- 12 Ekim 2010
- 3.956
- 590
günaydınnn....
evden yemek götürme şansım var cnm bu sabah sokak simit yedim :26:
öğlene ızgara söylim diorum ... çünkü yemekler hep dışarıdan geliorr :26:
akşamda corba filan içicem yanında salata ama bnm doyma sorunum var galibaa
glifor kullanıorum cnm birde klomen basladım bu ay işte günde 3 tane içiorum ayın 1 inde randevum var ıns yumoslar buyurde hamiş kalırım
hımm...canımm sabahh güzel bi kahvaltı yapsan yada dilim çavdar ekmegine bigünn sandviç..bigün tost yapsann...arada ceviz ve badem yesen bebiş içinde yararlı olur ilerdee...
öğlen ızgara salata yesen...arada galeye ayran bide meyve yesenn...
aralarda meyve ..yogurtt..galeta yersen akşam aşırı açıkmazsınn...bide suu tabikii...bak sabah öğle akşam...yemek masana 2 bardak su koy...yemeye başlamadan ilaç gibi 2 bardak suyu iç öncesora yemeye başla inan bana bitiremiyorsun önündeki yemeğii..hemde su içtiğin için sık wc gidiyorsun...her gittiğin wc de kalori yakıyor fazladann...
akşamda..çorba sebze salata yoğurtt ohhh misss ekmeksizzz....doyarsın valla bunlarlaa....akşamda açıktınmı bi tabaga domates salatalık havuç al..meyve yer gibi yee oda hemen sisiriyorr...yad 2 parmak galete..bi bardak süt iç yatt...sabah 2 dilim ekmek ye...öğlende 2 dilim yesen akşama yemee çorbaiç yerinee...
valla canım senin elinde hepsii..akşammdan hazırla herşeyiii..ve ver kilolarııı...bu senin elindee...
ilk ayda doktor 3 ane mi verdi klomenn ?? bende bu ay klomen içtim günde 2 tane 10 gün içtim ..bi yumoşum var ama dahaküçük büyümicek gibide görünüyor..bidahaki ay bende doz artışı isticemm...
bide önce bi gebelik yaşamışsın sanırımm..o nasıl oldu tedaviyle mi ??
Günaydınnnnnn
yeni bir gün yeni umutlarr Rabbimiz umduklarımızı umutlarımıza kavuştursun bizlerii
sabah kahvaltımmm Ben buna HEr şey Serbest Kahvaltısı ismini verdim
1 büyük domates 1 salatalık kibrit kutusu kadar peynir
1 haşlanmış yumurta 10 sap maydnoz ve nane 1 dilim kepekli ekmek
ve bugün evimdeyim yeni öğrendiğim bigilere göree Soğan ve sarımsakta bizler için çookk faydalı şeyler varmış 1 küçük soğan 2 diş sarımsak da ekledim kahvaltıma ve yanında 2 büyük fincan yeşil çay sonrasında ara öğündee 2 ceviz ve badem ve incirr
:13:daha ne olsun dimi çok doydum hamdüsenalar olsunnn
ben sadece hafta sonları ve arada denk düşerse böyle kahvaltılar yapabiliyorum Yapınca da tam oluyor yoksa normalde bir tost arsına domates felan ekliyorum ceviz incir başka bir şeye vaktim olmuyor
ohhhhh yarasın kahvaltınn...ay ne güzeldir şimdi sana evde olmakk..
Canım onu öyle sen yapmaaaaa
klomen bizim için riskli çok fazla uyarma olursa 5 yumurta olsa da sağlıklı gelişimi önemli lütfenn doktora sor o seni yönlendirsinn
canım 1 klomenle başıyorlar sonra gerekirse arttırıyorlar ve en fazla 6 defa kullanılabiliyor diyorr
ve canım benim doktor rahimduvarı inceliği klomen kaynaklı olmuştur dediii
ayyyy Allahım esirgesin 2 ay çok kanama oldu onunda fazlası yapışıklık yapıyormş korkumdan araştıra araştıra tiksine tiksine içtim o nar sularınııı
sakın öyle rastgele içmeee progestann doktor kontrolünde alınması gereken bir hormon banada verdi
yaw ben ne çok ilaç içmişim
ben bu ayı da geçip önümüzdeki ayda araştırma hastanesine tedavime başlayacağım inşallah iyi bir prof bulmam gerekti buldum
pkosta uzman olan biri bizler anlayabilir araştırırken incelediği konulara bakmamız gerek:26:
dualarımdasın canımm inşallah Rabbimiz bizlere tüm azaları tam olan tertemiz nesilden evlatlar versin aminnnnn
yok canım kendi kafama almıcamm..evet klomen inceltiyormuşş..progestanıda drumdan isticemm ben 1 seneden fazla progestan kullandımm...sonra tarlusale geçtimm...
cuma randevum var o zaman progestan isticemm..bide klomen i arttır dicemdozunu...