa..sende muhakkak iste onu bence pkonun en iyi arkadaşı metformin..

neyse bana kızdı..kilonn en büyük hastalıgın dedi...şeker..kalp ..tansiyonn..once bunları ortadan kaldır sonra pkoya dön daha 22 yaşındasın dedi..yinede klomen denedi..ama olmadı bişii..

ben mantıklı geldii..verdim inşallah daha vermekde istiyorumm..en güzelide almadım geriyeee..

inşallah sende istediğin kiloya gelirsinn..sen kendi hedefini belirlee..60 gibi bırakırsın korunmayı diyete devam edersin..55 felan oluncada hamile kalsann ohh süperrr..rabbim aratmasınn..

ilk ben verim cevabı..evlenmeden önce adet düzensizliğim vardı dr çok gittim ama pko demedi..ama ben eşime bu sorunu hiç söylemedim..

1 yıl korunmadık bebek olmadıı...eşim önce ben gidicem dedi sende yoktur bişi.. tabii benim içim pırpırrr...

gitti bişi çıkmadıı...

ben gittim oan çok stresliydimm..ağlıyordum..eşimle beraber dinledik drun teşhisini özel muayenehane ye gittik..ben ağladım dr kızdı öyle bi sorun yok dedi..bıraksan kendi haline olurr..ama sen git kilo ver..

eşim hemen beni yemeğe götürdü benimle çocuguymuşum gibi konuştu..ağlama üzülme..kimseyede birşey deme..bu bi sorun değill..istediğimiz zaman destek alırızz..

eşim benden 9 yaş büyük..gerçekten çocuguymuşum gibi anlattı tatlıdille beni susturdu..4.5 yıllık evliyizz..5 olacak nerdeysee.. ben ara ara ağlama krizlerine bunalımlara girdim..ben olmasam çoksan baba ollurdun felan filan..hep beni susturduu..b

kaderimde baba olmak ne zaman varsa ozaman olucamm..ve evladımın anneside sen olacaksın dedi...herşeyin zamanı var gönlünü ferah tut vakti gelince olacak deyip hep rahatlattı benii...

rabbim çokk büyükk..bi yerden çekimiz var ama diğer yönden alıyor yükümüzü..eşlerimizden yöne şanslıyızz..allah bozmasınn..hep böyle olsunlar inşallah..4 ayında da..4 yılındada..40 yılında da..

WAW bakarsın hiç düşünmene gerek kalmaz büyür . İnşallah da öle olur.Bence de kimseye söyleme, içinden geleni dinle. eşinle bol bol istişare yap. en buyuk destekçimiz eşlerimiz olmalı.en doğru karar içinden gelendir
hamilelikdede yediğimize içdiğimize dikkat edersek kg verebiliriz. yada az alabiliriz. ben artık sadece yararlı şeyleri yemeği düşünüyorum.

AMİİİİİİİN
bu amin hem benim için olan dileğine hemde eşinin dediklerine

aynen ben uxun süredirde öyle yapıyorum haftada bir kaçamak yaparsam yapıyorum okadarr...

hele bizz burda hergün yediklerimizide yazıyorduk sabah akşam..hele bazen resimlii..ama bu ara tatildi..işler güçlerdi salladık..ama yine başlıcam ben inşallah....

canım calısıorum öğlen dısarıdan yemek yiyorum sabah kahvaltı etmeden cıkıorum evden ve aksam 8 de anca aksam yemegı yıyebılıorum bu ay günde 3 tane klomene basladım bugün 1. günüm karnımda bir şişlik var çözemedim bölee işte aksam hafif bir çorba filan içerim herhalde

sanırım bende şu regl yüzünden böle oldum. bitince bende başlıycam sporuma diyetime belki 60 kg ya daha önce düşersem 3 yada 4 ay sonra ozaman çalarım dr un kapısını benim adetimde düzenli benim kg da istediğiniz gbi oldu hadi başlayalım derim :)

diyete ilk başladıgım zamanlar bende aynı saatlerle çalışıyordum...ama ben akşamdan herşeyi hatırlıyordumm...

2 porsyon meyve mi seralayıp çantaya atıyorr...küçükyoğurtlardan almıştım öğlen için onlardann...ve öğlende yogurt yanına ya ıgara bişiler..yoksade en masum neyse o bi lahmacun bi ayran..

akşamda çorba salata sebzee...

sabah cıkmadan ya kahvaltıı...yada sandviç..

ve suuu...hatta benim imkanım vardı termusa yeşil çay demliyordum..onu içiyordum pasoo..ve yanıma galete alıyordumaralarda acık galete meyve ve ayran..

bizimm aç kalmamamız lazım azar azar sık sık yemeliyizz..o yüzden en geç 2 saatte bir vücuda hafifbişiler gönderr...istersen güzel bi listem vareklerim bilinen bi liste gerçi...

evden yemek götürme imkanın varmı çalıştığın ortama..yada yemekler nasıl oluyor senin işte ??öğlen ne ler var mesela...

bide glukofen kullanıyormusunn ??

inşallah canımm...belkide hiç tedavi gerekmezz..bak burdaki bikaç arkadaşda pkolu ama çocukları kendiliğinden olmuş..kilo verdikten sonra bi ara dene baktın olmadı ozaman başlarsın tedaviyee..

Merhaba arkadaşlarr herkese hayırlı akşamlarr
bugün diyet felan kalmadı bende :26: 1 dilim ekmek ve yarım porsiyon pilav yedim üstüne meyve suyu uzun zamandır içmemiştim bugün ihtiyacım var
sayfaları okuyorum yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmişler aynı kaderi paylaşan herkes birbirinin elini tutuyor .
Waw ve ceco hayırlı olsun arabalarınız kazasız belasız kullanın inşallah ceco buhar makinen nasıl ne marka ya bende istiyorum fayanslara ocağa süper olur karar veremedim
Waww canım daha önceki sayfalarda sana yazmıştım dimesin nar suyu okudun mu oraları ?
tedavide klomen kaçgün alınıyormuş o çok etkilemişti benim benimki 5 gün kullandırdı sonra izledik ama olmadı hayırlısı
tüp bebek zaman kaybetmemek için mi?
iğne tedavisini denemek gerek ayyyyyyy seni okudukça benimmde içim pırpır ediyoor
hayıt kullanıyorum ben de 1-2 ayda etkisini gösteriyor diye okumuştum bir yerlerde 1. ayım inşallah bizimm yumoşlar büyüyüp sağlıklı bebişlere dönüşür

Bende hamdüsenalar ediyorum eşim için Allah bozmasınn..hep böyle olsunlar inşallah..4 ayında da..4 yılındada..40 yılında da Aminn hep bizi çok sevsin ve değer versinler anlayışla sabırla aşkla sağlıkla huzurlaa

Merhabalar yeniden
kimsecikler yok mu ne :44: Allah allah inşallah herkes iyidir kızlar araştırırken yumoş büyümesi için safran yağından faydalanıldığını okudum bu yeni bilgiyi hemmen sizlerle paylaşmak istedim
"Hamile kalmayı kolaylaştırabilen, sakinleştirici ve spazm çözücü olarak yardımcı olabilen bir yağdır.

Susam büyüklüğünde sarı bir bitki olan safranın yağı, kuruyup olgunlaştığında, basak kısmının içinde bulunan tohumlarından elde edilmektedir. Safranın kullanılan kısmı elle toplanmaktadır. Bolu’da yetiştiği dönemlerde Safranbolu’ya adini veren bitki günümüzde Hindistan, Balkanlar ve Doğu Akdeniz ülkelerinde yetişmektedir.

Kadınlarda yumurtaların gelişmesine yardımcı olabilen safran bu özelliği ile hamile kalmayı kolaylaştırabilmekte, sakinleştirici, spazm çözücü ve sindirimi kolaylaştırıcı özelliklerinden dolayı mide rahatsızlıkları için kullanılabilmektedir. Ayrıca bölgesel incelme ve selüloit tedavisinde kullanılmaktadır."
hadi bakalım hayırlısı şimci gnc menafor hayıta bunuda ekleyeceğim bulursam gerçeğini
bu arada inofolic kullanan var mı ???? ben arada bir alıyorum onu ama her sabah düzenli olarak 3 ceviz 2 incir 2 badem yiyorum bunlarda da folik asit var ve sabah yediğim için kilo değil de enerji olacağını düşünüyorum yumoşa da iyi geldi mi acaba :26: bu ayda görelim inşallah

Son düzenleme:

bende çıkısta bi aktara ugradımm anammm sakın içme ilaç şu otu içç..bu tohumu ye felanda filann...şaşırdımm kaldımm..ayy napcamı şaşırdım valla bilmiyorummm...

bende çıkısta bi aktara ugradımm anammm sakın içme ilaç şu otu içç..bu tohumu ye felanda filann...şaşırdımm kaldımm..ayy napcamı şaşırdım valla bilmiyorummm...

aynı durumdayım Adam 3 ay gelme dedi başından mı savdı acaba
lh ve fsh yakın dedi felan ama hiç süt bezesi testi yapmadı bana yaaw yumoş büyümemişti son takipte bende ondan habire büyütmeye çalışıyorum
ya bende artık hayırlısıyla biran önce tüm azaları tam olan evlatlarımıza kavuşalım istiyorum ne yapacağımı şaşırdım
lakin mevlam bizlere o ilhamı veriyor olmalı ki araştırıyoruz

Organik yok gibi bu safran yağında
20 lik şişelerde olur diyor pahalı olur diyor nette 15 lik 25 lik felan var
çok yorgun hissetim hayırlı geceler

ben bu sitedede bikaçyeri okuyorumm..klomeni günde 4 tane içenler varmışşş.. gelecek ayy bende 4 içmeyi düşünüyorumm...rahim duvarı inceliğinden korkuyordumm..onada progestann iyi geliyomuşş....ayy proff oldumm...

5 gün 4 tane içicem bitincede takibe gidicem inş iyi gelir yazarım devamlıı..şimi benimkide 10 mm de cuma bakacaklar yineee...ayyy ayy bide dr otursaydıı...dr lar hep sorunluu...

günaydınnn....

evden yemek götürme şansım var cnm bu sabah sokak simit yedim :26:

öğlene ızgara söylim diorum ... çünkü yemekler hep dışarıdan geliorr :26:

akşamda corba filan içicem yanında salata ama bnm doyma sorunum var galibaa

glifor kullanıorum cnm birde klomen basladım bu ay işte günde 3 tane içiorum ayın 1 inde randevum var ıns yumoslar buyurde hamiş kalırım

Günaydınnnnnn
yeni bir gün yeni umutlarr Rabbimiz umduklarımızı umutlarımıza kavuştursun bizlerii
sabah kahvaltımmm Ben buna HEr şey Serbest Kahvaltısı ismini verdim
1 büyük domates 1 salatalık kibrit kutusu kadar peynir
1 haşlanmış yumurta 10 sap maydnoz ve nane 1 dilim kepekli ekmek
ve bugün evimdeyim yeni öğrendiğim bigilere göree Soğan ve sarımsakta bizler için çookk faydalı şeyler varmış 1 küçük soğan 2 diş sarımsak da ekledim kahvaltıma ve yanında 2 büyük fincan yeşil çay sonrasında ara öğündee 2 ceviz ve badem ve incirr

:13:daha ne olsun dimi çok doydum hamdüsenalar olsunnn
ben sadece hafta sonları ve arada denk düşerse böyle kahvaltılar yapabiliyorum Yapınca da tam oluyor yoksa normalde bir tost arsına domates felan ekliyorum ceviz incir başka bir şeye vaktim olmuyor

Canım onu öyle sen yapmaaaaa
klomen bizim için riskli çok fazla uyarma olursa 5 yumurta olsa da sağlıklı gelişimi önemli lütfenn doktora sor o seni yönlendirsinn
canım 1 klomenle başıyorlar sonra gerekirse arttırıyorlar ve en fazla 6 defa kullanılabiliyor diyorr
ve canım benim doktor rahimduvarı inceliği klomen kaynaklı olmuştur dediii
ayyyy Allahım esirgesin 2 ay çok kanama oldu onunda fazlası yapışıklık yapıyormş korkumdan araştıra araştıra ; Allah affetsinde tiksine tiksine içtim o nar sularınııı
sakın öyle rastgele içmeee progestann doktor kontrolünde alınması gereken bir hormon banada verdi
yaw ben ne çok ilaç içmişim
ben bu ayı da geçip önümüzdeki ayda araştırma hastanesine tedavime başlayacağım inşallah iyi bir prof bulmam gerekti buldum
pkosta uzman olan biri bizler anlayabilir araştırırken incelediği konulara bakmamız gerek:26:

sanada iyi geceler canımm....dua edelim birbirimizee...

dualarımdasın canımm inşallah Rabbimiz bizlere tüm azaları tam olan tertemiz nesilden evlatlar versin aminnnnn

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar...
dün biraz kafam bozuktu akşam gelemedim foruma, gerçi bugünde biraz keyifsizim ama.
diyeti bile daha başlamadan salladım gibi çok hevesliydim hevesim söndü. gaza gelmeye ihtiyacım var kızlar :)

bende 2 ay iğne kullanmıştım ama belki dozu az olduğu için bana etki etmemişti. son gittiğim dr yine iğne yaparız dedi ama dozunu arttıracak sanırım. bide bu gonalf iğne bayada yakıyor kızlar yaa... ama olsun sonucu güzel ve hayırlı olsunda her sıkıntı çekilir bunlar bişi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…