Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

kızlarrr yarınn ölçüleride bildirelimmmmmmmmm.....yarın evdeyimm..erken bildirim yaparsanızz öğlene listeyi paylaşırımmm..

bu hafta ölçüleride alın ölçüleride bildirelimm...sabah uyanınca herkez tartılmayı unutmasın lütefennnnnnn....

EGEDENİZZZ kuzum yine nerelerdesinnnnnnnn...

evett bende ölçülerimi almışş bulunuyorumm...benim ölçülerde bayragıı kalçaa alıyorrr...ve en önde gidiyorr...zati beni görsenizz..belden aşağısı var kalça ve bazennn....hıhh napalım yemeğinn salçalısı kadının ..... bu lafa kandıkda böle oldukk..dimeyelerdi böle bi laff...

gögüs:: 104 ((allahdan bunlar çok aşırı yok o zaman ice heybetli olurdumm.))

bel::::86 ((kasarsam 84 oluyorda kasmaya gerek yok :KK1: amaöyle salık yürümem benim mide hep çekik moddadır dar giydiğim içinde çekikken 84:KK1::KK1: ))

kalça::110 :26::26: (( maşalllah demeyinn :) nazar değsinde erisin acık..))

kol:::31 ((kollardada baya varrr acıcık sıkılaşma çalışmamm lazımmmm ))

kızlarr yaaa esas neye şok oldumm..defterimde ilk diyete başladığım zamanlardaki ölçülerimde vardııı amann allahımmmm...ölçülerimi bi duysanızzzz:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: böle olurdunuzz..ben neymişimm be dedimmm..

Son düzenleme:
Selamin aleykum kizlaaaar upuzun zamandir nete giremiyprum cepten int paketim bitti giremedim
Evdede pek durmuyorum annem le rdeyim
Cok sukur annem evde ikinci ameliyat spnucu cikti
Tertemizmis :)kemoterapiye gerek yok dedi drlar hamdolsunn

Sizler nasilsiniz kizlarrr. Umarim herkez iyidir
Bende iyiyim kizlar bebisde iyi teyzeleri
Haftaya carsamba randevim var ikili taramaya girecegiz akli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin yuce rabbim
Hepinizi cok optum

canımm çokk sevindimm..allahh göstermesin bidaha uzak etsizz sizden bu hastalığıı...

kendine dikkat ett...bebişide okşa bikerecik bizim için selamımızı süleee ve dekiii bizimkilerede sülesinn bizi bekletmesinlerr çokk :) :)sen söyle o iletir orada onlaraa :)

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Anam çok geç oldu ama ben ancak gelebildim :KK1:
Sabah bir çıktım evden saat 5de eve girebildim. Nasıl koşturmacadan yorulduysam benim tansiyon resmen yine eve geldiğimde yerlere düştü :26:
Zaten daha dışarda elim ayağım titremeye başladı ve eve geldiğimde büyük tansiyonum 7 küçüğü 5 di resmen :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Valla bir an öbür tarafı boyluyorum sandım ama çocuklarlada tek başına bir yere gidecek halde değildim :KK53:
Büyük kız sağ olsun tuzlu ayran verdide büyük 9 küçük 5 oldu. Normalde zaten düşüktür ama bu kadar ilk kez düştü :26:
Herhalde sıcaklardan dolayı böyle oldu ama şükür iyiyim şu anda :KK34:

Gündüz malum psikatre gidecektik; gittik ve tam 3 saat hastanede beklemek zorunda kaldık yoğunluktan :KK53:
Kafayı yiyecektim az daha hatta hiç yapmadığım şeyi yaptım adamın biriyle tartıştım :KK1:
Adam çocukların etrafta dolaşmasına ve bıdı bıdı konuşmasına sinir oldu susturun şunları dedi ve bende mahalle kadını çizgisine girdim ister istemez :KK60: ne yapayım ağızlarınımı bantlıyayım sonuçta tam 3 saattir bekliyoruz diye başladım söylenmeye :KK1:
Hatta en son doktorun kapısında beklerken adama bakarak o deliyse ben ondan deliyim dedim :KK60: raporsuz ceco :KK60:

Doktor tam bir dengesizdi :KK47: İnanın çok pişman oldum gittiğime :KK47::KK47::KK47::KK47:
Önce birlikte içeri girdik ve kızıma iki soru sordu ( arkadaşlarınla tartışıyormusun hatta dövüşüyormusun diye sordu bizim cadıda kaşınıyorsa döverim tabi dedi :KK1: sonrada resmen kendini jiletlemeye başladınmı diye sordu dengesiz herif :KK52::KK52::KK52: Şok oldum çünkü hayatımda böyle bir tepki beklemiyordum doktordan tabi kızımda şaşırdı okadarda değil dedi :KK50:
Sonra annen seni zorlamı getirdi diye sordu bizimkide dürüstlüğün ...okunu çıkardığı için biraz öyle oldu diyince kızı odadan kovdu resmen zoraki geldiysen işim olmaz senle diye :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: )
Kal geldi bana o anda ve kız çıkınca bir yandan ya ders vermek için yaptım diyip benle çok güzel konuşacak sandım ama adam gayet ciddiymiş meğer :KK47:
Bana bir başladı saymaya işte bu kızda erkeklik özentisi var tedavi olmazsa kesinlikle psikopat olur yok efendim çapaya götürüp sapkınlık bölümünde tedavi ettir bu kız sapıkta olabilir yok işte herkesle tartışıyorsa kesinlike tedavi ettirmeseniz transseksülel bile olur demezmi :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
Az daha çıldıracaktım ya siz ne diyorsunuz doktor bey bu iş bu kadar basitmi falan diye söylenmeye başladım ağlayarak :KK14::KK14::KK14::KK14: Bir anneye böyle bir şeyi nasıl bu kadar rahat söylersiniz diye söylendim ama adam çok rahat valla ben adım gibi eminim umarım ben yanılıyorumdur ama sonuç ortada demezmi ( neymiş kaba konuşmuş ona karşı birde giyiminden belliymiş ki çocuk siyah kot kırmızı gömlek ve içine bildiğin beyaz tshirt giymişti :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Kız kardeşimede aynı davranmış hatta onada oğlunu hiç iyi yetiştirememişsin bu çocuk hiper aktiv ama sen düzgün yetiştirseydin böyle olmazdı demiş, bir kağıda iki kitap ismi yazmış sonrada kendini geliştirip çocuğunu düzgün yetiştirmezsen sonu köprü altı olur kesin demiş :KK47::KK47::KK47::KK47: Birde kendi çocuğundan bahsetmiş yok efendim onunda oğlu 5 yaşındaymış da işte durdan oturdan anlıyormuş o çocuğunu düzgün yetiştirdiği için kesin oğlunun geleceği parlak olurmuş falan diye.
Kızkardeşimde siz nasıl böyle konuşursunuz benimle ne hakla anneliğimi sorgularsınız hem ne demek köprü altı siz bilemezsiniz onu Allah bilir demiş ve çıkmış.
Adam hatta sen çok fazla rahat bir kadınsın demiş kardeşime :KK1:

Çıkışta kardeşim yürüsün gitsin ordan sorunlu olan kendisi ne takacağım onu dedi ama tabi benim sinirler latçka olmuştu bile :KK53:
Eşime telefonda anlattım kızım duymadan ( kızıma tabi hiç anlatmadık doktorun söylediklerini ) oda aynı şeyi söyledi ve gerekirse özel bir doktora danışmak için gidebileceğimizi söyledi :KK34: Bende öyle bir durum olmadığına adım gibi eminim ama insan ister istemez sinir oluyor :KK47:

Yine Roman oldu yazdıklarım ama bir şekilde rahatlamam gerekiyordu ve sizlerinde fikirleri benim için çok önemli :KK34:
Sizce benmı yanılıyorum yoksa bu doktor gerçekten dengesizmi :KK53:
Kusura bakmayın sizlerinde başını şişirdim :KK34:

Hayirli sabahlar arkadaslar...

Cecom bugun yine kosturmacadasin canim kolay gelsin. Gerci her gunun boyle bizde alistik artik :KK66:
canim esin baya cekti galia insaallah bu kirdirmada hepsi gecer de enistemizde rahatlar. ALLAH im sifasini versin insaallah. Cecom bu aralar kv den ses yok hayirdir :KK37:

kizlar su olcu meselesine bende sinir oldum rakamlara ama ne yapalim buda bir gercek... Bence bu cuma olcsek ayin sonu cunku. Bide obur ay olculuruz ne dersiniz??? Yada herkes bu cuma olculsun ama yazmasin obur aya da yazmayiz sadece soyleriz bel su kadar inceldim vs...diye...

Sorma canım yaa hemde ne koşturma stres ve sinirde ikramiyesi :KK1:
Hee valla KVyle bu ara görüşmüyoruz ya o yüzden olay yok :KK1: bakalım pazar günü amcaoğlunun nişanı için bir araya geleceğiz :KK1: bakalım nasıl gececek günümüz :KK1: ama az daha unutuyordum cumartesi kızın doğum günü için eşim çağıracak herhalde anasınıda :KK1: gelirse tabi :KK1:

anammmm susuzz kalmışş cecomm yapılırmı bu yawww...neyse ayran yetişmiş imdadınaa...ben bu ara su işini saldımyineeee :KK37::KK37::KK37:off sıkılıyorum bazen kendimdenn bi aldığım kararı yerine getiremiyorumm diyeee..

cecomm enişteye çok geçmişş olsunn rabbim şifasını versinde kurtarsınn bu hastalıktann....

Sorma canım yaa havalar sıcak ama bende yeterince içemiyorum herhalde :KK34: içsemde anında terle atıyorum :KK1: bir 10 dakika vucudta kalsaydı bari :KK1:

Bu arada geçmiş olsun dileklerin içinde çok teşekkür ederim :KK34: şu anda iyi ama işte her an tutabiliyor ağrısı :KK34:

Selamin aleykum kizlaaaar upuzun zamandir nete giremiyprum cepten int paketim bitti giremedim
Evdede pek durmuyorum annem le rdeyim
Cok sukur annem evde ikinci ameliyat spnucu cikti
Tertemizmis :)kemoterapiye gerek yok dedi drlar hamdolsunn

Sizler nasilsiniz kizlarrr. Umarim herkez iyidir
Bende iyiyim kizlar bebisde iyi teyzeleri
Haftaya carsamba randevim var ikili taramaya girecegiz akli eli ayagi duzgun evlatlar nasip etsin yuce rabbim
Hepinizi cok optum

Canım çok çok sevindim annenin sonuçlarına :KK71:
Rabbim bir daha göstermesin öyle sıkıntılar :KK34: Aminnnnnnnnnnn
Ay kuzucukta inşallah sağlıklı ve huzurlu olarak doğar :KK34: Çarşamba ultrason resmi verirse biz teteleride görmek isteriz :KK1: çek resmini at buraya :KK1:
Maşallah diye diye bakarız fasülyemize :KK1:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

kızlarrr yarınn ölçüleride bildirelimmmmmmmmm.....yarın evdeyimm..erken bildirim yaparsanızz öğlene listeyi paylaşırımmm..

bu hafta ölçüleride alın ölçüleride bildirelimm...sabah uyanınca herkez tartılmayı unutmasın lütefennnnnnn....

EGEDENİZZZ kuzum yine nerelerdesinnnnnnnn...

Yarın hemen ölçülerimi ve evdeki tartıya göre kilomu bildiriyorum canım :KK34:
Kızacaksın ama bugünde tansiyondan gidemedim spora :KK1: yahu insan ara verince bünyede direniyor :KK1: inşallah pazartesiden sonra hiç kıvırmadan gideceğim sporumada :KK34:
Evdeki tartıyı çok fazla bile tartsa baz almaya karar verdim daha doğrusu yarınlık sonra eşimi ikna edip foruma gidince o beğendiğim tartıyı alacağım :KK1: :KK1: :KK1:

evett bende ölçülerimi almışş bulunuyorumm...benim ölçülerde bayragıı kalçaa alıyorrr...ve en önde gidiyorr...zati beni görsenizz..belden aşağısı var kalça ve bazennn....hıhh napalım yemeğinn salçalısı kadının ..... bu lafa kandıkda böle oldukk..dimeyelerdi böle bi laff...

gögüs:: 104 ((allahdan bunlar çok aşırı yok o zaman ice heybetli olurdumm.))

bel::::86 ((kasarsam 84 oluyorda kasmaya gerek yok :KK1: amaöyle salık yürümem benim mide hep çekik moddadır dar giydiğim içinde çekikken 84:KK1::KK1: ))

kalça::110 :26::26: (( maşalllah demeyinn :) nazar değsinde erisin acık..))

kol:::31 ((kollardada baya varrr acıcık sıkılaşma çalışmamm lazımmmm ))

kızlarr yaaa esas neye şok oldumm..defterimde ilk diyete başladığım zamanlardaki ölçülerimde vardııı amann allahımmmm...ölçülerimi bi duysanızzzz:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: böle olurdunuzz..ben neymişimm be dedimmm..

Canım o ölçüler yakında çok daha aşağılarda olucak merak etme canım :KK34:
İnşallah bende yarın sabah ölçülerimi alacağım o zaman gör sen ölçü adamı nasıl çok eder diye :KK1:
Tabi eninde sonunda o ölçüler çok daha ufalacaklar :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :KK3:

Anam çok geç oldu ama ben ancak gelebildim :KK1:
Sabah bir çıktım evden saat 5de eve girebildim. Nasıl koşturmacadan yorulduysam benim tansiyon resmen yine eve geldiğimde yerlere düştü :26:
Zaten daha dışarda elim ayağım titremeye başladı ve eve geldiğimde büyük tansiyonum 7 küçüğü 5 di resmen :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
Valla bir an öbür tarafı boyluyorum sandım ama çocuklarlada tek başına bir yere gidecek halde değildim :KK53:
Büyük kız sağ olsun tuzlu ayran verdide büyük 9 küçük 5 oldu. Normalde zaten düşüktür ama bu kadar ilk kez düştü :26:
Herhalde sıcaklardan dolayı böyle oldu ama şükür iyiyim şu anda :KK34:

Gündüz malum psikatre gidecektik; gittik ve tam 3 saat hastanede beklemek zorunda kaldık yoğunluktan :KK53:
Kafayı yiyecektim az daha hatta hiç yapmadığım şeyi yaptım adamın biriyle tartıştım :KK1:
Adam çocukların etrafta dolaşmasına ve bıdı bıdı konuşmasına sinir oldu susturun şunları dedi ve bende mahalle kadını çizgisine girdim ister istemez :KK60: ne yapayım ağızlarınımı bantlıyayım sonuçta tam 3 saattir bekliyoruz diye başladım söylenmeye :KK1:
Hatta en son doktorun kapısında beklerken adama bakarak o deliyse ben ondan deliyim dedim :KK60: raporsuz ceco :KK60:

Doktor tam bir dengesizdi :KK47: İnanın çok pişman oldum gittiğime :KK47::KK47::KK47::KK47:
Önce birlikte içeri girdik ve kızıma iki soru sordu ( arkadaşlarınla tartışıyormusun hatta dövüşüyormusun diye sordu bizim cadıda kaşınıyorsa döverim tabi dedi :KK1: sonrada resmen kendini jiletlemeye başladınmı diye sordu dengesiz herif :KK52::KK52::KK52: Şok oldum çünkü hayatımda böyle bir tepki beklemiyordum doktordan tabi kızımda şaşırdı okadarda değil dedi :KK50:
Sonra annen seni zorlamı getirdi diye sordu bizimkide dürüstlüğün ...okunu çıkardığı için biraz öyle oldu diyince kızı odadan kovdu resmen zoraki geldiysen işim olmaz senle diye :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47: )
Kal geldi bana o anda ve kız çıkınca bir yandan ya ders vermek için yaptım diyip benle çok güzel konuşacak sandım ama adam gayet ciddiymiş meğer :KK47:
Bana bir başladı saymaya işte bu kızda erkeklik özentisi var tedavi olmazsa kesinlikle psikopat olur yok efendim çapaya götürüp sapkınlık bölümünde tedavi ettir bu kız sapıkta olabilir yok işte herkesle tartışıyorsa kesinlike tedavi ettirmeseniz transseksülel bile olur demezmi :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:
Az daha çıldıracaktım ya siz ne diyorsunuz doktor bey bu iş bu kadar basitmi falan diye söylenmeye başladım ağlayarak :KK14::KK14::KK14::KK14: Bir anneye böyle bir şeyi nasıl bu kadar rahat söylersiniz diye söylendim ama adam çok rahat valla ben adım gibi eminim umarım ben yanılıyorumdur ama sonuç ortada demezmi ( neymiş kaba konuşmuş ona karşı birde giyiminden belliymiş ki çocuk siyah kot kırmızı gömlek ve içine bildiğin beyaz tshirt giymişti :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Kız kardeşimede aynı davranmış hatta onada oğlunu hiç iyi yetiştirememişsin bu çocuk hiper aktiv ama sen düzgün yetiştirseydin böyle olmazdı demiş, bir kağıda iki kitap ismi yazmış sonrada kendini geliştirip çocuğunu düzgün yetiştirmezsen sonu köprü altı olur kesin demiş :KK47::KK47::KK47::KK47: Birde kendi çocuğundan bahsetmiş yok efendim onunda oğlu 5 yaşındaymış da işte durdan oturdan anlıyormuş o çocuğunu düzgün yetiştirdiği için kesin oğlunun geleceği parlak olurmuş falan diye.
Kızkardeşimde siz nasıl böyle konuşursunuz benimle ne hakla anneliğimi sorgularsınız hem ne demek köprü altı siz bilemezsiniz onu Allah bilir demiş ve çıkmış.
Adam hatta sen çok fazla rahat bir kadınsın demiş kardeşime :KK1:

Çıkışta kardeşim yürüsün gitsin ordan sorunlu olan kendisi ne takacağım onu dedi ama tabi benim sinirler latçka olmuştu bile :KK53:
Eşime telefonda anlattım kızım duymadan ( kızıma tabi hiç anlatmadık doktorun söylediklerini ) oda aynı şeyi söyledi ve gerekirse özel bir doktora danışmak için gidebileceğimizi söyledi :KK34: Bende öyle bir durum olmadığına adım gibi eminim ama insan ister istemez sinir oluyor :KK47:
34:

ayyy cecommm siz kim gittinizz dr diye yaaaaa...inanmıyorum dediklerineee...adamın kendsi sorunluymuşş bes belliii..amann beyza duymasınn hiçbirinii yaaaa...

bence şimdi o dr un dediklerini kafandan tamamenn silll...ve güzel bi dr araştır beyzadan gizlii..gerekirse özel muayenehanesinde ki bu çok daha iyi oluyor güzel ilgileniyorlarrr...ve önce beyzayı ayarlaa..ama tamamenn kendii istegiyle gidecek kıvamda olsunn...evde olagan geerginliklerinden birinde ona kırıldığını söyle ve bi nevi tiyatro yap ve ağlama moduna gir..ve yalnız bi odaya geç..gerekirse eniştede bu tiyatrıya dahil olsunn ve kuzuya desin annen kötü ve gönlünü al diye..

ve o yanına geldiğinde ağlayarakk çokk üzüldüğünüü..sırf evdeki huzursuzluk bitsin mutlu bi aile olabilmek için psikolog istediğini ve herkezin gidip bikerede olsa görüşmeye gideceğinii...ailenin sadece mutlu bi aile olması için elinden geleni yapacak olan bi anne olduğunu anlat onaa...onu kırmak istemediğini ve kırılmak istemediğini söylee...onların en değerlileri olduğunu sadece onlar mutlu olsun diye yaşadığını ona anlatt..ve o arada

enişte gelsinn..niye ağlıyorsun desin..ve onada deki bitti bugünden sonra karar alıyoruz bundan sonra kimse birbirine gülden agır söz etmicek ve mutlu bi aile olabilmek için elimizden geleni yapacagız ve ilk iş bizi anlayıp bize akıl verecek dr gideceğiz..hepimiz için ayrı gün alıcazz...ailemiz için bunu yapıcaz..biz bu işin üstesinden gelemiyoruzz ve ben çoküzülüyorum diyeceksin eniştede tam destek arkandayım konuşması yapacak..ve

kuzuya döneceksinizz eminim bu konuşma üzerine oda bende varım dicekkk ve gönüllü gidecektirr..

sakın ha bugünki dengesizin dediklerini kafaya takmaaa...

ayyy cecommm siz kim gittinizz dr diye yaaaaa...inanmıyorum dediklerineee...adamın kendsi sorunluymuşş bes belliii..amann beyza duymasınn hiçbirinii yaaaa...

bence şimdi o dr un dediklerini kafandan tamamenn silll...ve güzel bi dr araştır beyzadan gizlii..gerekirse özel muayenehanesinde ki bu çok daha iyi oluyor güzel ilgileniyorlarrr...ve önce beyzayı ayarlaa..ama tamamenn kendii istegiyle gidecek kıvamda olsunn...evde olagan geerginliklerinden birinde ona kırıldığını söyle ve bi nevi tiyatro yap ve ağlama moduna gir..ve yalnız bi odaya geç..gerekirse eniştede bu tiyatrıya dahil olsunn ve kuzuya desin annen kötü ve gönlünü al diye..

ve o yanına geldiğinde ağlayarakk çokk üzüldüğünüü..sırf evdeki huzursuzluk bitsin mutlu bi aile olabilmek için psikolog istediğini ve herkezin gidip bikerede olsa görüşmeye gideceğinii...ailenin sadece mutlu bi aile olması için elinden geleni yapacak olan bi anne olduğunu anlat onaa...onu kırmak istemediğini ve kırılmak istemediğini söylee...onların en değerlileri olduğunu sadece onlar mutlu olsun diye yaşadığını ona anlatt..ve o arada

enişte gelsinn..niye ağlıyorsun desin..ve onada deki bitti bugünden sonra karar alıyoruz bundan sonra kimse birbirine gülden agır söz etmicek ve mutlu bi aile olabilmek için elimizden geleni yapacagız ve ilk iş bizi anlayıp bize akıl verecek dr gideceğiz..hepimiz için ayrı gün alıcazz...ailemiz için bunu yapıcaz..biz bu işin üstesinden gelemiyoruzz ve ben çoküzülüyorum diyeceksin eniştede tam destek arkandayım konuşması yapacak..ve

kuzuya döneceksinizz eminim bu konuşma üzerine oda bende varım dicekkk ve gönüllü gidecektirr..

sakın ha bugünki dengesizin dediklerini kafaya takmaaa...

Yok canım dediğin gibi adam kendi sorunlu ne takacağım onun lafına :KK35:
Sonuçta bende ufakken erkek fatma gibiydim trans gibi bir halimmi var :KK60: tövbe ya Rabbim yaa adam iyice kafayı yemiş bencede :KK33:
Yok bugün eşim kızıma acıkca söyledi ( o sadece ona doktorun psikopat olursun dediğini biliyor diğer şeyi söylemedik tabiki ) kızım o doktor iyice sıyırmış sen sakın ona takma bak içinin rahat etmesi için özel bir doktora gideriz dedi :KK34: baştan biraz bozuldu ne gerek var diye ama sonra tamam çok önemliyse sizin için gideriz dedi :KK34:
Hayır ben ergenlikte normaldir işte bir iki seneye kalmaz değişir endişe etmeyin demesini beklerken adam bizi dibe batırdı resmen :KK47:
Zaten doktoru da şikayet ediceğiz kız kardeşimle :KK20:
Tavırları hiç bir psikatre uygun değil valla ben benim doktoruma kurban olurum kadıncağız o kadar güzel ilgilendiki önümüzdeki ay ona gittiğimde onada danışacağım belki tavsiye edebileceği bir çocuk psikatre vardır :KK34: yada belki kendi iki dakikada olsa görüşür kızımla :KK34:

kızlarr bu gece rüyamda görüyorumkii uyanıyorumm pc açıp buraya geliyorum sayfayı açıyorumm hepimiz resimlerimizi paylaşmışızz anamm diyorumm bende paylaşmışım dışarı kapalımı acaba diyee :) :) bu kadar konuşuyoruzz yaa merak ediyorum bazen sizlerii heralde o girdi rüyalarımaa :) :)

Hayirli cumalar arkadaslar.
İnsaallah herkes tartida eksileri gormustur.
Bildirim yapiyim azcik uyumaya caliscam kizlar...
Bende +var amacok degil +200gr...

Gecen hafta 96.00di
bu hafta 96.200

Beden olculeride verilcekmi? Verilcekse aksama dogru veririm. İsterseniz herkes kendi evindede tutabilir sadece +- degerlerini soyleriz... Neyse siz ne derseniz ben uyarim ama simdi uyurum gorusurukkk :KK53:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Herkese hayırlı cumalar :KK71:
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı olarak önünüze sunsun ....Aminnnn

kızlarr bu gece rüyamda görüyorumkii uyanıyorumm pc açıp buraya geliyorum sayfayı açıyorumm hepimiz resimlerimizi paylaşmışızz anamm diyorumm bende paylaşmışım dışarı kapalımı acaba diyee :) :) bu kadar konuşuyoruzz yaa merak ediyorum bazen sizlerii heralde o girdi rüyalarımaa :) :)

Canım Rabbim hayırlara çıkartır inşallah rüyani ....Aminnnnnnnnn

Hayirli cumalar arkadaslar.
İnsaallah herkes tartida eksileri gormustur.
Bildirim yapiyim azcik uyumaya caliscam kizlar...
Bende +var amacok degil +200gr...

Gecen hafta 96.00di
bu hafta 96.200

Beden olculeride verilcekmi? Verilcekse aksama dogru veririm. İsterseniz herkes kendi evindede tutabilir sadece +- degerlerini soyleriz... Neyse siz ne derseniz ben uyarim ama simdi uyurum gorusurukkk :KK53:

Canım eminim ödemdir o yoksa okadarcık artı artı sayılmaz :KK34:
Bende ölçülerimi birazdan alır yazarım bakalım herhalde en büyük totoş benimkisi :KK60:

Evet kızlar geldik dananın kuyruğunun koptuğu noktaya :KK1:

Malum spor salonuna gidip dünde tartılamadım ama artık kaçmak nereye kadar diyip evdeki tartımı baz alarak tartıldım. Bugün inşallah yenisini alacağım ama ben yinede evdekinde çıkan sonuçu şimdilik paylaşıyorum :KK34:
Yanlış olduğunu bile bilede olsa ondaki sonuçu yazacağım :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Hesapta 110 kiloymuşum evdeki tartıya göre :KK14:
Yanlış olduğuna eminim çünkü öyle olsa pantalonumun içine girememem lazım :KK1:

Bu son miladım olsun diyorum ve şu çizelgemide kaldırıyorum en azından bir kaç haftalığına çünkü gördükce kendimi kandırmış olurum :KK34:

Ölçülerimde;

Göğüs; 117 cm
Bel; 106 cm
Basen; 135 cm ( totoş görün totoşşşşşş :KK60: :KK60: sizinki benimkinin yanında minnak kalır :KK1: ama eriyecek o totoş :KK34: )

Hahahaha alemsin cecocuğum ya :KK60:

Doktoru da boşver, sıyırmış mı ne... Şikayet edin gitsin, öyle psikiyatrist mi olur... Bir de çocuk psikiyatristi sözde... Ufaklığa da maşallah :nazar:

O tartıyı alınca herşeyini yazz :KK70:

Evet, şimdi hesap verelim :KK60: 80 kg geliyorum kızlar :KK8: 7'lere çok az kaldı :KK9: Hedef 65 tabii.

Hahahaha alemsin cecocuğum ya :KK60:

Doktoru da boşver, sıyırmış mı ne... Şikayet edin gitsin, öyle psikiyatrist mi olur... Bir de çocuk psikiyatristi sözde... Ufaklığa da maşallah :nazar:

O tartıyı alınca herşeyini yazz :KK70:

Evet, şimdi hesap verelim :KK60: 80 kg geliyorum kızlar :KK8: 7'lere çok az kaldı :KK9: Hedef 65 tabii.

Yaaaa sorma canım dellendirdi bizi ama gereken şikayeti yaptık iki kızkardeş :KK34: en azından uyarı alsın da bir başkasına yapmasın bari :KK34:
Bu arada bugün gittim tartıyı almaya :KK53: kalmamışşşşşşşşşşşş :KK53::KK53::KK53::KK53:
Hafta içi tekrar aynı mağazaya bakacağım olmadı başka bir yerde nasılsa bulurum o tür bir tartı :KK34:
Hep benim herifimin yüzünden hem o gün daha sonra bakarız dedi sonrada eee keşke alsaydın madem çok istiyordun dedi :KK1: şimdide yarın maaşı alıyorum daha sonra istersen biraz daha pahalıda olsa o tür bir tartı alırsın dedi :KK1:

Neyse bulacağız artık güzel bir tartıda çokda olsa doğru rakamı görelim :KK1:

kızlarrr nerelerdesinizzzz...ŞİRİNEEE ERANİSAAA...

CETVELİ YAYINLIYORUMMMM.....

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa76,475,175,5
83.3kgwaw77,8797877,6
80,4zambak0679,6------
96kgegedeniz8582---80
87kgsedacan81,2------
97,5kgceco349698izinli110
100kgşipşirine95,395,5---
99kgaykurt97,497,19696,2

CECOMMM takma kafaya...tartıyı all lsteyi değiştiririzz hemenn....cecom sana tavsiyemm listen çok az yemek listen acık arttır..

EGEDENİZZZZ...senden rica ediyorumm listeni paylaşırmısınnnnnnnnnnn.....çok güsel kilo veriyorsunn..mesela senin önceki listenn cecoyada yarayacaktır eminim o başladığında aynı kilodaydınızzzz...paylaşacagın liste aykurtada cecoyada yarayacaktır eminimm...bide hala daha aynı listeyimi yapıyorsunnn ?? şimdiden sonra ikimizin kilosuda yakın...şimdiki listende bana yarayacaktırr...onuda paylaşırsan bizde veririz belki kilooooooooo....sanada minnettar kalırızzzz ...

zati listeler aynı..ama farklılık duygusu yaratır bizde belkiii......

Hala aynı listeyle devam ediyorum aslında çarşamba günü gidecektim de benim beynimdeki saat 24 saat ileriymiş perşembe sanıyordum :KK60: Randevu alma saatini kaçırdım. Pazartesi günü gideceğim yeni liste için, artık değiştirmem lazım o liste bana fazla gelmeye başladı.

Eski listeyi de yarın yazarım, nette bir problem var, çok yavaş açılıyor, zor girdim kk ya :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr :KK3:

Kızlar sabah erkenden Nişantaşına gidip kendime yeni ciciler aldım yarınki Nişan için :KK1:
Bugünde malum kızımın bir gün geçikmeli de olsa Doğum günü kutlaması için hazırlık yaptım ve hazır daha kimse gelmeden sizlerede bir bakayım dedim :KK1:
Kızçemin pastası çok güzel olmuş :KK16: kesmeden resmini çekeyimde sizlerede gösteririm :KK1:
Ben kendi adıma akşam yemeği yemedim ince de olsa bir dilim yerim diye :KK1:

Akşam misafirler gidince inşallah damlarım yine :KK1:

başlangıçönceki dönem1.hafta2.hafta3.hafta4.haftaay sonu
82kgeranisa76,475,175,5
83.3kgwaw77,8797877,6
80,4zambak0679,6------
96kgegedeniz8582---80
87kgsedacan81,2------
97,5kgceco349698izinli110
100kgşipşirine95,395,5---
99kgaykurt97,497,19696,2

Canım ellerine ve emeğine sağlık :KK71:
Allah senden razı olsun güzelim ....Aminnnnn
Hakkını helal et okadar vakit ayırıyorsun bizler için :KK34:
İnşallah haftaya bende gerçek kilomu artık öğrenip ona göre bildirimimi yaparım :KK34:

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :KK3:

Misafirlerim baya geç gitti sayılır :KK34:
Çocuklar baya bir eğlendi hatta benim küçük cimcime doyamadı herhalde en son teyzesinin peşinden ağladı daha yeni parti başladı gitmeyin diye :KK60: parti başlasın diye ablası onlara gaz verdi devamlı anında kapmış bizimkide :KK1:
Uyuz görümcem ve KVde geldiler :KK1:
Onlar fazla kalmadı 2 saat zor oturdular :KK1: Aslında daha erken gideceklerdi ama ben inat ettim komşu ablam gelmeden pasta kesmeyeceğiz diye :KK1:
Çok fazla sohbet etmedik zaten her zamanki gibi :KK53: KV zaten diş etinden ameliyat olduğu için konuşmadı bile :KK1:

Kızıma komşu ablası çok güzel koyu pembeye yakın bir elbise üzerine çok hoş beyaz bir hırka almış :KK16: cadı bayıldı hatta yarınki nişana onu giydireceğim fıstığıma :KK34:
Tetemiz yani kardeşim çok güzel bir eşortman takımı almış cimcimeye :KK1: onada bayıldı cadı :KK1:
Görümce kısa bir şort üzerine tshirt almış, KVde tayt tshirt almış ve cadı neden bilmiyorum onlarınkini halının üzerine bırakıp gitti :KK1: hani az daha büyük olsa anası öğretmiştir olurdu kesin :KK1:
ASlında ilk kez doğru dürüst birer hediye almışlar :KK53: önceki doğum gününde görümce kilotlu çorap almıştı yaz günü :KK1: kv desen bir don bir atlet :KK60: herhalde bu sefer kalabalık olucak rezil olmayalım dediler :KK1:

Yarın sabah erkenden kalkmam lazım. Eşimin kuzenide geç saatte geldi bize yatıya nasılsa birlikte nişana gideriz diye :KK1:
Bir yandan kendimle uğraşırken bir yandanda kahvaltı hazırlamam lazım :KK1: en geç 12de erkek evinin önünde olmamız lazım ve ben o saate kadar nasıl yetiştireceğim kendimi bilmiyorum :KK1:
Allahtan geceden kırmızı ojelerimi sürdüm :KK1: 3 kuruş fazla olsun ama kırmızı olsun mantığıyla yola çıkan ben yarın siyah pantalon üzerine siyah kolsuz ve kırmızı uzun hırka gibi bir şey giyeceğim :KK1: Yarın kesin resim çekilirim ve eğer eşim izin verirse sizlerede gösteririm :KK1:

Neyse yatayım sabah erken kalkacağım :KK3:
:KK54::KK54::KK54::KK54:

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım?

Bugün ayın 1'i, yeni ay hepimize huzur, mutluluk ülkemize de barış getirsin inşallah.

Yeni ay yeni başlangıç olduğuna göre, net gene sapıtmadan ben size diyetisyenin verdiği örnek listeyi yazayım, değişim tablolarının resmini çekerim, bir yığın not aldı kadın üzerlerine, biraz karışık. Yazarsam çorba olacak :KK9:

Evet, örnek liste:

Kahvaltı:

1 dilim beyaz peynir veya 1 adet haşlanmış yumurta
4-5 adet zeytin veya 2-3 adet ceviz (ben zeytin yemediğimden böyle bir düzenleme yaptık :KK34:)
3 ince dilim ekmek
Çay, bitki çayı gibi içecekler şekersiz olmak kaydıyla sınırı yok,atış serbest :KK60:
Çiğ sebze (domates, salatalık yeşil biber vs) bol miktarda, ne kadar yiyebilirseniz.

Ara Öğün (İki Saat Sonra):

1 Porsiyon Meyve

Öğle Yemeği:

1 Porsiyon sebze yemeği (5-6 yemek kaşığı) veya 1 porsiyon et yemeği
1 Su Bardağı yoğurt veya ayran
Salata
2 İnce Dilim Ekmek

Ara Öğün:

2 Porsiyon Meyve

Akşam öğününe daha varsa, bundan iki saat sonra tekrar bir ara;

1 dilim beyaz peynir ve 1 dilim ekmek

Akşam Öğünü:

1 Porsiyon sebze yemeği veya bu kez 2 porsiyon et yemeği
Bir su bardağı yoğurt
Salata
2 dilim ekmek

Ara Öğün:

1 Porsiyon Meyve ve 1 su bardağı süt veya yoğurt

Kızlar bütün öğünler arası iki saat olmalı. Sabah diyelim 7'de kahvaltı ettiniz, 1 de öğle yemeğine oturacaksanız saat 9 ve 11 de ara öğün yapmanız gerek. Ekmekler de ince dilim olacak aman haa... Zaten ara öğün de fazla olduğu için açlık hissedeceğinizi sanmam.

Günaydın kızlar, nasılsınız bakalım?

Bugün ayın 1'i, yeni ay hepimize huzur, mutluluk ülkemize de barış getirsin inşallah.

Yeni ay yeni başlangıç olduğuna göre, net gene sapıtmadan ben size diyetisyenin verdiği örnek listeyi yazayım, değişim tablolarının resmini çekerim, bir yığın not aldı kadın üzerlerine, biraz karışık. Yazarsam çorba olacak :KK9:

Evet, örnek liste:

Kahvaltı:

1 dilim beyaz peynir veya 1 adet haşlanmış yumurta
4-5 adet zeytin veya 2-3 adet ceviz (ben zeytin yemediğimden böyle bir düzenleme yaptık :KK34:)
3 ince dilim ekmek
Çay, bitki çayı gibi içecekler şekersiz olmak kaydıyla sınırı yok,atış serbest :KK60:
Çiğ sebze (domates, salatalık yeşil biber vs) bol miktarda, ne kadar yiyebilirseniz.

Ara Öğün (İki Saat Sonra):

1 Porsiyon Meyve

Öğle Yemeği:

1 Porsiyon sebze yemeği (5-6 yemek kaşığı) veya 1 porsiyon et yemeği
1 Su Bardağı yoğurt veya ayran
Salata
2 İnce Dilim Ekmek

Ara Öğün:

2 Porsiyon Meyve

Akşam öğününe daha varsa, bundan iki saat sonra tekrar bir ara;

1 dilim beyaz peynir ve 1 dilim ekmek

Akşam Öğünü:

1 Porsiyon sebze yemeği veya bu kez 2 porsiyon et yemeği
Bir su bardağı yoğurt
Salata
2 dilim ekmek

Ara Öğün:

1 Porsiyon Meyve ve 1 su bardağı süt veya yoğurt

Kızlar bütün öğünler arası iki saat olmalı. Sabah diyelim 7'de kahvaltı ettiniz, 1 de öğle yemeğine oturacaksanız saat 9 ve 11 de ara öğün yapmanız gerek. Ekmekler de ince dilim olacak aman haa... Zaten ara öğün de fazla olduğu için açlık hissedeceğinizi sanmam.

canımmm çookk teşekkürlerrr biz veremezsek tüüü bizee...bende bu hafta bu listeyi deneyeyim diyorumm..gerçi bendekide aynı ama ekmekler biraz az..ekmek yerine ceviz vermişti bana..

ama şimdi kilom baya düştü bu kiloda bu listeyi yine yapsam aynı etkiyi gösterirmi acabaaa...??

vee artık benim sporada başlamam lazımm sen nettin yürüyüş yada spor yapıyormusun düzenlii?? senin sayende indirdiğim bi kaç spor programı indirmiştim bikaç gün yaptım ama sonra kaldı öylee :KK43: :KK43: yine bi atak yapıp 5 kilo daha versem süper olacak benim içinn...burası bana iyi geliyordaa..burdada saldı herkezkendini kafa estikce geliyorr..bende saldım doğal olarakk :) :)

X