- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
kızlarr ben geldimmmmmmm...bugün hiç yazdımmı hatırlammıyorumm ben garip bi gün geçirdimm...işlerimi hallediyordumki eşim aradı binbir planlarından bahsettii..kısa sürede bu kadar planı nasıl kurdu bilmiyorumm...
babamlar pazar günün bilet almıştı memlekete gidiyorrlardı yani balıkesire..illa dedi onlar cuma bize iftara gelince gitmesinler blietleride iptal etsinler birlikte arabayla gidelimm...tabi bende ilk ande olmaz diye söylendimm..sonra vaz geçtimm..1 hafta kalıcaz bayramdada orda olucaz ama 3 gün oruçluyuz orada oruçlu pek güsel geçmez dedim..oda ben seni sonra yine götürürüm diye razı etti ve babamla planları yapmışlar biletleri iptal etmişlerr...ne diyim okiş dedimm...
bari pazar sabahı çıkalım dedim...cumartesi kadir gecesi evde oluruzz...babamda yok ben işlerimi hallederim cuma gecesi çıkalım..ee benim misafirim var evimi toparlayıp nasıl gidicemm bilmiyorum bakalım ...
ben gidince bir hafta görüşemicez kızlarr...şimdiden üzgünüm..ve babanemin yanına gidiyoruzz..şeker bayramıı tatlılarrr...bilmiyorum kaç + la dönerimm...almasam iyi olur gelen gibi bende dr gitmeyi düşünüyorumm...
Canım senin adına çok sevindim
Evet biraz ani bir karar vermiş eşin ama eminim sanada onada iyi gelecektir
Biraz sıkışacaksın cuma günü ama en azından bayramdan o uyuz cins eltinle uğraşmak zorunda kalmayacaksın
Eminim bayram temizliğinden tut hazırlıklara kadar ( kvnin evindeki ) herşeyi kesin sana yıkardı o
Boşver canım sen keyfine bak ve Annenlerle geçireceğin bir kaç günün tadını çıkar
Bir hafta boyunca seni özleyeceğimiz kesin ama sonuçta bayram günlerinde buraları sakin olur tahminimce
Listeyi dert etme istersen idare ederim yine
ve diğer konuu...memleket işi çıkınca eşime erken gel halamla babaneme bişiler alıcam hediye geldi umranıyeye gittikk..alışverişi yapınca kaynım aradı eşimi umraniyedeyseniz ikea ya gelin..iftarı burda yapalımm...bende okey dedim..gittikk..oturmuşlar masaya..eltim bebek emzirmedeydi geldi ve büyük karşılaşma suratı beş kaış ve tık yok..ne konuşuyor ne bakıyorr...neyse erkekler yemekleri almaya gitti bende çocuklarla tele bakıyorumm..
döndümm eee xxx ablaa nasılsın nasıl geçti tatiliniz dedim ve başladıı ve açıldı..ama bidahakine karar verdimm...o konuşmadan konuşmucammm..aldık bişilerr köfte patates...bitmeye yakın kaynımm ee iftara çağırmadı demeyin bi resminizi çekeyimde yediğinizinn sadece ufak bi tebessümm ettim okadarr...
Canım bencede kararın gerçekten yerinde
Ne demek gelin iftar yapalım diye çağırıpta dur resim çekillelimde iftara çağırmadın demeyin
İyi yapmışsın fazla belli etmeyerek
Hiç hazetmem bu tip insanlardan ama işte akraba
Sen cizgini bozmayarak en güzelini yapmışsın ama ben senin yerinde olsam bayramdan sonra bir gün ikeaya gidip onların yaptığı gibi çağırıp hadi bu seferde biz sizi yemeğe alalım dedik derim
Anam sen kadına her yönde yardımcı ol o kalksın seni evinde ağırlamamak için dışarda ağırlasın
Herkes kendini işte böyle durumlarda belli ediyor be şekerim hiç taktığına deymez
RAbbim senin güzel yüreğinin karşılığını verir inşallah en kısa zamanda
Enişteyede helal valla çok güzel plan yapmış tam zamanında
Selam söyle diyeceğim ama enişte henüz bizlere alışamadı