Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Canım senin adına çok sevindim
Evet biraz ani bir karar vermiş eşin ama eminim sanada onada iyi gelecektir
Biraz sıkışacaksın cuma günü ama en azından bayramdan o uyuz cins eltinle uğraşmak zorunda kalmayacaksın
Eminim bayram temizliğinden tut hazırlıklara kadar ( kvnin evindeki ) herşeyi kesin sana yıkardı o
Boşver canım sen keyfine bak ve Annenlerle geçireceğin bir kaç günün tadını çıkar

Bir hafta boyunca seni özleyeceğimiz kesin ama sonuçta bayram günlerinde buraları sakin olur tahminimce tabi ben nöbetci ceco olarak büyük ihtimal buralarda olurum
Listeyi dert etme istersen idare ederim yine olmadı bir hafta liste yapmayabiliriz sonuçta hepimiz bayramdan + görebiliriz bizim sülalede tatlı yapan olmaz ama eşim var o yapar adam evde boş kalınca tatlı ne yapsam diyor

Canım bencede kararın gerçekten yerinde Nasıl cins bunlar yaw hiç enişte beyle kardeşinin alakası olmadı ortada
Ne demek gelin iftar yapalım diye çağırıpta dur resim çekillelimde iftara çağırmadın demeyin sanki dalga geçiyorlar anasını satayım
İyi yapmışsın fazla belli etmeyerek Benim amcamla yengemde biz bekarken iki kız kardeş yanlız geldiğimizde bizi iki gün ağırlamışlardı hesapta gündüz dışarı cıktığımızda ( ki ben o zaman 17 yaşındaydım kızkardeşimde 16 ) Öğlenlik Fast Food zincirlerinden birine girelim demişti ama kapıda daha alman usülü yaparız demişti dengesiz Aynı akşamda amcamla yemeğe çıkmıştık da tam garson yemekleri getirdi ve ben çatallımı elime aldım aaaa dur önce resim çekilelim demişti garsona yemeklerde görünsün diye tembihlemişti
Hiç hazetmem bu tip insanlardan ama işte akraba atsan atamıyorsun satsan satamıyorsun

Sen cizgini bozmayarak en güzelini yapmışsın ama ben senin yerinde olsam bayramdan sonra bir gün ikeaya gidip onların yaptığı gibi çağırıp hadi bu seferde biz sizi yemeğe alalım dedik derim
Anam sen kadına her yönde yardımcı ol o kalksın seni evinde ağırlamamak için dışarda ağırlasın Tabi totoşu yememiştir temizlik yapıp bir sürü şey hazırlayıp bulaşık ve çay faslıyla uğraşmaya

Herkes kendini işte böyle durumlarda belli ediyor be şekerim hiç taktığına deymez
RAbbim senin güzel yüreğinin karşılığını verir inşallah en kısa zamanda
Enişteyede helal valla çok güzel plan yapmış tam zamanında

Selam söyle diyeceğim ama enişte henüz bizlere alışamadı ulen dalgamı geçiyorsunuz benle demesin sonra

Bugün bende eşim eve geldiğinde koltuğa uzanmıştım ve içimden hiç birşey yapmak gelmiyordu

Adamcağız beni görünce tabi hemen yanıma geldi ve aşkım hayırdır dedi
Uzun uzun gözlerine baktıktan sonra benim Tatil yapasım geldi dedim Degett ne tatili demesini beklerken inanırmısın bende bugün bütün gün aynı şeyi düşündüm durdum demezmi

Şöyle bir iki günde olsa bayramda kaçsakmı bir yerlere demezmi
Birde hani ben telefon almıştım ya eşim ona tekrar el koymuştu sonrada KV aynısını isteyince ben isyan edince aynısı olmaz diye tamam o zaman sana hangisini istiyorsan ondan alalım dedi bugün
Yine aynısını alıcağım herhalde ama KVye siyahını alırız ki aynı olmasın dedi eşim

İstanbula yakın yerlere bakmaya başladım bile hem uygun hemde yakın olsun dedik sonuçta çocuklarla gidiceğiz kişi başına 100 lira verirsem kalpten giderim ben
Şöyle şirin bir pansiyon olsa yeter nasılsa dışardada atıştıracak birşeyler alınır
Bizim tabi ne olur belli olmaz ne zaman tatile heveslensem birşey giriyor araya o yüzden nasip kısmet diyorum ama en fazla iki gün olmam yani gidersemde

kızlar uykuya mı daldınız??ben oturuyorum tabii..kalkacam pc ye takıldım kaldım..sahura melemen yapacağım..annemle babam iftara yarım saat kala geldiler tabi çook yorulmuşlar 1 saat önce gittiler..ya benim karnım çok şiş..çokta yemedim..gliforu bir süre içmeyeyim diyorum bayrama kadar..
bu arada haftaya cuma tartı günü bayrama denk geliyor..kim daha az artıyla çıkacak diye tartılalım yine de..
:26:

waw
cım şimdiden sana iyi tatiller..tadını çıkarmaya bak ama fazla kaçırmaaaa

kız ceco senin adam melaike mi ya??tatile nereye gidiyorsunuz?heryer dolmuş valla..bizde istanbula gidebilirsek çok mutlu olacağım..kalacak yerimiz muallak bakalım waw yada ceco size gelirim haaa

Bencede cuma tartılalım ki en azından bayramda sapıtmamız daha az olur herhalde

Bu arada canım biz daha tam karar veremedik ama istanbula yakın bir yer olsun diyorum en azından yol parası fazla gitmesin
Belki Şile taraflarına doğru kaçarız Ağvaya falan çok istiyorduk bir ara ama nasip olmadı
Ya ufak pansiyonlarda mutlaka bir oda da olsa buluruz bence ama tabi garantiye almam lazım çünkü tek olsak sorun değilde çocuklarla açıkta kalmak olmaz

Aslında keşke öyle imkan olsa ama eşler malum KKyi bile yeni yeni kabulleniyor birde misafir geliyor desem kesin benimki anammmmm der adam cins yaa ilk zamanlar KKdan bir iki kişiyle buluşacağım zaman bile krizlere girdi tanımıyorsun ya başına birşey gelirse diye sanki herkes beni kaçırmaya fırsat kolluyormuş gibi

yok az buçuk alıştılarr mantar yapıcam diyorumşöle şöle..aa iyi olurmu diyor...olur olur ceco yapmışş yap begenirler dedi diyorumm:44::44: durdu bölee...iyii yap ozaman dedii..artık ailedensiniz hepinizz :):)

kızz eltii iyidir iyidirdee bazen bi uzaylı moduna giriyor bu kadar samimiyken nasıl birden uzaklaşıyor garipp...

yok bayramdaa bizim evler öyle olmuyor yaa..bende alışmışım kalabalık curcunalı bayram sabahlarına ama burda herkez kendi halindee...evinde kahvaltısını yapar dışarı çıkar..çıkarken kv ye bayram yapar çıkarızz..sonrakii 3 gün yüzünü ya görür ya görmeyizzz..garipp ama alıştım çokda şikayetci değilimm...

kızz anlamadım ben şimdi..annenlerr taaa mersinden iftara gelip yarım saat sonra geri mi döndülerrr...???benmi yanlış anladımm??

melemen dedin canım çekti bende yapımm bariii...

valla + ları en az şekilde görmeye razıyım..babanemm döktürür gece gündüzzz..en hafifinden atlatmaya çalışıcamm...

buyur gel canımm...ben evde yokum ama anahtarı bırakırım pas pas altınaa

cecomm tatil planları başlamışşş..hai bakalım hayırlısı allah işini ras getirsinn gönlüne göre olur inşallahhh...senin kuzucuklar uçar heraldee...

şu tel mevzusu nasıl sonuçlanacakk merak ediyorumm...bizim araba gibi sizin bu telde inada bindi hadi bakalım hayırlısıı

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrr

Bu sabah resmen 9a doğru yataktan fırladım
Eşim işe gittikten sonra büyük kız bir ses duymuş ve kafayı bir kaldırmış ki şakır şakır yağmur yağıyor :26: Bunda üzülecek ne var demeyin Dün akşam üzere serdiğim çamaşırları sahurda toplamaya üşenen ben küçük kızım anne koşşşşşş yağmur yağıyor demesiyle yataktan bir fırlardım tam fırladım
Anam nasılda bardaktan boşalırcasına yağdıysa 2 dakika içinde bütün çamaşırlar kurumuşken resmen şırp ıslak olmuşlar
Birde yağmurdan kaçarken korkudan kuşun tekide benim pijama altının üzerine sıçmışmı anam öyle böyle değil
Balkonum sürgü camlı ve tabi kız çamaşırları toplamaya başlayana kadar ( 2 - 3 dakika içinde zaten fark etmiş ) balkonun içinde serili olan halı bile şırp ıslak olmuş :26:

Hadi çamaşırları birazdan yine makineye atarım ama o halıyı ben nasıl kaldıracağım kuruması için nasıl balkonun pervazına atacağım onu bilmiyorum genelde çünkü eşimin işidir oda daha doğrusu balkonum şark köşeli falan ya o köşeyi kaldırıp altından halıyı almak çok zor :26:
Üstelik nasıl bir şeydir yağmur suyuda çok ağır kokuyor yaa :44: şaşırdım kaldım ilk kez böyle birşeye rast geldim :26:

Tabi o saatten sonra uyku falan hak getire
Bİrazdan işlere girişeyim bende bari en azından erken biter işim

Ya ne bileyim bir yandan çok istiyoruz tatil ama dün bir baktım baya baya uçmuş fiyatlar
Kızımda ille at binmek istiyor olmadı bayramda şöyle günü birlik birşeyler yaparız diyorum hani bir gün Polonezköy taraflarına gidip güzel bir yerde köy kahvaltısı yapıp arkasından onları ata bindiririz ( hani bazen şu indirim kuponlarıda oluyor ya onlarda her zaman oluyor o tip şeyler )
Bowling falan uzun zamandır oynamamıştık olmadı kuzenleride alır yanımıza öyle birşeylerde yaparız

Valla benim gibi dengesiz yoktur herhalde hee adam tatile götüreyim dediği anda benim cimriliğim tutuyor iki güne okadar para vereceğimize onun yerine birkaç gün fazladan çocuklara eğlenceli faaliyetler yaparız hesabı
Ay ne bileyim nasip kısmet işte sırf iki kişi olunca sorun olmuyorda 4 kişi olunca fiyatta baya fark ediyor dün kızıma diyorum yaw bir baş başa gideydik fiyatlar iyidide sizde kuyruk oluyorsunuz başımıza diye heee oldu yok öyle tek başına baş başa tatil yapmak dedi

Anam o telefon mevzusunu bende merak ediyorum
Kadın takmış aynısı diye bende taktım aynısı olmaz diye hıdır idi yunus idi inatlaşıp duruyoruz
Eşim son çare olarak bari ona siyahını sana beyazını alalım dedi siyah ben pek sevmiyorum içim kararıyor diye
Artık mecbur razı geleceğim sonunda çünkü o telefonu çok beğenmiştim eşim hatta yahu kaç paralık istiyorsan alacağım dedi daha pahalılarını gösterdi ( sanki teknoloji manyağı benim kendi için istiyorda çaktırmıyor ) yok sıkıntıya girmiyelim kenardaki paramızı bitirmeyelim diyorum kızıyor bana başka kadın olsa anında en iyisini alır senin para azalacak diye aklın gidiyor diyor ama ne yapayım hastalık var sağlık var iki çocuk olunca yarını düşünmek zorundayım

Kısmet ne diyeyim hafta sonu gider bakarız dedi eşim ama cumartesi artık karar veririz olmadı mağazada
Daha iyilerinide Rabbim sizlere nasip eder inşallah....Aminnnnnnnnnnnnn

anammmm çok geçmişş olsunnnn..acayip bibaşlangıç olmuş güneee..sen o halıyı topla akşama enişteyle yıkamaya verr...başka çözümm gelmiyor aklımaaaa....

tatil işide hayırlısı olsun..dediğin çok mantıklıı istanbul yakınlarına konaklamaya para vereceğine günü birlik gidin harcayınn daha güzel...bak yakın tatil yerlerinde yalova armutluyuda tavsiye ederimm..deniz var çok sakinn kafa dinlemelik..netten bakarsın resimlerine..

kızlarr bugün bende temizlik yapıcam acıkk...akşamada mantıyı yapıcamm..camaşırlarımı yıkadımm..iyi planlayım öle hareket etmem lazımmyogun 2 gün ve sonrası beni bekliyor...

kızlarr bugün bende temizlik yapıcam acıkk...akşamada mantıyı yapıcamm..camaşırlarımı yıkadımm..iyi planlayım öle hareket etmem lazımmyogun 2 gün ve sonrası beni bekliyor...

Armutluya gitmiştim daha evvel gerçekten çok hoş bir yer Bakalım araştırayım biraz daha
Bu arada sanada kolay gelsin canım
Bende ıslananları tekrar attım makineye dursunda bu sefer balkonun içine sericeğim dışarda yine felaket yağmur var kapattım balkon camınıda

Selamün Aleyküm kızlarr

Ani bir kararla eşim dışarda iftar yapalım dedi bizde tabi hemen çıktık
Sultanahmete gitme gafletinde bulunduk eşimle yine yeniden
Her Ramazan adam tövbe bir daha gelem buraya diyor ama yine ertesi Ramazan dayanamayıp hadi iftarı orada yapalım diyor.
Hadi biz oruçlu değildik ama büyük kızım oruçluydu o yüzden düzgün bir yerde yiyelim dedik.
Anam hepsi sanki ağız birliği yapmış gibi en dandik yer bile 30 lira diyor kişi başı ki verdikleride çorba ve ekmek arası döner yanında ayran
Normal denecek yerlerde menü fiyatları 45 liradan başlıyor ulen dört kişiyiz hadı ufaklığı sayma 135 lira para yapar
Eşim anam sanki dışarda sokaktan topluyoruz parayı dedi haklı olarak ama bir yandan onada kızdım ve her sene yaptığımız gibi geleneksel Sultanahmet tartışmamız başladı
İşte vay efendim ben sana sordum başka yere istiyorum deseydin diye söylenmeye başladı uyuz
2 saate yakın dolaştık ve tam ezan okunduğunda meydanın ortasında hala bir yer bulamadan dolandık durduk :26: tabi eşimin iyice sinirleri zıpladı işte keşke gelmeseydik falan diye sanki ben dedim gidelim
Bende kızdım sonunda çocuk aç hadi biz sorun değiliz her sene aynısını yapıyorsun ya yer beğenmiyorsun yada garsonla birbirine giriyorsun diye

Neyse en sonunda iftardan sonra fatihte her zaman gittiğimiz dürümcüye gittik ve kızcağız iyice karnını doyurabildi şükür
Sonra kızım istedi diye başka bir yerde de dondurma yiyelim dedik ama oradada kapıştık
Eşimin halalarının oturduğu apartmanın altında bir dondurmacı var oraya gittik bende doyal olarak yaa bir zile bassaydık halanlar evde yok ama eğer enişten bizi balkondan görürse ayıp olur gelipte bir nasılsın dememek hem kuzenlerinde evdeyse onlarda insin hem görüşmüş oluruz hemde onlara ısmarlamış oluruz hesabı aradım kuzenini
Şansa ikiside daha işden yeni çıkmışlardı o ara ve daha yoldalardı ama aradığım kuzen yenge cumartesi evdeyseniz size kalmaya geleceğim dedi bende tabiki ama kadır gecesi o gece amcanlara gider oradan birlikte eve geçeriz dedim
Bu sefer eşim niye olna gel kal dedin yeğenlerimi geçen gün kabul etmedik şimdi onlarıda çağırmak lazım dedi :26:
Ulen açıkca onları istemediğimi söylemiştim halbuki ona ( büyük geçen geldiklerinde inanılmaz hakaretler etmiş kilomla ilgili KPnin 7sinde milletin içinde dalga geçmişti ağzının payını verdim tabi ama o günden sonra çocuğu görmeye tahammülüm yok 16 yaşında ama terbiyesizin önde gideni )
Tabi o an sadece onları bayramdan sonra alırız hepsi bir arada zor olur dedim sonuçta yatacak yerim okadar yok Anam kıyameti kopardı yok efendim ben onları ayırıyormuşum işte kuzenlerini hep istiyormuşum ama yeğenlerini istemiyormuş ( ki her iki tarafta yine onun akrabası ama kuzenler yengeciğim derler başka birşey demezler ve bu güne kadar bir kere beni kırmadılar sağ olsunlar )
Ay lafı çok uzattım ama neticede biz yine bir gezmeden kapışarak döndük ( ki genelde öyle olur ya gitmeden yada dışardayken bir kapışırız nedense ) ve şu an konuşmuyorum uyuzla
Henüz sessiz kalıyor ama adım gibi eminim bunun devamı gelecek ve kılıçımı bileyip çektim hazır olda bekliyorum resmen açtırsın bayramlık ağzımıda görsün KVninkini tövbe tövbe

Neyse sizinde başınızı şişirdim ama bir kişiye bile anlatmasaydım çatlardım

ben geldimmmmm...millettt nerdesiizz yawwww.........anam in cin top oynuyorr ..kesin akşamm herkess çok kaçırdı gelmeye çekiniyor :) :)

anammm ben daha yeni oturdummm...mantımda bitti..allah eşimden razı olsun o olmasa bitiremezdimm..anam hamurr durdugu yerden artıkca arttı sankii yap yap bitmedi amaiyi oldu sonradanda yemeye baya kaldı...

kıymalı yaptımm onu yogurt ve sosla servis edicemm..bide patateslii oda haşlıcam süzüp üzerinee tereyag yakıp sarımsaklarıda yağda kızdırıp patateslinin içine atıcammm ..ben kıymalıdansa yogurtsuz patatesliyi daha çok seviyorumm...

eşim alışverişi yapmıştı..etten çok korkuyordum pişmez sert olur diye bi parça denedim pamuk gibiydi yaa..üstümden bi yük kalktı veee cecommmm mantarıda denedimm harika oldu mantar yemeyen ben bile tadına baktım..hele eşimm suyuna ekmek bandırıp bandırıp yedii :) :)yarın yapıyorum mantarıdaa...bide güzel bi mantar almışbiras pahalıymış ama iyi olmuşş..bembeyazz yıkamıyorumda soymı-uyorumda..köz için satılıyormuş zati..temizlenmişş güzel bi mantar..

işte bölee..şimdi mantıları buzluga attım..son çamaşırlarımıda attım makinaya yarın yolaçıkarsakevde çamaşır olmasınn...yaa yarın çıkmayaydık iyi olurdu yarın yorgun yorgun asıl gidicem bilmiyorum evi nasıl toparlayıp cıkıcam onuuda bilmiyorum bakalım hayırlısıı...

akşam sahurada göndermemeyi düşünüyorum..hatta yapabilirsem sahurda dışarı çıkarabilirim milleti ama yetişebilirmiyim hepsine bilmiyorum..bakalımm hayırlısıı...

ayy cecomm tahmin edebiliyorumm o anıı..yaww sultanahmet ve eyip iftar vakti çokk feci oluyorr...bizde 2 sene önce eyübe gittik eşim ezana 15 dk kala arabaya geri bindirdi bizi buraya geri geçtikk ayy bende ne çıldırmıştımm amaa çok feci kalabalıktı ve benimki öle kalabalıkta stres oluyorr...o yüzden 2 senedir hep sahurda gidiyoruzz eyübede sultanahmetedee...

hele iftara hiçbiyer kalmıyorr..evet paralarda almış başını gitmişş..yiyemiyorsunki zatenn...biz gecen pazar gittik işte..kebap seviyorsan kesinlikle tavsıye edecegim biyerr...fatihten aşağı horhorda biyer..ordada 40 tl ymişş kişi başı...amann dedimm olsunn..eşim dedi 160 tl ben sizi daha güzel doyururum oturmayalım...bende yok dedim oturr ama son dk kadar yiyordumm ...hee helal hoş olsun ben tıkabasa yedimm harikaydıı.. ayy böle topiklee hep birlikte öyle biyere gitmeyi çok isterdim yaaa...

allah eniştenin yardımcısı olsunn..inşallah uyurkalırdaa sesi çıkmaz..sabahada bişi kalmazzz..allah huzurunuzu hiç bozmasın..eksik etmesinn..

Ohhhh enişteninde seninde ellerine sağlık
Eminim mantılarda mantarlarda süper olmuşlardır Bu arada özellikle eniştenin beğenmesine sevindim eğer beğenmeseydi kesin ceconun tarifine başlarım derdi
Şaka şaka
Yarın Allah yardımcın olsun canım İnşallah sorunsuz bir şekilde atlatır sonrada bir kaç gün güzelce dinlenirsin

Ya sorma güzelim aslında eşim biliyor her sene aynı olayı yaşatıyor bize
Yahu biliyorsun niye sürüklüyorsun o zaman bizi diyorum ne bileyim diyor
Canım bizde Fatihten Emniyet müdürlüğüne doğru inen ( yani horhora inen ) yol üzerinde hemen sağda arada bir Dürümcü var oraya gittik kişi başına 8 liraya çokta güzel doyduk bir dürüm + 1 ayran hem fazla gelmemiş oldu hemde ekonomik cimri ceco
Bir sürü yer vardı sultanahmette ama ya dolu yada bakıyorsun bir çorba + yarım ekmek köfte yada döner + ufacık bir salatayla içeceğe 30 hatta 35 lira fiyat koymuşlar ulen alt tarafı yarım bardak çorba oda soğuk gelecek önümüze o kalabalıkta birde salata dedikleri söğüş domates salatalık

Valla bana kalsa sahurda giderdim de bizimki hep kıvırıyor kendi erkenden yatacak ya
Yok yok merak etme hasarsız atlattık ben konuşmadım eve geldikten sonra her ne kadar bana ara ara bakışını yakaladıysamda en sonunda pes etti 12ye doğru hadi ben yatıyorum dedi bende hmm iyi yat bari dedim
Asıl yarın başlar yalakalıklara akşam ablasına iftara davetliyiz ya

Birde bugün birşeye daha sinir oldum;
Bunun eski şirketten bayan bir iş arkadaşı var hatunla bende daha evvel bir kaç kere bir araya geldim hatta arada eşimin faceinden yazışıyorduk önceden. Hatun bugün birşeyler yazmış yanlızlıkla ilgili yok işte içindeki çocuğa sarıl falan filan diye
Tabi bir başka eski bayan iş arkadaşı şekerim ben ne güne duruyorum sarılmak istersen ben buradyım yazmış
Benim yontulmamışda o bayanın hemen arkasından bende varım bende varım yazmış
Altınada ya çok özledim bir ara buluşalım yazmış
İnan kıskandığımdan değil ama o an sinir oldum len ben kendimi yırtıyorum tatlı bir söz işiteceğim diye o eski iş arkadaşına yok efendim banada sarıl yok çok özledim falan yapıyor
Kadın 2.ci kocayı boşamış cılgın ve yaşını hiç göstermeyen kımıl kımıl bir hatun heee tehlike olarak asla görmüyorum ama eşim sonuçta kendi diyordu eskiden ya bakma oda az anasının gözü değil diye eeee şimdi ne diye elin karısına yalakalık yapıyorsun dimi ama kardeşimmmmmmmmm
Beyfendiye ulen millete gayet kibarcıksın bana gelince ne diye hot hot yapıyorsun dedim vay efendim onu kıskanıyormuşum yok efendim abartmışım falan

Dedim oğlummmmmm kendini fasülyeden nimet sayma benim bozulduğum cift tarafalı davranman

Neyse bu gece yırttıda yarın kesin başlar yağcılıklar hem ablasına gideceğiz diye hemde akşamı yada bir sonraki akşam yeğenlerini yatıya alayım diye neyse direne bildiğim kadar direneceğim # direnceco

Selamüne Aleyküm arkadaşlarr
Oouf geçmiş olsunnn Çok sevindimm şükür Allah bir daha göstermesin canım

waww saol canım inşallahhh
kaçamaklar çok oldu yaw ama hamdüsenalar olsun çok bişe değişmedi bu sabah 95.3 gördüm ayy o ++ lardan sonra ilaç gibi geldii
amma aç yaşıyorum pzt den bu yana tatlı yememek için kendimi durdurmaya çalışıp tarçınlı yoğurt yedim bol bol
Ayy Allahım yarattığın tüm nimetler için ve bunları bizlere bağışladığın için hamdüsenalar olsunn
canım benim bu ay tatil yapamadım 3 günlük kaçamak hariç " birbirimizide fiştikleyelim :)" hehe sen maşallah süper oldun şimdi darısı başımızaa
çok işlerde yoğundu inşallah bayramdan sonra rahatlayacağız
bu arada hastanedeydim yeni geldim tahlil verdim doktor klomenden sonra rahimduvarı incelmesi olur dedi normalmiş
şuanda ince olması normal reglsin dedi evet dedimm
sa olsun baya baktı pkoslar için bir şey yapmayacağız lakin hormonlar için tahlil verdi
kadir gecesi dualarda buluşalım inşalah namaz kılamasamda

kızlarr ben geldimmmmmmm...bugün hiç yazdımmı hatırlammıyorumm ben garip bi gün geçirdimm...işlerimi hallediyordumki eşim aradı binbir planlarından bahsettii..kısa sürede bu kadar planı nasıl kurdu bilmiyorumm...

babamlar pazar günün bilet almıştı memlekete gidiyorrlardı yani balıkesire..illa dedi onlar cuma bize iftara gelince gitmesinler blietleride iptal etsinler birlikte arabayla gidelimm...tabi bende ilk ande olmaz diye söylendimm..sonra vaz geçtimm..1 hafta kalıcaz bayramdada orda olucaz ama 3 gün oruçluyuz orada oruçlu pek güsel geçmez dedim..oda ben seni sonra yine götürürüm diye razı etti ve babamla planları yapmışlar biletleri iptal etmişlerr...ne diyim okiş dedimm...

bari pazar sabahı çıkalım dedim...cumartesi kadir gecesi evde oluruzz...babamda yok ben işlerimi hallederim cuma gecesi çıkalım..ee benim misafirim var evimi toparlayıp nasıl gidicemm bilmiyorum bakalım ...

ben gidince bir hafta görüşemicez kızlarr...şimdiden üzgünüm..ve babanemin yanına gidiyoruzz..şeker bayramıı tatlılarrr...bilmiyorum kaç + la dönerimm...almasam iyi olur gelen gibi bende dr gitmeyi düşünüyorumm...
[/QUOTE]

ayy canım benim enişteye maşallah ne güzel yardımcı oluyor sanaa ellerinize sağlıkk
şu senin patatesli mantı ilgimi çekti o mantıları biraz büyük yapmak gerek sanırsam
yoğun ve güzel günler bekliyor seni bu yoruculuklarının yanında çok keyifli sürecek günlerin inşallah
çookk güzel eğlen dinlen sonrasında inşallahhh hayırlı yolculuklar seni özleyeceğizz

cecom çok şirinsin hehee # direnceco
bu erkekler genelde aynı model zaten onlar eşlerini anne sonrası bakım gibi görüyor zannedersemmm yemek iş bakım hepsi kadında yaw sonra da hothot çok benimsemekten
arada bir rahatlarını tahtlarını sallamak gerek arada iş güç yapmayınca kendine daha çoook dikkat edincee ilgi alanları dönüyor iyicee

Selamün aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrr

Ortalık baya sakin ama ben hazır işe girişmeden bir bakayım dedim
Dünki tahminlerim yine her zamanki gibi doğru çıktı ve benim esirikli koca sabah başladı yağcılık aramalarına
Yahu şu erkekleri anlamıyorum madem tükürdüğünü yalayacaksın ne diye tükürürsün
Aslında benim umurum olmadı da yinede telefonda kırgın ayaklarına yattım

Cuma saatine kadar birşeyler yapayımda sonra oturup biraz kuran okurum diye düşünüyorum İnşallah şeytana uyupta kaytarmam sonrada evi bir süpürüp silerim
Bugün yada yarın kuaföre gitmek istiyorum diplerimi boyatmak için ama bakalım fırsat olursa. Olmadı Görümceye iftara gitmeden evvel boyatıp oradan eşime kendimi aldırır direk geçerim

Bu arada hepinize Hayırlı Cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere en kısa zamanda hayırlı olarak önünüze sunsun inşallah ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
Umarım herkes eksilerde bildirimler yapar

İşte bende senin dediğin gibi ara ara 7.4 şiddettinde bir deprem yaratıp sarsıyorum tahtınıda kendine geliveriyor
Sabah yine tahmin ettiğim gibi beni arayıp en tatlı ses tonunda günaydın uykucu prensesim diye bana sabah yağcılığını yapmaya kalkıştı dedim degettt yağcı sinirlendir sinirlendir sonrada prenses miş bilmem neymiş de
Ya bakma bana aşkım yaa falan dedi Birde bir gün evvel bayramda bir gün kızları at binmeye götürelim dediğimde antin kuntin şeyler çıkarmayın başıma ulen bir tanede normal etkinlik bulsan dişimi kırarım diyen adam; bu sabah aşkım sen netten bak ne istiyorsan planını yap bayramda dilediğin programı yaparız dedi
Dedim nasılsa benim dediğime geleceksin beni sinirlendirmesen olmuyordu sanki ( tabi içimden ) onada yok yok gerek yok neme lazım antin kuntin şeyler sana göre değil diye trip attım şimdi daha bir ısrarlı istediğim programı yapmam konusunda

Son düzenleme:

amann erkek milleti hep aynı demekkii...bizde aynı kavgayı çok ederizz..beni seviyormusun heralde yani yoksa neden evleneyimm der 2 cümle etmezz bi magzaya giderizz ayy ayyy bi konuşmalar bi konuşmalarrr...

valla enişteye güven sonsuz ama kadınlar çok acayip olmuşş kadınlara güvenmiyorum hiçç..o yüzden sen takipde oll...zaman çook kötü bi zamann...

ne kızıyorsun enişteyeee bak en azından yagcılıkk yapıyorr bide onu yapmasaaa...

bakalım mantarları ayarladım streç filme saıp attım fırınaa akşama pişirmem kaldı sadecee...yawww bi kötü şey herşey son anda pişirelecek şeyler..sigara böregi..mantı...mantar..pilav bitirip rahat edeydim dedim ama olmadı.bakalım inş hallederimm..

canımm süpersinn...aman bayramdada dikkatt..bayramdan sonra bomba gibi dönücez herşeye diyetlere sporlara inşallahh...

tahlillerinde güzell çıkar inşllah..bende bayramdan sonra tahlilvermek istiyorum ama bakalımm hayırlısıı...

kadir gecesinde unutmayalım birbirimizi ben nete giremicem ama aklımda olacaksınız hepinizz buralar size emanet...

evett kızlarrr...işlerimi hallettimm gibii...misafirlerim gelmek üzeredirr trafikte kalmasınlar diye erken çıkacaklardıı...bende bu arada girdim girdim dedim..bi sizlere bakayım dedim hemde kilo bildirimi yapayımm gerçi kimsede bildirmemiş yaa...

kilom..aynı 77.8

kızlarr hakkınızı helal edin hepinizz..biz akşama yola çıkacagızz aradagirecegimi zannetmiyorum..kadir geceniz şimdiden mübarek olsunn..dualarınızda unutmayın benide...

bayramınızda mübarek olsunn..hepsini kutluyorumm..çook tatlı yemeyinnnnnnn....((diyenede bakınn)) babanemm şimdi beni görünce ayyyy bitmiş bitmişş ice bitmişşş der der yedirirr :) :) hasta olucan yavrumm hasta olucann :) :) eşim bile diyorki korkuyorum kilo alıcam ordaa :) :) allahtan 3 gün oruç var amaa :)

evet kızlar bugünki menümüde paylaşayım sizlerle fikir olur belki...

ortaya ordövr tabagı...
çorba...
domates salatası...
acık amerikan salatası ( babacıkım çok severde..))
sigara böregii (( bunuda amcam çok sever :) ))
kıymalı mantı..
pataesli mantı... ((bunlarda kızlara ))
antrikot dilimlettim jülyen parmak parmakonu sote gibikavurucam..
pirinç pilavı...
vee kaşarlı mantar...

tatlı yapmadım amcam getirir gelince diye almadımda..meyve felan var zatii...

akşamda sahura kalmalarına ısrar edicem kalırlarla...patates salatası ve acık mayalı hamur yapar kızartırım..mısır haşladım bide o meyve felan filen yeter heralde...

neyse ben kaçar acıkda valizlerimi toparlayayımm...öptüm hepinizii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…