Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

hımm...canımm sabahh güzel bi kahvaltı yapsan yada dilim çavdar ekmegine bigünn sandviç..bigün tost yapsann...arada ceviz ve badem yesen bebiş içinde yararlı olur ilerdee...

öğlen ızgara salata yesen...arada galeye ayran bide meyve yesenn...

aralarda meyve ..yogurtt..galeta yersen akşam aşırı açıkmazsınn...bide suu tabikii...bak sabah öğle akşam...yemek masana 2 bardak su koy...yemeye başlamadan ilaç gibi 2 bardak suyu iç öncesora yemeye başla inan bana bitiremiyorsun önündeki yemeğii..hemde su içtiğin için sık wc gidiyorsun...her gittiğin wc de kalori yakıyor fazladann...

akşamda..çorba sebze salata yoğurtt ohhh misss ekmeksizzz....doyarsın valla bunlarlaa....akşamda açıktınmı bi tabaga domates salatalık havuç al..meyve yer gibi yee oda hemen sisiriyorr...yad 2 parmak galete..bi bardak süt iç yatt...sabah 2 dilim ekmek ye...öğlende 2 dilim yesen akşama yemee çorbaiç yerinee...

valla canım senin elinde hepsii..akşammdan hazırla herşeyiii..ve ver kilolarııı...bu senin elindee...

ilk ayda doktor 3 ane mi verdi klomenn ?? bende bu ay klomen içtim günde 2 tane 10 gün içtim ..bi yumoşum var ama dahaküçük büyümicek gibide görünüyor..bidahaki ay bende doz artışı isticemm...

bide önce bi gebelik yaşamışsın sanırımm..o nasıl oldu tedaviyle mi ??

yok canım kendi kafama almıcamm..evet klomen inceltiyormuşş..progestanıda drumdan isticemm ben 1 seneden fazla progestan kullandımm...sonra tarlusale geçtimm...

cuma randevum var o zaman progestan isticemm..bide klomen i arttır dicemdozunu...

çokta bekleme arkadaşım... 6 ay diyetini yap madem zzyıfla sonra hemen başla inşallah.. benim hep hevesim vardı genç anne olayım çocuğumla arkadaş gibi olayım falan ama nasip değilmiş. Rabbim hayırlısını versin..

6 ay düzenli tedavi oldunmu hiç canım, klomeni falan 6 ay kullandınmı, iğne kullandınmı? bunları yaptıysan aşılama yada tüp bebek dene bence. bunları yapmadıysan ilk önce bunları dene.

ben bir ay sonra tam 5 yıllık evli olacam inş. bende eşimden hiç öyle şeyler duymadım çok şükür. sonuçta Allahın verdiği bir rahatsızlık yada Allahın nasip etmediği bir evlat yüzünden seni suçlayamam diyor. sonuçta bunlar bizim elimizde olan şeyler değilki...
çok şükür böyleler, bide bu tarz sıkıntıları çeksek halimiz ne olurdu.

bence kafana göre içme derim. dr versin dozunu zaten hemen hemen her doz deneniyor. bazen büyük kist bile olabiliyor klomenle, bende olmuştu sonra adet olunca gitti.

progestandan sonra düzelme olmuştu
ayy içimi ferahlattın senin bu konuda çok bilgili bir hanım olduğunu düşünüyorum lakin yine de birden çok alacaksın diye korktumm bana klomeni günde 3 vermiştii 5 gün içtim
canım yumoşun büyüyecek güzelleşecek inşallah biz pkosuz bizim yumoşun ne zaman büyüyeceği belli de olmuyor ki
sen incir badem ye kuzum yumoş büyüyecek inşallah

bugün evde olmak farklı geliyor bana ev işlerini halledersem haftasonu boşa çıkacak o güzel olacak
sonrada dinlenirim açtım doktor civanı kanal 7 de uzattım ayaklarımı bilgileri alıyorum

6 ay düzenli tedavi oldunmu hiç canım, klomeni falan 6 ay kullandınmı, iğne kullandınmı? bunları yaptıysan aşılama yada tüp bebek dene bence. bunları yapmadıysan ilk önce bunları dene.

ben evliliğimin ilk yılında kullandım klomen 5 ay ama takip yapmadı dr..bilgimde yokdu ozamanlarr..104 kiloydum ozamann...

şimdi kilo verdim yeniden başladım 3 yıl sonra..bu ay ilk kullandımm1 yumoş oldu ama küçük daha büyümediii 10 mm di dün :)

bence kafana göre içme derim. dr versin dozunu zaten hemen hemen her doz deneniyor. bazen büyük kist bile olabiliyor klomenle, bende olmuştu sonra adet olunca gitti.

yokk yok dr suz yapmam zaten öyle bişii :) bayrama denk gelecek cuma günü dr a gidicem yine o verecekk..bakalım bi ay daha denim klomenle..sonra aşılamaya geçicem belkide...

ayyy sorma şirinemm yaaaa...ne nazlı bizim bu beişler..yumoşkenn bile bu kadar nazlanıyorlarrr :) :) yandıkk bizz yandıkkk..

işte bende diyim dr a benimde 2 den 3 e çıkartsınn..belki oda böle yapacak bilemiyorumm..

yok kuzumm bizim ne olacagımız belli değilll dr dan habersiz yapmam bişii...incirde alıcamm yiyim bakalımm..büyüsün yumoşumm...

bugün evde olmak farklı geliyor bana ev işlerini halledersem haftasonu boşa çıkacak o güzel olacak
sonrada dinlenirim açtım doktor civanı kanal 7 de uzattım ayaklarımı bilgileri alıyorum
dimii sende eve hasretsinn...iyi olmuş evde olmann...senin meslek neydii ??çok yorucu mu??

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Dün öğlenden sonra kız 2 kere kusunca hemen işleride bıraktığımız gibi küçük kuzuyla kendimizi sağlık ocağına attık :26:
Baya bekledik sıra gelene kadar hatta birkaç çocuk daha vardı aynı şikayetlerle
Çok şükür ciğerlerinde birşey yokmuş sadece üst solunum
Eve gelincede bir baş ağrısı tuttu sıkıntıdan resmen gece uyuyana kadar sürdü ama şükür şimdi iyiyim

Dün menümüde paylaşamadım sizlerle ama birazdan yazarım
Bugün evdeyim ve kalan temizliğimi bitireceğim yarında gezerim artk
Komşu ablam gelicek birazdan kahve içmeye 1 haftadır annesinin yanındaydı özledik hem kendisini hemde kahve keyfimizi

Benimde insülin direncinden dolayı mı bilmiyorum ama erkeklik hormonu fazla çalışıyormuş hep dalga geçerim yakında başka birşeyim çıkarsa şaşırmam diye tübe tübe
Rabbim inşallah hepimizin normal seviyedeki hormonlara sahip olmayı nasip eder....Aminnnnnnnnnnn

Eminim sende harika bir şöför olursun yakında otomatik kullanmak çok daha rahat ama ben vitesliyi tercih ediyorum o ayrı
İnşallah Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip eder ....Aminnnnnnnnn

Bu arada gerçekten bayıldım makineye dediğin gibi birde emiş güçü olaydı tam süper olurdu bir kaç seneye kalmaz bence öyleleride çıkar ama şu an benimkinden çok memnunum Fayanslarım benimde mutfak ve banyoda var hatta haftasonu inşallah onlarıda aradan çıkaracağım

Üzülme ve pes etme eminim burayı takip ettikce eksik olan motivasyonun tavan yapacak
Bundan sonra birşey yiyeceğin zaman bizleri düşün eminim vazgeçersin eğer zararlı birşeyse
Birde menü paylaşımı yap ki varsa yanlışlık birbirimizi uyarırız

Rabbim inşallah o yumoşun kuzucuk olduğu günleride nasip eder inşallahhhhhhhhhhh....Aminnnnnnnnn

Çok şükür benim eşimde asla değişmedi pkolu olduğumu öğrendiğinde ( ikinci kızıma hamile kalmadan evvel ) aksine sen kilo veremesende sana olan sevgimde birşey değişmez demişti ve Allah razı olsun bazen beni dellendirsede ( anası konusunda ) severim keratayı o konuda bir kez olsun işte pko yüzünden kilo veremedin hala demedi aksine uğraşma be güzelim kendine eziyet etme sen herhalinle çekicisin der bana deli

artık bende burdayım yazacagım

waw sen nerde oturuosun :26: ben anadolu yakası ünalandayım ümraniye filan diyince bnd hep oralardayımda hangı hastaneye gıdıorusun

Evet kızlar önce dünki menümü yazayım

Sabah;
1 domates
1 salatalık
3 zeytin
2 kk beyaz peynir
3 ceviz ( ekmek canım istemedi )
1 şekersiz çay

ara;
7 - 8 ufak parça kavun ( bağırsakları çalıştırsın diye )

Öğlen;
1 koca kase salata az yağlı bol limonlu
1 kase çorba
1 bardak ayran

ara;
1 nescafe

akşam;
1 kase çorba
1 büyük bardak ayran
çok az çiğ köfte ( eşim getirmiş canı istedi diye :26: ) Yemiyeydim iyidi ama onu yiyince başka birşey yemek istemedim dengelensin diye

Bugünki menümüde akşam yazarım şimdilik kahvaltı ettim sonuçta sadece

ne güzel baktın sen bu yumoşlaraa Nazlı bebişlerr hehe hayırlısıyla gelseler bir inşallah
canım önce sen bu yumoşa odaklan 10 mm ise bugün 11 , 13 , 15 , 18 Cuma yada cumartesi büyümüş olur yumoşun çalışmalara devam
bugün bende sanki büyümüş gibi hissediyorum lakin 17. günü :26: nazlı bebişin durumundan haberim yok hayırlısı çalışmalara devam edices

Kamudayım canım eve hasret değilim de hamdüsenalar olsun nöbeter iyi durumda eskiye oranla
benim yoğun iş şuan sonra rahatlayacak inşallah Rabbim cümlemize kolaylıklar versinn Aminnn

waw sen nerde oturuosun :26: ben anadolu yakası ünalandayım ümraniye filan diyince bnd hep oralardayımda hangı hastaneye gıdıorusun

gerçektenmiiii..ünalan ne taraftaydıı .bende anadolu yakasındayımm... ama 4 yılda anca öğrendim..ben tam ortadayım üskudar ümraniye ortası ataşehirdeyim canım...yaw iyi bi dr bulamadım nere gidiyorsun sen ??ben ümraniye erdem hastanesine gidiyorumm..

cecomm bu çıkk azzz yaaa...ben im dilimde tüğ bitti şu menüyüü acık çogaltt çogalt diye diyeeee....az geliyor ve veremiyorsunnnn....

senin kuzucuk hastalanmışş..çokk geçmiş olsunn havalar karışık okullardanda geliyor mikropp tam hastalık zamandı..dikkat edin..dayan pekmezee

yaww bi salaklık yapıp star açtım melekin programı kadınn pideciye gitmişş amann allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bittimm bittimmm..nasıl canımm çekti yaww hamilee olsamm bitmişttii o pidelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ohh afiyet olsun süper menünn
ceco küçük kuzuiçin geçmiş olsun hamdüsenalar olsun ciğerleri iyiymiş
amann nazlı bu bebişler kuzular
sen geçen buharlı makine aldım yazmıştın sordum sana nasıl memnun musun markası ne okumadın mı acep

aminnnnnnnn...aminnn........ kaç olması gerekiyordu...18 ..19 mm dimii ?? sonra çatlamamı verecekk...hiç umudumm yok ama bakalımm...cuma gidicemm inş büyür ama zannetmiyorumm

ayy şirinee..hadi bakalımm hayırlısı seninkide büyümüştürr inşallahhh..sen ne zaman gidicen dr bitmedimi senin dinlenme halaaaa...bul profu da git bi an öncee..

Son düzenleme:

Canım kusura bakma arada bağlantı falan kopunca bazen yazılanlar yok oluyor yoksa neden cevap vermim şekerim
Benimkisi Fakir 2in1 professiyonel markası ve gerçekten çok memnun kaldım yerleri pırıl pırıl yaptı geçen kızkardeşimde camlarda denedik oda süper oldu
WAWdada varmış ondan fayansları ve duvarları çok güzel temizliyormuş ( ben haftasonu fayansları halledeceğim )
Gerçekten çok çok güzel ve kesinlikle tavsiye ederim

l18 - 20 mm oluncA uygun oluyordu yaa inşallah büyüyecek canım nazlı bebişlerrr işte nazlansınlar bakalım
ben inşallah hayırlısı ile bebiş olur bu ay kontrole gideriz diyorum canım şuan buna odaklanmamız gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…