Kilo sorunu olan PKO hastaları birlikte zayıflıyor!

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Yine nöbetçi topikci olarak en son gelen ben oldum
İftar daveti fena geçmedi biz gittiğimizde ki akşam 6 buçuk gibi oradaydık henüz yemeklerin bir kısmı pişiyordu
KV ve ablası erkenden gitmişler yardım etmek için ( bana gelince ancak 1 saat kala gelirler zaten ancak )
Yarında eşimin Anannesinin evinde bütün torunlar toplanacaklar
Ona gerçekten sevindim çünkü öbür türlü pek bir araya gelme şansımız olmuyor herkes çok yoğun olduğundan

Yarınıda atlattıktan sonra Allah ızniyle Kadir gecesine kadar evde olucağım Nasılsa o gecede eşimin amcasında iftara davetliyiz Bayrama çok az kaldı ondan sonra sahalara dönüyorum Allahın izniyle

Bu arada oruç bugün beni fena çarptı Eşim tutturdu tutma artık oruç diye ama bakalım yarın yine aynı olursam en azından bir kaç gün ara verip sonra tekrar devam ederim Henüz kesin değil tabi ama kısmet Böbreklerim fazla susuz kalınca biraz fazla rahatsız oldum

İnşallah canım bende çok istiyorum ve inşallah bayramdan sonra tekrar spor salonuna başlayınca çok daha güzel kilolar verebileceğim. Bu arada ben Spor AŞ.nin Fatih kompleksine gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim kardeşlerinede. Hem kadın erkek ayrı hemde fiyat olarak uygun Spor salonu gayet büyük ve müzik eşliğinde sporumuzu yapıyoruz. Hocalar devamlı başımızda ve en ufak şeyde müdahale ediyorlar yada merak ettiğin bir şey varsa danışabiliyorsunda arkadaş gibiler bizlere karşı
Yüzme havuzuda öyle canım büyük ve temiz Yüzmede bir arkadaşım vardı balık gibiydi kız hatta dayanamayıp sormuştum kaç yaşından beri yüzüyorsun diye ben 5 - 6 yaşından beri yüzmeyi biliyorum cevabını beklerken kız demezmi abla ben 3 hafta evvel burada öğrendim yüzmeyi diye oradaki hocalarda çok cana yakın

Canım ben senelik üye olmuştum ama şu anda senelik almıyorlar ancak aylık ödemelerle oda Fitness yanılmıyorsam 70 - 80 lira gibi birşeydi ( haftanın her günü gidilebiliyor ama ücretliler öğleden sonra 5den itibaren gece 21e kadar ) Yüzmede gideceğin gün sayısına göre değişiyor diye biliyorum. Fakat eğer kızkardeşlerin ya bize ağır gelir derlerse ücretsiz kısmına yazılabilirler Yüzme bizimle aynı günlerde zaten ( ücretsizler haftada 2 kere gelebiliyor, benim haftasonuda serbest tabi saatleri var )
Fitnesde de ücretsiz olan kısma yazılırlarsa oda her gün sabahtan akşam 5e kadar sınırsız
Yapmaları gereken sadece netten ön kayıt olup oraya gidip bir kan tahlili yaptırmak eğer sıra yoksa hemen başlayabilirler olmadı sıraya koyuyorlar ve sıra gelince haber veriyorlar

Tekrar tekrar geçmiş olsun canım
Kendine çok iyi bak ve mümkünse vitamin takviyesi al bir kaç gün canım bol bol su içmeye çalış hatta gerekirse bir iki gün oruç tutma yoksa iyice halsiz kalacaksın

Canım ellerine ve emeğine sağlık
Hepiniz harika gidiyorsunz ve inşallah bayramdan sonra yarışa kaldığımz yerden çok daha azimli devam edeceğiz ve çok daha güzel kilolar vereceğiz Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Hakkını helal et canım bu halde bile bizlere liste hazırladın çok sağ ol

Canım inşallah bayramdan sonra çok daha güzel kilolar vereceğiz o yüzden takılma o rakama
Bende hep aynı şeyi söylüyorum kaç aydır eski tartıma çıktığımda 100leri gördüğümde bile takılmadım çünkü ben gördüğüme inanırım aynaya baktığımda daha zayıf bir ceco görüyorum sonuçta
İnşallah bir kaç ay sonra 8li hanelerde takıldık diyeceğiz sonrada 7ler son hedeflerimize ulaşana kadar yılmak yok

Çok geçmiş olsun canım
Netten bir baksaydın doğal birşeyler yapabilirmisin diye en azından kaşıntısını almak için
Glikfora gelince bence bir kaç doktora daha sor Emin değilim ama zararı olmaz herhalde en azından hamilelik boyunca hamilelik şekerini önlemiş olursun ani acıkmalarını ve tatlı isteğini engellemiş olursun

cecom canim hayirli nobetler
bende 1-3nobetini senden devralmaya geldim...

simdi beni gorseniz gulersiniz ha. yarim saat kadar once esimle carsiya ekmek almaya gittik gelirkende dondurma yedik

simdi ne mi yapiyoruz? balkondayiz. ustumuze cektik battaniyeyi esim uyuyor bende orgu oruyorum

anam psikopata bagladim ya ben. su bir iki haftada uc erkek yelegi bitirdim bi kiz yelegi azcik kaldi. 4.erkek yelegininde arkasini basladim. hepsi ayni model kolayima geliyor ezberledim. isin gicik tarafi etrafimdaki doguranlar ve hamislerin cogunlugu kiz... orelim bakalim kimbilir kime kismet olucak.
dukkana gidiyorum hemen trt fm i aciyorum ve basliyorum ormeye. sabahlari trt fm de yetkili servis var okadar keyifli ki tavsiye ederim... sonrada devamli muzik caliyorlar keyifli oluto orguyle. napiyim borclardan sikintilardan ancak bu sekilde kaciyorum kendimce kizlar...
burayida devamli okuyorum artik bagimlilik oldu lakin cevap yazamiyorum telden girdigim icin net cok yavas sinirlrim bozuluyo falan... ALLAH im hepimizin yar ve yardimcisi olsun insaallah aminnnnn...

Ne güzel yaa o dediğin programı hiç dinlemedim ama ilk fırsatta dinlerim
Ben genelde yatarken istanbul fmi açıpyorum kulaklıklarıda takıp öyle uyuyorum çok rahatlatıyor gerçekten

Canım dondurmaya takılma bence fazla bende bugün misafirlikte tatlı yemedim sevmediğimden ama eve gelince eşimle çocuklar dondurma yiyince bende çok az yiyi verdim okadarcıktan birşey olmaz

yiyince kilocuklar gram gram geliyor canım...bende birkaç gündür yiyorum sahurda kendimi frenlemeye çalışıyorum yesem yerim yani..meyveye geçiyorum hemen..dün gece kızartma yaptım malesef eşim istedi..ama ipin ucunu bırakmamak lazım..dün kaçırdınsa bugün dengelemen lazım..hedefin 8 li rakamlar olsun..kilo verdikçe inan hayatın değişiyor ben maksimum 93 ü gördüm boyum 1.70
şimdi 76 yım yine hedefimde değilim ama 9 ları görmeyeceğim birdaha inş. terse çevirsek şu dokuzu 6 ları bir görsemm

geçmiş olsun uçuğun kremini kullanmıyormusun??ben hamile kalınca gloiforu bırakmıştım yine başka bir doktora danış derim

waw Allah şifa versin yat dinlen..benimde sinüzitim var ver griplerim ağır geçer..burnumun akıntısı bir dakika durmaz..eşim hayrat çeşmesi gibi durmadan akıyor der..

dün k.valimdemler ve eşimin akrabaları geldi.k.valide sağolsun yemekleri getirdi bende ek birşeyler yaptım nedense çok yoruldum..sabaha kadar uyumayıp sabah da çocuklardan dolayı uykumu alamadan kalkıyorum sanırım bu yüzden dün tansiyonum düştü misafirler gelmeden biraz yattım..gece küçük kızım ateşlendi..babası dondurma yedirmiişti sanırım ondan oldu..sabah o uyuyunca bende ilk defa 11 e kadar uyudum..eşim haala uyuyor..bugünde davetliyiz..gece kızartma yemenin pişmanlığını yaşıyorum olsun ben dengelerim zaten iftarda az yiyorum

canım benim doktorum da gebe kalınca gliforu bırakıcaz demişti.
ben de şu anda içmeye devam ediyorum çarşamba aşılama oldum.
aslında yavaş yavaş bırakmayı düşünüyorum ya tuttuysa da bebeğe bişey olursa diye.
bence sen de bırak.

uçuk için de bi doktora görün ne kullanabilirim diye sor gebe olduğunu da söyle.
belki uçuk değil de sivilce gibi yara gibi bir şeydir.
antibiyotikli bir krem sürersen hemen geçebilir.
geçmiş olsun.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Hele şükür gelebildim
Sabaha karşı uyuyunca doğal olarak geç uyanıyorum sonrada az mutfakla ilgilen yok çocuklarla derken ancak gelebildim
Eşim sağ olsun bugün küçük kuzunun beslenmesini devraldı ordan yırttınca hemen damaldım
Bugün eşimin Anannesinde bütün torunlar toplanacağız tabi benim dönmem yine gece olur

Umarım herkes hem hafif hemde güzel bir pazar geçirir

canım küçük prensese çok çok geçmiş olsun
İnşallah şu anda iyidir Benim küçük cadıda tam dondurma delisi eskiden çok sık hastalanınca doktor bademcik ve geniz etini almamız lazım demişti ve bir kaç ay evvel alırdık ameliyatla inan o günden beri bir kere bile hastalanmadı kuzum
Rabbim evlatlarımızı hastalıklardan korusun evlat hasretiyle yanıp tutuşan güzel anne adaylarınada en kısa zamanda şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin ....Aminnnnnnnnnnnnnnn

Canım hadi gözün aydın inşallah yakında sende çok güzel haberlerle gelir aşılamanın tuttuğunu müjdelersin bizlere
Rabbim nazarlardan saklasın İnşallah herşey gönlünce olurda sende sağlıklı ve hayırlı bir evlat kuçağına alırsın en kısa zamanda Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

hayirli gunler kizlarrrrr ...
ne yalan solimmm yeni kalkiyorum. esim calisiyor bikac saate gelicek bende yattim valla vucudum dinlensin diye... simdi camasirdi temizlikti bi dalacagim bakalim... aksamada abim gelmis onuda cagiririm iftara ohhh balkonda otururuz galiba...

canlarim ben iftarda az yiyorum da sahurda cok kaciriyorum acikirim korkusu mudur bilemiyorum...

benim boy 1,78 ve bi ara 102,8i gordum ve artik iniyorum... bikac ay 100lerde kaldim acayip psikolojim bozuldu... simdilik ilk hedefim 87yi gormek cunku ben 80lerde cok rahatim. verilmeyecek bi kilo degil suan 97kusurum ve 10kilom var...
neden 70leri hedeflemiyorsun diyebilirsiniz ben universitedeyken bi ara 78i hatta 75i gordum inanirmisiniz bilmiyorum ama kendimi tasiyamiyordum benim kemiklerim iridir ve yolda sallanarak yurur olmustum. herkes cok zayiflamissin demisti ama ben 75dim. iste kemikler iri olunca vucut kendini tasiyamadi... su anda aklimda yer eden 2rakam var biri ve ilk hesefim 87... ikincisi ise 83,5 esimle sevgiliyken beni okiloda gorunce bu kilon nekadar yakismis cok zayiflamissin demisti... 87yle de evlenmistim zaten... en azindan 87 olursam dugunde alipta giyemedigim kiyafetleri rahatca giyerim insaallah tabi hamis kalmazsam. gerci hamis kalirsamda simdilikeri giyerim hehe

simdiiiii
102,8le basladim
suan 97,5im yani -5,300vermisim
kaldi 10,500gramim...

veririm ben bu kilolari arkadas. bikac aydir psikolojjim alt ust idi gerci bikac ay daha olacak buna eminim. ama ALLAH imin izniyle gececek hepside... ramazan bitince hemen burda bi doktora gidesim var tahlilleride yaptirip onemli bisi olursa kayserideki doktoruma giderim. belki glifor gibi bisiler verirler... umarim dermansiz biseyim cikmaz. ALLAH im yardimcimiz olur insaallah... Aminnn...

gecen ay hastaligim 9gun gecikmeli olarak 28inde gelmisti. bugun 28i bakalim nezaman gelicek hayirlisi. gecen gun esti yine test yaptim negatif... Hayirlisi Rabbimden...

Neyse kimsecikler yok bari bende kaçayım az herifimle ilgileneyim

Gece geç saatte de olsa damlarım nasılsa
Herkese hafif ve rahat pazarlar

Canım inşallah bayramdan sonra hepimiz daha iyi kilolar vereceğiz
Bende Bayramdan sonra bir ara şu tahlillerimi tekrarlatmak istiyorum bakalım eksik yada fazla ne çıkacak
Rabbim inşallah gönlüne göre verirde sende en kısa zamanda bize mucizenini ilan edersin
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

çooooooooook teşekkür ederim o güzel içten duan için
inşallah gebe kalınca hepinize haber vericem kalamazsam da veririm.
hakkımda hayırlısı olsun olmadı bir daha bir daha deneriz Rabbim sağlık versin,başka dert vermesin.
hiç olumsuz düşünmüyorum elbet bir gün olacak hatta oldu bile belki
kısmet bakalım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrr

Geldim ama yine in cin top oynuyor topikimizde
Neyse kaldı şurada sayılı günler nasılsa bayramdan sonra çok daha yoğun olur buraları
İftar gayet güzel geçti
KV yine antin kuntin sevmediğim ne varsa yapmış tabi bir yandan iyi oldu yiyemedim fazla
Uydurma bir çorba yapmıştı ancak yarım kaşık alabildim
Zeytinyağlı sarma ve dolma yapmış basmiş yine dereotunu kimse yiyemedi
Bir tek 3 köfte bir kaç tanede patates yiyebildim birde az patlıycan salatası
Bütün kuzenler bir aradaydı ve yemekten sonrada eşimin teyzesinin oğlu bizlere tambur çaldı, ud çaldı ve en sonda gitar çaldı
Çok eğlenceli bir fasıl yaptık
Tabi doğal olarak bu saate kaldım

Bugün yine oruçluyken fena oldum zaten sabah uyandığımda dilimde bir uyuşma hissetmiştim ( baya korktum acıkcası ) sonrada böbreklerim ağrıdı ve bir ara kolum uyuşmaya başladı ( meğer tansiyonum fırlamış yine )
Eşim tabi bir güzel fırça attı sana kaç gündür tutma oruç diyorum diye :26: en son zar zor pazarlık yapıp kadir gecesi bari oruç tutmama izin verdi Artık gündüz bol bol su içerek birazda dikkat ederek cumaya kadar en azından ödem atarım diye düşünüyorum ( yine bu ara felaket şiş hissediyorum kendimi )
Ne yapalım kısmet demekki ancak bu kadar tutabilecekmişim Rabbim beterinden saklasın..Aminnnnnnn
Şu an şükür çok iyiyim

Umarım herkes güzel bir hafta sonu geçirmiştir
WaWcığım sende sanırım hala annenlerin oralardasın ( yani buralarda )

Ne güzel olumsuz düşünmemen Rabbim inşallah gönlüne göre verir olmadı dediğin gibi bunda da bir hayır vardır diyip biraz daha beklersiniz ama içimden bir ses güzel haberler alacağımızı düşünüyorum

Son düzenleme:
hayirli sabahlar kizlarrr...
cecom gece bende nobetteydim lakin tel sarjdaydi ben de balkondaydim gulum kusuruma bakma artikin...
dun aksam guzel gecmis maasallah. ALLAH im muhabbetinizi bozmasin. Kv nin yaptigida iyi olmus diyorsun en azindan az yiyon... kuzum sen bir ay kv yaninda kalsana eminim coook guzel kilo verirsin...

dun abim vardi iftarda yemegimizi yiyip cayimizi ictik abim gitti esimle balkona ciktik askim nolur cay koy dedim kiz daha yeni ictinya diyo olsun canim cok cekiyo diyom bi guluyo sagolsun biraz sonra koydu cayi ve baya bi ictim yine... bi ara lavaboya gidip geldim hah yandik diyo depoyu bosalttin yine fulluycen diyo dedigi gibi ictim yine dun bi caya doyamadim
cay sonrasi esim baljonda yatti bende yaninda orgu ordum ve gece 02:06gibi 4.bebek yelegimi de bitirdim...
neyse oturdum azcik ve kahvaltiyi hazirladim bugun gecen gunlere gore az yedim sukur
baya bi cay ictim yine. ezan okunmaya az kala esime diyomki askim bi bardak daha icicem de kizmazsin demi diyom nasil guluyo kiz bugun sana ne oldu bi caya doymadin diyo. bi bardak daha icip noktalandirdim...

canim maasallah ne guzel gayet pozitifsiz kuzum... dedigin gibi belkide su anda bile seninledir bebisin gulum hic olumsuz dusunme... bizim bi arkadas vardi nerde hamile gorse agliyormus. bi arkadasi dogum yapmis ve ziyaret ettikten sonra cok agladim diyprdu megerse coktan hamileymis o agladigi zamanlarda. Rabbim kimseye aratmasin insaallah hepimize her isteyene nsip eder ALLAH im hayirli saglikli evlatlar...

cecommm sana bahsettigim program varya sabahlari 10:00da basliyor sanirsam 12ye kadar falan. ama bu hafta asil sunucu tatilde. ne kadar keyifli olur bilemiyorum... trt fm de programin adi yetkili servis

sağoll canımmm...benim gripken başım çok arır kafa kemiğimin ağrısından yastığa bile zor koyuyorum başımı canım acıyorr..şükür hafifledi icee..

sende davetlere devammm..allah kolaylık versinn..davet vermekde davate gitmekde güsell...

canımm..hayırlı olsunnn...inşallahh bebişinn seninledirr..inşallah güzel haberlerle gel bizeeee...ama çok güzel demişsinn..allah sağlık versin öncee...sen iki sonucada alıştırkendini..gelsede baş üstüne gelmesedee..

cecomm şükürr bunuda hallettinn..kazasız belasızz :) :) boşver iyi olmuş böle yemek yapması az yemişsinizzz..

evet haftasonu oradaydım annemlerdeee..rahatsızdım biiraz ama dışarda olmamiyi oldu edepsizliğe vurdumm yatmadan atlattım gibi ..

tansiyonun çıkmışş geçmişş olsunn..aman ha dikkatttttt....

maşallahh kuzumm kaç demlik çayy içtinn...yanında olaydımm birlikte içerdikk..yanlız çay içemiyorum pekk :) maşallahın var bebek yeleğii konusundaaa bende istiyorum bebeğime bi yelekk :) :)yaww bi resim ekleseneee neler örüyorsunn..öldüm meraktann :) :)

evettt kızlarrr ben geldimm...kendimi 3 günlük tatile gitmiş gibi hissediyorumm
annemlerdeydikk...cuma günü gittik ogün baya rahatsızdımm..cuma akşamı üst katta oturam amcamlara davetliydik...ve hiç inmedik aşağı sahura kadar..evleri dubleks üst kat yarıya kadar balkon serin serin orda oturdukk...bi ara gençlerle okey attık acık..sahuru yapıp dairemize çekildikkk bina aile binası..babanemler memlekette eşim rahat etsin diye oraya yatak açıyoruzz iyi oluyor yanii...

cumartesi eşim saat 5 kadar uyuduu bensee çok rahatsızdımm sabah 6 da uyudum 10 da kalktımm..annemmlere çıktım eşim maşallah akşama kadar uyuduu..nasıl bi bünyeysee..cumartesi yine amcamlara davetliydikk..halamlarda vardı güzel geçti..1 gibi kalktılarr..bizde kız kardeşim ve kuzeninleikiside 20 yaşında plan yapmıştıkmisafirler çıkan gibi eşimide aldık eyübe geçtikk...CECOMM gece boyu kulaklarını çıtlattımm artık ev ahaliside cecoyu tanıyor herkez alıştıı :) :) eyüp sultanı ziyaret ettikk..namaz kıldık çok güzeldii..sahurumuzu yaptıkk eve döndük...saat 4ü geçiyordu...eşim yine vurdu kafayı yattı...

vee pazar...öğlene kadar uyudum eşim 3 kadar :) :) ben annemlere çıkıp kızlarla yine planlara koyulduk...eşime çoşku verdik ve iftara yemeğe çıkarttı bizi çatlayana kadar yedim valla...bu gittiğimiz yeri istanbula gelip doya doya kebap yemek istiyorum diyen herkeze şiddetle tavsiye ediyorum...iftar olmasına ragmen o kalabalıkta hizmet hiç geçikmedi gecen ramazanlardada burayı tercih etmiştik hep..istanbul..fatihde horhor caddesinde bi kebapcı..halil ibrahim sofrası diye biyer..

neyse ordançıktık sultan ahmetee..gülhane..ayasofya derken sultan ahmette bi türk kahvesi ve bi kaç şey daha atıştırıpp patlayacak vazıyette saa 1 de anneme geçtikk...anammmm annem bi sahur hazırlamışşşşşşşş...et kızartmış gece gece kabak kızartmışş..gülermisin ağlarmısın ne dicem kadına patlıyorum bennnn mi ...eşimle hiç sesetmeden oturduk bikaç lokmada orda yedik..saat 3 de yola koyulduk..eve geldikk sonunda..güzel geçtii...

bu arada gribide bu koşuşturma arasında geciştirdimm..tabii en kötüsüü dudagımda kocaa bi uçukla kala kaldımmm...gerçekten bu uçuk üzüntüyle alakalı orada bişiye üzüldüm..küçük teyzem bişiler demiş ounla ilgili içim acıdı ağladım ama sabahsıı dudagım davul gibiydii..

işte böle kızlarr..cumaya kadar dikkat etmeliyim yememe...akşama kv ler var iftardaa.bizimkilerle geçirdiğimiz3 günden sonra eşimde acık bi vijdan azaplıgı oldu sanırımm dün gece yarın annemlei iftara alalım çarşamba ankaraya gidiyorlar zaten abimlerde burda yok gelsinler dedi..bendee aaaaa olurr olurr tabii neden olmasın çagır çagır dedimm :): )

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr

Bugün oruçlu olmadığım halde geç kaltım eee mecbur sabaha kadar büyük kız için sahuru bekliyorum
Maşallah hiç aksatmadan tuttu bu sene orucunu sadece ilk gün regln son günü olduğundan tutamadı birde Almanyadan geldiği gün yolda zor olur diye tutma demiştim
Sağ olsun hiç demiyor aaa siz tutmayacaksanız bende tutmam diye aksine o iki günü bayramdan sonra hemen tutmam lazım diye inat ediyor dedim sen daha ufaksın okadar çatlak su kaçırmaz olmadı kışın tutarsın diye ama yok diyor borcumu ödeyeyim kafam rahat olsun diyor

Öğlende uyandı tabi canı sıkılmış ille Forum istanbula gidelim diye inat etti ama eşim arabayı aldığından yarın gideriz olmazsa minibüsle dedim Şimdi bu saatten sonra hazırlanıp çıkalım desem saat 4 olucak gidene kadar sonrada iki saat gezip yine eve dönmek ne onu kesecek nede eşime yetişebilirim erken geldiğinden
Bakarım artık olmadı yarın erken uyandırırımda öyle gideriz ( malum bayrama kadar eşim arabaya el koydu sonra nasılsa bana devredecek spor salonuna gideceğimden )

Sorma canım yaa iyi oldu valla yoksa kalabalıkta çok daha fazla yenirdi sohbet esnasında
Kız biz KVyle bir ay bir arada kalamayız eşiminde dediği gibi 2 - 3 gün sonunda cinayet çıkar ya ben onu yada o beni halleder Şaka bir yana ama gerçekten Rabbim düşürmesin çünkü onunla aynı evin içinde mümkün değil yapamayız
Benden uzak olsun varsın iyi olsun

Maşallah okadar güzel anlatmışsın ki çay faslını benim bile canım istedi kız
Ben çok fazla çay içmem hele yanlızken hiç aklıma gelmez Hee sohbet güzel olunca birde balkonda oldumu çok güzel gider bencede
Rabbim muhabbetinizi bozmasın nazarlardan saklasın
Ne güzel bebiş yelekleride örüyormuşsun Bende aslında uzun zamandır seccade işlemeyi düşünüyordum bari ay başında alayım malzemeleride bende onla oyalanayım hem kızlarımın ceyizine hatıra kalır birer tane
Eşimin halaları yapmışlar bayıldım hem ilerde namaz kılan olursada belki ucundan eccük banada sevap düşer ( uyanik ceco )

cecommm sana bahsettigim program varya sabahlari 10:00da basliyor sanirsam 12ye kadar falan. ama bu hafta asil sunucu tatilde. ne kadar keyifli olur bilemiyorum... trt fm de programin adi yetkili servis

Bugünde kaçırdım neye yarın kesin dinlerim inşallah olmadı tatilden dönünce sunucu birde onu dener kıyaslarım

Ohhhhhhhh valla ne güzel bir hafta sonu geçirmişsin canım Hastalığa rağmen baya yoğun geçmiş eğer gittiğin yerlerdede az da olsa yürüdüysen eminim yediklerinide yakmışsındır
Bu arada uçuk için çok çok geçmiş olsun Umarım teyzeninde herşey gönlünce olur sıkıntısı bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim tarafından giderilir

Bu arada benle ilgili bölümü gülümceyerek okudum Çok sevindim benden bol bol bahsetmenize
İnşalla bir gün yüz yüzede sohbet etme imkanı olur Aminnnnnnnnnnnn
Rabbim ömrün boyunca mutluluğunu ve huzurunu daim etsin....Aminnnnnnnnnnnn

İnşallah bir an önce toparlanır yine aramıza dönersin

Son düzenleme:
ben geldiiiimm..
dün davetteydik malum davet sonrası gece 01 de geldik eve..zaten yatmıyoruz..aslında şuan yatıyor olmam lazım..kuzucuklar uyurken bende uyuyorum..sabaha doğru 5 te yatıp 10 da kalkınca dayanamıyorum
sahurlarda ekmeği biraz kaçırdım bu aralar..dün de davette iftarda az yedim ama tatlı yedim..
bugünde evdeyiz yemeğim yok bilmiyorum ne yapacağım
yarın yine davetliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…