Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr
Tam 2.5 saat kızçelerimle gezdik AVMde
iyi spor oldu sayılır
Büyük kızım maşallah ana kız çıkınca çok mutlu oluyor ve neredeyse her mağazaya girmek istiyor
Bayram için istediği gibi bir elbise bulamadık maalesef hatta tam AVMden çıkacağımız sıra benim küçük cadı ödümüzü kopardı
Küçük cadı kaş göz arasında biz D & Rda kitap bakalım derken kaçtı
Anam yüreğim ağzıma geldi ama şükür 5 dakika içinde bulduk cadıyı
mağaza içinde bizim yanımızdan ayrıldı biz ay bu kız nereye saklandı diyene kadar çalışanlar güvenliğe teslim etmişler tabi hemen arkasından bizi aranırken görünce kırımızı tshirtlü kızımı arıyorsunuz diye sorunca inanılmaz rahatladım hani bir 2 dakika daha bulamasaydım herhalde bayılabilirdim :26:
TAbi cadıda çok korkmuş ve ağlıyordu aldığımızda
Bende çok korktum ama ona belli etmedim ve ohhhh annenin elini bırakıp kaçarsan böyle kaçırırlar seni dedim
Ondan sonra söz anne bir daha bırakmam dedi ve arabaya binene kadar hem benim hemde bizimle gelen komşu ablamın elini tuttu garanti olsun diye
Şimdi gülüyorum tabi ama o an yüreğim ağzıma geldi resmen
Rabbim bir daha göstermesin
Mutfakta az işim var hemde iftarlık hazırlıklarımıda yapayım adam gelmeden
Akşam iftardan sonra görüşürüz nasılsa
hadi bakalım sporun daim olsun inşalllah...kilo ne durumda?hala aynımısın canım??bende ramazandan sonra başlayacağım spora.sen spor ayakkabını eskittin ben haala alacağım..karar verdim gitti gidiyordan beğendim oradan alacağım
bu arada markofoni de nevresim takımları indirimde haberiniz olsun..ben bu ay bişicik alamam sonra bakacağım
Maalesef hala aynı artık nasıl bir ödemse at at bitmedi
Neyse artık bayram sonrası inşallah
Büyük kızla aynı numara giyiyoruz o yüzden onun spor ayakkabılarını kullanıyorum
aklı gidiyor eskiyecek ayakkabılar diye ama Annemlere gittiğimde bir çift daha almıştım olmadı dönüşümlü giyerim ki hem koku yapmasın hemde eskimesin
Aman kilolar gitsin de gerisi önemli değil varsın 5 cift ayakkabı çöpe gitsin
kiz ayni anda sende ceco da aktifti huzelce muhabbet ederiz diye yazdim yazdim zaten net de yavas parmagim bi tusa basti hooop ni onceki sayfaya gecti. pc gibi ileri geri tusu da sinir oldum. normal bisiler yazmistim ama gitmeyince sinirim bozuldu esim balkonda yanimda uyuyordu vurdum kafayi bende yattim ama yemek hazirliycam diye uuyamadim bile
Canım arada sayfa yenilemeyi unutuyorum sistemde atınca bir bakıyorum yazan kaçmış bile kimseyi göremeyince
Neyse artık biraz daha dikkat ederim
bende özledim sizlerle hoş sohbet etmeyi
maşallah sizde adet oldu canım haftada en az bir kez avm ye gidiyorsunuz herhalde??bizim kuzucuklarda sıkılıyor bazen parka gidiyoruz bazen bisiklet sürüyorlar zaten davetlere gidiyoruz..haklı çocuklar günler uzun sıkılıyorlar
Bana Forum İstanbul çok yakın
Arabayla 5 dakika sürüyor ancak birde kızlar çok seviyor orayı
Dediğin gibi haftanın bir günü oradayız hatta bazen daha bile fazla
Birşey almasakta dolaşıp bakınıyoruz bazende çok uygun şeylerde deng geliyor insan
Bugün mesela LCW de 15 liraya çok güzel gömlekler falan vardı
tabi ben az daha vermeden inat ettim almayacağım
sende misafirini atlatmışsın canım siz k.validlerde iftar yapmıyormusunuz??
davete gitmek güzel oluyor yaa..
bu arada sahurda ekmeği kaçırdım biraz ama iftarda çook az yedim..bu yüzdeen acıkıyorum yaa..birde canım tatlı istiyorr..:26:
Canım dün bende 80ler topiğinde bir arkadaşdan öğrendim ( orayada müdavimim
)
1 bardak sıcak suya bir çay kaşığı kakao + 1 çay kaşığıda şeker ekleyip karıştır
Hem tatlı ihtiyacını kesiyor hemde günlük aldığın kalorinin % 30unu yakmaya yardımcı oluyormuş
Kokusu sıcak puding gibi içimide güzel
ben artık her akşam içmeyi düşünüyorum belki onunda bir faydası olur dedik
sağoll cecom yaaa..yapıp deneyen birinden tarif almak daha iyii...
yıkamıyorum...kabuklarını soyayımm...
içine acık tuz atıp kaşar atıp sıcak fırına vereyimm..
ee kaşar eriyene kadar mantar pişiyormuu??kaşardan önce acık pişirsemmi mantarıı ?? bide kaçç dakkada pişerr??15 dk??
kızlarla takılıyormuşsun yineee..hadi bakalımm keyifli gecer umarımm...çeşke buralarda oturaydınn cecoo...bizim yakındada çok alışveriş merkezi var sen oraya çıkardın bende gelirdimm çene çalardıkkk...[/B]
Canım mantarlar 15 - 20 dakikada pişiyor zaten
Kaşarın üzeri hafif kızarmaya başlayınca tamamdır
Kız millet mantarı çiğ bile yiyor
Gerçekten çok lezzetli oluyor
Ay keşke yakın olsaymışız gerçekten çok daha çabuk zayıflardık biz AVm Avm gezerken
Belki bir gün bir araya gelmekte nasip olur kim bilir
vallahi bu işe benimde aklım ermedi gittii.. millet yer yer günlerce bi kilo alırrr...anam bendeğil günler bi gün yiyince bi hafta onu vermeye çalışıyorumm oo yediğim farkda ya 2 dilim ekmekdir yada tatlıı...aklımm sırrım ermezz olduu...sanırımm pkonunda etkisi varr metobolizma denen şeyy bende yok gibi bişi zatennnn....
Canım geçen gün nette okudum eğer pkoyu tedavi ettirmezse eninde sonunda yine her an kilo alabiliyormuş tekrar az da olsa
Bende zaten o yüzden hastaneden endokrine randevu için uğraşıyorum ya
Maalesef dün alamadım artık inşallah bu gece
alana kadar devam inat ettim
Eğer bir ay içinde alamazsamda artık dahiliyeye alıp sonra kendimi yönlendirtirim
tıpta çare tükenmez nasılsa
kızlarr bişi sorucamm sizce ne yapmalıyımm..her seferinde aynını yaparımda bi fikir alımm dedimm...
şimdi dün eltim geldi tatilden..4 günlük gittilerrr...bugün inipp ayy hoşgeldinn nasılsınız nasıl geçi faslı mı yapayımm ??? (eski ben bunu yapardıı çay eşliğinde maceraları dinlerdi.))
yada hiç inmeyip ne zaman karşılaşırsakk..nettiniz nasıl geçti tatilinizz deyip geçiştirsemmii (( buda devamlı yaptığım şey..))
ben bu eve gelmeden önce değişiktim evlenmeden önce..sonrasında burdaki insanların bana davranış şekillerile onlara karşı şekilllendim..bu eltim alt katımda oturuyorr..kv le sorunları olur kenelde çocuklar kaynaklıı hemen bana gelir anlatmaya ..bende ama söle aman takma yollarım..ama tatile gidiyorlar insan bi alasmaldık der helallik isterr..ama hiç çıktı gitti ki..eşim bıraktı onları havaalanına..onlar kapıda ben eşimi yolculuyorum hani bi seslenicen okadar...ama yokk...
sebebide zannımcaa..eşimle kaynım işler ortak..şirketin yüklü bi miktar borcu varr..şuam işler sıfır..okullar kapanınca işlerde kapanıyorr..bu sıkışıklığa ragmen eşi 10 bin çekmişş..onlar taile gittti ondan sessiz sedasız gitti...o 10 binde sene boyu ödenecek şirkettenn...sonra bunlar sene içi yine sıkışacakk..eltimin maaşınıda etkilicekk..ve o an bana gelecek ben bıktım bunlardan elime 2 kuruş para gelmiyor..benimki beni dinlemiyor sen eşine söyle dikkatlı harcasınlarr...
ee sen iblmiyormuydun böle olduğunuda har vurup harman savurdunn....amannn her sene aynı şeyyy...neysee işte öylee bende hiç inmiyim yine gördüğüm zaman konuşurum diyorumm...
Valla canım bence hiçte ayağına gitme
Kendini fasülyeden nimet sanmasın hatun
Dediğin gibi insan bir helallik alır yol hali bak işte varınca haber veririz merak etmeyin falan der sonrada gelince ben geldim der
Eki Görüntüle 767662
kızlarr bu son günlerr çok önemlii...nasibini alanlardan oluruzz inşallah...sizlerlede paylaşmak istedim...
Allah razı olsun canım paylaşım için
Selam kizlar neler yaptiniz kurslarim cok yogun ondan ugrayamadim raporu bugun pc yi acabilirsem vericem
Canım inşallah yoğunluğun giderde yine bol bol sohbet ederiz