- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Selamün Aleyküm kızlarrrrrr
Yine nöbetçi topikci olarak en son gelen ben oldum
İftar daveti fena geçmedi biz gittiğimizde ki akşam 6 buçuk gibi oradaydık henüz yemeklerin bir kısmı pişiyordu
KV ve ablası erkenden gitmişler yardım etmek için ( bana gelince ancak 1 saat kala gelirler zaten ancak )
Yarında eşimin Anannesinin evinde bütün torunlar toplanacaklar
Ona gerçekten sevindim çünkü öbür türlü pek bir araya gelme şansımız olmuyor herkes çok yoğun olduğundan
Yarınıda atlattıktan sonra Allah ızniyle Kadir gecesine kadar evde olucağım Nasılsa o gecede eşimin amcasında iftara davetliyiz Bayrama çok az kaldı ondan sonra sahalara dönüyorum Allahın izniyle
Bu arada oruç bugün beni fena çarptı Eşim tutturdu tutma artık oruç diye ama bakalım yarın yine aynı olursam en azından bir kaç gün ara verip sonra tekrar devam ederim Henüz kesin değil tabi ama kısmet Böbreklerim fazla susuz kalınca biraz fazla rahatsız oldum
İnşallah canım bende çok istiyorum ve inşallah bayramdan sonra tekrar spor salonuna başlayınca çok daha güzel kilolar verebileceğim. Bu arada ben Spor AŞ.nin Fatih kompleksine gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim kardeşlerinede. Hem kadın erkek ayrı hemde fiyat olarak uygun Spor salonu gayet büyük ve müzik eşliğinde sporumuzu yapıyoruz. Hocalar devamlı başımızda ve en ufak şeyde müdahale ediyorlar yada merak ettiğin bir şey varsa danışabiliyorsunda arkadaş gibiler bizlere karşı
Yüzme havuzuda öyle canım büyük ve temiz Yüzmede bir arkadaşım vardı balık gibiydi kız hatta dayanamayıp sormuştum kaç yaşından beri yüzüyorsun diye ben 5 - 6 yaşından beri yüzmeyi biliyorum cevabını beklerken kız demezmi abla ben 3 hafta evvel burada öğrendim yüzmeyi diye oradaki hocalarda çok cana yakın
Canım ben senelik üye olmuştum ama şu anda senelik almıyorlar ancak aylık ödemelerle oda Fitness yanılmıyorsam 70 - 80 lira gibi birşeydi ( haftanın her günü gidilebiliyor ama ücretliler öğleden sonra 5den itibaren gece 21e kadar ) Yüzmede gideceğin gün sayısına göre değişiyor diye biliyorum. Fakat eğer kızkardeşlerin ya bize ağır gelir derlerse ücretsiz kısmına yazılabilirler Yüzme bizimle aynı günlerde zaten ( ücretsizler haftada 2 kere gelebiliyor, benim haftasonuda serbest tabi saatleri var )
Fitnesde de ücretsiz olan kısma yazılırlarsa oda her gün sabahtan akşam 5e kadar sınırsız
Yapmaları gereken sadece netten ön kayıt olup oraya gidip bir kan tahlili yaptırmak eğer sıra yoksa hemen başlayabilirler olmadı sıraya koyuyorlar ve sıra gelince haber veriyorlar
Tekrar tekrar geçmiş olsun canım
Kendine çok iyi bak ve mümkünse vitamin takviyesi al bir kaç gün canım bol bol su içmeye çalış hatta gerekirse bir iki gün oruç tutma yoksa iyice halsiz kalacaksın
Canım ellerine ve emeğine sağlık
Hepiniz harika gidiyorsunz ve inşallah bayramdan sonra yarışa kaldığımz yerden çok daha azimli devam edeceğiz ve çok daha güzel kilolar vereceğiz Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Hakkını helal et canım bu halde bile bizlere liste hazırladın çok sağ ol
Canım inşallah bayramdan sonra çok daha güzel kilolar vereceğiz o yüzden takılma o rakama
Bende hep aynı şeyi söylüyorum kaç aydır eski tartıma çıktığımda 100leri gördüğümde bile takılmadım çünkü ben gördüğüme inanırım aynaya baktığımda daha zayıf bir ceco görüyorum sonuçta
İnşallah bir kaç ay sonra 8li hanelerde takıldık diyeceğiz sonrada 7ler son hedeflerimize ulaşana kadar yılmak yok
Çok geçmiş olsun canım
Netten bir baksaydın doğal birşeyler yapabilirmisin diye en azından kaşıntısını almak için
Glikfora gelince bence bir kaç doktora daha sor Emin değilim ama zararı olmaz herhalde en azından hamilelik boyunca hamilelik şekerini önlemiş olursun ani acıkmalarını ve tatlı isteğini engellemiş olursun
Yine nöbetçi topikci olarak en son gelen ben oldum
İftar daveti fena geçmedi
KV ve ablası erkenden gitmişler yardım etmek için ( bana gelince ancak 1 saat kala gelirler zaten ancak
Yarında eşimin Anannesinin evinde bütün torunlar toplanacaklar
Ona gerçekten sevindim çünkü öbür türlü pek bir araya gelme şansımız olmuyor herkes çok yoğun olduğundan
Yarınıda atlattıktan sonra Allah ızniyle Kadir gecesine kadar evde olucağım
Bu arada oruç bugün beni fena çarptı
cecommmm hadi geçmişş olsunnnn...küçük hanımda teşrif etmişlerrr...bide yemek daveti almışsınnn :) :) hadi bakalım hayırlısıı...bi vukaatsız bitse sizin şu ramazan yemeklerinizz bende bi ohhh çekicemm...
ellerine sağlık yemeklerin çok begenilmişşş...
şu ramazan bitsinn seni pistlerde bekliyoruzzz....yaww sen spor salonuna nereye gidiyordunn..ne kadar oranın ücretiii?? kardeşlerim çok istiyorda senin gittiğin yer geldi aklıma ama bilmiyorum dedimm..spor salonu havuzu nasıll ?? bayanlara ayrı seanslarmıı?? acıkcası şöle sorimm..şartları kapalı bayanlara müsaitmii??
İnşallah canım
Yüzme havuzuda öyle canım büyük ve temiz
Canım ben senelik üye olmuştum ama şu anda senelik almıyorlar ancak aylık ödemelerle oda Fitness yanılmıyorsam 70 - 80 lira gibi birşeydi ( haftanın her günü gidilebiliyor ama ücretliler öğleden sonra 5den itibaren gece 21e kadar
Fitnesde de ücretsiz olan kısma yazılırlarsa oda her gün sabahtan akşam 5e kadar sınırsız
Yapmaları gereken sadece netten ön kayıt olup oraya gidip bir kan tahlili yaptırmak
kızzzlarrr benimm gripp icee azdııııııı bide bende sinüzit varr hiç çekilmez hal alıyorrr gribimm.....annemlerdeyizzz...dün akşam yemekte üst katta teyzemlerdeydikk bu akşamda yine oradayız galibaaa...ilk defa sahurda kaçırdımm amaa sabahh çok rahatsızlandımm..ezanda okunmuştuu çok afedersinizz istifra edecek hale geldim ama zor durdurdum kendimi..sanırım gribinde etkisi vardı hala kendime gelmiş değilimm...sabah 7 gibi uyudumm 10 du geri kalktımm..inşallah geçerr hala fenayımm...
Tekrar tekrar geçmiş olsun canım
Kendine çok iyi bak ve mümkünse vitamin takviyesi al bir kaç gün canım
başlangıç önceki dönem 1.hafta 2.hafta 3.hafta 4.hafta ay sonu 82kg eranisa 77,6 77,8 77 76.6 83.3kg waw 79 79 78,4 77.8 80kg zambak06 80,4 79,5 79,6 87kg sedacan 81,2 96kg egedeniz 92 100kg şipşirine 96 95,8 95.5 95 97,5kg ceco34 97 izinlii izinli izinlii 99kg aykurt 97,9 97,6 97,1 hamile oouf 75 --- --- 74.3
ewetttt kızlarrrr listemizzzzz....tabi kilo bildirimi yapmayan çok kişi varr yapanları ekledimmm..... HADİİ BAKALIMM DURMAKK YOKK YOLA DEVAMMM......
Canım ellerine ve emeğine sağlık
Hepiniz harika gidiyorsunz ve inşallah bayramdan sonra yarışa kaldığımz yerden çok daha azimli devam edeceğiz ve çok daha güzel kilolar vereceğiz
Hakkını helal et canım bu halde bile bizlere liste hazırladın çok sağ ol
waw canim niye firca cekiyon kiz zaten o pizzalar mahvetti.beni ama cok tatlilardi haa ben yaptimya
waw kuzum gecmis olsun insaallah cabuk toparlanirsin canim...
kizlar ya ben hergun sabah aksam okuyorum burayi hatta cevapta veriyorum ama icimdenanam yazacak bisey bulamiyom kizlar... esimle atistigimda bi sustum 2-3gun kadar fazla konusmadim ondan kalma suskunluk bu galiba. birde wawcigimin dedigi gibi aykur kacamak yapinca gozukmuyor ortalikta yaaaa bana bi akil verin ben sahurda cok ekmek yiyom kizlar ve acayip sisiyorum haa... ramazan var diye cok rahattim zayifliyorxdumda ne guzel ama bu ara durdu gene...
kizlar ben bu 97,1sinirini gecemedim ha bi ineydimde rahatlayaydim... yine sukur eskiye bakarak 99lar 100kusurleri gormuyorum sukur... umarim dahada guzel kilolar vericez...
Canım inşallah bayramdan sonra çok daha güzel kilolar vereceğiz o yüzden takılma o rakama
Bende hep aynı şeyi söylüyorum kaç aydır
İnşallah bir kaç ay sonra 8li hanelerde takıldık diyeceğiz sonrada 7ler
Kzizlarrr nasilsinizz ben çok halsizim. Burnumda kocama Ucuk ciktii bi krem falanda surmedim korkuyorum bisi olur diyesurekli kasiniyoo surekli aciyooo sanirim son zamanlardaki sikintilardan dolayi cikti napiyim simdii
Ya bide bisi sorca gliforu doktor.birak diyo biri bebegi kucaga alana kadar devam diyor
Sasirdim ne yapsam ki
Çok geçmiş olsun canım
Netten bir baksaydın doğal birşeyler yapabilirmisin diye en azından kaşıntısını almak için
Glikfora gelince bence bir kaç doktora daha sor