- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
merhaba bende yeni katıldım buraya merak ettiğim bişey o kadar araştırmama rağmen bulamadım bu konuda bi açıklama acaba bu pko dan zayıflayarak kurtulmak mümkün mü yada zayıflayınca hamile kalma şansın ne bende 5 yıllık evliyim 2 senedir tedavi görüyorum kilomda fazla fazla var
Aramıza hoşgeldin
Hİç ümitsizliğe kapılma WAWında dediği gibi bende de pko var ve doktor kendiliğimden ikinciye hamile kalınca ( birincide varmıydı bilmiyorum ) imkansız demişti hatta aşılamamı tüpmü diye sorup durmuştu bende Rabbim ol dedikten sonra pkoda neymiş demiştim
Sende kilo vermeye odaklan ve sonrasındada sadece dua edip sabret Rabbim inşallah sizlerede nasip eder kuzu sahibi olmayı ....Aminnnnnnnnnnn
sağoll cecomm inşallah sende öle bigün geçirirsinn...ben bu ara böle gezmelere gidip kekli poçalıı günler geçirmek stiyorum amahiç yok böle bi komşu kültürümm iyikide yokmuşşş
Yok valla benim aklım gidiyor Nisa Ablam taşınırsa diye benim büyük kız bile bir ara tutturuyordu eğer nisa Ablam taşınırsa bizde evi satıp aynı apartmana gideriz banane diye
Kadıncağız tabi oğluna bağlı oğlu ev aldığı an ( ki her an da olabilir ) oda ona göre onlara yakın bir yere taşınacak gelini hamile kaldığı andan itibaren
Valla o taşınırsa zaten iltibatı koparmayız ama öyle bir komşunun bir daha bana deng gelmeyeceğine eminim :26:
Rabbim tabiki yinede gönlüne göre versin komşu ablamın diye dua ediyorum çünkü gerçekten herşeyin en güzeline laik yüreği güzel bir insan
Sanada deng gelirse inşallah öyle bir komşu deng gelir canım ....Aminnnnnnnnnn
İnan o olmasaydı ne evliliğim kalırdı nede ben bu halde olurdum ( Allah korusun çok daha bunalımlı olurdum kesin )
Rabbim herkese yüreği güzel ve dürüst insanlarla komşuluk yapmayı nasip etsin .....Aminnnnn
yemek yedik termusları doldurup CECOOOMMMMMMM eyüp sahile indik amcamlarda geldi kuzenler felan..saat 1gibi kardeşlerimi eve bırakıp bizde eve geldimm....ama negüdü...
Anammmmmmmmmm bak yine kaçırdım sizi desene
Bizde o saatlerde daha yeni evden çıkmış Beyazıta doğru gidiyorduk
Kısmet bakarsın bir gün hep bir araya gelmekte nasip olur düşünsene seninkiyle benimki bir araya gelse kesin ikiside KKdan şikayet eder senin hatunda bizimki gibi bilgisayarın içine düşecek gibi oluyormu falan gibi sorular olur kesin sohbetlerinde
Birde bakmışsın bunlar kanka olup birlikte bize karşı KK savaşı ilan ediyorlarmış